חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

נעול
HaifaWave
אגדה ירוקה

Re: חלון העברות קיץ 2024 ע"ש אופטימיות ויגאל גולדשטיין

שליחה על ידי HaifaWave »

ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2024, 00:58
אליאור כתב: 05 ספטמבר 2024, 00:47
ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2024, 00:26

התייחסתי למדמון.

אני מסכים עם מה שכתבת וזה לא סותר את הדברים שאני כתבתי.
אם אנחנו רוצים להיות טובים מהם, אנחנו צריכים להיות מנוהלים טוב מהם.
אני חושב שהניהול המקצועי שלנו טוב משלהם ולצד זאת, לא בטוח שמה שנעשה כרגע יספיק לנו.

לגבי למקין - גם אני הייתי מעדיף שוער זר, אבל אני יכול להבין את המהלכים של המועדון.
בסופו של דבר, לא היה ידוע שאופציית למקין תיפתח.
גם אם היינו נכנסים למירוץ הזה עכשיו, לא היינו יכולים להיות בטוחים שננצח במאבק ואולי היינו נתקעים בלי בלם, כשלא יכולנו גם לקדם רכישת שוער זר מבלי לסגור את עסקת למקין לפני. זה צעד שדורש ניהול סיכונים מורכב שלא בטוח שווה את זה (בלי קשר לעובדה שהמועדון החליט מראש שלא להביא שוער זר ושיש כוונה להריץ את כיוף).
גם אם הדרך שהמועדון לקח היא לא בטוח הכי טובה, עדיין אפשר להבין את הבחירה בה ולנהל סביבה דיון.
זה לא צעד חסר היגיון או ערך שנובע מרגש, כמו, למשל, לפרגן לבית"ר עם ירין לוי שעוד לא חתם על חוזה.
אי אפשר להגיד שהניהול המקצועי שלנו טוב ומצד שני שהמועדון החליט מראש לא להביא שוער זר כי יש את כיוף, או שהבאנו בלם זר כדי לא להיתקע בלי בלם.
אלה שתי החלטות מקצועיות גרועות.
1. כיוף שוער שהוא לא ברמה ולא מתאים וכל אוהד כמעט רואה את זה.
2. שוער זה משהו שאנחנו צריכים יותר מעוד בלם לסגל, גם אם זה אומר שתצטרך לשחק בחלק מהמשחקים עם שני בלמים עם רגל שמאל כי סק לא יהיה זמין. להביא שחקן להרכב מנצח תמיד ובעדיפות גבוהה יותר תמיד מאשר להביא שחקן לסגל הרחב.

הניהול פה, הלכה למעשה בשני חלונות הקיץ האחרונים - הוא גרוע מאוד. בשנה שעברה הבאת קשר אחורי בינוני באיחור ושלא עזר לך באירופה פלוס נשארת בלי מגן שמאלי לגומלין הפלייאוף באלופות, ואת העונה אתה פותח במשחקים במערך שהמאמן שלך לא רוצה לשחק בו כי אין לך שחקני כנף בסגל. והדברים שציינתי הם רק קצה הקרחון.
יש הבדל בין להגיד שהניהול המקצועי שלנו טוב לבין שהוא טוב משלהם. אני טענתי את הדבר השני.

לגב כיוף, שוב - אני מסכים איתך בנושא הספציפי הזה.
ועדיין, אני יכול להבין את ההיגיון של המנהל המקצועי.
זאת במיוחד תחת הנחת הבסיס שכיוף זו דרישה של יענקלה (כפי שכל הזמן נאמר בתקשורת).
להביא כל ישראלי שזז כי יש לך את האמצעים הכלכליים לזה, זה לא ניהול מקצועי פחות טוב מאשר מה שהיה לך פה בשנה וחצי האחרונות. להפך. הם התחזקו והתחזקו בזמן שאנחנו רק נחלשנו, גם בגלל זה שהחתימו כל מה שזז ובחלק פגעו.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

13 ימים לסגירת החלון חסרים שני זרים, במקביל במכבי מדליפים שמעודדים מחזיזה. לא יודע מה איתכם אני מודאג
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

אני לא מבין את החשיבה\הצדקה של חלק מהאנשים פה לא להביא את למקין. בונים קבוצה לטווח ארוך ולא לשנה קדימה. יותר מסביר שסק לא יהיה פה קיץ הבא (מתבגר, שבע\מיצועי וכו'), גרשון (שכבר גמור) גם לא יהיה פה, לא יודע מה נקבל מפדראו ואין שום סיכוי שנממש את האופציה ההזויה על סירוטה. היה חייב להלחם ולהביא את למקין, אותו כנ"ל על מדמון, לאיוס ואחרים. בחלק נפגע ובחלק לא, כמו בכל קבוצת כדורגל בעולם.

בינתיים אנחנו מחתימים ישראלים ברמה ירודה מאוד וגם עד שהחתמנו פרוספקט לפני חצי שנה העפנו אותו. הסיכוי היחיד שלנו לעשות משהו העונה הוא "בזכות" זה שעפנו מאירופה במידה ואיכשהו יגיעו לפה עוד שני זרים ברמה מה שלא נראה באופק כרגע.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

אנחנו לא צריכים את למקין ואין סיבה להביא אותו עכשיו כי אולי נצטרך אותו עוד שנה או עוד שנתיים.
ואפרופו למקין במקביל לכל הדיבורים עליו אתמול הוא היה בין הגרועים על המגרש במשחק של הנבחרת הצעירה והוחלף בדקה ה60.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

יש מועמד חדש לפי בן דור

https://www.one.co.il/Article/24-25/1,1 ... tml?ref=hp
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

וואלה נראה שחקן חלש הפייתון הזה
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

אני מספיק זקן לזכור את התגובות שהיו פה שהיה דיבורים על דוידה סיסוקו שבהתחלה טעו ודיווחו שמועמד לפה ולאיוס, וזה מאותם משתמשים שהיום שואלים למה לא הבאנו אותם.
הם בנו סגל רחב ועל הנייר מאוזן אבל מבחינה איכות אין שם הרבה שוברי שוויון אם בכלל הרבה שחקני רוחב שפעם היינו מביאים כי הישראלים הבכירים היו הולכים אליהם או לבש.
היוצאים מן הכלל זה למקין ויחזקאל(אישית לא מחזיק ממנו) ואולי מדמון.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

כובע קש כתב: 05 ספטמבר 2024, 10:07 יש מועמד חדש לפי בן דור

הסלב דיווח אליו לפני יומיים בטח העגל בן דור עשה קופי פייסט מחול אחרי שהכתבים בחול הביאו את הידיעה מארץ, מעגל של אוטיסטים שאין להם חצי מושג.
היחיד שאמין הקיץ הזה זה גולדשטיין
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

שם שהסלב העלה לפני יומיים, זה מגיע מהתקשורת הזרה אז זה מעלה את האמינות. נראה שחקן חצי כח לגמרי.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אליאור כתב: 04 ספטמבר 2024, 22:58
KevinDurant כתב: 04 ספטמבר 2024, 22:48
אליאור כתב: 04 ספטמבר 2024, 22:43

פדראו פרופיל נהדר, לא בעמדה שאנחנו צריכים בה עוד זר. לכן זה רכש שמוסיף מעט מאוד נקודות זכות אם בכלל לחלון שלנו בינתיים.
אתה לא מחזיק שני בלמים זרים כשיש לך את גולדברג וכשיש לך חוסרים אחרים בהרכב כמו שוער שהוא לא ברמה.
הביאו את פדראו כי אין שום בלם ישראלי אחר להביא. מאז שארד עזב מחפשים בלם ישראלי להביא ושום דבר לא הסתדר.

למקין לא היה רלוונטי עד היומיים-שלוש האחרונים ולא יכלו לחכות עד עכשיו.

בשורה התחתונה, העונה הזאת תקום ותיפול על נסימבה, פדראו וה2 כנפיים הזרים.

ארבעתם זה כמעט חצי קבוצה ואם הם יהיו טובים וידחפו אותך קדימה, זה עולם אחר.

אם יפלו עם הזרים ובמיוחד בכנפיים או יזייפו ויביאו רק אחד ודברים כאלה, זה יפגע בנו מאוד.
למה אתה צריך עוד בלם לרוטציה לפני שאתה צריך שוער להרכב?
זה לא בלם לרוטציה, בטח ששון נפצע וראינו שסירוטה לא וואו.

לגבי כיוף אני מסכים, אתה יודע מה הדעה המקצועית שלי עליו אבל נראה שזה בכלל לא על הפרק.
Liberman כתב: 05 ספטמבר 2024, 00:39 כן זה לגמרי נכון
ת״א התאבדו על כל הישראלים שצריך
דוידה שחקן נפלא, כשהיה בהפועל רשמתי שצריך להביא ותחת בכר הוא יתפוצץ. גם אצלהם עושה עבודה טובה.
לאיוס כנ״ל.
שכחנו בדיון הזה את קניקובסקי שהוא שחקן מאוד משמעותי.

הרכש הישראלי שעשינו בשנתיים אחרונות הוא רע. קנדיל, קאסה, פודגורנו, תומר חמד, גוני, איתמר ניצן... זה לא שחקנים לרמה שלנו.

בזירה המקומית הפסדנו את כולם ועכשיו גם את למקין.
אני לא חושב שדוידה ולאיוס שחקנים נפלאים ויכולנו להביא אותם כל הדרך ובחרו שלא. קניקובסקי נהדר ואני רציתי מאוד שיגיע בזמנו וחבל (למרות שזה כבר לפני המון המון זמן).

מה שכן, הבעיה באמת נוצרה מכל השמות הישראליים שנתת ובגלל זה לדעתי לא ממהרים להביא עכשיו סתם ישראלים.

איתן אזולאי זה שם בכיר שטוב שהגיע.

greenguy כתב: 05 ספטמבר 2024, 00:55
KevinDurant כתב: 04 ספטמבר 2024, 22:48
אליאור כתב: 04 ספטמבר 2024, 22:43

פדראו פרופיל נהדר, לא בעמדה שאנחנו צריכים בה עוד זר. לכן זה רכש שמוסיף מעט מאוד נקודות זכות אם בכלל לחלון שלנו בינתיים.
אתה לא מחזיק שני בלמים זרים כשיש לך את גולדברג וכשיש לך חוסרים אחרים בהרכב כמו שוער שהוא לא ברמה.
הביאו את פדראו כי אין שום בלם ישראלי אחר להביא. מאז שארד עזב מחפשים בלם ישראלי להביא ושום דבר לא הסתדר.

למקין לא היה רלוונטי עד היומיים-שלוש האחרונים ולא יכלו לחכות עד עכשיו.

בשורה התחתונה, העונה הזאת תקום ותיפול על נסימבה, פדראו וה2 כנפיים הזרים.

ארבעתם זה כמעט חצי קבוצה ואם הם יהיו טובים וידחפו אותך קדימה, זה עולם אחר.

אם יפלו עם הזרים ובמיוחד בכנפיים או יזייפו ויביאו רק אחד ודברים כאלה, זה יפגע בנו מאוד.
תסלח לי אבל אתה זורע לעצמך חול בעיניים. אתה באמת חושב שרק על זה תקום ותיפול העונה.?
מה קורה עם סבע נפצע? חוץ מסבע אין לך שום קשר יצירתי בסגל שיכול להחליף אותו
חסר לנו עומק ואיכות. הזרים אמורים לתת את האיכות הזו ותסלח לי אבל עד עכשיו לא ראינו משהו יוצא דופן.
אני מאמין שאין קסמים בכדורגל ובסוף ההתנהלות שלך יראו אותה מהר מאוד על המגרש.
הלוואי ואני טועה. נחיה ונראה
אם סבע נפצע יש לך את רפאלוב שהיה נהדר שנה שעברה, יש את קינדה שנותן מספרים. יותר טוב מזה לא יהיה.

זה שיביאו את דן ביטון לדוגמה זה מה שיהפוך את הקערה? הרי ברור לכולנו שדן ביטון לא ישחק לפני רפאלוב (ובצדק) וזה אולי במקום קינדה ששם אפשר להתווכח ואני מעדיף כבר את מה שיש פה מאשר להביא מבחוץ.

הבעיות הכי גדולות שלנו העונה הם בכנפיים כי כרגע אין לך שם כלום, זה לא "מה קורה עם X נפצע" כי X פשוט לא קיים.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Ganjot כתב: 05 ספטמבר 2024, 09:21 אני לא מבין את החשיבה\הצדקה של חלק מהאנשים פה לא להביא את למקין. בונים קבוצה לטווח ארוך ולא לשנה קדימה. יותר מסביר שסק לא יהיה פה קיץ הבא (מתבגר, שבע\מיצועי וכו'), גרשון (שכבר גמור) גם לא יהיה פה, לא יודע מה נקבל מפדראו ואין שום סיכוי שנממש את האופציה ההזויה על סירוטה. היה חייב להלחם ולהביא את למקין, אותו כנ"ל על מדמון, לאיוס ואחרים. בחלק נפגע ובחלק לא, כמו בכל קבוצת כדורגל בעולם.

בינתיים אנחנו מחתימים ישראלים ברמה ירודה מאוד וגם עד שהחתמנו פרוספקט לפני חצי שנה העפנו אותו. הסיכוי היחיד שלנו לעשות משהו העונה הוא "בזכות" זה שעפנו מאירופה במידה ואיכשהו יגיעו לפה עוד שני זרים ברמה מה שלא נראה באופק כרגע.
במסגרת אחת, אין לך מה לעשות עם למקין. אם עוד חודש שון חוזר, הוא לא יושב על הספסל בכלל, אז מה נעשה אתו כרגע?

בלי לדבר על זה שמקצועית הוא לא שיחק בשנה האחרונה ולא עשה אפילו עונה אחת מלאה בקריירה.

מלאיוס אני לא מחזיק, יש לנו 2 משבצות פנויות לזרים שם ויש את חג'ג' וחזיזה שזה שחקנים שדורכים אחד על השני על העמדה.

אנחנו צריכים לנצל את המשבצות של הזרים שיש לנו להביא שוברי שוויון ולא להתעסק בשומן עודף בסגל כשאנחנו לא באירופה
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

Hulk כתב: 05 ספטמבר 2024, 10:14 אני מספיק זקן לזכור את התגובות שהיו פה שהיה דיבורים על דוידה סיסוקו שבהתחלה טעו ודיווחו שמועמד לפה ולאיוס, וזה מאותם משתמשים שהיום שואלים למה לא הבאנו אותם.
הם בנו סגל רחב ועל הנייר מאוזן אבל מבחינה איכות אין שם הרבה שוברי שוויון אם בכלל הרבה שחקני רוחב שפעם היינו מביאים כי הישראלים הבכירים היו הולכים אליהם או לבש.
אחי אלה בדיוק השלושה שאנחנו מדברים עליהם, וכולם הגיעו בחצי השנה האחרונה.
יש להם בנוסף ישראלים איכותיים אחרים בסגל כמו תורג'מן, קניקובסקי ופרץ.
הזרים שהביאו השנה גם מרשימים על הנייר לפחות שלושה מהם.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אליאור כתב: 05 ספטמבר 2024, 01:10 עכשיו אני מסתכל על הסגל שלהם בטרנפסרמרקט ומבין זהמצב שלנו גרוע בהרבה. תראו את ההרכב שלהם לעןמת שלנו
משפתי
רביבו למקין סטואיץ יחזקאל
ואן אובריים סיסוקו/פרץ קניקובסקי
תורג'מן/לאיוס מדמון פטאצ'י/דוידה

ושלנו
כיוף
אנסימבה גולדברג סק פיינגולד
עלי ג'אבר
סבע
שני כנפיים שהם סימן שאלה
דין דוד

יש להם עדיפוץ מובהקת עלינו בשער (פשוט כי כיוף חלש, לא כי משפתי שוער גדול), במגן הימני, ובכנפיים.
לנו אני לא בטוח אם יש עדיפות מובהקת בעמדה כלשהי. אולי אולי בבלמים וגם זה מוטל בספק כי אני לא סומך על סק.

הסגל שלהם גם עמוק יותר.

לצערי מה שפחדתי ממנו קרה.

תקראו לי רואה שחורות אבל אני מאוד חושש שהם יתחילו לתפוס עלינו פער.
סיסוקו על המשבצת של ואן אובריים, לא על המשבצת של פרץ

ממה שרואים אצלך, יהיה להם השנה 4-5 שחקנים חדשים בהרכב (כמו לנו פחות או יותר)

השאיפה שלנו צריכה להיות להביא שחקני כנף טובים מדוידה ולאיוס ובכך לייצר הבדל, כי בחוד יש לנו יתרון גדול עליהם.

לגבי שאר העמדות, בערך בכל עמדה היו שינויים לאחד/שני הצדדים ולהגיד שיש להם יתרון לפני שראינו חלק מהשחקנים שלהם על המגרש בכלל זה לדבר באוויר.

אני גם זוכר שאנשים בפורום כתבו בינואר איך לא הבאנו את בלטקסה ואת מלדה ושהם יכלו להוסיף פה ולהביא את ההוא וההוא ועכשיו שניהם כבר לא שם.

מכבי חיפה צריכה לסמן את השחקנים הבכירים בשוק הישראלי שהיא רוצה ולהביא אותם ולא להעמיס על הסגל בליגיונרים בינוניים.

אם מכבי חיפה הייתה רוצה את דוידה ולאיוס הם היו פה והיא לא רצתה.

כמו שהחליטו להביא את איתן אזולאי ועשו שם עסקה יקרה, ככה צריך לעשות.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

אליאור כתב: 05 ספטמבר 2024, 10:26
Hulk כתב: 05 ספטמבר 2024, 10:14 אני מספיק זקן לזכור את התגובות שהיו פה שהיה דיבורים על דוידה סיסוקו שבהתחלה טעו ודיווחו שמועמד לפה ולאיוס, וזה מאותם משתמשים שהיום שואלים למה לא הבאנו אותם.
אחי אלה בדיוק השלושה שאנחנו מדברים עליהם, וכולם הגיעו בחצי השנה האחרונה.
יש להם בנוסף ישראלים איכותיים אחרים בסגל כמו תורג'מן, קניקובסקי ופרץ.
הזרים שהביאו השנה גם מרשימים על הנייר לפחות שלושה מהם.
מהזרים שהם הביאו רק סיסוקו נראה טוב, הברזלאי היה בדיחה בברזיל, הסרבי בלם כבד וגם אסאנטה לא וואו ממה שראיתי.
אין אחד שרצה פה יותר ממני את למקין אני פשוט חושב שבמצב שנוצר היה בלתי אפשרי להביא אותו בעיקר כי איזה שחקן ירצה לבוא לפה להיות בלם חמישי? אולי טעות אסטרטגית שהחתימו את פדראו אבל לדעתי הוא אחלה בלם.
יחזקאל קיבל הצעות שוות משני המועדונים ובחר בהם, אני חושב שהוא לא שחקן איכותי מספיק לכנף ולא אמין מספיק כמגן.
אולי על מדמון אני יכול להסכים למרות ששילמו עליו סכום מופרז אבל שאני רואה שלא בונים על שוראנוב לא היה מזיק אם היה לנו אותו.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

Ganjot כתב: 05 ספטמבר 2024, 00:34
ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2024, 00:26
אליאור כתב: 05 ספטמבר 2024, 00:05

אתה שוכח את מדמון.
בסוף מבחינת ישראלים נלחמנו איתם על יחזקאל ועל מדמון. על מדמון ויתרנו כי הם הציעו לחדרה והיו מוכנים לשלם יותר, ואנחנו נשלם את המחיר של על המגרש כי הוא אחלה שחקן.
הרבה פה חושבים שהתחרות עם מכבי תל אביב היא לא באמת מאיימת עלינו ואנחנו מנצחים או יכולים לנצח אותם בלהביא שחקנים, אבל אתם שוכחים שלושה דברים:
1. יש להם יתרון מובנה עלינו מבחינה כלכלית. הם יכולים לשלם יותר.
2. המגמה התהפכה - אם בשלוש השנים האחרונות היינו יכולים למשוך אלינו ישראלים בגלל שהיינו קבוצה טובה יותר שמשחקת באירופה כל שנה וגם במפעלים יוקרתיים, אז עכשיו מכבי תל אביב היא הקבוצה המצליחה יותר.
3. נגזרת של סעיף 1 ו-2 - לנו יהיה יותר קשה להדביק את הפער מהם מאשר הפוך, בגלל היתרון הכלכלי שלהם עלינו. לכן, ככל שהם יביאו ישראלים טובים יותר ויהיה להם חוסר בפחות עמדות, הם גם יוכלו להביא את הישראלי הבא הפנוי בשוק גם אם הם חזקים בעמדה שלו, פשוט כי יהיה להם את הכסף לעשות את זה והם לא יצטרכו לבזבז אותו על 7 עמדות אחרות.

לגבי למקין - זה לא עוזר שהוא לא עולה על ארבעת הבלמים שלנו. מה שהסגל הזה היה צריך (חוץ מכנפיים שלשם הזרים מיועדים) הוא בלם שלישי/רביעי שהוא ישראלי עם רגל ימין, ושוער. מה שהבאנו זה בלם זר עם רזומה מרשים עם רגל ימין, ונשארנו עם שוער פחות טוב. העובדה שהבאנו שחקן שהוא כנראה איכותי או איכותי מאוד לא פותרת את זה שהבאנו שחקן שתופס לנו עמדה של זר על משבצת שאנחנו לא צריכים.
אז כמובן שזה שהפסדנו להם את למקין זה פוגע בנו.
וגם אם אתה חושב שכיוף הוא שוער ברמה, זה עדיין לא מצדיק החתמה של שחקן זר לרוטציה.
התייחסתי למדמון.

אני מסכים עם מה שכתבת וזה לא סותר את הדברים שאני כתבתי.
אם אנחנו רוצים להיות טובים מהם, אנחנו צריכים להיות מנוהלים טוב מהם.
אני חושב שהניהול המקצועי שלנו טוב משלהם ולצד זאת, לא בטוח שמה שנעשה כרגע יספיק לנו.

לגבי למקין - גם אני הייתי מעדיף שוער זר, אבל אני יכול להבין את המהלכים של המועדון.
בסופו של דבר, לא היה ידוע שאופציית למקין תיפתח.
גם אם היינו נכנסים למירוץ הזה עכשיו, לא היינו יכולים להיות בטוחים שננצח במאבק ואולי היינו נתקעים בלי בלם, כשלא יכולנו גם לקדם רכישת שוער זר מבלי לסגור את עסקת למקין לפני. זה צעד שדורש ניהול סיכונים מורכב שלא בטוח שווה את זה (בלי קשר לעובדה שהמועדון החליט מראש שלא להביא שוער זר ושיש כוונה להריץ את כיוף).
גם אם הדרך שהמועדון לקח היא לא בטוח הכי טובה, עדיין אפשר להבין את הבחירה בה ולנהל סביבה דיון.
זה לא צעד חסר היגיון או ערך שנובע מרגש, כמו, למשל, לפרגן לבית"ר עם ירין לוי שעוד לא חתם על חוזה.
סליחה, אבל להגיד שהניהול המקצועי שלנו טוב משלהם - זה ניתוק מטורף מהמציאות.
המועדון פה לא התקדם בכלום משנת 2005. זה שהיה שנים עם מזל ושאצילי במקרה הגיע לפה, לא אומר שמשהו השתנה ברמת התפיסה או הניהול של המועדון, וזה בכל כך הרבה מישורים - בין אם זה ברכש (אי הבאת שחקנים בסכומים שמתאימים לשנת 2024), בין אם זה בשחרור שחקנים כי "נתת להם מילה" ואתה משחרר אותם בסכום שאין לך מה לעשות איתו לרוב, בין אם זה ביחס לקהל כמשהו שהם היו מעדיפים שלא היה קיים (ואני לא מדבר רק על הצפוני, גם היהלום מקבל יחס מחפיר), ניהול עלוב של מחלקות הנוער.
הניהול המקצועי שלנו, בין אם הכוונה לכלל ההנהלה או בין אם הכוונה רק לאלברמן ומטה, אחראי על רכישות הזויות בעונה שיכלנו לעשות שלב בתים באלופות שנה שנייה ברציפות.
אותו ניהול מקצועי אחראי לזה שלא הגיע לפה מאמן זר אחרי העזיבה של בכר, וזה שאיכשהו דגו עשה עונה יפה, לא אומר שזאת לא הייתה טעות.
הניהול המקצועי הזה גם אחראי לאיתמר ניצן בעונת ליגת האלופות, אחראי לפוזות מול שחקנים על עוד 50-100 אלף דולר לשכר שעלו לנו הרבה יותר בהמשך.
אולי הניהול פה היה יותר טוב מאשר הניהול שלהם כשיצחקי היה שם, אבל כרגע זה לא באותה ליגה בכלל.
וזה שהם נופלים עם ישראלים ויפלו עם זרים זה לא מעניין, זה הכדורגל, יש גם נפילות אבל המצב שלהם כרגע הוא שהסגל שם מספיק עמוק ואיכותי כדי לאפשר לעצמם נפילות, ואצלנו סוגרים קיץ יותר גרוע מהקיץ הקודם עם הפקרות בכנפיים.
על הקיץ הקודם היה אפשר להגיד שאולי היה נפילה, אבל הקיץ הזה רק מוכיח שזה לא חוסר מזל אלא שהם פשוט לא מספיק טובים כנראה בתפקיד שלהם, ואת התירוצים של אי אפשר להביא זרים שישמרו לכל הכתבי חצר שמגנים על דון יענקלה ועל ה"שיאים" שהוא שובר עם ה1.5 מיליון יורו על שחקן.
מסכים עם כל מילה.
אלברמן ישן בעמידה ועד שכבר מביא שמות דון שחר רב על 100 אלף יורו
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

טוב אז הדיווח על הפייטון הזה לא מקבל במה בשאר האתרים וטוב שכך.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

משום שקראתי עליו כבר שלשום והוחלט לא לזבל פה בדיווחים לא מאומתים, מניח שזה מה שהביא לידיעה:
1. קבוצת טלגרם דיווחה שהוא מועמד שלשום.
2. סלב ראה ואח״כ העלה גם.
3. דיווח בחו״ל עולה כי לא מכירים את הנפשות הפועלות.
4. הן דור מעלה את הדיווח מחו״ל.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2024, 11:10

משום שקראתי עליו כבר שלשום והוחלט לא לזבל פה בדיווחים לא מאומתים, מניח שזה מה שהביא לידיעה:
לא שמעתי עליו לפני אבל כן נשמע כמו הנפצה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

כובע קש כתב: 05 ספטמבר 2024, 11:12
ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2024, 11:10

לא שמעתי עליו לפני אבל כן נשמע כמו הנפצה
שמע, יכול להיות שקבוצת הטלגרם צודקת ודברים התגלגלו ככה שיעלה דיווח נכון. אין לי מושג.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

אורי עזו נתן עכשיו גול בלאומית אחד לאחד כמו הגול הויראלי מהנערים עם סיומת של אמבפה, הילד הזה מתפתח למשהו מפלצתי ומרגיש לי שאנחנו הולכים להצטער מאוד על המחדל שלו
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

חזיזוש כתב: 05 ספטמבר 2024, 11:26 אורי עזו נתן עכשיו גול בלאומית אחד לאחד כמו הגול הויראלי מהנערים עם סיומת של אמבפה, הילד הזה מתפתח למשהו מפלצתי ומרגיש לי שאנחנו הולכים להצטער מאוד על המחדל שלו
הילד הזה כבר בן 19, ונתן 2 עונות מאוד בינוניות בנוער, שרוב הזמן גם היה שחקן ספסל…. לא סתם הוא בלאומית.
כרגע בגדר גימיק
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

מחכה לכנף זר שינחת פה..
תמונה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

2 שחקני כנף זרים ואנחנו מגיעים לזה:
כיוף
נסימבה/סייף - שון/סירוטה - סק/פדראו - פיינגולד/קנדיל
מוחמד/ג'אבר - אזולאי/קינדה
סבע/רפאלוב
זר/חג'ג' - דין/פיירו - זר/חזיזה

וזה בלי חרמש, חלאיילי, אלימלך.

במסגרת אחת, אם יביאו סוף סוף את 2 הכנפיים הזרים המדוברים והם יהיו שחקנים ראויים, זה שווה אליפות.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

KevinDurant כתב: 05 ספטמבר 2024, 12:17 2 שחקני כנף זרים ואנחנו מגיעים לזה:
כיוף
סבע/רפאלוב

במסגרת אחת, אם יביאו סוף סוף את 2 הכנפיים הזרים המדוברים והם יהיו שחקנים ראויים, זה שווה אליפות.
סגל מצויין. אבל כמו שאמרת זה בעיקר יפול על האיכות של הכנפיים שיבואו (בתקווה שבאמת יגיעו שניים)
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

פוטנציאל לכותרות המרגשות בהיסטורית הענף

תמונה

תמונה
נערך לאחרונה על ידי חזיזוש ב 05 ספטמבר 2024, 12:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

שיעשו מהלך על יונה, נראה שאברמוב מחפש מזומנים עכשיו
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אם יגיעו, 13 יום לדד ליין והם לא פה. בנוסף, תלוי איזה כנפיים יגיעו לא מספיק להגיד הבאנו.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

KevinDurant כתב: 05 ספטמבר 2024, 12:17 2 שחקני כנף זרים ואנחנו מגיעים לזה:
כיוף
סבע/רפאלוב

יש בעיה גדולה בארבע עמדות:
שוער
מגן ימני
שתי הכנפיים שעדיין לא פה וזה סימן שאלה גדולה אם יגיע לכאן שחקן כלשהו בכלל. צריך לקחת בחשבון שקיים תרחיש שיגיע לכאן שחקן אחד חלש מאוד, או שלא יגיע בכלל שחקן.

מעבר לזה אין לנו באמת מגן שמאלי מחליף וקשר אחורי מחליף כל עוד חרמש לא יוכיח אחרת. חסר עוד קשר לרוטצי של שני הקשרים שהם יותר אחוריים. עלי, אזולאי וג'אבר זה לא מספיק ויהיו משחקים שגם אולי נרצה לשחק עם שלושתם.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 05 ספטמבר 2024, 12:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

בסדר אתה גם חשבת שלהביא את אצילי אנחנו לא צריכים.
מכבד אותך אבל לא את הדעה שלך.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

נראה שהעניינים מול סברינה מתחילים להימרח וזה סימן שהוא ככל הנראה לא יגיע
נעול