הכנות לעונת המלפפונים קיץ 2025

נעול
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
הענק הירוק

Re: הכנות לעונת המלפפונים קיץ 2025

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

DelPiero כתב: 20 מאי 2025, 10:24
MH13 TILL I DIE כתב: 19 מאי 2025, 10:32
HaifaWave כתב: 18 מאי 2025, 18:46 הולכים לשנים קשות
יותר בכיוון של עשורים קשים (אלא אם האמריקאים נכנסים 100%)
גם אם הם יכנסו 100 אחוז
את הנזק שעשו השנה יקח יותר משנה לתקן
אם הם ייכנסו שנים קשות, אם לא אז עשורים קשים...
וחוץ מזה ששנה קשה במונחים של ליגת העאלק שלנו יכולה
להיות גם הדחה מבישה מאירופה, הפסד לסינדרלה בגביע וזכייה באליפות בשיניים במחזור האחרון
אנחנו מדברים פה על ליגה שבה רוני לוי לקח 3 אליפויות, דודו גורש וגיא חיימוב (שניהם הרבה אחרי השיא) לקחו אליפויות בעמדת השוער ות"א לקחה אליפות ב - 31 הפרש בעונה שבה הסגנית שלה היתה מועמדת ודאית לירידה עד אמצע העונה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

הסגל של מכבי תא הרבה הרבה יותר טוב משלנו. מה שאומר שהם צריכים פחות שחקני חיזוק. מה שאומר שהם יכולים להשקיע יותר כסף בפחות עמדות ולקחת כל ישראלי איכותי שעל המדף, ואנחנו נבנה סגל בינוני שנה אחרי שנה.
להזכירכם, ההגמוניה התחלפה הרבה בגלל שהם שיחררו את אצילי. זה לא משהו שיקרה שוב.

זה בדיוק מה שהזהרתי ממנו. כבר עכשיו הם הביאו שלושה ישראלים. ולכל מי שחושב שגראפי שוער בינוני, אני חושב שנצטרך לחכות לראות מה יעמוד אצלנו בשער בעונה הבאה. יכול להיות שנגלה בינגו ויכול להיות שנגלה כיוף 2, מה שבטוח זה שסיכון לא היה צריך לקחת פה.

אז נכון שהם מביאים הרבה ישראלים בינוניים, אבל מתוכם חלק פורצים וזה בעיקר משאיר אותנו בלי כלום. אם היינו מביאים את למקין במקום אחד הבלמים הזרים ומביאים שוער זר במקום כיוף היינו עם לפחות עוד 7-8 נקודות.
HaifaWave
סמל ירוק

שליחה על ידי HaifaWave »

אגב,ההתעניינות של מכבי תא בבן הרוש מאוד מדאיגה. אם זה נכון הסיכוי להביא אותו עם תקציב נמוך יותר ועם פחות אתגרים וסגל חלש יותר הוא נמוך.
זה אחד השחקנים הראשונים שצריך להביא לפה. אסור לנו להגיע למצב שאנחנו משתרכים אחרי הצהבת ומביאים עדיפות שנייה שלישית מהליגה. זה בדיוק המתכון לעונות של פלייאוף עליון. בשביל זה כמובן צריך להגדיל את התקציב משמעותית.
Kaka
אלוף המדינה

שליחה על ידי Kaka »

HaifaWave כתב: 25 מאי 2025, 00:04 אגב,ההתעניינות של מכבי תא בבן הרוש מאוד מדאיגה. אם זה נכון הסיכוי להביא אותו עם תקציב נמוך יותר ועם פחות אתגרים וסגל חלש יותר הוא נמוך.
זה אחד השחקנים הראשונים שצריך להביא לפה. אסור לנו להגיע למצב שאנחנו משתרכים אחרי הצהבת ומביאים עדיפות שנייה שלישית מהליגה. זה בדיוק המתכון לעונות של פלייאוף עליון. בשביל זה כמובן צריך להגדיל את התקציב משמעותית.
אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל ממה ששמעתי מהצד של הצהבת, הם מעדיפים את כארם ג'אבר.
אבל מסכים איתך שחייב להביא את בן הרוש.
יענקל'ך!
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

צריך להביא את בן הרוש לצד עוד מגן זר ברמה, אני לא פותח עונה עם בן הרוש מגן פותח ואלימלך מחליף
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

קראתי איפשהו שהצהבת לא רוצים את כנעאן ומכוונים לזר בעמדה הזאת.
אחרי שליאור פרש ומה שקרה לקינדה ( סבוכה ) צריך לעשות הכל כדי להביא אותו
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כובע קש כתב: 25 מאי 2025, 09:19 צריך להביא את בן הרוש לצד עוד מגן זר ברמה, אני לא פותח עונה עם בן הרוש מגן פותח ואלימלך מחליף
אלימלך לא צריך להיות בסגל גם אם אין לך אף מגן אחר
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Apoc כתב: 25 מאי 2025, 10:40
כובע קש כתב: 25 מאי 2025, 09:19 צריך להביא את בן הרוש לצד עוד מגן זר ברמה, אני לא פותח עונה עם בן הרוש מגן פותח ואלימלך מחליף
אלימלך לא צריך להיות בסגל גם אם אין לך אף מגן אחר
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

סוף הודיע שהוא עוזב את הרקאלס. כצפוי.

אני בכלל לא בטוח שלא נראה אותו כאן בעונה הבאה.

ברמה האישית הוא סיים עונה עם למעלה מ2500 דקות. היה משמעות עבור הקבוצה שלו. 3 שערים ו-5 בישולים ב38 משחקים בליגה ובגביע הולנדי.

ככל שהעונה התקדמה הוא נהיה יותר ויותר משמעותי. למעשה בכל 8 המחזורים האחרונים הוא השלים 90 דקות.

בהנחה ואכן יגיע המאמן הזר המיועד, לא מוציא מכלל אפשרות שהוא ירצה שחקן שבא עם פיזיות ונתונים שלא קיימים לרוב בכדורגל הישראלי.

מנגד, החזרה שלו זה בהכרח על חשבון שחקן כמו חלאיילי. ואולי זה דווקא מה שצריך להיות. חלאיילי צריך דקות ושנת השאלה בהרכב של קבוצה אחרת בליגה יכולה לעשות לו טוב.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 25 מאי 2025, 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

הוא מסיים חוזה בקיץ הבא
ימכרו אותו לדעתי
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

כובע קש כתב: 25 מאי 2025, 19:31 הוא מסיים חוזה בקיץ הבא
ימכרו אותו לדעתי
היו שמועות על אופציה של שנה רביעית.
כך או כך הישארות שלו מן הסתם תהיה כפופה להארכת חוזה.

טרייד בתוך הליגה לא נראה במקרה שלו (כנראה), כי הוא סרב למספר הצעות כאלה כבר.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

רק מכבי כתב: 25 מאי 2025, 19:30 סוף הודיע שהוא עוזב את הרקאלס. כצפוי.

אני בכלל לא בטוח שלא נראה אותו כאן בעונה הבאה.

ברמה האישית הוא סיים עונה עם למעלה מ2500 דקות. היה משמעות עבור הקבוצה שלו. 3 שערים ו-5 בישולים ב38 משחקים בליגה ובגביע הולנדי.

ככל שהעונה התקדמה הוא נהיה יותר ויותר משמעותי. למעשה בכל 8 המחזורים האחרונים הוא השלים 90 דקות.

בהנחה ואכן יגיע המאמן הזר המיועד, לא מוציא מכלל אפשרות שהוא ירצה שחקן שבא עם פיזיות ונתונים שלא קיימים לרוב בכדורגל הישראלי.

מנגד, החזרה שלו זה בהכרח על חשבון שחקן כמו חלאיילי. ואולי זה דווקא מה שצריך להיות. חלאיילי צריך דקות ושנת השאלה בהרכב של קבוצה אחרת בליגה יכולה לעשות לו טוב.
סוף השנה יכל לשחק המון ב3 בלמים כמגן, לדעתי זה גם התפקיד שמתאים לו.

בכללי אני חושב שהסבה לעמדת המגן תעשה לו חסד (כמו שעשתה לחלאיילי הגדול שהרבה הרבה יותר מוכשר ממנו)
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

לא הייתי אומר על סוף שהנתונים הפיזיים שלו בעלי משמעות בליגה. הוא אמנם גבוה, אבל לא מאד מהיר ולא מאד פיזי. במובן מסוים, הוא די מזכיר לי את סברינה מינוס הטכניקה.

אני משער לעצמי שיחזירו אותו בקדם עונה כדי לבחון אותו ושבסוף, ימכרו אותו לקבוצה אחרת או ישתמשו בו כשחקן משלים כדי לחסוך כסף. יעדיפו להריץ את חלאיילי שגם יש לו יותר פוטנציאל וגם יש סיכוי למכור אותו במחיר גבוה בטווח הקצר. אולי הוא יתפוס את המקום של אלימלך או חג׳ג׳.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
אגדה ירוקה

שליחה על ידי רק מכבי »

ירמקוב זכה השוער העונה של הליגה האוקראינית.
נעול