הצהובים יחסרו את מילסון שהורחק במשחק נגד סכנין.
עם איזה מערך והרכב אתם עולים? במידה וחלאיילי כשיר האם אתם מחזירים אותו ישירות להרכב? עולים עם 3 בלמים כדי לשחק עם פיירו ודין בחוד או חוזרים ל4-3-3?
יאללה מכבי
מנהל: Shocking4U
אני בגישה שזה האמא של כל המאני טיים מבחינת מה שנשאר לנו העונה ולכן צריך לסכן אותו סיכון מקסימלי כי אם לא ניצחת את מכבי ת"א אז נגמר הסיפור, אבל אם הוא ייפצע ותנצח לא נגמר הסיפור.
אני לא יודע כמה הצהבת יכולים להתכונן לזה בכלים שיש להם, מה הם יעשו, יוסיפו את בלטסקה האיום ליד רז שלמה הקילר?
חחחח גדול אתה, מצד אחד אתה רוצה שהארגונים יקרעו תתחת יעשו לך תפאורה על כל המגרש אבל אוסר עליהם פירוטכניקה.Daniel123 כתב: ↑08 מאי 2024, 11:02 שם רגע בצד את הפן המקצועי:
1)חובה תפאורה על כל האיצטדיון במשחק כזה (פלקטים,דגלים)
2)בלי אבוקות וחזיזים, ואם כבר מחליטים שוב פעם לעשות דווקא לפחות שלא יפגעו במומנטום של הקבוצה כמו שקורה בדרך כלל.
לא רוצים שזה יגרום לעצירה של המשחק פעם אחת שתהיה תפאורה נורמלית ואירופאית בלי כל השיט הזה.
3)למרר לערן זהבי את החיים אחרי תנועת ההשתקה שעשה לקהל שלנו אחרי הגול בבלומפילד ואחרי כל ההתגרויות שלו בסטוריז במועדון שלנו.
אני לא יכול לסבול את הנרקסיסט הזה.
אני לא צריך להזכיר לאף אחד מה עשו לעומר אצילי שהגיע לבלומפילד, כל הקהל שלהם לא הפסיק לשיר עליו והוציא אותו מפוקוס עכשיו הגיע הזמן להחזיק ובענק.
גם למשפחה שלו ביציע הכבוד לא צריך לתת שקט.
להחזיר להם על הכל.
כל שחקן שלהם שאפשר להוציא מפוקוס - להוציא! ( כנ"ל דור תורג'מן והפרשה )
*שריקות בוז צורמות בכל נגיעה בכדור של שחקן צהוב.
שירגישו שהגיעו לגיהנום בירוק שירעדו להם הרגליים שיפחדו.
לקהל יש חלק לא קטן בעזרה לקבוצה להשיג ניצחון במשחק החשוב הזה![]()
לא יודע אם יש להם בלם שמסוגל להתמודד עם הפיזיות של פיירו.
כי אחי זה כבר נהיה מאוס וזה אפילו לא מרגש.GKagelmacher כתב: ↑08 מאי 2024, 11:37חחחח גדול אתה, מצד אחד אתה רוצה שהארגונים יקרעו תתחת יעשו לך תפאורה על כל המגרש אבל אוסר עליהם פירוטכניקה.Daniel123 כתב: ↑08 מאי 2024, 11:02 שם רגע בצד את הפן המקצועי:
2)בלי אבוקות וחזיזים, ואם כבר מחליטים שוב פעם לעשות דווקא לפחות שלא יפגעו במומנטום של הקבוצה כמו שקורה בדרך כלל.
לא רוצים שזה יגרום לעצירה של המשחק פעם אחת שתהיה תפאורה נורמלית ואירופאית בלי כל השיט הזה.
3)למרר לערן זהבי את החיים אחרי תנועת ההשתקה שעשה לקהל שלנו אחרי הגול בבלומפילד ואחרי כל ההתגרויות שלו בסטוריז במועדון שלנו.
אני לא צריך להזכיר לאף אחד מה עשו לעומר אצילי שהגיע לבלומפילד, כל הקהל שלהם לא הפסיק לשיר עליו והוציא אותו מפוקוס עכשיו הגיע הזמן להחזיק ובענק.
להחזיר להם על הכל.
בהתחשב בעובדה שאתה מסכן פה הכנסה של 6.5 מיליון יורו ליענקלה תן לי להמר שזה לא יקרה ולא יסכנו אותו ככה, יהיה במועדון מי שידאג לזה במידה והוא עלול להיפצע אם הוא ישחק יותר מידיי.
תפאורה ולקרוע את הגרון ולעודד לא קשור בכלום לפירו, זה לא אחד תמורת השני, תראה איזה קטע.GKagelmacher כתב: ↑08 מאי 2024, 11:37חחחח גדול אתה, מצד אחד אתה רוצה שהארגונים יקרעו תתחת יעשו לך תפאורה על כל המגרש אבל אוסר עליהם פירוטכניקה.Daniel123 כתב: ↑08 מאי 2024, 11:02 שם רגע בצד את הפן המקצועי:
להחזיר להם על הכל.
הפציעה שלו קרתה לו בגלל שהוא שיחק יותר מדי...GreenGlory כתב: ↑08 מאי 2024, 14:49בהתחשב בעובדה שאתה מסכן פה הכנסה של 6.5 מיליון יורו ליענקלה תן לי להמר שזה לא יקרה ולא יסכנו אותו ככה, יהיה במועדון מי שידאג לזה במידה והוא עלול להיפצע אם הוא ישחק יותר מידיי.
פיירו לא הבקיע מולם מאז שהגיע לכאן. דין אחד מהכובשים המצטיינים שלנו נגדם.
העונה אם אני לא טועה פעם אחת הוא היה פצוע ולא שיחק ופעם נוספת הורחק על צהוביםShocking4U כתב: ↑08 מאי 2024, 15:45פיירו לא הבקיע מולם מאז שהגיע לכאן. דין אחד מהכובשים המצטיינים שלנו נגדם.
דינדה באגף? למה?Shocking4U כתב: ↑09 מאי 2024, 04:03 לדעתי זאת תהיה טעות של דגו לא לפתוח עם דניאל במשחק כזה. הוא שחקן למשחקים גדולים כאלה וגם אחד מהמצטיינים של המשחק הקודם נגדם בסמי עופר. אני הייתי חוזר ל4-3-3 עם דניאל וקורנו כמגנים, שם את ג׳אבר עלי ורפאלוב בקישור ובמידה וחלאיילי כשיר פותח איתו בימין, דין בשמאל ופיירו בחוד. אם חלאיילי לא כשיר אז חגג בימין, דין בשמאל ופיירו בחוד.
לשבור את הראש איך לפצח את נחמיאס, רז שלמה ובלטסקה, ואחרי שמצליחים את זה עוד להתגבר על משפתי האיום?Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2024, 11:02 קין אמר שהם מתכוננים למערך עם ה 2 חלוצים שלנו.
הם בטוח ישחקו צפוף בהגנה ובקישור וישלחו כדורים לתורג'מן.
דגו צריך לשבור את הראש איך לפצח את המערך שלהם.
צריך לשחק חכם.
לדעתי רק שער מהיר יעזור לנו ויפתח את המשחק.
* במחשבה שניה - אולי כדאי להפתיע ולפתוח רק עם דינדה בחוד?
נכון שיש להם הגנה ברמה של קבוצת אמצע טבלה ומטה אבל אם הם יעמדו נכון ויהיו ממושמעים טקטית אנחנו בהחלט נתקשה מאוד.gargy כתב: ↑09 מאי 2024, 13:45לשבור את הראש איך לפצח את נחמיאס, רז שלמה ובלטסקה, ואחרי שמצליחים את זה עוד להתגבר על משפתי האיום?Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2024, 11:02 קין אמר שהם מתכוננים למערך עם ה 2 חלוצים שלנו.
צריך לשחק חכם.
אם נעלה בגישה נכונה ובלי רגליים רועדות, אנחנו עדיפים עליהם בכל עמדה במגרש. הדרך היחידה שלהם לסגור אותנו אם נעלה נכון, תהיה לצופף שורות ולשחק כמו חדרה, עם 11 שחקנים בהגנה, וקשה לי להאמין שהם ישחקו ככה.
קשה לי להאמין שהם ישחקו בונקר...Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2024, 14:18נכון שיש להם הגנה ברמה של קבוצת אמצע טבלה ומטה אבל אם הם יעמדו נכון ויהיו ממושמעים טקטית אנחנו בהחלט נתקשה מאוד.gargy כתב: ↑09 מאי 2024, 13:45לשבור את הראש איך לפצח את נחמיאס, רז שלמה ובלטסקה, ואחרי שמצליחים את זה עוד להתגבר על משפתי האיום?Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2024, 11:02 קין אמר שהם מתכוננים למערך עם ה 2 חלוצים שלנו.
צריך לשחק חכם.
אם נעלה בגישה נכונה ובלי רגליים רועדות, אנחנו עדיפים עליהם בכל עמדה במגרש. הדרך היחידה שלהם לסגור אותנו אם נעלה נכון, תהיה לצופף שורות ולשחק כמו חדרה, עם 11 שחקנים בהגנה, וקשה לי להאמין שהם ישחקו ככה.
ואני בכלל לא בטוח שהם לא יגיעו להסתגר מאחורי החצי.
הם מגיעים בנחיתות ויש תחושה אמיתית הפעם שהם באמת פוחדים וחוששים.
הרי אם הם מוציאים תיקו הם לקחו אליפות.
כשנראה את ההרכב שלו נדע אם הוא בא להתבנקר או לא.
אהבתיDaniel123 כתב: ↑08 מאי 2024, 11:02 שם רגע בצד את הפן המקצועי:
להחזיר להם על הכל.
לא מצאתי מינוח מדויק יותר, אבל בשבת הקהל ידחוף את הקבוצה שתבוא במילא במוטיבציית שיא.Shocking4U כתב: ↑09 מאי 2024, 20:00איפה המבצר הזה היה נגד הפועל תל אביב וריינה? זה מבצר שצריך להוכיח את עצמו והבעיה היא לא בקהל.
זה בדיוק העיניין עם שחקנים ברמה לא מספיק טובה.Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2024, 14:18נכון שיש להם הגנה ברמה של קבוצת אמצע טבלה ומטה אבל אם הם יעמדו נכון ויהיו ממושמעים טקטית אנחנו בהחלט נתקשה מאוד.gargy כתב: ↑09 מאי 2024, 13:45לשבור את הראש איך לפצח את נחמיאס, רז שלמה ובלטסקה, ואחרי שמצליחים את זה עוד להתגבר על משפתי האיום?Daniel123 כתב: ↑09 מאי 2024, 11:02 קין אמר שהם מתכוננים למערך עם ה 2 חלוצים שלנו.
צריך לשחק חכם.
ואני בכלל לא בטוח שהם לא יגיעו להסתגר מאחורי החצי.
הם מגיעים בנחיתות ויש תחושה אמיתית הפעם שהם באמת פוחדים וחוששים.
הרי אם הם מוציאים תיקו הם לקחו אליפות.
כשנראה את ההרכב שלו נדע אם הוא בא להתבנקר או לא.