ציון עונה אירופית

שלח תגובה

ציון

4
0
אין הצבעות
5
0
אין הצבעות
6
0
אין הצבעות
7
5
21%
8
12
50%
9
6
25%
10
1
4%

סך הכול הצבעות: 24

סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 42 פעמים
קיבל תודה: 61 פעמים

ציון עונה אירופית

שליחה על ידי benrey »

תקצר ברו של המסע:

ליגת האלופות : שמונה משחקים, חמשה ניצחונות, תיקו ושני הפסדים
התחיל בטיול למטה, המשיך בג׳אבר השריף מציל אותנו נגד שריף, עוד טיול בסלובקיה, המנון ליגת האלופות בסמי שנה שניה ברציפות + אוי איתמר ליצן.

אירופאית: שישה משחקים, ניצחון, 2 תיקו מאופס ו3 הפסדים
הרבה תחת… חמישה משחקים ראשונים כבשנו שער אחד, היו רגעים שזה היה נראה רע ( המשחקים מול ראן ) והיו רגעים שזה היה טוב אבל לא מספיק ( מול ויאריאל ) ואז בא הנס מול היוונים בחנוכה שאיכשהו העלה אותנו למקום השלישי.

קונפרנס ליג : ארבעה משחקים, ניצחון, שני תיקו והפסד
התחיל מול הבלגים, לא כדורגל גדול, אבל הרבה נשמה ואיש גדול אחד שאוהב שלבי נוקאווט באירופה
והסתיים בפירנצה, שמי היה מאמין שנרגיש תחושת החמצה מול קבוצת צמרת בסרייה א
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

Re: ציון עונה אירופית

שליחה על ידי Shocking4U »

7

ניצחנו במוקדמות האלופות את כל הקבוצות שהיינו צריכים לנצח ועדיין כמעט עפנו לשריף, הפסדנו לקבוצה הטובה הראשונה שפגשנו. באירופית ניצחנו משחק אחד נגד קבוצה ברמה שלנו ולא היה לנו הופעות ששווה לזכור. הניצחון על גנט היה מרשים, המשחקים נגד פיורנטינה פספוס. סך הכל מרגיש שהוצאנו את מה שהיינו צריכים ולא הרבה מעבר. מה שמרשים זה העובדה שהגענו לזה שאנחנו משחקים באירופה במרץ בהתחשב בכל הפציעות ובמי שעומד על הקווים. כקמפיין עצמו מבחינת משחקים היסטוריים ורגעים זכירים, לא היה שם יותר מדי.
dyarok
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 7 פעמים

שליחה על ידי dyarok »

8.
הגענו רחוק יותר ממה שחשבתי, במיוחד לנוכח ההגרלה באירופית.

לא מובן מאליו שעברנו את שריף וברטיסלבה. מי שיזלזל מולם יכול להיות מופתע מולם.

נראנו רע מול יאנג בויס ובהמשך מול ראן.
תחושת פספוס מול ויאריאל במשחק הראשון.

ניצחון גדול מול פאו, לא מובן מאליו שעברנו את גנט.

בדיעבד - תחושת פספוס מול פיורנטינה- עם התנהלות יותר טובה, יש מצב היינו מנצחים 3-2 במשחק הראשון וזה היה הופך לאתגר לאיטלקים.

עם סגל פצוע, וליקויים מובנים- השגנו יותר מהצפוי.
חבל שדגו עצמו לא עשה קפיצת מדרגה בניהול משחקים.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 163 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

הציון שלי זה 8.
במוקדמות עשינו את המוטל, זה לא היה קל. זאת הייתה קבוצה שבאה אחרי כמה אבידות, הצעירים עוד לא היו ממש מעורבבים בקבוצה, והיינו פגיעים, ובכל זאת התקדמנו. הגענו לפלייאוף שזה שלב אחד מעל מה שציפיתי בקיץ (וכן, היו הגרלות קלות באופן חריג עד הפלייאוף. זה כנראה לא יקרה בכל שנה, אבל צריך לדעת גם לנצל את זה).
בפלייאוף היה ברור שכל הגרלה שנקבל לא נעבור. אנחנו פחות טובים, ולא ברמה הזאת (אגב, דגו במשחק הראשון בפלייאוף בארץ לא היה מספיק אמיץ, וזה גם חרץ את הגומלין).
הגענו לאירופית וקיבלנו הגרלה קשה. עשינו שלב בתים בלי מגרש ביתי כשחלק מהמשחקים היו כשאין עוד ליגה, שחקנים לא בכושר, וההשפעה של תחילת המלחמה והמתקפה הייתה בראש של שחקנים וצוות. משחק מצוין בארץ מול פאו, משחק שהיינו חייבים לנצח, רגעים יפים מול ויאריאל שהפכו למאכזבים בסיום עם המהפך, רגעים די חלשים מול ראן X2, ומשחק לא רע מול ויאריאל בספרד.
עשינו ניצחון ענק ביוון. ניצחון שהוא אשכרה משחק על כל הקופה באירופה. לצאת לנצח ככה זה סופר מרשים. קבוצות ישראליות לא עושות דברים כאלה. ניצחון חוץ ראשון בשלב בתים - לא בא ברגל.
המעבר על גנט היה עם הרבה מזל (גול די מזליקי של פיירו, ההחמצות של הבלגים במשחק השני אחרי האדום של סונדגרן) אבל גם שם, היינו בלי ביתיות, ועדיין זה מעבר שלב בנוק-אוט אירופי, וזה דבר שלא עשינו שנים. מכובד מאוד.
את ההופעה מול פיורנטינה אפשר לחלק ל-2. המשחק הראשון היה טוב מאוד. יום קצת יותר טוב של כיוף, ואנחנו לא מפסידים אותו. המשחק השני היה בעיני מאוד מאכזב. הקבוצה לא עשתה כלום.

סה''כ אם אני לוקח את מה שעשינו, ומסתכל על שחלק גדול מהמסע נעשה בלי חזיזה, שוראנוב, סבע, שרי (במשחקים מול גנט), ג'אבר (במשחקים מול גנט), דוד (במשחקים מול גנט), בעיני זה קמפיין מעל המצופה.

ציון 8.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

רק מכבי כתב: 15 מרץ 2024, 03:01 הציון שלי זה 8.
במוקדמות עשינו את המוטל, זה לא היה קל. זאת הייתה קבוצה שבאה אחרי כמה אבידות, הצעירים עוד לא היו ממש מעורבבים בקבוצה, והיינו פגיעים, ובכל זאת התקדמנו. הגענו לפלייאוף שזה שלב אחד מעל מה שציפיתי בקיץ (וכן, היו הגרלות קלות באופן חריג עד הפלייאוף. זה כנראה לא יקרה בכל שנה, אבל צריך לדעת גם לנצל את זה).
בפלייאוף היה ברור שכל הגרלה שנקבל לא נעבור. אנחנו פחות טובים, ולא ברמה הזאת (אגב, דגו במשחק הראשון בפלייאוף בארץ לא היה מספיק אמיץ, וזה גם חרץ את הגומלין).
הגענו לאירופית וקיבלנו הגרלה קשה. עשינו שלב בתים בלי מגרש ביתי כשחלק מהמשחקים היו כשאין עוד ליגה, שחקנים לא בכושר, וההשפעה של תחילת המלחמה והמתקפה הייתה בראש של שחקנים וצוות. משחק מצוין בארץ מול פאו, משחק שהיינו חייבים לנצח, רגעים יפים מול ויאריאל שהפכו למאכזבים בסיום עם המהפך, רגעים די חלשים מול ראן X2, ומשחק לא רע מול ויאריאל בספרד.
עשינו ניצחון ענק ביוון. ניצחון שהוא אשכרה משחק על כל הקופה באירופה. לצאת לנצח ככה זה סופר מרשים. קבוצות ישראליות לא עושות דברים כאלה. ניצחון חוץ ראשון בשלב בתים - לא בא ברגל.
המעבר על גנט היה עם הרבה מזל (גול די מזליקי של פיירו, ההחמצות של הבלגים במשחק השני אחרי האדום של סונדגרן) אבל גם שם, היינו בלי ביתיות, ועדיין זה מעבר שלב בנוק-אוט אירופי, וזה דבר שלא עשינו שנים. מכובד מאוד.
את ההופעה מול פיורנטינה אפשר לחלק ל-2. המשחק הראשון היה טוב מאוד. יום קצת יותר טוב של כיוף, ואנחנו לא מפסידים אותו. המשחק השני היה בעיני מאוד מאכזב. הקבוצה לא עשתה כלום.

סה''כ אם אני לוקח את מה שעשינו, ומסתכל על שחלק גדול מהמסע נעשה בלי חזיזה, שוראנוב, סבע, שרי (במשחקים מול גנט), ג'אבר (במשחקים מול גנט), דוד (במשחקים מול גנט), בעיני זה קמפיין מעל המצופה.

ציון 8.
המשחק הראשון בבית מול יאנג בויז החמצה מטורפת. לא יאמן ששיחקנו שם בסוף על תיקו ומחשבה שנוציא משהו בחוץ. בזמן אמת גם אמרתי את זה.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

8
עשו את המקסימום מהקבוצה הקיימת
לא התבזנו לדעתי בשום שלב
לא אירחנו בסמי עופר
פציעות
צוות אימון אחר
רכש לא מספיק איכותי לטעמי
ועדיין קמפיין יפה ולא האמנתי שנגיע עד לפה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Liberman כתב: 15 מרץ 2024, 03:35 8
עשו את המקסימום מהקבוצה הקיימת
לא התבזנו לדעתי בשום שלב
לא אירחנו בסמי עופר
פציעות
צוות אימון אחר
רכש לא מספיק איכותי לטעמי
ועדיין קמפיין יפה ולא האמנתי שנגיע עד לפה
ראן בחוץ היה די מבזה
אחד המשחקים הכי חלשים שראיתי של מכבי חיפה. גם יאנג בויז איך שזה נגמר בסוף עם הגולים האומללים היה מבזה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

ההפסד של עמלק היום היה מבזה

בסדר הפסדנו, לא טוב, לא יפה, עדיין לא ביזיון מסחרר
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

אם מסתכלים על אירופה העונה באופן שטחי, זה ציון 9.5 ביחס לציפיות.
כשצוללים פנימה אפשר להבין שהיינו יכולים לעשות הרבה יותר ונעשו לא מעט טעויות בדרך, נוטה לכיוון ה7
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

8.6 אז עיגלתי ל-9
היו נקודות שהיה אפשר לעשות יותר (באזל, ראן וגם פיורנטינה) אבל העפלה לשלב הבתים באירופאית לעבור סיבוב בקונספלקס אין הרבה יותר מה להתלונן
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רק מכבי כתב: 15 מרץ 2024, 03:01 הציון שלי זה 8.

ציון 8.
מסכים עם הכל, אבל אצלי זה מתכנס לציון 7.
הישג מרשים לכל הדעות, תחת נסיבות לא קלות. אבל מצד שני לא יכול להתעלם מתצוגות מביכות מול יאנג בויז בחוץ ושני משחקים מול ראן. אלה משחקים של התבטלות מוחלטת שנראו כאילו אנחנו קבוצת נוער.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

אני חושב שמבחינת "הישגיות" שזה אומר פלייאוף אלופות, בתים באירופית, לעבור נוקאאוט בקונפרנס ולהגיע לשמינית גמר שם זה שווה ציון 9 בגדול.

כשמתחשבים בעובדה ששיחקנו 2 משחקים בשלב הבתים בחוץ בעצם במקום לארח בסמי עופר + מול גנט + מול פיורנטינה זה נותן עוד נקודה לציון.

מנגד, כמו שג'ודו רשם, אני חושב ש"מקצועית" הקמפיין לא היה מספיק טוב מבחינת כדורגל (עם כל הנסיבות והמסביב) ולכן הייתי מוריד נקודה פה.

כלומר בסה''כ אני נוטה לציון 8-9 בהתחשב בנסיבות ובהישגיות (כולל בית קשה מאוד באירופית).

ושוב לסיכום, אני חושב שבגדול הודחנו מול יאנג בויז שהיא קבוצה איכותית וטובה וסיימנו מקום 3 בבתים בבית שהיינו שווים בו מקום 4 ועברנו את גנט שכביכול לא היינו צריכים לעבור ובסה''כ הייתה הופעה מאוד מכובדת מול פיורנטינה עם כל הנסיבות ולכן אני נוטה לשפוט פה לטובה ולתת ציון יחסית גבוה.

אבל, צריך לתת את הדעת שהסגל שלנו (ולא בפעם הראשונה) לא מספיק ארוך כדי להתמודד עם המסגרות האלה והמנהל המקצועי צריך לתת פה את הדעת.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

מבסוט מאוד, זה שאנחנו מאוכזבים מסכם הכל.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

מינוס נקודה על הדחה מפלייאוף הצ'מפיונס, מינוס עוד נקודה על הדחה מהבתים של האירופית...
חוץ מזה אין לי טענות, הרבה מעבר למצופה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 35 פעמים
קיבל תודה: 76 פעמים

שליחה על ידי Smile »

אם היו אומרים לי שבסגל הנוכחי נגיע לשמינית קונפרנס (דרך מסלול אלופות), לא הייתי אומר שזה בלתי אפשרי אבל כן מרים גבה.
בהתחשב בעומס הבלתי רגיל בגלל הלחימה, כמות הפציעות והאבידות במהלך העונה (שרי, סבע, ג'אבר...)
אני חושב שמגיע לדגו ולקבוצה בכלל ציון 8 על העונה האירופית הזו.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 46 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

8.5 אבל עיגלתי ל-9. אני לא חושב שאפשר היה לצפות ליותר. מעל 8.5 מבחינתי זה משהו בגדר הישגים באמת יוצאי דופן. העונה האירופית הייתה ארוכה וטובה. השתתפנו בפלייאוף האלופות, סיימנו מקום 3 באירופית והגענו לשמינית גמר קונפרנס. מבחינתי זו עונה מעולה.

מה שחשוב עכשיו זה להציב רף גבוה יותר בעונה הבאה ולעמוד בו. יש תקרות זכוכית שצריך לשבור.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

נתתי 8, אבל מאד קשה להכריע.
מבחינת התוצאות, קשה לדרוש יותר. עשינו קמפיין מרשים והודחנו מול יאנג בויז ופיורנטינה שמן הסתם עדיפות עלינו משמעותית.
מבחינת הדרך, פחות נהניתי. הכדורגל של דגו היה מבוקר ותכליתי יותר. אמנם הדרך הזו הביאה אותנו למצב שגם מול פיורנטינה היינו קרובים וגם מול אינג בויז טעויות אישיות סיימו את המאבק על עלייה יחסית בקלות, אבל גם במשחקים שעברנו כמו שצריך היינו ״על הקשקש״.

בכל מקרה, אם היו שואלים אותי בתחילת הקמפיין מה יהיה, הייתי חותם על מה שעשינו בלי להתלבט. אז, התחושות היו שבתים בקונפרנס זו המטרה שצריכה להיות לנגד עינינו.
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 234 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

זה 7.5 או 8.
היו כמה משחקים מביכים והיו משחקים שהיינו צריכים לנצח ולא ניצחנו, אבל
כאשר מחשיבים את כל הנסיבות מסביב
(עומס מטורף, מלחמה ואובדן ביתיות, פציעות בכמות לא נורמלית) אז סך הכל הקמפיין יפה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
ab1729
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי ab1729 »

מצד אחד, הגענו הרבה יותר רחוק מהציפיות.
מצד שני, חוץ מגנט - לא היו הישגים חריגים מול קבוצות עדיפות משמעותית (את פאו עברנו, אבל היא כנראה פחות או יותר ברמה שלנו).
בעונה רגילה, הייתי נותן 8.

כמובן שהפעם צריך לשפוט הכל יחסית לעובדה שבכל הליגה האירופית והקונפרנס (פרט לפאו) שיחקנו בלי מגרש ביתי + הקבוצה הייתה חודש בלי פעילות בגלל המלחמה.
לכן, נתתי 9.
שלח תגובה