נושא חלון העברות ינואר 25 ע״ש שייקנה סילה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אגדה ירוקה
Re: שמועות ולחשושים לקראת חלון העברות ינואר 25
קאקא, קורה משהו עם קורנו?
- KevinDurant
- חבר בבורד
עבר לשוויץ, נראה רע הגנתית וכל הזמן פצוע. יש לו 700 דק' בשנתיים האחרונות שרובן בקבוצות המילואים ועונה לפני שיחק 700 דק'.
כלומר, בגיל 22 וחצי הוא ב3 שנים האחרונות שיחק 1400 דק' בסה''כ. לא הייתי נוגע בו בשום צורה בינואר אלא רק בקיץ.
זה שחקן שחייב לעשות פריסיזן מסודר עם הקבוצה ולא להיזרק בינואר כשהוא לא בכושר ופציע ובמומנטום רע מאוד.
מי שאגב נמצאים יותר בכושר ותקופה טובה מבחינת מגנים שמאלים ישראליים זה גרופר וגורפינקל.
-
- קפטן ירוק
- KevinDurant
- חבר בבורד
אחרי שסגרנו עם אצילי וסילה, אני חושב שמכבי חיפה צריכה לכוון לשוער ומגן שמאלי.
לגבי שוער אין מה להרחיב, לגבי מגן שמאלי, יש כמעט שבועיים וחצי עד פתיחת החלון ונסימבה לכאורה מתאמן מלא וחזר לכשירות. אם לא רואים ממנו שיפור משמעותי באימונים ומבחינת גישה וחושבים שהוא שווה הרכב ראשון, לחתוך.
לגבי שוער אין מה להרחיב, לגבי מגן שמאלי, יש כמעט שבועיים וחצי עד פתיחת החלון ונסימבה לכאורה מתאמן מלא וחזר לכשירות. אם לא רואים ממנו שיפור משמעותי באימונים ומבחינת גישה וחושבים שהוא שווה הרכב ראשון, לחתוך.
-
- קודם כל נאמנות
הזרים שלנו לא תורמים כלום
חייב לעשות מהלך בעניין, לא יכול להיות שלא נקבל תרומה מהם בכלל.
חייב לעשות מהלך בעניין, לא יכול להיות שלא נקבל תרומה מהם בכלל.
-
- קפטן ירוק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חייבים מגן שמאלי. אם אנסימבה לא מתאפס אז לחתוך בדחיפות
-
- מכונת תארים
מהתקשורת ברור שהמסרים הם סביב מגן שמאלי ולא קשר או שוער. לא בטוח בכלל שזה (מגן שמאלי) מהלך שיקרה, אבל נחכה ונראה.
-
- קפטן ירוק
סתם שאלה למי שרושם שצריך מגן שמאלי.
אתם באמת לא רואים את הבור במרכז שדה?
מגן שמאלי טוב זה חשוב לקבוצה רצה ולא לקבוצה מתקשה.
-
- קודם כל נאמנות
חייב מגן שמאלי וקשר אחורי ברמה
אולי שווה לבדוק את אופציה דני גרופר
אולי שווה לבדוק את אופציה דני גרופר
-
- הענק הירוק
אין שום בור במרכז המגרש, צריך עוד קשר איכותי אבל יש לך בכל זאת את עלי, גאבר ואיתן. מגן שמאלי - אין לך אפילו אחד, זה נקרא ובור וזו אחת הסיבות שברק משחק עם 5 בהגנה חצי עונה וכל פעם שם מישהו אחר שם.NOSFERATU ZODD כתב: ↑23 דצמבר 2024, 19:00 סתם שאלה למי שרושם שצריך מגן שמאלי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הייתם מביאים את מרסל הייסטר כסותם חורים במקום אנסימבה?
בן 31, מכיר את הליגה מהתקופה בבית״ר, התקפי ומשחק בקבוצה שלו בקרואטיה. אחרי שעזב את בית״ר היה בפנצווארוש ולודוגורץ
https://www.transfermarkt.com/marcel-he ... ler/109830
בן 31, מכיר את הליגה מהתקופה בבית״ר, התקפי ומשחק בקבוצה שלו בקרואטיה. אחרי שעזב את בית״ר היה בפנצווארוש ולודוגורץ
-
- קודם כל נאמנות
אפשר להביא שחקן בפרופיל הרבה יותר גבוהShocking4U כתב: ↑23 דצמבר 2024, 21:39 הייתם מביאים את מרסל הייסטר כסותם חורים במקום אנסימבה?
-
- שחקן העונה
הפסטיבל המביך של ביתר סביב הניסיונות החתמה של אצילי והבחירה שלו בנו מעוררות רחמים. מועדון עלוב, מי ישמע היה איזה סמל שם, דחה אתכם 3 פעמים יאללה שחררו, עלאק כולם "מאוכזבים"
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני חושב שאם יחתכו את אנסימבה ינסו להביא סותם חורים זול סטייל אלפונס ולא להתחייב לשחקן עם חוזה ארוך טווח. הוא יכול להתאים לפרופיל כזה.ירוק רפואי כתב: ↑23 דצמבר 2024, 22:02אפשר להביא שחקן בפרופיל הרבה יותר גבוהShocking4U כתב: ↑23 דצמבר 2024, 21:39 הייתם מביאים את מרסל הייסטר כסותם חורים במקום אנסימבה?
-
- מכונת תארים
מור בוסקילה שחקן. צריך להביא ולהשאיל בחזרה לרמת גן
-
- הענק הירוק
מסכים עם כמעט כל מה שאמרת אבל בניה של קיץ הבא מתחילה בינואר, יש הזדמנות להביא אותו אם זה מצבו. בקיץ יהיה קשה יותר בגלל התחרות ואולי מצבו ישתפר.KevinDurant כתב: ↑23 דצמבר 2024, 17:07עבר לשוויץ, נראה רע הגנתית וכל הזמן פצוע. יש לו 700 דק' בשנתיים האחרונות שרובן בקבוצות המילואים ועונה לפני שיחק 700 דק'.
כלומר, בגיל 22 וחצי הוא ב3 שנים האחרונות שיחק 1400 דק' בסה''כ. לא הייתי נוגע בו בשום צורה בינואר אלא רק בקיץ.
זה שחקן שחייב לעשות פריסיזן מסודר עם הקבוצה ולא להיזרק בינואר כשהוא לא בכושר ופציע ובמומנטום רע מאוד.
מי שאגב נמצאים יותר בכושר ותקופה טובה מבחינת מגנים שמאלים ישראליים זה גרופר וגורפינקל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בדרך כלל הייתי מסכים אתך, הבעיה שכרגע דרוש לנו מגן שמאלי ראשון (ככל הנראה אלא אם יהיה שינוי קיצוני עם נסימבה) ואני לא רואה מצב שיביאו 2 מגנים.Ganjot כתב: ↑24 דצמבר 2024, 10:51מסכים עם כמעט כל מה שאמרת אבל בניה של קיץ הבא מתחילה בינואר, יש הזדמנות להביא אותו אם זה מצבו. בקיץ יהיה קשה יותר בגלל התחרות ואולי מצבו ישתפר.KevinDurant כתב: ↑23 דצמבר 2024, 17:07עבר לשוויץ, נראה רע הגנתית וכל הזמן פצוע. יש לו 700 דק' בשנתיים האחרונות שרובן בקבוצות המילואים ועונה לפני שיחק 700 דק'.
יכול להיות שאם יקבלו החלטה להישאר עם נסימבה הייתי עושה מהלך כזה.
-
- מכונת תארים
לדעתי, זו כתבה של סוכן שנועדה לקבוצות אחרות.
אני גם מתקשה להאמין שיחליטו להשקיע דווקא בקיצוני שמאלי, כשהעמדה סתומה לחלוטין - נהואל, חזיזה, חג׳ג׳ וחלאיילי. כל אלו הם שחקנים שמצפים/אמורים לקבל דקות משחק משמעותיות בשנה-שלוש השנים הקרובות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הכדורגל מאוד דינמי, אם רואים בו פוטנציאל איכותי זה עסקה יחסית זולה (כמה מאות אלפי שקלים והגזמתי), אפשר להשאיל אותו לשם בחזרה עד סוף העונה, עונה אחרי זה נניח עונה בליגת העל ואז כביכול אתה יכול לבחון אותו בקיץ 26 ולראות אם זה רלוונטי. מי יכול לדעת איפה כל הרביעייה שציינת יהיו.
-
- מכונת תארים
בגדול, אני מסכים.KevinDurant כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:01הכדורגל מאוד דינמי, אם רואים בו פוטנציאל איכותי זה עסקה יחסית זולה (כמה מאות אלפי שקלים והגזמתי), אפשר להשאיל אותו לשם בחזרה עד סוף העונה, עונה אחרי זה נניח עונה בליגת העל ואז כביכול אתה יכול לבחון אותו בקיץ 26 ולראות אם זה רלוונטי. מי יכול לדעת איפה כל הרביעייה שציינת יהיו.
בפועל, אני לא זוכר מתי המועדון עשה מהלך כזה, לרכוש שחקן צעיר ולהשאיל אותו לקבוצה אחרת בארץ, מתוך חשיבה לטווח ארוך.
לכן גם קשה לי להאמין שזה יקרה דווקא בעמדה ״בטוחה״ יחסית.
אם היה מדובר במגן שמאלי, הייתי יכול לדמיין את המועדון עושה את זה, אחרי שנים שמתקשים לייצר ולהביא לפה מגנים שמאליים טבעיים.
ושלא ישמע אחרת - אני אישית בעד להביא שחקנים צעירים מבחוץ, כדי לבסס את הקבוצה קדימה. אנחנו רואים את מירוץ החימוש שהתעורר בצמרת אחרי סאגת קאסה ואסור לנו לנוח בזמן שאחרות בונות את שחקני העתיד שלהן.
-
- הענק הירוק
מבחינתי שיגיע כמחליף\לסגל עד שיוכיח אחרת, בפועל היה לנו מזל עם קורנו בשנים האחרונות כי לא היה לנו מגן שמאלי טבעי מחליף מאז סאן (?).KevinDurant כתב: ↑24 דצמבר 2024, 10:57בדרך כלל הייתי מסכים אתך, הבעיה שכרגע דרוש לנו מגן שמאלי ראשון (ככל הנראה אלא אם יהיה שינוי קיצוני עם נסימבה) ואני לא רואה מצב שיביאו 2 מגנים.Ganjot כתב: ↑24 דצמבר 2024, 10:51מסכים עם כמעט כל מה שאמרת אבל בניה של קיץ הבא מתחילה בינואר, יש הזדמנות להביא אותו אם זה מצבו. בקיץ יהיה קשה יותר בגלל התחרות ואולי מצבו ישתפר.KevinDurant כתב: ↑23 דצמבר 2024, 17:07
עבר לשוויץ, נראה רע הגנתית וכל הזמן פצוע. יש לו 700 דק' בשנתיים האחרונות שרובן בקבוצות המילואים ועונה לפני שיחק 700 דק'.
יכול להיות שאם יקבלו החלטה להישאר עם נסימבה הייתי עושה מהלך כזה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
כן אני מסכים אתך בגדול, אני גם חושב שזה לא יקרה. הייתה תקופה לפני כמה שנים שניסינו ללכת על מהלכים כאלה של טאלנטים מהלאומית וברגע שזה לא הצליח פעם-פעמיים ירדו מזה והפסיקו עם העניין.ברק.י כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:11בגדול, אני מסכים.KevinDurant כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:01הכדורגל מאוד דינמי, אם רואים בו פוטנציאל איכותי זה עסקה יחסית זולה (כמה מאות אלפי שקלים והגזמתי), אפשר להשאיל אותו לשם בחזרה עד סוף העונה, עונה אחרי זה נניח עונה בליגת העל ואז כביכול אתה יכול לבחון אותו בקיץ 26 ולראות אם זה רלוונטי. מי יכול לדעת איפה כל הרביעייה שציינת יהיו.
בפועל, אני לא זוכר מתי המועדון עשה מהלך כזה, לרכוש שחקן צעיר ולהשאיל אותו לקבוצה אחרת בארץ, מתוך חשיבה לטווח ארוך.
לכן גם קשה לי להאמין שזה יקרה דווקא בעמדה ״בטוחה״ יחסית.
אם היה מדובר במגן שמאלי, הייתי יכול לדמיין את המועדון עושה את זה, אחרי שנים שמתקשים לייצר ולהביא לפה מגנים שמאליים טבעיים.
ושלא ישמע אחרת - אני אישית בעד להביא שחקנים צעירים מבחוץ, כדי לבסס את הקבוצה קדימה. אנחנו רואים את מירוץ החימוש שהתעורר בצמרת אחרי סאגת קאסה ואסור לנו לנוח בזמן שאחרות בונות את שחקני העתיד שלהן.
מכבי חיפה "תעדיף" שהוא ילך להפועל י-ם ויעשה שם עונה טובה ואז לרכוש אותו בכפול 5 מהכסף.
-
- הענק הירוק
עם הסרטן שנקרא האחים קצב צריך לנתק כל קשר החל מעכשיו.
כל שחקן שחתום אצלם צריך לקבל הודעה שעד מחר הם מוצאים בוכן חדש או שב 1.1 הם עומדים למכירה.
כל שחקן שחתום אצלם צריך לקבל הודעה שעד מחר הם מוצאים בוכן חדש או שב 1.1 הם עומדים למכירה.
-
- מכונת תארים
-
- קפטן ירוק
וואו איזה בן זונה.
אין מילים
שחקני כדורגל אין מה לצפות שיהיה בבית״ר לי הייתה תחושה מהתחלה שילך לשם
אין מילים
שחקני כדורגל אין מה לצפות שיהיה בבית״ר לי הייתה תחושה מהתחלה שילך לשם
- רק מכבי
- אגדה ירוקה
הבעיה האמיתית בהברזה הזאת שאין שחקן אחר על המדף שיכול לחזק אותנו.
-
- אלוף המדינה
תומר לנס, חזיזה, סבע, גולדברג, קנדיל וחרמש.
שיהיה להם עד ה 1.1 להחליף סוכן
שיהיה להם עד ה 1.1 להחליף סוכן
-
- קודם כל נאמנות
-
- קפטן ירוק