אתה חושב בצורה מיושנת של 6 ו-8 קלאסי.
כבר מהעונה שעברה אנחנו רואים שזה נראה אחרת.
וברוב משחקי הליגה אין טעם לשחק עם 2 קשרים באמצע.
אני לא חושב בצורה מיושנת, זה אתה שמבלבל סיבה ותוצאה
אנחנו לא משחקים עם שני קשרי אמצע בגלל שנטע לביא עזב ודיא סבע הצטרף. עד אז שיחקנו עם שניים, אבל בגלל שהסגל התעקם גם המערך התעוות כדי שהטובים ביותר ישחקו. מה גם שאתה צריך לבנות קבוצה גם לליגה וגם לאירופה.
בסוף מה שצריך זה 6 ובנוסף 8 שנותן מספרים וגם עושה הגנה.
גם העונה דגו שיחק עם קשר אחורי אחד.
אין קשר.
מי שרוצה לרוץ עם נאור ושואו לחודשיים הקרובים שיהיה לו בהצלחה.
6 קריטי פי כמה וכמה מעוד 8.
חחחחחח מה אין קשר? הוא שיחק ככה בגלל הבעיות בסגל. גם המאמן הבא וגם זה שאחריו ישחקו ככה עד שיפתרו את זה.
חוץ מזה שנגד מכבי תל אביב וגם היום וגם באירופה ולדעתי בעוד כמה משחקי ליגה שיחקת עם 6 ו-8 קלאסיים.
ועכשיו אחרי שרשמתי את זה אני אציין שלמעשה אנחנו צריכים לעונה הבאה גם 6 וגם 8, אם שואו לא יוכיח את עצמו. אם אתה מביא את אזולאי לפחות אתה פותר את הבעיות ב-8, כי יהיה לך את מוחמד ואזולאי. מנגד אני לא בטוח שהשילוב של קארצב/ג'אבר יפתור את הבעיות ב-6 ולדעתי נצטרך שם זר טוב יותר משואו ומקארצב.
אני לא חושב בצורה מיושנת, זה אתה שמבלבל סיבה ותוצאה
אנחנו לא משחקים עם שני קשרי אמצע בגלל שנטע לביא עזב ודיא סבע הצטרף. עד אז שיחקנו עם שניים, אבל בגלל שהסגל התעקם גם המערך התעוות כדי שהטובים ביותר ישחקו. מה גם שאתה צריך לבנות קבוצה גם לליגה וגם לאירופה.
בסוף מה שצריך זה 6 ובנוסף 8 שנותן מספרים וגם עושה הגנה.
אין קשר.
חחחחחח מה אין קשר? הוא שיחק ככה בגלל הבעיות בסגל. גם המאמן הבא וגם זה שאחריו ישחקו ככה עד שיפתרו את זה.
חוץ מזה שנגד מכבי תל אביב וגם היום וגם באירופה ולדעתי בעוד כמה משחקי ליגה שיחקת עם 6 ו-8 קלאסיים.
ועכשיו אחרי שרשמתי את זה אני אציין שלמעשה אנחנו צריכים לעונה הבאה גם 6 וגם 8, אם שואו לא יוכיח את עצמו.
לדגו היה את מוחמד ג'אבר ושואו והוא בחר לשחק עם 6 אחד. מה קשור בעיות בסגל?
גם קין אגב עושה את זה עם פרץ שמשחק מאוד גבוה ובלי הרבה משימות הגנה, ולכן הוא מבקיע הרבה יותר העונה.
אין קשר.
ועכשיו אחרי שרשמתי את זה אני אציין שלמעשה אנחנו צריכים לעונה הבאה גם 6 וגם 8, אם שואו לא יוכיח את עצמו.
גם קין אגב עושה את זה עם פרץ שמשחק מאוד גבוה ובלי הרבה משימות הגנה, ולכן הוא מבקיע הרבה יותר העונה ת
ה
תוסיף גם את גוני. אז מה? כשהיה לך את נטע, אבו פאני ומוחמד שיחקת עם שניים מהם.
ונגד מכבי תל אביב שיחקת עם ג'אבר ומוחמד, כמו גם באירופה. אני יכול ללכת לעוד משחקים ולבדוק כמה באמת שיחקנו עם שניהם העונה, אבל אין לי כוח.
גם קין אגב עושה את זה עם פרץ שמשחק מאוד גבוה ובלי הרבה משימות הגנה, ולכן הוא מבקיע הרבה יותר העונה ת
ה
ונגד מכבי תל אביב שיחקת עם ג'אבר ומוחמד, כמו גם באירופה. אני יכול ללכת לעוד משחקים ולבדוק כמה באמת שיחקנו עם שניהם העונה, אבל אין לי כוח.
אין בעיה לשחק עם שניהם. אבל רוצים שתהיה האפשרות לשחק רק עם 6 אחד. אז צריך בשביל זה 6 איכותי.
אבל כרגע אין לך את ג'אבר. ויש לך את גוני ושואו.
אז מי בדיוק ה6 בקבוצה עכשיו?
וגם במשחקים שיצטרכו 2 באמצע. אתה באמת רוצה לפתוח מול גנט עם גוני/שואו לצד מוחמד/אזולאי?
ראינו בזמן האחרון כמה ג'אבר כשש הוא קריטי, וכמה חשוב השש האיכותי. לא מבין איך אחרי זה אפשר לחשוב שאפשר להסתדר בלי עוד 6 ולחשוב ש-8 יותר דחוף.
ה
אין בעיה לשחק עם שניהם. אבל רוצים שתהיה האפשרות לשחק רק עם 6 אחד. אז צריך בשביל זה 6 איכותי.
אבל כרגע אין לך את ג'אבר. ויש לך את גוני ושואו.
אז מי בדיוק ה6 בקבוצה עכשיו?
וגם במשחקים שיצטרכו 2 באמצע. אתה באמת רוצה לפתוח מול גנט עם גוני/שואו לצד מוחמד/אזולאי?
ראינו בזמן האחרון כמה ג'אבר כשש הוא קריטי, וכמה חשוב השש האיכותי. לא מבין איך אחרי זה אפשר לחשוב שאפשר להסתדר בלי עוד 6 ולחשוב ש-8 יותר דחוף.
אבל נסכים שלא להסכים.
נסכים שלא להסכים, אבל רק אציין שחלק מההבדל בדעות שלנו הוא שאתה נותן יותר משקל לחצי העונה הקרובה ואני מותן יותר משקל לטווח הרחוק יותר.
רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 22:32
קארצב שוחרר.
הם מגיעים מחר לפגישה כשהוא עם כרטיס ביד.
לקבל כזה שחקן בחינם זו מתנה שאי אפשר לוותר עליה.
מקווה מאוד שהמועדון ידע לעשות מה שצריך.
שמעת ממקור אחר על הפגישה או פה מהפורום?
יש פגישה בין המועדון לדודו. את זה אני שמעתי מעבר למה שכתב קאקא.
רק שבניגוד אליו אני לא יודע להגיד שזה על קארצב.
בהתחלה חשבתי אולי לכיוון של מלדה, אבל זה כבר לא רלוונטי.
ככה שאני מניח שזה קארצב. אבל אי אפשר אף פעם לדעת.
אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 22:48
קארצב/אזולאי, לסובוי וחמד (לחצי עונה) ואני מרוצה
אבל האמת שאני מעדיף את לאיוס או יחזקאל במקום לסובוי ככה שאם יש היתכנות לזה, אז עוד יותר טוב
יחזקאל שחקן אגף ימין, לסובוי ולאיוס אגף שמאל.
מחפשים שחקן לאגף שמאל שבעייתי אצלנו.
זה שאלברמן מעדיף את אזולאי זה יופי לאלברמן. רק שאזולאי לא יגיע לכאן כי שחר לא ישלם את מה שידרשו עליו. אז שלא יזיינו לנו את השכל ויביאו את קארצב ושאלברמן יפסיק לעשות שטויות.