חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
לא משחרר את בוגדאן גם תמורת שלום עולמי
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
-
Ramos
- גול ראשון בבוגרים
כתבתי לפני כמה עמודים שההצעה הזאת נראית לי ספין אחד גדול, אבל בוא נזרום רגע עם ההצעה הזאת.
אני רואה שחלק מחברי הפורום חושבים שיש היגיון בלמכור את הבלם הבכיר שלנו, שהוא באנקר בכל משחק כשהוא כשיר והוא לדעת כולם אחד משני הבלמים הכי טובים בליגה (אני באופן אישי חושב שהכי טוב), ולרכוש אחד חדש שבוע לפני משחק במוקדמות ליגת האלופות.
איך בדיוק נספיק לסגור עם בלם חדש? כמה כאלו ראלים יש כרגע בשוק? בהנחה ובכלל היו תכניות מגרה כאלו ועשו סקאוטינג על מספר בלמים כאלו. והכי חשוב, למה שבלם כזה יגיע לפה?
פלאניץ׳ בעצמו כאן נטו בגלל כל הסיפור שהיה איתו בסטיאווה, עובדה שכנראה הרחיקה מועדונים גדולים מאיתנו.
המטרה בחלון בקיץ היא לשמור על השלד ולחזק את החוליות החלשות, נראה שעשינו את זה בעמדת החלוץ והמגן הימני, לא יודע עדיין לגבי צד שמאל. אתם באמת רוצים עכשיו ללכת שלושה צעדים אחורה ולמכור את אחד השחקנים המצטיינים שלנו? זה נראה למישהו מעשה מקצועי?
מצד אחד בוכים שאין בלם שלישי לרוטציה (ובצדק) ומצד שני רוצים למכור את הבלם הבכיר שלנו ב 1.5 מיליון יורו. לא מבין איך זה בכלל נהיה דיון העניין הזה.
אני רואה שחלק מחברי הפורום חושבים שיש היגיון בלמכור את הבלם הבכיר שלנו, שהוא באנקר בכל משחק כשהוא כשיר והוא לדעת כולם אחד משני הבלמים הכי טובים בליגה (אני באופן אישי חושב שהכי טוב), ולרכוש אחד חדש שבוע לפני משחק במוקדמות ליגת האלופות.
איך בדיוק נספיק לסגור עם בלם חדש? כמה כאלו ראלים יש כרגע בשוק? בהנחה ובכלל היו תכניות מגרה כאלו ועשו סקאוטינג על מספר בלמים כאלו. והכי חשוב, למה שבלם כזה יגיע לפה?
פלאניץ׳ בעצמו כאן נטו בגלל כל הסיפור שהיה איתו בסטיאווה, עובדה שכנראה הרחיקה מועדונים גדולים מאיתנו.
המטרה בחלון בקיץ היא לשמור על השלד ולחזק את החוליות החלשות, נראה שעשינו את זה בעמדת החלוץ והמגן הימני, לא יודע עדיין לגבי צד שמאל. אתם באמת רוצים עכשיו ללכת שלושה צעדים אחורה ולמכור את אחד השחקנים המצטיינים שלנו? זה נראה למישהו מעשה מקצועי?
מצד אחד בוכים שאין בלם שלישי לרוטציה (ובצדק) ומצד שני רוצים למכור את הבלם הבכיר שלנו ב 1.5 מיליון יורו. לא מבין איך זה בכלל נהיה דיון העניין הזה.
תגובה לפנתיאוןRamos כתב: 14 יולי 2022, 01:10 כתבתי לפני כמה עמודים שההצעה הזאת נראית לי ספין אחד גדול, אבל בוא נזרום רגע עם ההצעה הזאת.
דרך אגב, אומר זאת בעדינות - גם לדעתי מדובר בספין.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
מחזק אותך בכל מילה.Ramos כתב: 14 יולי 2022, 01:10 כתבתי לפני כמה עמודים שההצעה הזאת נראית לי ספין אחד גדול, אבל בוא נזרום רגע עם ההצעה הזאת.
גם לא מבין את האובססיה פה לכסף. מכבי חיפה זה לא
מועדון שצריך למכור כדי לקנות, המיליון וחצי יורו האלה לא יעשו לנו את ההבדל. גם לא הייתי מציע בכלל להיות בטוחים שכסף שיכנס = כסף שיושקע בחזרה.
לחשוב שאפשר להנחית באמצע יולי, כשאתה רגע לפני משחקים אירופאיים בלם זר חדש במקום פלאניץ ושהוא יהיה באותה רמה או טוב ממנו זה מחשבה שלא מחוברת למציאות לדעתי. כמו שכתבו פה כבר קודם; הצהבת עם תקציב בלתי נגמר לא מצליחים כרגע להנחית פה בלם זר שהם רוצים וזה עם הרבה יותר כסף לשחק איתו ממה שלנו יש. המועמדים שלנו כרגע לבלמים זה סבטקוביץ אז אם אתם רוצים להגיע לליגה עם סבטקוביץ כבלם מוביל אז בהצלחה עם זה.
לחשוב שזה מהלך בריא והגיוני לקבוצה שהחליפה חצי מקו ההגנה שלה (2 מגנים) להחליף גם את הבלם המוביל זה באמת כבר קו מחשבה אובדני בקטע אחר מבחינה מקצועית.
אאק אתונה הכחישו שהציעו הצעה.
כמו שאמרתי לדעתי זה ספין סוכן שרצה להפוך התעניינות פשוטה לניסיונות החתמה. סעיף יציאה עאלק.
כמו שאמרתי לדעתי זה ספין סוכן שרצה להפוך התעניינות פשוטה לניסיונות החתמה. סעיף יציאה עאלק.
אופטימיות במכבי חיפה
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
בוקר טוב .Apoc כתב: 14 יולי 2022, 08:00 אאק אתונה הכחישו שהציעו הצעה.
מצחיק שאתרי הספורט נפלו כמו זבובים .
זה מוכיח שאיש שם לא מקורב אחרת היו בודקים לפני שמפרסמים פייק .
יש לך מקור האם יש סעיף יציאה ?
המועדון הוציא הכחשה לכל אתרי הספורט לגבי קיום של סעיף יציאה בחוזה שלו. אז אין לו.Ohad כתב: 14 יולי 2022, 08:34בוקר טוב .Apoc כתב: 14 יולי 2022, 08:00 אאק אתונה הכחישו שהציעו הצעה.
מצחיק שאתרי הספורט נפלו כמו זבובים .
זה מוכיח שאיש שם לא מקורב אחרת היו בודקים לפני שמפרסמים פייק .
יש לך מקור האם יש סעיף יציאה ?
אופטימיות במכבי חיפה
פלאניץ זה הבלם הזר הכי טוב שנחת בישראל ב-20 שנים האחרונות לפחות, די עם השטויות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בוא נראה, בינתיים בן דור גם מפרסם משהו בשם עצמו לגבי פלאניץ ולא רק ״לפי דיווחים בסרביה״ נראה שבbest case עדיין יש עשן כי יש אש והוא רוצה חוזה חדש כמו שכבר היה אמור לקרות. שוב פעם ההתנהלות של אלברמן והמועדון כלפי שחקנים כמו פלאניץ ואצילי עושה לנו רע
-
רונן22
- שחקן העונה
אם יגיעו עם פלאני'ץ לסיכום על הארכה ושדרוג החוזה, זה נטו כי בכר מתעקש. לבכר אין בעיה ששחקנים שהוא מעריך ירוויחו הרבה יותר ממה שהם שווים באמת. וזה בסדר
בהנהלה לא חושבים שפלאניץ' שווה את הסכומים שהוא דורש.
בהנהלה לא חושבים שפלאניץ' שווה את הסכומים שהוא דורש.
-
רונן22
- שחקן העונה
אתה יותר מדי ממציא עובדות מהאוויר, תרשום לדעתי לא יקרה כלום.
יום אחד אתה דובר ההנהלה ולמחרת אתה הסוכן של אלי דסה.
יום אחד אתה דובר ההנהלה ולמחרת אתה הסוכן של אלי דסה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
טוב השופט אפוק. נשבע להעיד את האמת בלבד ואת האמת כולה
אתה חי בסרט רציני. זה פורום כדורגל אבא, לא בית משפט.
אתה חי בסרט רציני. זה פורום כדורגל אבא, לא בית משפט.
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
מי שרואה את המסיבת עיתונאים עכשיו עם ברק בכר..שאלו אותו אם הסתיים הרכש????
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי הדברים של בכר נשמע שיש דברים בגו עם פלאניץ ושיש אמת בדיווחים לגבי הצעות עליו
אביב אברהם וקארצב מדהימים. שבכר יסתכל על שלישיית האמצע של נתניה, ככה שולטים, שלישייה באמצע. לא שרי באמצע. תבחר שניים מבין אצילי, שרי ודולב. תעלה עם שלישייה באמצע
כמה שחסר לנו שחקן כמו קארצב.בירקי כתב: 14 יולי 2022, 20:26 אביב אברהם וקארצב מדהימים. שבכר יסתכל על שלישיית האמצע של נתניה, ככה שולטים, שלישייה באמצע. לא שרי באמצע. תבחר שניים מבין אצילי, שרי ודולב. תעלה עם שלישייה באמצע
מוחמד ולביא זה פשוט לא 6 קלאסי.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לפי מה שקניאס ובן דור אמרו בפלייאוף לא נשמע שקרובים לסגירה על חוזה חדש עם פלאניץ ושלא מתכוונים לתת לו את השדרוג שהוא מבקש. בעיה רצינית
יש מו"מ, במו"מ לא נותנים את מה שהצד השני דורש. כל אחד מהצדדים מתפשר ומגיעים לאיפשהו באמצע.
מכה הסחבת הזאת.
מכה הסחבת הזאת.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
זהו שאני לא חושב שהם יתנו לו אפילו חצי מהשדרוג שהוא מבקש.Apoc כתב: 14 יולי 2022, 20:31 יש מו"מ, במו"מ לא נותנים את מה שהצד השני דורש. כל אחד מהצדדים מתפשר ומגיעים לאיפשהו באמצע.
מכה הסחבת הזאת.
לא מבין את השטות הזאת שהתחילו עם הסעיפי שחרור הנמוכים האלה על שחקני מפתח
אם המחליף של פלאניץ זה מישהו כמו סבטקוביץ אפשר לקפל את העונה
-
רונן22
- שחקן העונה
הבעיה שזה לא שניים מבין אצילי שרי וחזיזה, אתה צריך לבחור אחד מבין שרי/אצילי, שניהם יכולים לשחק רק בימין.בירקי כתב: 14 יולי 2022, 20:26 אביב אברהם וקארצב מדהימים. שבכר יסתכל על שלישיית האמצע של נתניה, ככה שולטים, שלישייה באמצע. לא שרי באמצע. תבחר שניים מבין אצילי, שרי ודולב. תעלה עם שלישייה באמצע
-
David
- מחוזר באירופה
מאוד מדאיג לשמוע את השופר של יענקלה בתקשורת קניאס אומר שאף שחקן לא יקבל שכר של 600 אלף יורו גם עם יהיה תותח זה אומר שנמשיך כהרגלנו לחיות מהפירורים של גולדהרApoc כתב: 14 יולי 2022, 20:31 יש מו"מ, במו"מ לא נותנים את מה שהצד השני דורש. כל אחד מהצדדים מתפשר ומגיעים לאיפשהו באמצע.
מכה הסחבת הזאת.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הסיפור עם הסעיפי שחרור הנמוכים זה מחדל. 1.8 מיליון יורו זה כלום כסף בכדורגל של היום לשחקן שההגנה בנויה עליו כמו פלאניץ. זה בקושי קונה לך שחקן כמו צ׳יבוטה. גם הסעיף של אצילי מגוחך
-
רונן22
- שחקן העונה
חח שו 600. פלאניץ' דורש 600? לא הייתי נותן לו בחיים יותר מ350, לאצילי לא הייתי נותן יותר מ400
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 14 יולי 2022, 20:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
גם אינו מצויין.בירקי כתב: 14 יולי 2022, 20:26 אביב אברהם וקארצב מדהימים. שבכר יסתכל על שלישיית האמצע של נתניה, ככה שולטים, שלישייה באמצע. לא שרי באמצע. תבחר שניים מבין אצילי, שרי ודולב. תעלה עם שלישייה באמצע
כבר שנה שעברה היה אפשר לראות שיש להם אמצע מצויין.
אמרתי אז, ואני חושב גם עכשיו, שאחרינו יש להם את האמצע הכי טוב בליגה.
יפה שהם הצליחו לשמור שם על כל השחקנים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
פלאניץ מרוויח עכשיו יותר מ350רונן22 כתב: 14 יולי 2022, 20:46 חח שו 600. פלאניץ' דורש 600? לא הייתי נותן לו בחיים יותר מ350, לאצילי לא הייתי נותן יותר מ400
-
רונן22
- שחקן העונה
אחלה. אז לא מגיע לו שדרוג משמעותי. אני עם ההנהלה.
אבל אתם יכולים להיות רגועים, בסוף יסתדרו איתו רק בגלל שבכר מתעקש. בכר מקבל כל מה שהוא רוצה
אבל אתם יכולים להיות רגועים, בסוף יסתדרו איתו רק בגלל שבכר מתעקש. בכר מקבל כל מה שהוא רוצה
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 14 יולי 2022, 20:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה אומר שהשכר המקסימלי שמציעים אצלנו הוא אפילו לא חצי מהשכר המקסימלי אצל הגרמנים וזה מה יש ועם זה נחיה.David כתב: 14 יולי 2022, 20:44מאוד מדאיג לשמוע את השופר של יענקלה בתקשורת קניאס אומר שאף שחקן לא יקבל שכר של 600 אלף יורו גם עם יהיה תותח זה אומר שנמשיך כהרגלנו לחיות מהפירורים של גולדהרApoc כתב: 14 יולי 2022, 20:31 יש מו"מ, במו"מ לא נותנים את מה שהצד השני דורש. כל אחד מהצדדים מתפשר ומגיעים לאיפשהו באמצע.
מכה הסחבת הזאת.
לא מאמין שאם יתנו לפלאניץ' 500 אלף אירו אז הוא לא יאריך חוזה.
לדעתי סבורים במועדון שגם ככה יש עוד שנה בחוזה אז אין להם מה לבוא לקראתו עכשיו והם יכולים לחכות ולראות אולי הוא ירד בדרישות בסיום החוזה.
זו טעות גדולה לא רק כי זה מאפשר לו ללכת, זה גם בעייתי כי בדרך כלל שחקן שלא מקבל את מה שהוא חושב שמגיע לו אז המוטיבציה שלו נפגעת.
אופטימיות במכבי חיפה