רשמתי את זה בהכנות לאשדוד אבל אני אישית הייתי מייצר סוג של "מנוחה כפויה" באשדוד ובאום אל פאחם לרוב השחקנים.
אשדוד תמיד מגרש מעצבן שקשה לשחק בו, הייתי מנסה לתת לכוכבים (רפאלוב, מוחמד, חלאיילי, סק) מנוחה במשחקים האלה ומשתמש בהם ל20-30 דק' אם וכאשר.
מנהל: Shocking4U
רשמתי את זה בהכנות לאשדוד אבל אני אישית הייתי מייצר סוג של "מנוחה כפויה" באשדוד ובאום אל פאחם לרוב השחקנים.
זה לא רק זה.KevinDurant כתב: ↑04 מרץ 2024, 09:05עד כה זה די מוכיח את עצמו.
אצל בכר היינו קבוצה שלא יודעת ללכת אחורה כשצריך והיינו חשופים מאוד, היום אנחנו קבוצה שיודעת יותר להישכב אחורה בצורה טובה
כן אני מסכים לגמרי, בטח שגם מבחינה פיזית רפאלוב זה לא שרי שיכל להחזיק 90 דק' בלי הפסקה והוא יותר מבוגר ממנו.רק מכבי כתב: ↑04 מרץ 2024, 09:12זה לא רק זה.KevinDurant כתב: ↑04 מרץ 2024, 09:05עד כה זה די מוכיח את עצמו.
אצל בכר היינו קבוצה שלא יודעת ללכת אחורה כשצריך והיינו חשופים מאוד, היום אנחנו קבוצה שיודעת יותר להישכב אחורה בצורה טובה
אף אחד לא חושב שההגנה שלנו פחות טובה מהעונה שעברה, מבחינת מצבת שחקנים. ויש שיגידו שהשנה אנחנו יותר טובים.
לעומת זאת, בהתקפה ברור שנחלשנו. אף אחד לא טוען שההתקפה העונה יותר טובה מהעונה שעברה.
ככה שאם אתה מנתח את הקבוצה, ההגנה כרגע יותר טובה מההתקפה, והמאמן בוחר להסתמך עליה, ולנצח דרכה משחקים.
להעריך נקודות חוזקה של הקבוצה שלך ולדעת את מקומך זה משהו מאוד חשוב בכדורגל.
גם בכר ששיחק התקפי זה לא סתם, הוא האמין ביכולת ההתקפית של הקבוצה הזאת לנצח בכל מקום. וזה בכלל לא מנותק, הקבוצה ההתקפית שהייתה כאן היא מהגדולות בתולדות הכדורגל הישראלי.
לא סתם זו קבוצה שכבשה פעמיים נגד יובנטוס, ופעמיים נגד פ.ס.ז. הקבוצה של היום לא יכולה לתת 2 שערים בסמי עופר נגד יובנטוס, או 2 שערים בפריז. עם כל הכבוד. אבל היא כנראה לא הייתה חוטפת שביעיות, אלא רק רביעיות.
בכר ידע מצוין לשלוח את הקבוצה אחורה ולהגן על יתרון, לא צריך ליצור אגדות כדי להגדיל את דגו.KevinDurant כתב: ↑04 מרץ 2024, 09:05עד כה זה די מוכיח את עצמו.
אני חושב שהשנה (בין היתר גם בגלל חומר השחקנים) זה הקבוצת "הגנה" הכי טובה שהייתה במכבי חיפה בעשור האחרון בערך.Judokan כתב: ↑04 מרץ 2024, 20:51בכר ידע מצוין לשלוח את הקבוצה אחורה ולהגן על יתרון, לא צריך ליצור אגדות כדי להגדיל את דגו.KevinDurant כתב: ↑04 מרץ 2024, 09:05עד כה זה די מוכיח את עצמו.
מה שקורה עם הקבוצה בהרבה משחקים זו לא החלטה מודעת של דגו לשלוח את הקבוצה אחורה לשמור על יתרון, זה איזשהי עניין מנטלי של חשש לאבד את היתרון. זה קרה למשל בדרבי בדקה ה30, ולא תשכנע אותי שדגו ביקש ממישהו לעשות את זה.
גם מול חדרה היו איזה 10 דקות גרועות כאלה אחרי הגול, לפני שדגו הגיב טקטית בחילופים ובאמת הוריד אחורה.
זה לא רק המאמן, זה גם הסגל.רק מכבי כתב: ↑18 מרץ 2024, 01:12 הקריסה שלנו אחרי משחקים באירופה זה ברמת וועדת חקירה.
איבדנו 11 נקודות במשחק העוקב אחרי משחקים באירופה.
או שהקבוצה והמאמן ילמדו לעשות את המעברים, או שלא יהיו באירופה.
מה זה הדבר הזה?
וזה עוד כש-2 משחקים בבתים היו בלי משחק עוקב בליגה בגלל המלחמה.
לכו תדעו, אולי הפער היה יותר גדול.
מצד שני הליגה בעונה של בלבול היתה אפילו יותר חלשה ככה שאיביץ' על הקווים הספיק בשביל לקחת בה אליפות
דעה לא פופלארית: אני לא בא להעיד לטובתו של איביץ' וחושב שהוא אוברייטד למרות התוצאות שלו ובמיוחד חוסר ההצלחה שלו בזירה האירופית אבל זו ליגת העל רבותיי,היא מחורבנת מאז ומתמיד ואנחנו אוהדים שלה רק בגלל תשוקה ואהבה לכדורגל שלנו.MH13 TILL I DIE כתב: ↑18 מרץ 2024, 16:35מצד שני הליגה בעונה של בלבול היתה אפילו יותר חלשה ככה שאיביץ' על הקווים הספיק בשביל לקחת בה אליפות
ואתה קיבלת יום יותר מהם אחרי פגרת הנבחרות.adoram כתב: ↑20 מרץ 2024, 19:36 https://www.football.org.il/national-cu ... ason_id=25
אז המשחק גביע מול נתניה ביום רביעי, ה-3.4, בשעה 20:00. הצהבת אכן קיבלו יום מנוחה יותר מאיתנו לפני משחק העונה.
זה לא דבר חיובי בהכרח. זה מן הסתם בשביל להלחיץ אותך כי אנחנו נעלה למשחק מול ריינה ב-10 הפרש מהם.רק מכבי כתב: ↑21 מרץ 2024, 03:28ואתה קיבלת יום יותר מהם אחרי פגרת הנבחרות.adoram כתב: ↑20 מרץ 2024, 19:36 https://www.football.org.il/national-cu ... ason_id=25
אז המשחק גביע מול נתניה ביום רביעי, ה-3.4, בשעה 20:00. הצהבת אכן קיבלו יום מנוחה יותר מאיתנו לפני משחק העונה.
די עם הבכיינות.
מסכים.Shocking4U כתב: ↑01 אפריל 2024, 21:51 לא ניצחנו את הפועל ת״א הכי גרועה שאני זוכר. עזבו לנצח, לא נתנו להם גול. אין לנו זכות לדבר בכלל על אליפות.