אלוף הנשיאים - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
SaTla
- אלוף המדינה
-
SaTla
- אלוף המדינה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: אלוף הנשיאים - נושא רשמי
ברגע שפיירו וחמד היו בועטים אחרונים אני מתקשה להאמין שהיה פה מישהו שלא ראה איך זה הולך להיגמר
איזה אדישות של פיירו, היה צפוי שיחמיץ.
משחק מדאיג, ההגנה שלנו נוראית, ופיירו לא נראה שחקן שישדג אותנו, לפחות לא מיידית
משחק מדאיג, ההגנה שלנו נוראית, ופיירו לא נראה שחקן שישדג אותנו, לפחות לא מיידית
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
-
eidoil32
- גול ראשון בבוגרים
ההבדל בין המחצי הראשונה לשניה מטורף
העליה למחצית הראשונה הייתה מעבר למצופה, אבל העליה למחצית השניה הייתה יהירה, חלשה ומלאה טעויות.
העליה למחצית הראשונה הייתה מעבר למצופה, אבל העליה למחצית השניה הייתה יהירה, חלשה ומלאה טעויות.
-
רונן22
- שחקן העונה
נראים בייוק כמו שסיימנו את העונה האחרונה. אין חדש תחת השמש, ולדעתי גם לא יהיה חדש.
גם בעונה הקרובה נהיה קבוצה לא מאוזנת שמסתמכת נטו על הכישרון ההתקפי שלה. אמרו לי שעם מגנים זרים ההגנה שלנו תשתפר - בולשיט
מרכז ההגנה שלנו ימשיך להיות פארטייה והשוער שלנו ימשיך להיות נוראי בגובה.
אצילי בחצי שנה האחרונה זה הרמאי הכי גדול. נותן גול ומסריח 90 דקות את המגרש, עושה הכל הפוך. ממוחמד ופלאניץ' אין לי ציפיות. לביא לא יכול להחזיק קישור אחורי. וג'אבר פצוע כרונית
מביך שאנחנו פותחים עונה שלישית תחת בכר ואין שום שיפור במשחק ההגנה
גם בעונה הקרובה נהיה קבוצה לא מאוזנת שמסתמכת נטו על הכישרון ההתקפי שלה. אמרו לי שעם מגנים זרים ההגנה שלנו תשתפר - בולשיט
אצילי בחצי שנה האחרונה זה הרמאי הכי גדול. נותן גול ומסריח 90 דקות את המגרש, עושה הכל הפוך. ממוחמד ופלאניץ' אין לי ציפיות. לביא לא יכול להחזיק קישור אחורי. וג'אבר פצוע כרונית
איך אתה מעריץ את לביא.רונן22 כתב: 16 יולי 2022, 22:48 נראים בייוק כמו שסיימנו את העונה האחרונה. אין חדש תחת השמש, ולדעתי גם לא יהיה חדש.
מוחמד החזיק היום את הקישור לבד, לביא היה עסוק בלהחזיק את הצד.
לא תרם בהנעת כדור, זה היה מביך כל פעם שהכדור היה אצלו, וזה לא משנה מי שיחק לצידו
הביקורת צריכה להיות מופנית גם כלפי בכר על ניהול המשחק והחילופים שהחלישו משמעותית את הקבוצה.
דין דוד לא יכול לשחק באגף, הוא לא קשור לשם.
החילוף המאוחר מידי של נטע בשרי
לתת לפיירו לבעוט פנדל
לתת לפיירו לבעוט פנדל
-
רונן22
- שחקן העונה
קראת מה כתבתי? ציינתי שלביא לא יכול להחזיק קישור אחורי. אני אהיה יותר ברור: לביא לא יכול לשחק כ6, לפחות לא במכבי חיפה. זו ביקורת חריפה נגדו. אלוהים יודע איך הבנת שאני מגן עליוbenrey כתב: 16 יולי 2022, 22:55איך אתה מעריץ את לביא.רונן22 כתב: 16 יולי 2022, 22:48 נראים בייוק כמו שסיימנו את העונה האחרונה. אין חדש תחת השמש, ולדעתי גם לא יהיה חדש.
לא תרם בהנעת כדור, זה היה מביך כל פעם שהכדור היה אצלו, וזה לא משנה מי שיחק לצידו
מוחמד היה טוב בחצי הראשון וחלש בחצי השני. הוא פתח טוב את המשחק, קיבל ביטחון., ועדיין לא הצליח לשמור על יציבות. זה שחקן דפוק מנטלית, אני לא סומך על שחקנים כאלה
דווקא ציפיתי שהכניסה של אבו פאני תשנה את המשחק אבל הוא משחק בכזה חוסר חשק, אפילו אני חושב שהוא שומר על הרגליים .Smile כתב: 16 יולי 2022, 22:59 הביקורת צריכה להיות מופנית גם כלפי בכר על ניהול המשחק והחילופים שהחלישו משמעותית את הקבוצה.
לתת לפיירו לבעוט פנדל
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
רגליים למה? אין שום הצעה עליו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אוקיי, מקבל.רונן22 כתב: 16 יולי 2022, 23:14קראת מה כתבתי? ציינתי שלביא לא יכול להחזיק קישור אחורי. אני אהיה יותר ברור: לביא לא יכול לשחק כ6, לפחות לא במכבי חיפה. זו ביקורת חריפה נגדו. אלוהים יודע איך הבנת שאני מגן עליוbenrey כתב: 16 יולי 2022, 22:55איך אתה מעריץ את לביא.רונן22 כתב: 16 יולי 2022, 22:48 נראים בייוק כמו שסיימנו את העונה האחרונה. אין חדש תחת השמש, ולדעתי גם לא יהיה חדש.
מוחמד היה טוב בחצי הראשון וחלש בחצי השני. הוא פתח טוב את המשחק, קיבל ביטחון., ועדיין לא הצליח לשמור על יציבות. זה שחקן דפוק מנטלית, אני לא סומך על שחקנים כאלה
זה השתמע לי כאילו אתה טוען שהוא סוחב את כולם על הגב שלו.
וזה ממש לא המצב כיום. הלוואי והוא יחזור לעצמו. זה נראה כאילו הוא הופך להיות טאלב טאווטחה מבחנת האופי, וחבל…
אולי קורה משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא יודעים עם סלטיק , או שהוא יודע שתגיע הצעה בקרוב ופוחד להיפצע .
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- Judokan
- סמל ירוק
כשהקבוצה מפסיקה לשחק כדורגל בדקה ה30 ועוברת להעביר את הזמן, כשכל השחקנים ללא יוצא מן הכלל לא מעורבים ולא בעניינים - הכתובת לביקורת היא לפני הכל הצוות המקצועי.
בכר כהרגלו במשחקים מהסוג הזה דואג יותר להזיק מלהועיל. החילופים מהבית, אין להם שום קשר למשחק, ואין שום ניסיון לשנות או להגיב ליריבה. יש שבלונה אחת ובכר ירוץ איתה עד מוות
בכר כהרגלו במשחקים מהסוג הזה דואג יותר להזיק מלהועיל. החילופים מהבית, אין להם שום קשר למשחק, ואין שום ניסיון לשנות או להגיב ליריבה. יש שבלונה אחת ובכר ירוץ איתה עד מוות
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
ספציפית היום יש לו אליבי של משחק ברביעי ובחילופים שלו הוא חשב על רביעי.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
מבחינתי אלוף האלופים וגביע הטוטו אלה לא באמת תארים, ככה שלא ממש הזיז לי שלא לקחנו.
אותי עניין היום יותר איך שיחקנו, ואם נתבסס על היכולת של המחצית הראשונה, שבמהלך העונה עם הכניסה לכושר זה יהיה למשך זמן ארוך יותר מרק מחצית, אז אנחנו בסבירות גבוהה ניקח גם השנה אליפות.
אותי עניין היום יותר איך שיחקנו, ואם נתבסס על היכולת של המחצית הראשונה, שבמהלך העונה עם הכניסה לכושר זה יהיה למשך זמן ארוך יותר מרק מחצית, אז אנחנו בסבירות גבוהה ניקח גם השנה אליפות.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
מסכים לגמרי עם מה שכתבת. אבל לזכות באלוף האלופים וגביע הטוטו נותן בוסט מטורף מבחינת מומנטום ויכולת מנטלית לשאר העונה עם כמה שזה מפעלים זניחים.ירוק זה אני כתב: 17 יולי 2022, 01:50 מבחינתי אלוף האלופים וגביע הטוטו אלה לא באמת תארים, ככה שלא ממש הזיז לי שלא לקחנו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
מייקל בן חמו
- גול ראשון בבוגרים
נמאס מהלוזריות הזאת. ועוד פסלו לב"ש שער חוקי. שנה שעברה לקחנו אליפות על אדים אחרי תצוגות נפל, בבית, מול קבוצות שאיבדו ענין בליגה. חגגנו אליפות אחרי הפסד בבית לתא. גם באר שבע בתחילת עונה. בלי ספורי ובלי זרים. איך להם יש כח לרוץ חצי שני?
תמשיכו לינוק מניסו קניאס. המנחוס הזה שמיתלקק על בכר מי ישמע קרלוס קירוש. אחר כך מכיש את האוהדים שבאים בטענות. משטרת המחשבות
תמשיכו לינוק מניסו קניאס. המנחוס הזה שמיתלקק על בכר מי ישמע קרלוס קירוש. אחר כך מכיש את האוהדים שבאים בטענות. משטרת המחשבות
אחלה מייקל, מסכים עם כל מילה .מייקל בן חמו כתב: 17 יולי 2022, 09:10 נמאס מהלוזריות הזאת. ועוד פסלו לב"ש שער חוקי. שנה שעברה לקחנו אליפות על אדים אחרי תצוגות נפל, בבית, מול קבוצות שאיבדו ענין בליגה. חגגנו אליפות אחרי הפסד בבית לתא. גם באר שבע בתחילת עונה. בלי ספורי ובלי זרים. איך להם יש כח לרוץ חצי שני?
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
עלה המשחק המלא אתמול
השער של חמד נפסל בצדק גמור, שלא יעבוד עליכם
גם נגיעת יד שלו וגם עבירה ברורה על ג'וש מצד ויטור. לא ברור איך צמד הפרשנים פספס את זה
הפספוס של פיירו בדקה ה-92 הזוי פעם נוספת כשמסתכלים על זה. והתגובה של שרי פרייסלס.
לא ברור מה הוא ניסה לעשות. שמאל כנראה אין לו אז חיכה שהכדור יגיע לימין. מצד שני אפילו לא הכין את הרגל לבעיטה
השער של חמד נפסל בצדק גמור, שלא יעבוד עליכם
גם נגיעת יד שלו וגם עבירה ברורה על ג'וש מצד ויטור. לא ברור איך צמד הפרשנים פספס את זה
הפספוס של פיירו בדקה ה-92 הזוי פעם נוספת כשמסתכלים על זה. והתגובה של שרי פרייסלס.
לא ברור מה הוא ניסה לעשות. שמאל כנראה אין לו אז חיכה שהכדור יגיע לימין. מצד שני אפילו לא הכין את הרגל לבעיטה