מחזק, ואם כבר מעלה עוד דל"פ... בהינתן המצב עם סבע ורפאלוב שכבר שחקן שלא יכול לסחוב יותר מ40-50 דק', הייתי מביא את כנעאן כגיבוי. אם אני לא טועה הוא נכנס לשנת חוזה ככה שאפשר לסגור איזה דיל במחיר שפוי.KevinDurant כתב: ↑05 יולי 2024, 13:17 אני יודע שתהיה התנגדות למהלך והרבה לא יתלהבו, אבל אני הולך על אלחמיד ומביא אותו כבלם מחליף.
סוגר גם מגן שמאלי, גם בלם (גם מגן ימני אם צריך), יודע לשחק 3 בלמים.
נותן לו חוזה לעונה עם אופציה בכסף לא גבוה והוא סוגר פינה עם כל הנושא של סק ושימיץ' והסימן שאלה עם הבלמים.
חלון העברות קיץ 24/25 - חודשיים של נהואל
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- שחקן העונה
Re: חלון העברות קיץ 24/25 - תנו לבכר לנצח
- KevinDurant
- חבר בבורד
נכנסתי חזרה לפורום וראיתי 3 ציטוטים מחדש וחשבתי כבר שהולכים להיכנס בי.
מפתיע קצת הייתי אומר.
גם אבו עביד יכל להיות אופציה מעניינת אבל הוא כבר חתם בסכנין לטעמי.
אגב, גם ממה שאני יודע הוא בשנת חוזה אבל ראיתי איפשהו באחת הכתבות עליו שכתבו שהוא האריך חוזה אז אני לא יודע מה הסיטואציה שם.
מפתיע קצת הייתי אומר.
גם אבו עביד יכל להיות אופציה מעניינת אבל הוא כבר חתם בסכנין לטעמי.
לגבי כנעאן אני חושב שאם יש את סבע, רפאלוב, אפילו קינדה ואולי גם זר שיכול לשחק שם לא הייתי מביא אותו. אם סבע לא היה פה כמובן שהייתי הולך עליו.Ganjot כתב: ↑05 יולי 2024, 13:51מחזק, ואם כבר מעלה עוד דל"פ... בהינתן המצב עם סבע ורפאלוב שכבר שחקן שלא יכול לסחוב יותר מ40-50 דק', הייתי מביא את כנעאן כגיבוי. אם אני לא טועה הוא נכנס לשנת חוזה ככה שאפשר לסגור איזה דיל במחיר שפוי.KevinDurant כתב: ↑05 יולי 2024, 13:17 אני יודע שתהיה התנגדות למהלך והרבה לא יתלהבו, אבל אני הולך על אלחמיד ומביא אותו כבלם מחליף.
סוגר גם מגן שמאלי, גם בלם (גם מגן ימני אם צריך), יודע לשחק 3 בלמים.
נותן לו חוזה לעונה עם אופציה בכסף לא גבוה והוא סוגר פינה עם כל הנושא של סק ושימיץ' והסימן שאלה עם הבלמים.
אגב, גם ממה שאני יודע הוא בשנת חוזה אבל ראיתי איפשהו באחת הכתבות עליו שכתבו שהוא האריך חוזה אז אני לא יודע מה הסיטואציה שם.
- Judokan
- סמל ירוק
כשאלחמיד עולה כמועמד, זה מלמד שחרמנות הרכש גוברת על ההיגיון.
שחקן חלש, בירידה מתמדת, לא אמין בשיט ועם פיוז דפוק.
כבר עדיף להביא איזה אור ישראלוב או גיל כהן על פני הגמור הזה.
שחקן חלש, בירידה מתמדת, לא אמין בשיט ועם פיוז דפוק.
כבר עדיף להביא איזה אור ישראלוב או גיל כהן על פני הגמור הזה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Liberman
- מנהל הבורד
אני לא מאמין שהעלתם את השם של אלחמיד
ועוד אשכרה זורמים על זה
אני מעדיף את גרשון ממנו
ועוד אשכרה זורמים על זה
אני מעדיף את גרשון ממנו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אלחמיד הולך מכות עם סק באימון לפני שמגיעים למשחק הראשון בליגה
-
- מכונת תארים
טקטית, אלחמיד עונה על הצרכים שלנו. העניין הוא שהמחיר שעלולים לשלם עליו הוא גבוה מדי. מנטלית הוא שחקן מאד בעייתי ואנחנו דווקא צריכים שחקנים חיוביים ולידרים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הצהבת בדרך להחתים מחליף זר למילסון. הם לא שמעו שאי אפשר להחתים זרים?
- Smurk
- אגדה ירוקה
בנתיים הצהבת בדרך לסגור שני זרים.
קשה להביא זרים אומרים לכם
קשה להביא זרים אומרים לכם
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מגן ימני זר אירי ששיחק בעונה שעברה בהאל במו״מ עם הצהבת
https://www.transfermarkt.com/cyrus-chr ... ler/158623
מישהו מוכן לעדכן אותו שאי אפשר להביא זרים?
https://www.transfermarkt.com/cyrus-chr ... ler/158623
מישהו מוכן לעדכן אותו שאי אפשר להביא זרים?
-
- הענק הירוק
פרופיל חלש שחקן שבירידה ברורה.
אבל כן ביזיון שאנחנו אפילו לא שומעים על מועמדים
אבל כן ביזיון שאנחנו אפילו לא שומעים על מועמדים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קבל פרסום ראשון
השחקן שלהם לא סתם אירי, הוא אירי עם שורשים לבנוניים וגם אנוכי עשה מחקר ומסתבר שגם יש לו שורשיים פלסטינים. הם יש מצב מביאים אירי פלסטיני לבנוני. אז שלא יספרו לי שאי אפשר להביא זרים.
-
- הענק הירוק
מסכים איתך ב100% שאפשר להביא זרים.Shocking4U כתב: ↑06 יולי 2024, 00:14קבל פרסום ראשון
השחקן שלהם לא סתם אירי, הוא אירי עם שורשים לבנוניים וגם אנוכי עשה מחקר ומסתבר שגם יש לו שורשיים פלסטינים. הם יש מצב מביאים אירי פלסטיני לבנוני. אז שלא יספרו לי שאי אפשר להביא זרים.
לגבי השחקן לנו זה מעולה הלוואי ויתפוצץ להם בפנים הקהל שלהם זה לה פמיליה בתחפושות.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
אין לי שום בעיה שלעמדה כל כך קריטית כמו כנף זר יחכו עוד קצת (אולי רוצים לראות התפתחויות עם אצילי?).
עם כל הכבוד אנחנו במוקדמות קונפרנס ולא במוקדמות צמפיונס, ואני חלילה לא מזלזל, אבל הטראומה פה מהחלון בשנה שעברה מוגזם לגמרי
אין לי שום בעיה שלעמדה כל כך קריטית כמו כנף זר יחכו עוד קצת (אולי רוצים לראות התפתחויות עם אצילי?).
עם כל הכבוד אנחנו במוקדמות קונפרנס ולא במוקדמות צמפיונס, ואני חלילה לא מזלזל, אבל הטראומה פה מהחלון בשנה שעברה מוגזם לגמרי
- Liberman
- מנהל הבורד
אני מסכים איתךThe real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 08:04 כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
אבל מסייג
אם למשל מכבי חיפה החליטה שנוהאל זה שחקן שהיא רוצה אצלה
שתשלם ותביא אותו
אנחנו לא אוהבים מריחות ומכירים את ההתנהלות
רוצים את אזולאי? יאללה מספיק גמרו עניין. איך הפכנו מאזולאי סיכם ועסקה על סף סגירה ל- ״אופטימיות במכבי חיפה״?
פושעי דילן לדין
- Smurk
- אגדה ירוקה
הצהבת במו"מ עם 3 זרים ואצלנו ממשיכים לפמפם שקשה להביא זרים לארץThe real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 08:04 כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אין סיבה שאזולאי כבר לא יהיה פה אני מסכים, לגבי נהואל יכול להיות הרבה משתנים, יכול שחושבים שיכולים להביא זר טוב יותר, שיש התפתחויות עם עומר וכו.Liberman כתב: ↑06 יולי 2024, 08:45אני מסכים איתךThe real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 08:04 כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
אבל מסייג
אם למשל מכבי חיפה החליטה שנוהאל זה שחקן שהיא רוצה אצלה
שתשלם ותביא אותו
אנחנו לא אוהבים מריחות ומכירים את ההתנהלות
רוצים את אזולאי? יאללה מספיק גמרו עניין. איך הפכנו מאזולאי סיכם ועסקה על סף סגירה ל- ״אופטימיות במכבי חיפה״?
מהבחינה הזו אני באמת חושב שלא צריך להיות לחץ, אלא אם זה מקרה שמאוד רוצים אותו ופשוט גוררים רגליים אז זה מעצבן
- The real Tsepo
- שחקן העונה
א. לא ראיתי שהם החתימו עוד אף אחד. בינתיים רק ברחו להם שני זריםSmurk כתב: ↑06 יולי 2024, 09:03הצהבת במו"מ עם 3 זרים ואצלנו ממשיכים לפמפם שקשה להביא זרים לארץThe real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 08:04 כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
ב. יש להם מוקדמות צמפיונס נגד קבוצה חזקה ויש להם זר אחד. חד משמעית הגיוני שתשמע יותר זרים בהקשר שלהם כרגע, אנלא מבין מה הבעיה
- Liberman
- מנהל הבורד
באופן כללי אני חושב שאנחנו צריכים לראות מה מכבי חיפה עושים
ולמה מה מכבי ת״א.
הם לא מודל לחיקוי. מה שכן, אפשר להביא שחקנים ישראלים וגם זרים. לשחר תמיד מפריעים תנאי שוק - פעם זה סגל פעם זה אשתו של וואליינטה, פעם זה מלחמה.
רוצים? תחתכו עניינים.
ולמה מה מכבי ת״א.
הם לא מודל לחיקוי. מה שכן, אפשר להביא שחקנים ישראלים וגם זרים. לשחר תמיד מפריעים תנאי שוק - פעם זה סגל פעם זה אשתו של וואליינטה, פעם זה מלחמה.
רוצים? תחתכו עניינים.
פושעי דילן לדין
- Judokan
- סמל ירוק
אתה מתמקד בחלק הלא נכון. זה לא "הצהבת מתנהלים מושלם וחייבים לחקות אותם".The real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 09:10א. לא ראיתי שהם החתימו עוד אף אחד. בינתיים רק ברחו להם שני זריםSmurk כתב: ↑06 יולי 2024, 09:03הצהבת במו"מ עם 3 זרים ואצלנו ממשיכים לפמפם שקשה להביא זרים לארץThe real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 08:04 כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
ב. יש להם מוקדמות צמפיונס נגד קבוצה חזקה ויש להם זר אחד. חד משמעית הגיוני שתשמע יותר זרים בהקשר שלהם כרגע, אנלא מבין מה הבעיה
אלא - יש לך חורים ענקיים בסגל שהיה בעייתי כבר בשנה שעברה, ובינתיים במקום להתמודד איתם מספרים תירוצים שקשה להביא זרים לארץ - למרות שהפלא ופלא, קבוצות אחרות במעמדך עושות את זה.
וכולם מכירים כמה מכבי אוהבים את התירוצים והמריחות האלה שבסוף מסתיימות עם איזו פשרה מביכה (סטייל שואו בשנה שעברה).
- The real Tsepo
- שחקן העונה
די לחרטוטים האלה, הם לא החתימו עוד שחקן אחד.Judokan כתב: ↑06 יולי 2024, 09:23אתה מתמקד בחלק הלא נכון. זה לא "הצהבת מתנהלים מושלם וחייבים לחקות אותם".The real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 09:10א. לא ראיתי שהם החתימו עוד אף אחד. בינתיים רק ברחו להם שני זרים
אלא - יש לך חורים ענקיים בסגל שהיה בעייתי כבר בשנה שעברה, ובינתיים במקום להתמודד איתם מספרים תירוצים שקשה להביא זרים לארץ - למרות שהפלא ופלא, קבוצות אחרות במעמדך עושות את זה.
וכולם מכירים כמה מכבי אוהבים את התירוצים והמריחות האלה שבסוף מסתיימות עם איזו פשרה מביכה (סטייל שואו בשנה שעברה).
כשנוח מתייחסים לכתבות בוואן כאמת, אבל כשזה נוגע אלינו זה חרטוט ורחוק.
הם לא באותה נקודת פתיחה כמונו, יש להם זר אחד בלבד.
יש לנו בעיה באגפים, צריך להביא לשם זר ויש את הסוגיה עם שואו. חוץ משני הדברים האלה בנקודת הזמן הנוכחית אין לך הרבה מה לעשות.
הדבר היחיד שלדעתי לחוץ שיסגר ואין סיבה שיתעכב זה עסקת אזולאי, היא לא תלויה בכלום וזה ששחקן שאנחנו צריכים.
- DelPiero
- הענק הירוק
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
המודל לחיקוי שלכם זה קבוצה ששיחקה בעונה שעברה עם בערך 3 זרים?
הצהבת לא יודעים להביא זרים חוץ ממקרים נדירים כמו מילסון. אנחנו לא צריכים לשאוף להיות כמוהם.
הצהבת לא יודעים להביא זרים חוץ ממקרים נדירים כמו מילסון. אנחנו לא צריכים לשאוף להיות כמוהם.
-
- גול ראשון בבוגרים
אני דרך אגב במו"מ עם 7 זרים ו-2 זרות... נו אז מה הם עדיין לא כאן.Smurk כתב: ↑06 יולי 2024, 09:03הצהבת במו"מ עם 3 זרים ואצלנו ממשיכים לפמפם שקשה להביא זרים לארץThe real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 08:04 כמה בכי ונהי, אתם זוכרים שלמכבי תל אביב יש זר אחד בסגל ולנו חמישה? בואך 7 עם עלי ודניאל.
-
- גול ראשון בבוגרים
לא כלכך מתחשק לי להתייחס לצהובים אבל אעשה את זה רק פעם אחת הקיץ... תסתכלו על ההרכב שלהם עכשיו במחנה (מגוחך ברמות של הפועל טבריה).
-
- מכונת תארים
פרסומים על מו״מים הם דבר שלילי לרוב.
בקיץ הקודם זה בלט במיוחד.
שימשיכו לעבוד בשקט, אבל שיסגרו כבר מו״מים בקרוב כי לא עשינו אף חיזוק ויש בסגל הרבה חורים.
בקיץ הקודם זה בלט במיוחד.
שימשיכו לעבוד בשקט, אבל שיסגרו כבר מו״מים בקרוב כי לא עשינו אף חיזוק ויש בסגל הרבה חורים.
- The real Tsepo
- שחקן העונה
אני לא חושב שיש הרבה חורים בסגל, כמו שיש יותר בינוניות ושומן עודף.
נכון להיום: בלמים המצב שלך טוב מאוד (אם סק חוזר והכל בסדר)
מגנים גם המצב טוב (אני חי בשלום עם קני/דולב מגנים מחליפים)
בקישור יש לך:
עלי, ג'אבר, שואו, גוני, קאסה, קינדה(לדעתי יש לו פוטנציאל גדול אצל ברק) וקני.
קישור קדמי: סבע, ליאור,קינדה
כנפיים: דולב, חג'ג', סוף, שיבלי
חלוצים: פיירו, דין , שוראנוב.
אם וכאשר אזולאי מגיע (בעיניי זה בגדר חובה) זה משאיר אותך עם שתי אופציות הקיץ:
1. כנף זר וקשר אחורי במקום שואו
2. לשחרר את שואו ולהביא 2 כנפיים זרים.
וכמובן לשחרר סוף, להשאיל גוני/קאסה, שיבלי (?)
אין לדעת מה יהיה מבחינת התפתחויות בארץ ועם הזרים, כרגע זה נראה שיש עוצר יציאות של הזרים מצד הקבוצה.
ואם זה ימשיך ככה וכולם ישארו, יש לך בדיוק שניים שלושה מהלכים הכרחיים שחייבים להיות מדוייקים, ולכן אין לי בעיה שהם כרגע לא נעשים בלחץ.
-
- מכונת תארים
The real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 23:37אני לא חושב שיש הרבה חורים בסגל, כמו שיש יותר בינוניות ושומן עודף.
בקישור יש לך:
אין לדעת מה יהיה מבחינת התפתחויות בארץ ועם הזרים, כרגע זה נראה שיש עוצר יציאות של הזרים מצד הקבוצה.
ואם זה ימשיך ככה וכולם ישארו, יש לך בדיוק שניים שלושה מהלכים הכרחיים שחייבים להיות מדוייקים, ולכן אין לי בעיה שהם כרגע לא נעשים בלחץ.
מבחינתי, בינוניות היא חוסר בסגל. זה לא עוזר אם יש לך 8 חלוצים שרק אחד מתאים להרכב.
אנחנו חייבים קשר-שניים ל-6/8 ושני קיצוניים לאגפים, ששחקנים לא ירצו לעזוב (במיוחד הזרים) ושהצעירים ירשימו את ברק.
לא יודע עד כמה בכר מתלהב מכיוף, פיינגולד, אלימלך, קאסה, שיבלי, סוף ושוראנוב ולא אתפלא אם רק 2-3 מהם יישארו בסגל.
בינתיים גם עולים קולות של חיפוש בלם במקום שימיץ' ועזיבה של דניאל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אין לך קשר אחורי ברמה גבוהה, ג׳אבר פציע מאוד ומוחמד יותר טוב לצד עוד קשר דומיננטי. אין לך כנפיים, ציינת שם 2 שחקנים שלא יהיו במכבי חיפה (סוף ושיבלי) ו2 שחקנים שהיו פצועים כמעט כל העונה שעברה ואחד מהם לא ברמה של הרכב. אז אין כנף ימין או כנף שמאל ברמה של הרכב בטח אחרי העזיבה של חלאיילי.The real Tsepo כתב: ↑06 יולי 2024, 23:37אני לא חושב שיש הרבה חורים בסגל, כמו שיש יותר בינוניות ושומן עודף.
בקישור יש לך:
צריך לשחרר את שואו, שימיץ (אם בכר לא מחזיק ממנו כמו שנראה) ולהביא 3 זרים חדשים. הייתי מביא כנף ימין מובהק, כנף שמאל שיודע לשחק גם כ10 ובלם.
כרגע תחשוב ששנה שעברה לקחת קבוצה מאוד חזקה והחלשת אותה משמעותית ועכשיו לקחת את הקבוצה של שנה שעברה והחלשת גם אותה (חלאיילי).