פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן העונה
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
עולם הזוי שהוא מתפרנס מהמקצוע.
-
- מכונת תארים
מדהים אותי שאחרי כל ההחמצות ההזויות שלו במהלך העונה הוא כבר עם 8 שערים בליגה (ועוד היה פצוע ב2 המחזורים הראשונים)
-
- שחקן החודש
היתרונות והחסרונות ההתקפיים שלו מאוד ברורים:
- יתרון: שימוש כ"קיר" - צריך לקבל את הכדור לגוף כשהוא בתוך הרחבה ועם הבלם על הגב ואז למסור לקשרים שמצטרפים מקו שני או להסתבוב על הבלם.
-חסרון: כדור לשטח, קבלת כדור מחוץ לרחבה, קבלת החלטות התקפיות עם הפנים לשער.
אם בוחרים לשחק איתו (לא שיש כזאת ברירה) חייבים להתאים את משחק ההתקפה לחוזקות שלו, מה שעשו באופן מאוד מוצלח ברצף המשחקים האחרונים בהם ניצחנו, ומשום מה לא עשו זאת בשני המשחקים האחרונים, להוציא את פעם אחת שכן עשו זאת וזה הסתיים בגול השוויון אתמול.
- יתרון: שימוש כ"קיר" - צריך לקבל את הכדור לגוף כשהוא בתוך הרחבה ועם הבלם על הגב ואז למסור לקשרים שמצטרפים מקו שני או להסתבוב על הבלם.
-חסרון: כדור לשטח, קבלת כדור מחוץ לרחבה, קבלת החלטות התקפיות עם הפנים לשער.
אם בוחרים לשחק איתו (לא שיש כזאת ברירה) חייבים להתאים את משחק ההתקפה לחוזקות שלו, מה שעשו באופן מאוד מוצלח ברצף המשחקים האחרונים בהם ניצחנו, ומשום מה לא עשו זאת בשני המשחקים האחרונים, להוציא את פעם אחת שכן עשו זאת וזה הסתיים בגול השוויון אתמול.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
סה''כ משחק טוב שלו עם שער, סחיטת פנדל (לא להאמין שלא נשרק) וכדור לקורה.
הוא אחד השחקנים הכי חשובים כרגע בסגל, ואני אסביר:
משחק ההתקפה שלנו מבוסס על הרבה דברים שקשורים בו.
1. נושאי כדורים ארוכים לעברו ע''מ לשחרר לחץ, ולשבור קווי הגנה. דבר שעוזר מול קבוצות שלוחצות אותנו. והוא עושה את זה בסדר גמור, ואתה יכול כככה ''לדלג'' על הלחץ של היריב.
2. המשחק כפיבוט. ומאפשר לקשרים שמגיעים עם הפנים לפתח את המשחק בצורה טובה לאחד הצדדים, או לשמש כקיר לדאבל פס.
3. הגבהות מהצדדים לכייוון משחק הגובה שלו, ולהשתמש בפיזיות שלו. רואים את זה הרבה עם הרמות של קורנו משמאל. והיום זה היה עם פיינגולד מימין.
4. הנוכחות שלו נותנת לחלוץ שמשחק לצידו (אם משחקים במערך של 3 בלמים) שטחים, והוא מעסיק את הבלמים ומייצר לחלוץ הנוסף את המקום להגיע למצבים. ודוד נהנה מזה כשהם משחקים ביחד.
מעבר לדברים כמו נוכחות במצבים נייחים הגנה והתקפה.
אפשר לראות בצורה די ברורה איך כל פעם שהוא יוצא, משחק ההתקפה שלנו הרבה פחות טוב, אנחנו שומרים על הכדור פחות טוב, יוצאים קדימה פחות טוב, ולוחצים אותנו בצורה שגורמת לנו לאבד כדורים.
אלו עובדות, ואי אפשר להתווכח איתם.
בשורה התחתונה בנו את הקבוצה הזאת השנה מתוך רצון להסתמך עליו ולהשתמש בו יותר מאשר בעונה שעברה, ויש לו חלק חשוב יותר העונה, וזה בא לידי ביטוי גם במספרים.
אפשר לאהוב את זה, ואפשר לבוא בטענות למה בנו ככה. אבל זה המצב. ולכן חייבים אותו על המגרש, ומקווה מאוד שיהיה כשיר לרביעי.
אם היו אומרים למישהו שהוא יהיה מלך השערים אחרי 15 משחקים, אף אחד לא היה מאמין.
לא, הוא לא החלוץ המושלם. רחוק מזה, אבל הוא נותן פה עבודה, ואני מעריך את זה, ובסופו של דבר נותן גם מספרים. אחלה פיירו.
וכן, אני עדיין מקווה שימכרו אותו בקיץ. וכן, יהיו לא מעט קונות.
1. נושאי כדורים ארוכים לעברו ע''מ לשחרר לחץ, ולשבור קווי הגנה. דבר שעוזר מול קבוצות שלוחצות אותנו. והוא עושה את זה בסדר גמור, ואתה יכול כככה ''לדלג'' על הלחץ של היריב.
2. המשחק כפיבוט. ומאפשר לקשרים שמגיעים עם הפנים לפתח את המשחק בצורה טובה לאחד הצדדים, או לשמש כקיר לדאבל פס.
3. הגבהות מהצדדים לכייוון משחק הגובה שלו, ולהשתמש בפיזיות שלו. רואים את זה הרבה עם הרמות של קורנו משמאל. והיום זה היה עם פיינגולד מימין.
4. הנוכחות שלו נותנת לחלוץ שמשחק לצידו (אם משחקים במערך של 3 בלמים) שטחים, והוא מעסיק את הבלמים ומייצר לחלוץ הנוסף את המקום להגיע למצבים. ודוד נהנה מזה כשהם משחקים ביחד.
אפשר לראות בצורה די ברורה איך כל פעם שהוא יוצא, משחק ההתקפה שלנו הרבה פחות טוב, אנחנו שומרים על הכדור פחות טוב, יוצאים קדימה פחות טוב, ולוחצים אותנו בצורה שגורמת לנו לאבד כדורים.
בשורה התחתונה בנו את הקבוצה הזאת השנה מתוך רצון להסתמך עליו ולהשתמש בו יותר מאשר בעונה שעברה, ויש לו חלק חשוב יותר העונה, וזה בא לידי ביטוי גם במספרים.
אפשר לאהוב את זה, ואפשר לבוא בטענות למה בנו ככה. אבל זה המצב. ולכן חייבים אותו על המגרש, ומקווה מאוד שיהיה כשיר לרביעי.
לא, הוא לא החלוץ המושלם. רחוק מזה, אבל הוא נותן פה עבודה, ואני מעריך את זה, ובסופו של דבר נותן גם מספרים. אחלה פיירו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
פתח את העונה בליגה בצורה טובה מאוד והביא המון נקודות השנה, כל הזלזול בו והאמירות של כדורסלן זה מביךרק מכבי כתב: ↑07 ינואר 2024, 23:58 סה''כ משחק טוב שלו עם שער, סחיטת פנדל (לא להאמין שלא נשרק) וכדור לקורה.
הביא העונה בליגה 9 נקודות ובלי קשר הוא גם פורס יפה את השערים, הביא מספרים ב8/12 המשחקים בליגה השנה
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
אשכרה בתיקו עם זהבי
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
-
- קודם כל נאמנות
הוא הנפגע העיקרי מעזיבת סק.
זה לא סוד שאני לא סובל אותו כי פשוט בלתי נסבל לראות את המשחק שלו, אבל המשחק של הקבוצה ושלו כפיבוט נפגע משמעותית מעזיבת סק לאליפות אפריקה.
סק הוא השחקן שמסר לפיירו הכי הרבה כדורים ארוכים מתחילת העונה ממה שספרתי וראיתי בעיניים, הכדורים הארוכים שסיפק לפיירו היו מדויקים וגרמו לנו לדלג על הקישור ולבטל את הלחץ של היריבה, וגם שיפרו את המשחק של הקבוצה עם ההצטרפות של השחקנים מקו שני להורדות כדור של פיירו אחרי מסירה ארוכה של סק (בין אם על המגרש שחותכת את כל הקישור או בגובה מעל הקישור).
לא סובל את פיירו אבל המשחק שלו והסגנון של הקבוצה שבנוי על היותו פיבוט ככה נפגע אנושות עם עזיבתו של סק. שימיץ לא מצליח ואפילו לא מנסה להעביר כדורים ישר לפיירו, המקסימום שלו זה לאגפים.
זה לא סוד שאני לא סובל אותו כי פשוט בלתי נסבל לראות את המשחק שלו, אבל המשחק של הקבוצה ושלו כפיבוט נפגע משמעותית מעזיבת סק לאליפות אפריקה.
סק הוא השחקן שמסר לפיירו הכי הרבה כדורים ארוכים מתחילת העונה ממה שספרתי וראיתי בעיניים, הכדורים הארוכים שסיפק לפיירו היו מדויקים וגרמו לנו לדלג על הקישור ולבטל את הלחץ של היריבה, וגם שיפרו את המשחק של הקבוצה עם ההצטרפות של השחקנים מקו שני להורדות כדור של פיירו אחרי מסירה ארוכה של סק (בין אם על המגרש שחותכת את כל הקישור או בגובה מעל הקישור).
לא סובל את פיירו אבל המשחק שלו והסגנון של הקבוצה שבנוי על היותו פיבוט ככה נפגע אנושות עם עזיבתו של סק. שימיץ לא מצליח ואפילו לא מנסה להעביר כדורים ישר לפיירו, המקסימום שלו זה לאגפים.
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
המועדון הודיע שהוא סובל ממתיחה קלה, יהיה בסגל למשחק מול מכבי ת"א
-
- מכונת תארים
לדעתי הוא גם יפתח
- hezildo
- מכונת תארים
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- KevinDurant
- חבר בבורד
צריך להגיד ביושר, עם כל הסתלבט עליו והגמלוניות העונה בליגה הוא עושה משחקים טובים
-
- מכונת תארים
נכון, קשה להתווכח עם המספרים שהוא נותןKevinDurant כתב: ↑09 ינואר 2024, 11:03 צריך להגיד ביושר, עם כל הסתלבט עליו והגמלוניות העונה בליגה הוא עושה משחקים טובים
אבל עדיין אנחנו צריכים לשאוף לחלוץ יותר טוב
- KevinDurant
- חבר בבורד
צריך לשאוף להכל יותר טוב ואני מניח שהוא גם לא יישאר אחרי הקיץ אבל השנה בליגה הוא נתן מספרים טובים בהרבה פחות "מצבים"כובע קש כתב: ↑09 ינואר 2024, 11:05נכון, קשה להתווכח עם המספרים שהוא נותןKevinDurant כתב: ↑09 ינואר 2024, 11:03 צריך להגיד ביושר, עם כל הסתלבט עליו והגמלוניות העונה בליגה הוא עושה משחקים טובים
אבל עדיין אנחנו צריכים לשאוף לחלוץ יותר טוב
- Apoc
- יו״ר הבורד
אם היה לידו חלוץ שיודע להבקיע ולא היינו צריכים להיות תלויים בו בלבד אז עוד איכשהו היה אפשר לבלוע אותו כי יש לו הרבה השפעה חיובית על המשחק והוא נותן את הגולים שלו
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
אם שחקן לא כשיר תגידו שלא כשיר
כבר שנתיים עושים את הקטע הזה
כבר שנתיים עושים את הקטע הזה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
ד.ב.ד כתב בפירוש לפני המשחק- יהיה בסגל אבל לא ישחק.
מה זה החרטא הזה?
מה זה החרטא הזה?
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
עושים ל.פ. נגד היריבות. אין לי הסבר אחר.
בכל מקרה, מקווה שהוא כשיר לראשון, צריך כל שחקן עכשיו. השחקנים סיימו משחק עם הלשון בחוץ. ודין היה גמור כשייצא.
בכל מקרה, מקווה שהוא כשיר לראשון, צריך כל שחקן עכשיו. השחקנים סיימו משחק עם הלשון בחוץ. ודין היה גמור כשייצא.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם היה מחמיץ את המצבים של דין דוד היום..
- KevinDurant
- חבר בבורד
עשה גול של חלוץ ענק היום, בתחילת המהלך עשה דאבל פאס יפה עם סונדגרן כקיר, נכנס לרחבה וברח יפה מאוד לקרוב (כדור גדול של קינדה) וסיים מצוין.
נצטרך גם אותו
נצטרך גם אותו
- benrey
- הענק הירוק
גם הפתיע עם המסירה לשרי, אני לא רגיל שהמסירות שלו הולכות למקום הנכון
- KevinDurant
- חבר בבורד
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
אוהב לשחק מול נתניה. כבש נגדם בעונה שעברה, כבש צמד בסיבוב הראשון, והיום שוב.
דווקא היה קצת חסר בדקות שנתניה לחצו, ולא ידענו לצאת מספיק טוב.
חייבים אותו בפורמה, ובכושר הבקעה. וזה טוב שחוזר מפציעה ישר עם גול.
דווקא היה קצת חסר בדקות שנתניה לחצו, ולא ידענו לצאת מספיק טוב.
חייבים אותו בפורמה, ובכושר הבקעה. וזה טוב שחוזר מפציעה ישר עם גול.
- hezildo
- מכונת תארים
כבר יש לו 10 שערים בליגה. בכל העונה שעברה היו לו 9.
סקורר
סקורר
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- מכונת תארים
דגו עושה בו שימוש הרבה יותר נכון, אבל לזכותו, הוא גם מאד השתפר ברמה האישית.
העונה אנחנו רואים ממנו דברים שלא ראינו ממנו בעונה הקודמת (ואני לא מדבר על משחק עם הגב לשער, אלא על יכולת המסירה שהשתפרה, למשל).
העונה אנחנו רואים ממנו דברים שלא ראינו ממנו בעונה הקודמת (ואני לא מדבר על משחק עם הגב לשער, אלא על יכולת המסירה שהשתפרה, למשל).
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
עשה אתמול סיבוב על המקום שלא האמנתי.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Apoc
- יו״ר הבורד
היו לו 10 שערי ליגה עונה שעברה בתכלס, כי גנבו לו את השער שהבקיע נגד אשדוד מהבישול של צ'יבוטה ורשמו את זה כשער עצמי בלי קשר לכלום
הוא ודין דוד שני סקוררים מוזרים
אופטימיות במכבי חיפה
- benrey
- הענק הירוק
אי שפיות זה לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות
- Apoc
- יו״ר הבורד
איך זה שיש שחקנים מקצוענים שמחטיאים את רוב הפנדלים שהם ניגשים לבעוט?
הרי בן אדם אקראי מהרחוב אמור להכניס יותר מ50% מהפנדלים גם נגד שוערים מקצוענים
הרי בן אדם אקראי מהרחוב אמור להכניס יותר מ50% מהפנדלים גם נגד שוערים מקצוענים
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
האמת הייתה לי תקווה קטנה שישים אחרי הפנדל הקודם שלו. בסדר, מי יתן וימכר בקיץ. זה לא מופרך כי יש לו מספרים השנה.