כובע קש כתב: ↑01 אפריל 2025, 15:23
הכתבים התחילו לזרוק את השם של קארם ג'אבר, מקווה שזה סךם חירטוט כי הוא רכש קלאסי של העשור השחור.
אנחנו צריכים 2 מגנים זרים לימין ושמאל, ראינו עם סונגרדן וקורנו כמה זה קריטי
יש פה כל כך הרבה בעיות בקבוצות בכל עמדה על המגרש בערך.
איפה שלא תשים שחקן טוב הוא ישדרג אותנו בכמה רמות
זאת בדיוק הבעיה, הוא לא ישדרג אותנו
פחות דיברתי על כארם ג'אבר, יותר דיברתי על נושא הזרים.
איפה שלא תשים שחקן זר טוב הוא ישדרג את הקבוצה, צריכים לראות מה אפשר לעשות בשוק הישראלי ואיפה אפשר "להחביא" ישראלים.
ישראל היום מפרסמים שאנחנו מעוניין בליידנר ושפספסנו אותו בקיץ האחרון
השחקן מושאל לציריך ומשחק בעיקר במילואים
הימור שלי: יתקעו עליו מליון שנה, ימצאו מישהו אחר שיעשה להם גם את המוות, כנראה זר, ובסוף שניהם לא יחתמו ויגיע מישהו ברגע האחרון או שאנסנימבה ישאר ויחזור מהמתים כ"מרשים באימונים" "הוחלט לתת לו עוד צ'אנס"
DelPiero כתב: ↑03 אפריל 2025, 12:28
הימור שלי: יתקעו עליו מליון שנה, ימצאו מישהו אחר שיעשה להם גם את המוות, כנראה זר, ובסוף שניהם לא יחתמו ויגיע מישהו ברגע האחרון או שאנסנימבה ישאר ויחזור מהמתים כ"מרשים באימונים" "הוחלט לתת לו עוד צ'אנס"
לא מחזיק ממנו יותר מדי למען האמת.
הוא כישרון על הנייר, אבל הוא נפצע בלי הפסקה (קרע רצועה, קרסול, ירך אחורי) וב3 שנים האחרונות לא שיחק יותר מ600-700 דק' בעונה.
DelPiero כתב: ↑03 אפריל 2025, 12:28
לא מחזיק ממנו יותר מדי למען האמת.
הוא כישרון על הנייר, אבל הוא נפצע בלי הפסקה (קרע רצועה, קרסול, ירך אחורי) וב3 שנים האחרונות לא שיחק יותר מ600-700 דק' בעונה.
לא חושב שאפשר לבנות עליו כשחקן הרכב.
אני איתך, חשבתי שהייתי ברור כשציינתי שהוא מושאל לציריך ומשחק במילואים
אני פשוט חוזה את ההתנהלות של במועדון בקיץ
נושא טוב לציין בו שתומר לנס ארבל לא חתם עדיין על חוזה בוגרים (או לפחות לא יצאה הודעה רשמית על זה).
המועדון לא יכול להרשות לעצמו פארסות עם החתמת השחקנים הבולטים בנוער שלוש שנים ברציפות.