בוא נראה איזה שחקנים (לא) יביאו לו ואז נראה מה הוא (לא) שווה
אגב כתבתי מופקר. כנראה קראת פוקר
מנהל: Shocking4U
בוא נראה איזה שחקנים (לא) יביאו לו ואז נראה מה הוא (לא) שווה
הולדם הולדם, טקסס הולדםAdi81 כתב: 04 יוני 2025, 13:28בוא נראה איזה שחקנים (לא) יביאו לו ואז נראה מה הוא (לא) שווה
אגב כתבתי מופקר. כנראה קראת פוקר
לזאטיץ' גם לא מאמן טוב
מאמן זה הגורם הכי משפיע בקבוצת כדורגלsilvas כתב: 04 יוני 2025, 14:11רק אומר שאפשר לקחת אליפות אם יש לך סגל טוב. מאמן יכול לשדרג או לשנמך, אבל הוא לא משפיע בצורה משמעותית ברוב המקרים.
אם יש כאלה, הם בטח לא ברמה של מכבי חיפה.
אין לי טענות לגבי רוח הדברים שכתבת, רק רוצה לחדד שהעונה סיימת במקום ה-3 והעונה הוגדרה כקטסטרופלית, בעיקר כיצד שהיא הסתיימה, ואני לא חושב שיש פה אחד שחושב שהבסיס מספיק טוב כנקודת זינוק לעונה הבאה להתמודדות בצמרת, אפילו לא דיברתי על אליפות.
לי ולך ו 99 אחוז מהאוהדים זה ברור.Kozmo כתב: 04 יוני 2025, 14:33אין לי טענות לגבי רוח הדברים שכתבת, רק רוצה לחדד שהעונה סיימת במקום ה-3 והעונה הוגדרה כקטסטרופלית, בעיקר כיצד שהיא הסתיימה, ואני לא חושב שיש פה אחד שחושב שהבסיס מספיק טוב כנקודת זינוק לעונה הבאה להתמודדות בצמרת, אפילו לא דיברתי על אליפות.
אם העונה נסיים מקום 2 ומטה, או אפילו לא נתמודד על האליפות כל אנשי התקשורת וגם האוהדים יחכו עם סכינים לעשות את המוות למאמן וישלחו חצי קבוצה הביתה, ככה שעונת בנייה לא תהיה פה בסיטואציה הזאת.
אבל הביא איתו עוד 2 חברים שיהיו בתורנות על המנגל
הוא למד אנגלית באירלנד....Shocking4U כתב: 03 יוני 2025, 22:52 ראיתי ראיון שלו כשהוא החליף את ביילסה במסיבת עיתונאים אחרי משחק נגד יונייטד. ביחס למישהו שהכינוי שלו זה המתורגמן האנגלית שלו לא מרשימה בכלל
למיטב זכרוני, הוא ספג ביקורות מהקהל בארגנטינה דווקא על התעקשות על אנשי הצוות שלו שלא היו ברמה גבוהה מספיק.
אז רוני לוי מאמן גדול, לא? למה שרים לו אליפות בלי מאמן?
לסטטיסטיקת נבדלים של דינדה זה לא ישנהKevinDurant כתב: 04 יוני 2025, 17:19 אורי קופר:
"כמאמן ראשי דייגו פלורס לא הראה שום דבר בינתיים שאמור להוביל את מכבי חיפה להגיד "זה האיש שלי""
"מינוי מאוד מאוד לא שגרתי של מכבי חיפה"
"יש לדייגו פלורס תחביב: לשים שחקנים בעמדות לא שלהם, היה לו חלוץ ששיחק מגן שמאלי"
"מינוי מאוד לא שגרתי, אני מופתע מאוד מסוג המאמן שמכבי חיפה הביאה פה"
אם הוא צודק בחוות דעת עליו אז זה בדיוק מאמן שגרתי למכבי חיפה להביאKevinDurant כתב: 04 יוני 2025, 17:19 אורי קופר:
"כמאמן ראשי דייגו פלורס לא הראה שום דבר בינתיים שאמור להוביל את מכבי חיפה להגיד "זה האיש שלי""
"מינוי מאוד מאוד לא שגרתי של מכבי חיפה"
"יש לדייגו פלורס תחביב: לשים שחקנים בעמדות לא שלהם, היה לו חלוץ ששיחק מגן שמאלי"
"מינוי מאוד לא שגרתי, אני מופתע מאוד מסוג המאמן שמכבי חיפה הביאה פה"
זה שמאמן זה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל לא סותר את זה שאפשר לקחת אליפויות גם עם מאמנים בינוניים בהנתן סגל מספיק חזק או לחלופין תחרות מספיק חלשה.silvas כתב: 04 יוני 2025, 16:52אז רוני לוי מאמן גדול, לא? למה שרים לו אליפות בלי מאמן?
אז ברק בכר אשם בעונה האחרונה בלעדית, אם מאמן הוא הגורם הכי משפיע?
אז אלישע לוי גם מאמן ענק, הביא 2.5 אליפויות...
אני אישית חושב שברמות הגבוהות ביותר, מאמן טוב משפיע (כי שם הסגלים מפלצתיים),
אבל בכדורגל שלנו, מספיק שיש לך את הסגל הטוב ביותר, ואתה לוקח אליפות.
המאמן בכדורגל הישראלי צריך להיות בעיקר פסיכולוג טוב, לצערי טקטיקה בכדורגל שלנו חסרת משמעות.
לא, אני אמרתי שברמות הגבוהות יש השפעה למאמנים הגדולים. חבל שאתה לא קורא מה אני רושם לפני שאתה מגיב.Apoc כתב: 04 יוני 2025, 19:29זה שמאמן זה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל לא סותר את זה שאפשר לקחת אליפויות גם עם מאמנים בינוניים בהנתן סגל מספיק חזק או לחלופין תחרות מספיק חלשה.silvas כתב: 04 יוני 2025, 16:52אז רוני לוי מאמן גדול, לא? למה שרים לו אליפות בלי מאמן?
המאמן בכדורגל הישראלי צריך להיות בעיקר פסיכולוג טוב, לצערי טקטיקה בכדורגל שלנו חסרת משמעות.
איך אפשר לחשוב שלמאמן אין השפעה מכריעה על משחק כדורגל? הוא מעביר את האימונים, הוא מתווה את השיטה, הוא עושה את החילופים.
אתה בעצם אומר שפפ גווארדיולה וכאלה סתם מקבלים כסף.
אתה עדיין אומר שמאמן זה "ליטוש" כשמאמן זה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל. ברמות גבוהות וברמות נמוכות. הדוגמא שלך של רוני ואלישע לוי מראה רק שאפשר לקחת אליפות עם מאמנים בינוניים בהנתן סגל חזק מספיק או תחרות חלשה מספיק, זה הכל. זה לא אומר שמאמן שמכין את הקבוצה ומאמן אותה בוחר שיטה ובוחר חילופים הוא "ליטוש".silvas כתב: 04 יוני 2025, 19:34לא, אני אמרתי שברמות הגבוהות יש השפעה למאמנים הגדולים. חבל שאתה לא קורא מה אני רושם לפני שאתה מגיב.Apoc כתב: 04 יוני 2025, 19:29זה שמאמן זה הדבר הכי חשוב בקבוצת כדורגל לא סותר את זה שאפשר לקחת אליפויות גם עם מאמנים בינוניים בהנתן סגל מספיק חזק או לחלופין תחרות מספיק חלשה.silvas כתב: 04 יוני 2025, 16:52
אז רוני לוי מאמן גדול, לא? למה שרים לו אליפות בלי מאמן?
איך אפשר לחשוב שלמאמן אין השפעה מכריעה על משחק כדורגל? הוא מעביר את האימונים, הוא מתווה את השיטה, הוא עושה את החילופים.
אתה בעצם אומר שפפ גווארדיולה וכאלה סתם מקבלים כסף.
פפ בעצמו אמר שבלי סגל חזק הוא לא יכול לעשות כלום. לא אני אמרתי.
סגל חזק זה לפני הכל. מאמן הוא הליטוש.
לא, אבל זה יגרום לסגל להיות עם פחות חיסורים ולא מותש בדקה 65.
ישרוד ישרוד