ג'וש כהן - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

Re: ג'וש כהן - נושא רשמי

שליחה על ידי Apoc »

GreenGlory כתב: 31 יולי 2023, 22:15 דוגמא לכמה העיתונאות בארץ זה בדיחה מביכה ביותר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=444315
בכל מקרה, למרות הזמן שדוחק, כהן לא מתכוון למהר ומחפש את ההזדמנות הטובה ביותר כדי לעשות את קפיצת המדרגה שהוא חושב שהוא ראוי לה, אבל השבוע הקרוב מסתמן כשבוע קריטי בכל הנוגע לעתידו של ג'וש כהן. ביום רביעי הקרוב יינעל חלון העברות ב-MLS, שזה היעד אליו מכוון ג'וש כהן.

כרגע אין שום דיווח שקושר את כהן לאף קבוצה בארה"ב. מבחינת הדיווחים בארה"ב, עמדת שוער שעשויה להתפנות היא של קבוצת הצמרת ניו אנגלנד רבולשן, כשהשוער ג'ורג'ה פטרוביץ', מחוזר ע"י נוטינגהאם פורסט ונאנט, אך כרגע הוא אמור להשאר בניו אינגלנד. לכן, יומיים לסיום חלון העברות באמריקה, ושום קבוצה לא מקושרת לג'וש כהן וגם לא מדווחת כמי שמכוונת להחליף שוער.
שתי פסקאות שהן שטויות לא נכונות עובדתית. בדיקה שלי שעשיתי ב-3 דקות מצאה את התשובה לזה מה שערוץ הספורט לא הועיל בטובו לבדוק שרשמו את השטויות האלה.
ג'וש כהן שחקן חופשי, לקבוצות ב mls יש עד ה-13 בספטמבר להחתים שחקנים חופשיים, זה הפעימה השנייה בחלון העברות של ה mls. זה נכון שהחלון נסגר ב-2 לאוגוסט אבל אחרי זה אפשר להחתים שחקנים חופשיים עד ה-13 לספטמבר, קרי ג'וש כהן.

להלן המקור שמצאתי בחיפוש קצר של 3 דקות בגוגל שהעיתונות המעולה שלנו לא יכלה לעשות כנראה:
https://www.mlssoccer.com/news/mls-tran ... 023-season
Roster Freeze (2023): Wednesday, September 13
All clubs must be roster and budget compliant heading into the start of the 2023 MLS season, which is February 25 and marks the beginning of MLS Season Pass on Apple TV.

Rosters lock in roughly six weeks before Decision Day (October 21). Between the Secondary Transfer Window and Roster Freeze Date, clubs often sign free agents.

כמה קבוצות אתה מכיר פה בארץ שחיפשו שוער בהעברה חופשית אחרי שהחלון כבר נסגר?
לא מתנהלים ככה לא בארץ ולא בחו"ל, שוער סוגרים לפני תום החלון וכשיסגר החלון בMLS אף קבוצה שם לא תחליף שוער יותר עד החלון הבא לכל הפחות.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

benrey כתב: 31 יולי 2023, 23:55
KevinDurant כתב: 31 יולי 2023, 22:35 אתה צודק אבל אני אלך על הצד המקל ואגיד שאפשר להבין מהדברים שלהם (אם ממש מחפשים) ששוערים בכירים לא יוכלו לעזוב אחרי שייסגר החלון ואז לא יתפנה לגוש מקום גם
חלון העברות זה לכניסה ולא ליציאה.
לצאת אפשר בכל שלב, כמו שארד עזב אותנו באמצע פברואר, אחרי שנסגר פה החלון.
הוא יכול לחתום שם עד ה13.9

הכוונה שלי שלא סביר להניח שקבוצה "פתאום" תצרף שוער

רוב הסיכויים בשבילו למצוא שם קבוצה זה אם אחד השוערים הקיימים בליגה יעזוב ביום-יומיים הקרובים ואז יתפנה מקום וילכו עליו
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

Apoc כתב: 01 אוגוסט 2023, 08:03
GreenGlory כתב: 31 יולי 2023, 22:15 דוגמא לכמה העיתונאות בארץ זה בדיחה מביכה ביותר:
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=444315
בכל מקרה, למרות הזמן שדוחק, כהן לא מתכוון למהר ומחפש את ההזדמנות הטובה ביותר כדי לעשות את קפיצת המדרגה שהוא חושב שהוא ראוי לה, אבל השבוע הקרוב מסתמן כשבוע קריטי בכל הנוגע לעתידו של ג'וש כהן. ביום רביעי הקרוב יינעל חלון העברות ב-MLS, שזה היעד אליו מכוון ג'וש כהן.

כרגע אין שום דיווח שקושר את כהן לאף קבוצה בארה"ב. מבחינת הדיווחים בארה"ב, עמדת שוער שעשויה להתפנות היא של קבוצת הצמרת ניו אנגלנד רבולשן, כשהשוער ג'ורג'ה פטרוביץ', מחוזר ע"י נוטינגהאם פורסט ונאנט, אך כרגע הוא אמור להשאר בניו אינגלנד. לכן, יומיים לסיום חלון העברות באמריקה, ושום קבוצה לא מקושרת לג'וש כהן וגם לא מדווחת כמי שמכוונת להחליף שוער.
שתי פסקאות שהן שטויות לא נכונות עובדתית. בדיקה שלי שעשיתי ב-3 דקות מצאה את התשובה לזה מה שערוץ הספורט לא הועיל בטובו לבדוק שרשמו את השטויות האלה.
ג'וש כהן שחקן חופשי, לקבוצות ב mls יש עד ה-13 בספטמבר להחתים שחקנים חופשיים, זה הפעימה השנייה בחלון העברות של ה mls. זה נכון שהחלון נסגר ב-2 לאוגוסט אבל אחרי זה אפשר להחתים שחקנים חופשיים עד ה-13 לספטמבר, קרי ג'וש כהן.

להלן המקור שמצאתי בחיפוש קצר של 3 דקות בגוגל שהעיתונות המעולה שלנו לא יכלה לעשות כנראה:
https://www.mlssoccer.com/news/mls-tran ... 023-season
Roster Freeze (2023): Wednesday, September 13
All clubs must be roster and budget compliant heading into the start of the 2023 MLS season, which is February 25 and marks the beginning of MLS Season Pass on Apple TV.

Rosters lock in roughly six weeks before Decision Day (October 21). Between the Secondary Transfer Window and Roster Freeze Date, clubs often sign free agents.

כמה קבוצות אתה מכיר פה בארץ שחיפשו שוער בהעברה חופשית אחרי שהחלון כבר נסגר?
לא מתנהלים ככה לא בארץ ולא בחו"ל, שוער סוגרים לפני תום החלון וכשיסגר החלון בMLS אף קבוצה שם לא תחליף שוער יותר עד החלון הבא לכל הפחות.
בסדר אני דיברתי על העבודה העיתונאית הבדיחה שנעשתה פה, עובדתית הוא יכול לחתום שם עד ה-13 בספטמבר ואין לו דדליין עד רביעי הזה שנסגר שם החלון שם נכון?
סימן שמה שהם רשמו זה שטויות לא נכונות, זה שאתה בוחר לתת להם פרשנות כדי להראות שאולי זה נכון זה סבבה אבל אני מדבר עובדתית נטו, עיתונאות מתבססת על עובדות ולא על אולי ככה ואולי ככה, במיוחד כשרושמים דברים כאלה, ופה הם טעו, משהו שהצלחתי למצוא בשלוש דקות, ועל זה אני מדבר. הם מטעים מלא אנשים עם הכתבה הזאת שאין להם מושג, נותנים הרגשה כאילו ג'וש סיים עם חלום ארה"ב שלו השבוע, וזה לא נכון עובדתית, אולי לוגית זה מתחבר אבל לא מתעסקים פה בלוגיקה כרגע, הוא מבחינתו יכול למשוך את זה עד אמצע ספטמבר.
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

KevinDurant כתב: 01 אוגוסט 2023, 11:58
KevinDurant כתב: 31 יולי 2023, 22:35 אתה צודק אבל אני אלך על הצד המקל ואגיד שאפשר להבין מהדברים שלהם (אם ממש מחפשים) ששוערים בכירים לא יוכלו לעזוב אחרי שייסגר החלון ואז לא יתפנה לגוש מקום גם

רוב הסיכויים בשבילו למצוא שם קבוצה זה אם אחד השוערים הקיימים בליגה יעזוב ביום-יומיים הקרובים ואז יתפנה מקום וילכו עליו
אני חושב שהוא התכוון לזה שלצאת אתה יכול בכל שלב, כלומר בכל שלב יכולים להתיר את החוזה שלך או להקפיא אותך ואתה לא חלק מהקבוצה, ראינו דוגמאות לדברים האלה. זה לא סביר שזה יקרה זה נכון כי זה משהו יוצא מן הכלל אבל כן זה אפשרי, לכן טכנית אין לו יום יומיים אם הוא מבחינתו רוצה להמתין שזאת בחירה שלו, חוץ מיזה שאלוהים יודע מה הוא שומע שם מהקבוצות או אנשים שמקורבים לליגה ולקבוצות.
בנוסף לזה כל עוד החלון באירופה פתוח, אם קבוצה באירופה תרצה שוער מה MLS העובדה שהחלון ב MLS נסגר לא יפריע לזה לצורך העניין, ואז אותה קבוצת MLS שתמכור את השוער יכולה להסתכל על ג'וש כשחקן חופשי ולתת לשוער ללכת ולהביא אותו.
יש הרבה דברים שיכולים לקרות, מספיק דברים שאולי בשביל ג'וש שווה להמתין וככה הוא חושב, אומנם רובם לא סבירים שיקרו פתאום.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

KevinDurant כתב: 01 אוגוסט 2023, 11:58

אם שוער של קבוצה כלשהי מהMLS יקבל שבוע הבא הצעה מהפריימרליג אז ישחררו אותו בלי לחשוב פעמיים.
ואז הוא (ג'וש) יחזור להיות רלוונטי
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

מחכה לו כמה שצריך
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

אפשר לנעול
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

בהצלחה באזרחות
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

לא הבנתי
הוא בלי קבוצה עדיין?
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

Liberman כתב: 05 ספטמבר 2023, 09:43 לא הבנתי
הוא בלי קבוצה עדיין?
בלי קבוצה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

הוא מעדיף ללבוש חליפה כל היום מאשר כמה אימונים בשבוע ומשחק ? לא יכול להבין את זה
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

הבנאדם מסתובב עם דגל ארהב בחגיגות אליפות. לא ראיתי ניתוק כזה מעולם

אם הייתי מנהל, הייתי נועל את הנושא הזה כבר
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
onn
שחקן החודש

שליחה על ידי onn »

RakMaccabi31 כתב: 05 ספטמבר 2023, 11:56 הבנאדם מסתובב עם דגל ארהב בחגיגות אליפות. לא ראיתי ניתוק כזה מעולם

מזה קשור? איך זה שונה מכל זר אחר שהסתובב עם דגל המדינה שלו בחגיגות האליפות?
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

onn כתב: 05 ספטמבר 2023, 13:27
RakMaccabi31 כתב: 05 ספטמבר 2023, 11:56 הבנאדם מסתובב עם דגל ארהב בחגיגות אליפות. לא ראיתי ניתוק כזה מעולם

זהו, בדיוק הוא נשאר כזר. בתור יהודי הוא לא עשה שום דבר כדי להשתקע כאן. נשאר מנותק וזהו..
תמונה
Ambient
הופעת בכורה בבוגרים

שליחה על ידי Ambient »

RakMaccabi31 כתב: 07 ספטמבר 2023, 12:21
onn כתב: 05 ספטמבר 2023, 13:27

זהו, בדיוק הוא נשאר כזר. בתור יהודי הוא לא עשה שום דבר כדי להשתקע כאן. נשאר מנותק וזהו..
השם ירחם לא עלינו רחמנא ליצלן חמסה חמסה חמסה
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

הנושא עדיין פתוח…
והוא עדיין יושב בבית עם הג׳וש ביד מחכה לאיזו הצעה שכבר לא תבוא, כי איזו קבוצה תחתים עכשיו שוער ראשון?
עזוב אותך ג׳וש, גם ככה באירופה כולם אנטישמיים, ובארה״ב סם הזומביים מתפשט.
בוא למדינת היהודים, זו הרמה שלך, אתה לא תמצא יותר טוב מזה… עוד מעט יום כיפור, הגיע הזמן לעשות חשבון נפש עם עצמך ולהבין שעשית טעות שעזבת.
ירוקי
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ירוקי »

לצערי כנראה הנושא יצטרך להינעל כי אני לא רואה את ג'וש עושה אחורה פנה.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

עלה אצלו ראיון בספורט 5 ונראה שהוא רוצה לחזור.

אחרי מה שעשה צריך לתת כבר לכיוף תמפתחות
תמונה
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

RakMaccabi31 כתב: 29 ספטמבר 2023, 16:27 עלה אצלו ראיון בספורט 5 ונראה שהוא רוצה לחזור.

חייב לשאול איך הסקת את זה שהוא רוצה לחזור.

"יש לי המון אהבה לקבוצה, לעיר ולאוהדים. המועדון ניסה בהתמדה לשמור עליי. זו הייתה החלטה ממש קשה לעזוב ואני מתגעגע לחיפה, במיוחד לאוהדים, אבל הרצון שלי למצוא אתגר חדש לא השתנה. הדלת הזו נשארת פתוחה לעתיד, אבל אני לא רוצה להתחרט בעתיד על זה שלא ניסיתי לממש את מלוא הפוטנציאל שלי כשוער ואני מרגיש שעכשיו זו ההזדמנות האחרונה שלי לעשות את זה. העדיפות שלי זה לעבור לליגה במרכז אירופה".
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

RakMaccabi31 כתב: 29 ספטמבר 2023, 16:27 עלה אצלו ראיון בספורט 5 ונראה שהוא רוצה לחזור.

דווקא הוא די אמר מפרושות שהוא עדיין נחוש למצוא אתגר חדש.
בכל מקרה, אם הוא רוצה לחזור - צריך לקבל אותו באהבה
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

אליאור כתב: 29 ספטמבר 2023, 17:45

"יש לי המון אהבה לקבוצה, לעיר ולאוהדים. המועדון ניסה בהתמדה לשמור עליי. זו הייתה החלטה ממש קשה לעזוב ואני מתגעגע לחיפה, במיוחד לאוהדים, אבל הרצון שלי למצוא אתגר חדש לא השתנה. הדלת הזו נשארת פתוחה לעתיד, אבל אני לא רוצה להתחרט בעתיד על זה שלא ניסיתי לממש את מלוא הפוטנציאל שלי כשוער ואני מרגיש שעכשיו זו ההזדמנות האחרונה שלי לעשות את זה. העדיפות שלי זה לעבור לליגה במרכז אירופה".
המון חנופה לקהל
"הדלת פתוחה אצלי". וזה מראה שהוא מנסה לתת פוש אחרון למעבר לקבוצה אחרת בליגה אחרת ובהנחה שלא יעבוד להגיע חזרה לכאן.
ראיון שמנסה להכשיר כאן את הקרקע למעבר חזרה ולמום חדש
תמונה
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

RakMaccabi31 כתב: 29 ספטמבר 2023, 17:50
אליאור כתב: 29 ספטמבר 2023, 17:45

המון חנופה לקהל
"הדלת פתוחה אצלי". וזה מראה שהוא מנסה לתת פוש אחרון למעבר לקבוצה אחרת בליגה אחרת ובהנחה שלא יעבוד להגיע חזרה לכאן.
ראיון שמנסה להכשיר כאן את הקרקע למעבר חזרה ולמום חדש
כשאתה בלי עבודה אתה תמיד תעדיף להשאיר את הדלת פתוחה למקרה ו-.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

להחזיר ויפה שעה אחת קודם
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

מהרגע שהוא עזב אמרתי שאין סיכוי שהוא חוזר לישראל ואני עדיין חושב ככה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

כמה שאני מתגעגע אליו, זה פשוט לא ייאמן

שוער כזה יציב ושוט סטופר ברמה גבוהה, אתו בשער לא היינו חוטפים חצי מהגולים שקיבלנו השנה.

החליפו שוער כל כך יציב ואיכותי ב2 שוערים של ליגה לאומית
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

"הכסף יענה את הכל"
שיתנו לו מזוודה של כסף הוא יסכים
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

אני ו@kevindurant אמרנו לכם שאתם עוד תתגעגעו אליו
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2023, 22:31 אני ו@kevindurant אמרנו לכם שאתם עוד תתגעגעו אליו
היה ברור.
הוא היה השחקן הכי יציב פה.
לא נראה לי שהיו הרבה נגדו פה, הפוך.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

היו פה כאלה שחשבו שנוכל למצוא שוער יותר טוב ממנו.
אם אתם עוד כאן, יש לי גשר בניגריה למכור לכם.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

I miss u !!
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
נעול