Hulk כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 13:53
במילא יקח לו חודש-חודשיים להכנס לכושר מעדיף כבר להשאר עם כיוף עד ינואר ואם הוא ממשיך ביכולת לא טובה להביא שוער ברמה.
זה לא שעכשיו נחתים את גוש ונקבל אותו בכושר של פלייאוף 21 סביר יותר להניח שהוא לא יזכיר את עצמו.
מה זה שוער ברמה? אין לך ישראלי ברמה, כלומר זר.
זה לא שחקן שדה, הוא יכול לחזור לכושר משחק תוך 3 שבועות- אם הוא חותם עד סוף העונה לפחות פותר לנו וואחד בעיה.
כיוף לא הראה שום דבר עד עכשיו - לא בטוח שהכל זה "ניסיון"
שים בוחטה על חייקין או תמצא יהודי יש פתרונות.
אישית אני מאמין בכיוף וחושב שברגע שיצבור ביטחון הוא יראה טוב.
אם לא
תביא בינואר זר במקום שימיץ או יהודי.
שיביאו את ג׳וש. מאמין שאם הוא יגיע הוא ישאר עד סוף העונה. בכל מקרה זה נותן לך אפשרות להחזיק את הראש מעל המים עד ינואר או הקיץ ושם החלון כבר פתוח ואפשר יהיה גם להביא שוער ישראלי אחר או זר במקום שימיץ
להביא את ג'וש עד ינואר זה לדחות את רוע הגזירה.
אם מביאים אותו שיביאו אותו גם לעונה הבאה. הסאגה הזו כבר מאוסה וזה לא עושה טוב למועדון.
מזכיר לי שהצהובים בעונות הגרועות שלהם החזירו את אובארוב מפרישה
Hulk כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 13:53
במילא יקח לו חודש-חודשיים להכנס לכושר מעדיף כבר להשאר עם כיוף עד ינואר ואם הוא ממשיך ביכולת לא טובה להביא שוער ברמה.
זה לא שעכשיו נחתים את גוש ונקבל אותו בכושר של פלייאוף 21 סביר יותר להניח שהוא לא יזכיר את עצמו.
מה זה שוער ברמה? אין לך ישראלי ברמה, כלומר זר.
זה לא שחקן שדה, הוא יכול לחזור לכושר משחק תוך 3 שבועות- אם הוא חותם עד סוף העונה לפחות פותר לנו וואחד בעיה.
כיוף לא הראה שום דבר עד עכשיו - לא בטוח שהכל זה "ניסיון"
שים בוחטה על חייקין או תמצא יהודי יש פתרונות.
אישית אני מאמין בכיוף וחושב שברגע שיצבור ביטחון הוא יראה טוב.
אם לא
תביא בינואר זר במקום שימיץ או יהודי.
הייתה אפשרות להביא את חייקין בינואר בחינם כשהוא שוחרר מבריסטול סיטי והמועדון בחר לא ללכת עליו