היה הערב במגרש יחד עם שחר גרינברג סוכנו.
להבנתי, גם קינדה חסנש"ב (ותודה לגברת לירן אשכנזי-קינדה).
מנהל: Shocking4U
היה הערב במגרש יחד עם שחר גרינברג סוכנו.
מקווה שעד המו״מ מכינים את הקרקע מולו ומול סגל כדי שלא ילבש צהוב עוד לפני שנתחיל את העיסוק בו.GKagelmacher כתב: 28 דצמבר 2023, 11:21 בן דור טען באפטר גיים אתמול שאחרי שנסיים עם קינדה והרוסי נתחיל מומ על אזולאי
השאלה מה הלאה
לדעתי בהנחה שביטון קרע את הצולבת הם לא ילכו על אזולאי, יש להם בעיות גם בעמדת הבלם, מגן ימני וגם הם חשבו לצרף שחקן התקפה והם פחות מתעסקים בעמדה של אזולאיברק.י כתב: 28 דצמבר 2023, 11:24מקווה שעד המו״מ מכינים את הקרקע מולו ומול סגל כדי שלא ילבש צהוב עוד לפני שנתחיל את העיסוק בו.GKagelmacher כתב: 28 דצמבר 2023, 11:21 בן דור טען באפטר גיים אתמול שאחרי שנסיים עם קינדה והרוסי נתחיל מומ על אזולאי
בזכות האישה הוא מגיע לפה?
בזכות האישה הוא חוזר לארץ. אך ורק בגללה.GreenGlory כתב: 28 דצמבר 2023, 12:42בזכות האישה הוא מגיע לפה?
לא יכול להיות, בדרך כלל זה תמיד הפוך וזה התירוץ המועדף על דודו בזק לתקשורת חחח
לא רק אתה. אם אין בעיות, אין סיבה לציין את זה.DelPiero כתב: 28 דצמבר 2023, 13:06 בספורט 5 כותבים שיש אופטימיות לגבי לסובוי
עזבו רגע את רמת האמינות העלובה שלהם ואפילו בלי קשר לשחקן הספציפי, רק אני נהיה ישר פסימי כשאני רואה ״במכבי אופטימיים״ ?
לא שיחק בכלל בהתחלה ואפילו היה דיבור בסוף החלון שהוא כבר חוזר לארץ
ואיך הוא היה כשהוא שיחק?KevinDurant כתב: 28 דצמבר 2023, 13:33לא שיחק בכלל בהתחלה ואפילו היה דיבור בסוף החלון שהוא כבר חוזר לארץ
החליפו מאמן (לאוסקר גרסיה) ומאז הוא משחק יותר, משחק הרבה גם קשר אחורי
ברור. למקין יחזור מקבוצה שהיא קבוצת צ'מפיונס למכבי חיפה. מאוד הגיוני.
לדעתי גם שלמה שחקן יותר טוב מבלטקסה עם תקרה גבוהה יותר כבלם אבל בגלל חילופי המאמן הוא מקבל הרבה יותר דקות וקשה לי להאמין שהוא ישוחרר עכשיורק מכבי כתב: 28 דצמבר 2023, 13:50 - אנחנו צריכים בלם מהיר.
דילן היה כזה, וזה עבד טוב. גם בוגדן לא היה איטי, לעומתם שימיץ' הוא די איטי, וזה נראה פחות טוב.
פיינגולד וסונדגרן לא שחקנים מהירים, וגם שון הוא לא מהמהירים.
כשלוקחים בחשבון שסק לא הולך להיות כאן, אני מבין את הקו חשיבה למה רז שלמה שיש לו מהירות טובה ביחס לליגה שלנו (אני לא מכיר שיש איתו משהו, אני מתייחס לפרסום של דב''ד).
- מעבר למהירות, צריכים גם בלם גבוה, כי שוב שון דניאל ופיינגולד הם בלמים יחסית נמוכים, וסק סופר משמעותי בגובה. ככה ששלמה וה-1.88 שלו יכולים מאוד להתאים לנו.
- שלמה שחקן רגל ימין, מה שיכול לתת את האפשרות לעבור לרביעייה אחורית איתו ועם שון. מה שכמעט בלתי אפשרי לשחק עם סונדגרן ופיינגולד.
- אין עוד כמעט שמות בשוק. אני בכלל לא הייתי מבטל את האפשרות הזאת. לא חושב שזה פחות טוב מבלטקסה לצורך הדוגמא. אני גם חושב שמכבי ת''א תלך על בלטקסה לאור הפציעה של ביטון.
זה לא משנה, מתי שחקן מאז קטן בערך חזר כל כך מהר מרמות כאלה גבוהות? מה יש לו לחפש פה
זה נכון שהוא לא משחק הרבה עד עכשיו, אבל צריך לזכור שהוא היה פצוע בחלק גדול מהזמן (כמעט חודשיים).
סנדלר כמו סנדלר. פצוע לא מעט, אבל כשמשחק נראה לא רע.Hulk כתב: 28 דצמבר 2023, 14:46 רז שלמה מפחיד בגלל הקצרים, מאוד מסמפט אותו בעיקר בגלל המשחק רגל שלו שהוא באמת ברמה גבוהה, בתור השאלה עם אופציה חיזוק מצוין.
אגב עם כבר יהודים מה מצבו של סנדלר העונה?
גדי קינדה סיכם במועדון ויצטרף בינואר