חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
הקישור שלנו שחוק, צריך עוד שחקן לאמצע ואגף/מחליף לשרי מהספסל.
אם אופצינאלי , בלם טוב .
סגרנו את הסגל מהר מידי.
אם אופצינאלי , בלם טוב .
סגרנו את הסגל מהר מידי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
-
SaTla
- אלוף המדינה
מי זה הסוכן הזהShocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
יש אהדה ויש פרנסה.Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
תמורת הסכום הנכון הוא ישתין על הדגל שלהם וינשק את שלנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קוראים לו בר שמרוביץ. אגב מסתבר שזה הולך ומחמיר: הבחור שעובד בסוכנות איתו ואחראי לכאורה על הזיהוי של פיירו זה בחור בשם דור שהוא אוהד שרוף ממש של הצהבת בטוויטר ושניהם ביחד הציעו לנו את השחקן. הסוכן אפילו מצייץ בתגובה לאוהדים צהובים ״שאין לו ברירה והוא חייב לשלם חשבונות ואין לו בעיה שפיירו יהיה מלך שערים ואנחנו נסיים (מכבי חיפה) מקום שני״SaTla כתב: 06 יולי 2022, 16:54מי זה הסוכן הזהShocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
עכשיו עזבו שטויות, ברור שצריך להפריד בין אהדה לבין ביזנס אבל הסוכן הזה הוא נובודי. בחור שיש לו בגג כמה שחקני נוער שמזהה הזדמנויות ומציע שמות לקבוצות אבל ממתי סוכן מדבר כמו אחרון האוהדים ולמה אנחנו רצים לעשות עסקאות עם פעילי טוויטר אוהדים פנאטיים של הצהבת? לא מדובר על מישהו שמזוהה עם קבוצה סטייל אבי נמני אלא אוהדים של ממש עם רישיון לעבוד כסוכנות וגישה לאינסטט
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא גם הגיב משהו בסגנון לאוהד שלהם שהגיב לו. ועדיין מציע להסתכל על ההתנהגות שלו ושל הבחור השני שעובד בסוכנות שלו שמעורב בעסקה ולחשוב טוב אם זה אנשים שאנחנו סומכים על שיקול הדעת שלהם כשהם מציעים שחקנים לקבוצה.Adi81 כתב: 06 יולי 2022, 17:12יש אהדה ויש פרנסה.Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
-
רונן22
- שחקן העונה
הם מציעים. טוב שהמועדון בוחן הצעות. תפקיד המועדון הוא לסנן מבין ההצעות ולראות מה מתאים מקצועית ומה לא.Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 17:17הוא גם הגיב משהו בסגנון לאוהד שלהם שהגיב לו. ועדיין מציע להסתכל על ההתנהגות שלו ושל הבחור השני שעובד בסוכנות שלו שמעורב בעסקה ולחשוב טוב אם זה אנשים שאנחנו סומכים על שיקול הדעת שלהם כשהם מציעים שחקנים לקבוצה.Adi81 כתב: 06 יולי 2022, 17:12יש אהדה ויש פרנסה.Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 16:46 בניגוד לכל ההתרברבות של אלברמן על סקאוטינג אקטיבי עכשיו מסתבר שגם פיירו בנוסף לסונדגרן הגיעו דרך סוכן ולא דרך עבודה של מחלקת הסקאוטינג. עוד פיקנטריה: הסוכן הישראלי שהציע אותו אוהד שרוף של הצהבת שקורא לאוהדים שלנו גזענים בטוויטר ונכנס אינסוף לריבים עם אוהדים שלנו. איזה כיף.
אגב, אלברמן ציין שיש חלוקה בצוות הסקאוטינג מי אחראי לסקאוטינג אקטיבי ומי אחראי לפסיבי. בסוף יום, צריך להסתמך על אקטיבי אבל לא צריך לפסול מיד הצעות של סוכנים. אם המועדון עושה את שני הדברים אבל הרכש מגיע בסוף יום מהסקאוטינג הפסיבי, צריך לבחון למה זה קורה. הקשר שלנו עם סוכנים אמינים הוא מוצלח? החיפושים העצמאיים שלנו מפוזרים מדי, מוצאים רק שחקנים ברמה נמוכה מדי או שחקנים שאי אפשר להנחית פה? הסקאוטר עצמו לו איכותי או שיטת העבודה? צריך עוד כוח אדם אולי?
פה אמורה להיות העבודה של אלברמן והביקורת כלפיי עצמו והצוות שלו, כך שהמועדון ימשיך להתפתח.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
צריך בלם וצריך קשר נוסף לאמצע (אחד לפחות)
לטעמי אגב אלחמיד בכלל לא מתאים ולא משלים את גולדברג ופלאניץ' אבל זה מה שיש.
אני מסכים עם רונן, גם גולדברג וגם פלאניץ' הם שחקנים דומים בסגנון שלהם ולא משלימים אחד את השני, גם אלחמיד הוא כזה אגב.
צריך בלם יותר אחראי בסגנון שלו ויותר שחקן רחבה, מישהו בסגנון של ויטור כזה.
אני לא מבין איך שוב נתקעים בעמדת הקישור. מספיק ששחקן אחד מהרביעייה נפצע, שוב אין ספסל, שוב אין רוטציות, לא למדנו כלום? 60 משחקים ולא יהיו פציעות? לא יהיה חלוקת עומסים?
אני מסכים עם רונן, גם גולדברג וגם פלאניץ' הם שחקנים דומים בסגנון שלהם ולא משלימים אחד את השני, גם אלחמיד הוא כזה אגב.
אני לא מבין איך שוב נתקעים בעמדת הקישור. מספיק ששחקן אחד מהרביעייה נפצע, שוב אין ספסל, שוב אין רוטציות, לא למדנו כלום? 60 משחקים ולא יהיו פציעות? לא יהיה חלוקת עומסים?
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בר הזה אמר שבמחלקת סקאוטינג הכירו את השחקן אבל לא הצליחו ליצור איתו קשר ישירות עד שהוא נכנס לתמונה. זה נשמע די הזוי, מועדון כדורגל בגודל של מכבי חיפה צריך סוכן עצמאי שאף אחד לא מכיר כדי ליצור קשר עם שחקן צרפתי? הם לא מכירים מספיק אנשי קשר בצרפת?ברק.י כתב: 06 יולי 2022, 17:45הם מציעים. טוב שהמועדון בוחן הצעות. תפקיד המועדון הוא לסנן מבין ההצעות ולראות מה מתאים מקצועית ומה לא.Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 17:17הוא גם הגיב משהו בסגנון לאוהד שלהם שהגיב לו. ועדיין מציע להסתכל על ההתנהגות שלו ושל הבחור השני שעובד בסוכנות שלו שמעורב בעסקה ולחשוב טוב אם זה אנשים שאנחנו סומכים על שיקול הדעת שלהם כשהם מציעים שחקנים לקבוצה.Adi81 כתב: 06 יולי 2022, 17:12
יש אהדה ויש פרנסה.
אגב, אלברמן ציין שיש חלוקה בצוות הסקאוטינג מי אחראי לסקאוטינג אקטיבי ומי אחראי לפסיבי. בסוף יום, צריך להסתמך על אקטיבי אבל לא צריך לפסול מיד הצעות של סוכנים. אם המועדון עושה את שני הדברים אבל הרכש מגיע בסוף יום מהסקאוטינג הפסיבי, צריך לבחון למה זה קורה. הקשר שלנו עם סוכנים אמינים הוא מוצלח? החיפושים העצמאיים שלנו מפוזרים מדי, מוצאים רק שחקנים ברמה נמוכה מדי או שחקנים שאי אפשר להנחית פה? הסקאוטר עצמו לו איכותי או שיטת העבודה? צריך עוד כוח אדם אולי?
פה אמורה להיות העבודה של אלברמן והביקורת כלפיי עצמו והצוות שלו, כך שהמועדון ימשיך להתפתח.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
יכולת להביא את תומר חמד במקום פיירו ולהביא קשר זר.KevinDurant כתב: 06 יולי 2022, 18:30 צריך בלם וצריך קשר נוסף לאמצע (אחד לפחות)
במקום זה שמנו את כל הכסף על חלוץ 9 זר.
מאוד מקווה שלא יהיו פציעות אחרת יהיה לנו קשה לכבוש.
- KevinDurant
- חבר בבורד
נתק את השם תומר חמד.NOSFERATU ZODD כתב: 06 יולי 2022, 18:41יכולת להביא את תומר חמד במקום פיירו ולהביא קשר זר.KevinDurant כתב: 06 יולי 2022, 18:30 צריך בלם וצריך קשר נוסף לאמצע (אחד לפחות)
במקום זה שמנו את כל הכסף על חלוץ 9 זר.
מאוד מקווה שלא יהיו פציעות אחרת יהיה לנו קשה לכבוש.
אתה יודע שמאז עונת 15/16 (כן, לפני 7 שנים), חמד לא עשה מעל 2000 דק' בעונה?
עם כל הכבוד, הוא בן 35, בירידה ענקית בקריירה, אי אפשר לסמוך עליו וטוב שלא הגיע, גם אם יתפוצץ בב''ש
קשר לאמצע בעיה פחות גדולה שלנו כרגע.
אם פלאניץ' או גולדברג נפצעים לא עלינו אז עולה לשחק בהרכב עופרי "שכחתי איך משחקים את המשחק הזה" ארד או אורי "אני בלחץ כשיש יותר משני אנשים ביציע" דהן. שלא נדבר על גרשון.
מאמין שפועלים בגזרה הזאת ולא סתם היה דיבור חזק על בלם מתחילת החלון.
אם פלאניץ' או גולדברג נפצעים לא עלינו אז עולה לשחק בהרכב עופרי "שכחתי איך משחקים את המשחק הזה" ארד או אורי "אני בלחץ כשיש יותר משני אנשים ביציע" דהן. שלא נדבר על גרשון.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
גם מרכז הגנה של פלאניץ' וגולדברג זה רחוק מלהיות מספיק איכותי
זה מרכז הגנה שיקרוס מול כל קבוצה עם התקפה סבירה ומעלה
זה מרכז הגנה שיקרוס מול כל קבוצה עם התקפה סבירה ומעלה
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 06 יולי 2022, 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה מרכז ההגנה הכי טוב כרגע בליגה. אני לא מוריד לא את גולדברג ולא את פלאניץ' לספסל, בטח לא כרגע.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא אוהב את הבעיה פחות גדולה שלנו כרגע.Apoc כתב: 06 יולי 2022, 18:51 קשר לאמצע בעיה פחות גדולה שלנו כרגע.
כמו שהיה דחוף להביא מגן ימני, היה דחוף גם להביא מגן שמאלי. אז אם דחוף להביא מגן ימני בציון 10, ו9 מגן שמאלי, אז נוותר על השמאלי כרגע? צריך לעבוד במקביל.
נקודה מעניינת מאוד שעלתה לי לראש היא שבמידה ואתה פותח עם סונדגרן, פלאניץ', קורנו, שרי ופיירו, אין לך אופציה לשחק עם מוחמד, כלומר האופציות שלך בקישור במקרה הזה הופכות להיות נטע, ג'אבר ופאני.
נטע סימן שאלה מבחינתי כרגע, ג'אבר שחקן פציע ופאני עוד עשוי לעזוב.
חייב להתחזק בשחקן קישור נוסף, צריך לתת לבכר את האפשרות גם לשחק עם שלישיית קישור אגרסיבית במשחקים מסוימים כשירצה וגם לאפשר רוטציות וחלוקת עומסים בהמשך העונה.
צריך להיות מוכנים גם שם לפציעה, ירידה ברמה, רצון לשחק 3 בלמים.Apoc כתב: 06 יולי 2022, 18:56 זה מרכז ההגנה הכי טוב כרגע בליגה. אני לא מוריד לא את גולדברג ולא את פלאניץ' לספסל, בטח לא כרגע.
אני מסכים עם רונן בעניין הזה, לא יודע אם אני מוריד מישהו מהם לספסל בהכרח אבל השילוב ביניהם לא אידיאלי. כל אחד בפני עצמו בלם טוב אבל הם לא משלימים אחד את השני
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קשר לא פחות חשוב מבלם בטח כשאתה שומע שהם מאמינים שאבו פאני כן ימכר בסוף בחלון הזה. אתה תלך לעונה כזאת עמוסה במשחקים עם 3 קשרים מרכזיים ש2 מהם (נטע וג׳אבר) הראו שהם פצועים בשנה האחרונה?Apoc כתב: 06 יולי 2022, 18:51 קשר לאמצע בעיה פחות גדולה שלנו כרגע.
שים לב לכמות הקשרים בצהבת: ריקן, ביטון, ביטון, גולסה, גלזר, קניקובסקי, גלוך, ואן אובריים, עידו שחר והם רוצים להביא את פרץ. - 9
עכשיו ב״ש: ספורי, קלטינס, בריירו, מרטינס, סטויאנוב, אליאס, מדמון, יוספי, מיכה, גורדנה, עיסתואי והם יחתימו עוד. - 11
מכבי חיפה: עלי מוחמד, נטע לביא, אבו פאני (כנראה עוזב),
מחמוד ג׳אבר, מאור לוי, צ׳ארון שרי- 6
בשנים האחרונות ראינו שהקבוצה שלוקחת אליפות בישראל זה הקבוצה שיש לה את הקישור הכי חזק ועוצמתי. לא יתכן שהולכים לעונה כל כך עמוסה במשחקים ומסגרות עם 6 קשרים בסגל כולו כשאחד מהם מועמד לעזוב ואחד מהם ספק גדול אם יש לו בכלל מקום בקבוצה. זה עומס מטורף על השחקנים.
הכוונה היא שבלם היא בעיה יותר גדולה בהרבה ועליה צריך לשים זרקור, לא שלא צריך לעבוד במקביל חלילה.KevinDurant כתב: 06 יולי 2022, 18:59לא אוהב את הבעיה פחות גדולה שלנו כרגע.Apoc כתב: 06 יולי 2022, 18:51 קשר לאמצע בעיה פחות גדולה שלנו כרגע.
כמו שהיה דחוף להביא מגן ימני, היה דחוף גם להביא מגן שמאלי. אז אם דחוף להביא מגן ימני בציון 10, ו9 מגן שמאלי, אז נוותר על השמאלי כרגע? צריך לעבוד במקביל.
נקודה מעניינת מאוד שעלתה לי לראש היא שבמידה ואתה פותח עם סונדגרן, פלאניץ', קורנו, שרי ופיירו, אין לך אופציה לשחק עם מוחמד, כלומר האופציות שלך בקישור במקרה הזה הופכות להיות נטע, ג'אבר ופאני.
חייב להתחזק בשחקן קישור נוסף, צריך לתת לבכר את האפשרות גם לשחק עם שלישיית קישור אגרסיבית במשחקים מסוימים כשירצה וגם לאפשר רוטציות וחלוקת עומסים בהמשך העונה.
צריך להיות מוכנים גם שם לפציעה, ירידה ברמה, רצון לשחק 3 בלמים.Apoc כתב: 06 יולי 2022, 18:56 זה מרכז ההגנה הכי טוב כרגע בליגה. אני לא מוריד לא את גולדברג ולא את פלאניץ' לספסל, בטח לא כרגע.
אני מסכים עם רונן בעניין הזה, לא יודע אם אני מוריד מישהו מהם לספסל בהכרח אבל השילוב ביניהם לא אידיאלי. כל אחד בפני עצמו בלם טוב אבל הם לא משלימים אחד את השני
וברור שצריך להביא שחקן לקישור אם פאני עוזב.
אני חושב שגולדברג ופלאניץ' היו טובים עונה שעברה ואם פלאניץ' יחזור ליכולת שלו אז בכלל נהיה במצב מעולה בגזרה הזו של ההרכב. הבעיה היא מה קורה אם אחד הבלמים נפצע.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
גם אם זה מרכז ההגנה הכי טוב בליגה, זה לא עושה עליי רושם. לא רואה איך מרכז ההגנה שלנו לא קורס מול התקפות סבירות ומעלה
אגב יש מצב שבאר שבע הלכו על חמד בין היתר בגלל שהם יודעים שהבלמים שלנו מתקשים מאוד מול חלוצים מהסגנון שלו?
אגב יש מצב שבאר שבע הלכו על חמד בין היתר בגלל שהם יודעים שהבלמים שלנו מתקשים מאוד מול חלוצים מהסגנון שלו?
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 06 יולי 2022, 19:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צריך להביא קשר גם אם הוא לא עוזב. פשוט אם הוא עוזב זה כבר צריך להיות קשר בכיר ואם הוא נשאר זה קשר לרוטציהApoc כתב: 06 יולי 2022, 19:05הכוונה היא שבלם היא בעיה יותר גדולה בהרבה ועליה צריך לשים זרקור, לא שלא צריך לעבוד במקביל חלילה.KevinDurant כתב: 06 יולי 2022, 18:59לא אוהב את הבעיה פחות גדולה שלנו כרגע.Apoc כתב: 06 יולי 2022, 18:51 קשר לאמצע בעיה פחות גדולה שלנו כרגע.
וברור שצריך להביא שחקן לקישור אם פאני עוזב.
אני חושב שגולדברג ופלאניץ' היו טובים עונה שעברה ואם פלאניץ' יחזור ליכולת שלו אז בכלל נהיה במצב מעולה בגזרה הזו של ההרכב. הבעיה היא מה קורה אם אחד הבלמים נפצע.
נכון לעכשיו בלם פי כמה יותר חשוב.Shocking4U כתב: 06 יולי 2022, 19:03קשר לא פחות חשוב מבלם בטח כשאתה שומע שהם מאמינים שאבו פאני כן ימכר בסוף בחלון הזה. אתה תלך לעונה כזאת עמוסה במשחקים עם 3 קשרים מרכזיים ש2 מהם (נטע וג׳אבר) הראו שהם פצועים בשנה האחרונה?Apoc כתב: 06 יולי 2022, 18:51 קשר לאמצע בעיה פחות גדולה שלנו כרגע.
שים לב לכמות הקשרים בצהבת: ריקן, ביטון, ביטון, גולסה, גלזר, קניקובסקי, גלוך, ואן אובריים, עידו שחר והם רוצים להביא את פרץ. - 9
עכשיו ב״ש: ספורי, קלטינס, בריירו, מרטינס, סטויאנוב, אליאס, מדמון, יוספי, מיכה, גורדנה, עיסתואי והם יחתימו עוד. - 11
מכבי חיפה: עלי מוחמד, נטע לביא, אבו פאני (כנראה עוזב), מחמוד ג׳אבר, מאור לוי, צ׳ארון שרי- 6
זה גם מאוד קל להבין - פציעה אחת של בלם גומרת לך את ההגנה לגמרי.
אופטימיות במכבי חיפה
לא דיברתי על מה אתה רואה, אמרתי שהוא הטוב ביותר ולכן צריך לקחת דברים בפרופורציות.רונן22 כתב: 06 יולי 2022, 19:06 גם אם זה מרכז ההגנה הכי טוב בליגה, זה לא עושה עליי רושם. לא רואה איך מרכז ההגנה שלנו לא קורס מול התקפות סבירות ומעלה
לדבר על מה אתה רואה זה דיון אחר לגמרי.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מבחינת בלמים יש לנו מספרים אבל אין לנו איכות. מבחינת קשרים אין לנו מספרים אבל יש לנו איכות.
לא רואה את ארד יוצא מהסחרור שהוא נכנס אליו ודהן לא ברמה. גרשון זה גרשון. בלי עוד בלם איכותי נהיה בבעיה
לא רואה את ארד יוצא מהסחרור שהוא נכנס אליו ודהן לא ברמה. גרשון זה גרשון. בלי עוד בלם איכותי נהיה בבעיה
-
רונן22
- שחקן העונה
אתה טוען שמרכז שלנו הוכיח את עצמו בעונה שעברה מול התקפות סבירות ומעלה?
עזוב את המשחקים באירופה, שם שיחקנו עם 3 בלמים ובמערכים הגנתיים.
מרכז ההגנה שלנו מורכב מבלמים שלא משלימים אחד את השני, שלוקים מאוד במשחק הראש ובמשחק הרחבה. אלוהים יודע איך אתה מצליח לפספס את זה
מרכז ההגנה שלנו מורכב מבלמים שלא משלימים אחד את השני, שלוקים מאוד במשחק הראש ובמשחק הרחבה. אלוהים יודע איך אתה מצליח לפספס את זה
אני ממשיך עם ההגנה שספגה הכי מעט שערים בליגה בעונה החולפת מבחינת ההרכב, כן.רונן22 כתב: 06 יולי 2022, 19:17 אתה טוען שמרכז שלנו הוכיח את עצמו בעונה שעברה מול התקפות סבירות ומעלה?
אתה טוען שצריך לשנות, ואת זה אני פחות מבין.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
לספוג הכי פחות זה לא מספיק, אתה צריך שההגנה שלך תהיה מספיק טובה מול ההתקפות של קבוצות הצמרת. ואם תל אביב תתחבר, אני לא רואה איך בכר בכלל עולה מולה עם צמד בלמים, זו תהיה התאבדות. גם בעונה שעברה מרכז ההגנה שלנו קרס מול תל אביב, פלאניץ' היה השחקן הכי טוב של הצהובים בכל המשחקים מולם
- Judokan
- סמל ירוק
שיחקנו עם מרכב הגנה של שני בלמים בשני המשחקים מול סלביה פראג, קבוצה סופר פיזית, ובשני המקרים בהצלחה רבה (גם בהפסד בחוץ). גם ב0-0 עם פיינורד בארץ (למרות ששם היה קישור מעובה של 4 קשרי אמצע). פלאניץ' היה בנבחרת המחזור במשחק הזהרונן22 כתב: 06 יולי 2022, 19:17 אתה טוען שמרכז שלנו הוכיח את עצמו בעונה שעברה מול התקפות סבירות ומעלה?
מרכז ההגנה שלנו מורכב מבלמים שלא משלימים אחד ושלוקים מאוד במשחק הרחבה. אלוהים יודע איך אתה מצליח לפספס את זה
דווקא במערך של שלושה בלמים היה משחק הנפל ההגנתי שלנו - מול אוניון ברלין בחוץ.
מרכז ההגנה של פלאניץ' וגולדברג תפקד נהדר חלק גדול מהעונה, והיה לו חלק משמעותי בריצה הנהדרת של הקבוצה. באותן תקופות גם כשארד נכנס למשחקים בודדים במקום אחד מהם זה עבד מצוין.
הם מצוינים למשחקים שבהם אנחנו לוחצים, כי פלאניץ' מצוין בזה וגולדברג יודע לחפות עליו היטב.
בחצי השני של העונה שעברה היה שילוב נסיבות שקשה מאוד לשפוט לפיו הגנה - הקבוצה לא תפקדה במרכז השדה ולא הייתה מסוגלת להניע כדור מול קבוצות לוחצות, אבל לא נעשתה התאמה בשיטת המשחק שלנו שדרשה משניהם להתחיל את המשחק מאחור, כשקישור האמצע לא בא לסייע.
ההגנה כללה את אלפונס שהוא תאונה הגנתית מהלכת ומפקיר מקצועי, ובחלק מהמשחקים את סאן מנחם שפשוט לא תפקד הגנתית.
ואגב - מדהים שעוד לא למדו אצלנו את הלקח לא לשפוט את פלאניץ' לפי משחקי ידידות. כל עונה בהכנה יש לו פאלטות (זוכר איך בעונה הראשונה שחקן מהליגה השנייה בסרביה נתן עליו סיבוב מהסרטים). הוא יודע להרים את הרמה שלו למשחקים הרשמיים
צריך בלם שלישי כי אין מחליף ראוי. לא צריך להוריד את גולדברג או פלאניץ' לספסל.רונן22 כתב: 06 יולי 2022, 19:25 לספוג הכי פחות זה לא מספיק, אתה צריך שההגנה שלך תהיה מספיק טובה מול ההתקפות של קבוצות הצמרת. ואם תל אביב תתחבר, אני לא רואה איך בכר בכלל עולה מולה עם צמד בלמים, זו תהיה התאבדות. גם בעונה שעברה מרכז ההגנה שלנו קרס מול תל אביב, פלאניץ' היה השחקן הכי טוב של הצהובים בכל המשחקים מולם
בניגוד לטענות שלך הבעיה המרכזית שלנו נגד הצהבת (וב"ש) עונה שעברה הייתה ג'וש כהן והמגנים ומעל כולם עופרי ארד בכל פעם שיצאה לו ההזדמנות לחרב אותנו לגמרי.
אלה העובדות. תבדוק את זה. החלפנו את המגנים ואני מקווה שזה ישדרג אותנו הגנתית. את ג'וש לא נחליף.
עוד משהו שהוא בניגוד לטענות שלך - ההגנה שסופגת הכי פחות זה נתון שהוא כן חשוב. חשוב מאוד לספוג הכי מעט בליגה.
רוב המשחקים בליגה הם לא נגד ת"א וב"ש.
אופטימיות במכבי חיפה