David כתב: 27 יוני 2022, 14:49
Ohad כתב: 27 יוני 2022, 14:25
David כתב: 27 יוני 2022, 13:36
זה שהוא קובע הכול טוב כרגע יש הצלחה אז הוא יכול להרשות לעצמו לעשות מה שבא לו עם הכסף של האוהדים ומה שאתה אומר אל תעשה מנוי בסיטואציה של היום לא יהיה לזה אפקט כי יש ביקוש הייתה רושם דבר כזה בעונת שאנחנו כישלון חכם גדול אתה נשמע כמו שופר של יענקלה אתה לא מחדש כלום יודעים שהוא קובע ואנחנו קליינטים אבל להגיד שזה כסף שלו הכוונה שיוצא מהכיס שלו זה גניבת דעת זה כסף שיוצא מהאוהדים שאכפת להם מהקבוצה בלי קשר למי בראש הפרמידה
גם בתקופות הפחות טובות וגם בעונה הפיננסית .
כשהיו ברשותי מנויים בימים ההם בקריית אליעזר .
הלכתי למשחקים גם בתקופות שהקבוצה הייתה בשפל .
עשינו את המנויים ממקום של נטו אהבה לקבוצה .
שום אדם לא היה מתקשר ושואל אותך למה ביטלת את המנוי גם שבאותה שנה עשו רק 5000 מנויים .
אני לא שופר של משפחת שחר כמו שכתבת .
גילוי נאות אני כלל לא מכיר אותם .
המנטרה הזאת של האוהדים פה שכותבים גניבת דעת .
כשאין מה להגיד חכם פשוט שותקים .
5000 הודעות של בכי ותלונות .
אוהדים לחוצים יותר מכל המערכת .
ויותר מכל אין סוף חצי ביקורת .
שאנשים יבינו שלא ניתן לייצר תחרות כלכלית מול מיטש
אולי זה יגרום להם להנמיך ציפיות ולא להתאכזב .
אני לא התלוננתי אבל שאתה משתיק אוהד ואומר לו תהיה שותף אני אישית לא סובל אמירות כאלה ולגבי זה שהכסף יוצא מהכיס של שחר זה כן גניבת דעת הוא פשוט מנהל תהצגה לא סתם אפחד לא רוצה לתת שקיפות ולגבי תחרות עם גולדהר זה לא בהכרח להוציא סכומים גדולים על שחקנים זה יותר להשקיע במסביב להביא אנשי מקצוע על רמה כמו נייל קלארק והמאמן שהיה בנוער הספרדי יביאו אנשי מקצוע ברמה הזאת גם לתפקיד הסקאוטים והניהול המקצועי אני יהיה רגוע כי אני ידע שיש מערכת חזקה ויציבה לאורך שנים ולא לבנות על מאמנים שיגיעו ויצילו תמולדת הכי חשוב בעיני זה תשתית טובה של אנשי מקצוע
אני עונה לך כמו שיענה לך כל גורם רשמי מהמועדון .
לי ענה אדם שעובד במועדון ואין סיבה שלא תקבל תגובה דומה .
אין לך מה לקחת את זה אישי.
לעיתים שמגיע בעלים כמו אלי טביב או מושיקו לומדים להעריך .
אני מסכים איתך שלפני הכל הדבר החשוב הינו תשתית זה דבר חשוב מאוד להצלחה .
הבעיה שכל מאמן שנכנס לתפקיד מביא איתו צוות .
לניל קלארק בכר פתח את הדלת בלשון המעטה .
לגבי לואיס ויסטה מתאו שהיה מנהל מקצועי .
הוא התקדם אחרי שנה לאספניול .