מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
לא אתפלא אם הדיווח הזה הוא כדי להלחיץ את טבריה ומצד שני להלחיץ קצת את ג'קי וכנעאן
זה בדיוק מה שבן דור פירסם.רק מכבי כתב: 18 יוני 2025, 14:40 אגב, שימו לב לגולדשטיין.
הכותרת היא: מיכאל אוחנה צפוי להצטרף למכבי חיפה.
בתיאור של הכתבה כתוב: הירוקים שוקלים אם לצרפו.
וזה תמצית המקצוע של עיתונאי כדורגל ישראלי
יענקל'ך!
מחר אתה קם לכתבה מיכאל אוחנה חתם לאחר שכאנען ירד מסדר היוםרק מכבי כתב: 18 יוני 2025, 14:40 אגב, שימו לב לגולדשטיין.
הכותרת היא: מיכאל אוחנה צפוי להצטרף למכבי חיפה.
בתיאור של הכתבה כתוב: הירוקים שוקלים אם לצרפו.
וזה תמצית המקצוע של עיתונאי כדורגל ישראלי
״שביעות רצון בכרמל מהחתמתו של אוחנה: ״עקבנו אחריו תקופה ארוכה, הוא יכול להכנס לנעליים של שרי. שוב הוכחנו שאנחנו מביאים רק שחקנים שרוצים להיות פה״.
במכבי חיפה קיימת תמימות דעים שאוחנה מגיע בשל יותר, עם רצון גבוה יותר ונסיון בקבוצות גדולות בליגה ואלו למעשה היו השיקולים שגרמו להחתמה שלו במקום כנעאן שיחתום בבירת הנגב.
מחמאות לרפאלוב על הסקאוט ולהנהלה שפתחה את הכיס להביא שחקן בסדר גודל כזה, וכבר מסמנים את המטרה הבאה: כארם ג׳אבר.
בנושא אחר מסתמן שקורנו לא יגיע בחלון הזה למכבי חיפה. סייף ופודגראנו צפויים להלחם על חולצת ההרכב באגף שמאל השנה.״
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
חח אני כבר לא אופתע מכלום, רק למה צריך את רפאלוב ופלורס בשביל זה לא מובן. אם מכשילים אותך, אז תעזוב.
אם לבכר היה אכפת עוד ממשהו, הוא היה מתפטר בספטמבר, מה שכל מאמן בר דעת היה צריך לעשות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
שינסו להביא את רז מאיר הוא שיחק כמה משחקים בעבר כמגן שמאליKozmo כתב: 18 יוני 2025, 15:36״שביעות רצון בכרמל מהחתמתו של אוחנה: ״עקבנו אחריו תקופה ארוכה, הוא יכול להכנס לנעליים של שרי. שוב הוכחנו שאנחנו מביאים רק שחקנים שרוצים להיות פה״.
במכבי חיפה קיימת תמימות דעים שאוחנה מגיע בשל יותר, עם רצון גבוה יותר ונסיון בקבוצות גדולות בליגה ואלו למעשה היו השיקולים שגרמו להחתמה שלו במקום כנעאן שיחתום בבירת הנגב.
מחמאות לרפאלוב על הסקאוט ולהנהלה שפתחה את הכיס להביא שחקן בסדר גודל כזה, וכבר מסמנים את המטרה הבאה: כארם ג׳אבר.
בנושא אחר מסתמן שקורנו לא יגיע בחלון הזה למכבי חיפה. סייף ופודגראנו צפויים להלחם על חולצת ההרכב באגף שמאל השנה.״
למרות שקשה לי להאמין שיצליחו להביא אותו
אופטימיות במכבי חיפה
יהיה קשה מאוד ליישר את הסגל העקום שבכר ואלברמן בנו פה בקיץ שעבר, בטח בחלון אחד זה לא אפשרי, אבל עושה רושם שלא מנסים בכלל להתקדם בכיוון.
והנה, כמה שעות אחרי, דיווחים שסבע אולי יעזוב.ברק.י כתב: 18 יוני 2025, 14:28 עדיין מתקשה להאמין, אבל לצורך הדיון:
1. להביא קשר התקפי ״לעיבוי הסגל״, לצד גורה ו/או זר, משמעותו שסבע לא בטוח ישאר. גם בתרחיש שכנעאן מגיע כ-8 ונהואל יזוז ל-10, אין לנו צורך בקשר התקפי שלישי.
2. אם יודעים שיש צורך בעוד קשר התקפי בפרופיל נמוך, לא ברור לי למה ויתרו על בן שימול שהעלויות שלו כנראה יהיו דומות לשל אוחנה.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
פרש מכדורגל?GreenGlory כתב: 18 יוני 2025, 22:04 קורנו החזיר את האינסטגרם שלו והוריד מהביו שלו שהוא שחקן סנט אטיין
אופטימיות במכבי חיפה
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
אני יודע שזה בצחוק אבל עוד לא, השאיר את זה שהוא שחקן כדורגל בביו, פשוט הוריד את סנט אטיין.Apoc כתב: 18 יוני 2025, 22:14פרש מכדורגל?GreenGlory כתב: 18 יוני 2025, 22:04 קורנו החזיר את האינסטגרם שלו והוריד מהביו שלו שהוא שחקן סנט אטיין
בהנחה וכל הדיווחים נכונים, אנחנו מתכנסים למשהו כזה:
שוערים: ירמקוב, כיוף ופוקס
בלמים: שון, סק, פדראו וסירוטה/עיסאת/לנס
מגנים: קורנו, מגן ימני זר, סייף ואלימלך
קשרים 6/8: עלי, אזולאי, קאסה ויהודי זר/חרמש/אהוד/ארזי
קשרי 10: נהואל, כנעאן, אוחנה
אגפים: מופוקנג, חלאיילי, חזיזה, חג׳ג׳
חלוצים: מלמד, דוד ויהודי זר/וייסמן/התפשרות גדולה
*יש לא מעט שחקנים שיכולים לספק גמישות.
*לא יהיו לנו מספיק שחקנים עם רגל שמאל חזקה.
*הקישור יהיה טכני מאד, אבל לא בטוח שמספיק אגרסיבי.
*התקפות המעבר יהיו מהירות מאד.
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 2 פעמים
שכחת את קנג'יברק.י כתב: 19 יוני 2025, 01:09 בהנחה וכל הדיווחים נכונים, אנחנו מתכנסים למשהו כזה:
ואיך שחררת את סברינה?
לדעתי לא יהיה גם מגן ימני זר וגם קורנו
יהיה כארם ג'אבר
אופטימיות במכבי חיפה
במשכורת חייל, איך המועדון אוהב את האיתמר ניצנים שלו
אופטימיות במכבי חיפה
אחת ההזיות הקשות.
אשכרה הוא הציע את עצמו למועדון והם אמרו לעצמם "כן זה שחקן לגיטימי". חבורת כושלים ועצלנים שלא יודעים לעשות את העבודה שלהם
אשכרה הוא הציע את עצמו למועדון והם אמרו לעצמם "כן זה שחקן לגיטימי". חבורת כושלים ועצלנים שלא יודעים לעשות את העבודה שלהם
למה שמשהו ישתנה, אם שום דבר לא השתנה לטובה כחלק מהשינויים שנעשו?כובע קש כתב: 19 יוני 2025, 09:16 אחת ההזיות הקשות.
אוחנה הוא ממש לא הסיפור.
הסיפור הוא סבע/כנעאן. ואני אסביר.
כרגע ההגעה של אוחנה יכולה לסמן כמה תרחישים.
1) סבע עוזב, כנעאן לא מגיע, ומתכננים לעמדת ה-10 את נהואל, אוחנה, ועוד מישהו מהצעירים - התרחיש הכי גרוע לדעתי.
2) סבע עוזב, כנעאן מגיע להיות ה-10, כשאוחנה ונהואל יכולים לשחק שם גם - תרחיש שיחליש אותנו מאוד.
3) סבע נשאר. כנעאן לא מגיע. אוחנה, נהואל ואחד הצעירים יהיו המחליפים של עמדת ה-10 - תרחיש דומה למצב בעונה שעברה כשאוחנה על תקן רפאלוב כביכול.
4) סבע נשאר. כנעאן מגיע. אוחנה יהיה הגיבוי של הגיבוי בעמדה הזאת - התרחיש הכי טוב.
כל האפשרויות למעט תרחיש 4 רעות מאוד.
ככל ותרחיש 4 יוצא לפועל, ואוחנה מגיע כאופציה 3/4 על עמדה מסוימת, אז אני חי עם זה בשלום (ולא. זה לא ''תופס'' מקום של שחקן צעיר. עדיף ששחקן צעיר שמיועד לפירורי דקות יושאל לקבוצה אחרת ויקבל דקות משמעותיות).
1) סבע עוזב, כנעאן לא מגיע, ומתכננים לעמדת ה-10 את נהואל, אוחנה, ועוד מישהו מהצעירים - התרחיש הכי גרוע לדעתי.
2) סבע עוזב, כנעאן מגיע להיות ה-10, כשאוחנה ונהואל יכולים לשחק שם גם - תרחיש שיחליש אותנו מאוד.
3) סבע נשאר. כנעאן לא מגיע. אוחנה, נהואל ואחד הצעירים יהיו המחליפים של עמדת ה-10 - תרחיש דומה למצב בעונה שעברה כשאוחנה על תקן רפאלוב כביכול.
4) סבע נשאר. כנעאן מגיע. אוחנה יהיה הגיבוי של הגיבוי בעמדה הזאת - התרחיש הכי טוב.
ככל ותרחיש 4 יוצא לפועל, ואוחנה מגיע כאופציה 3/4 על עמדה מסוימת, אז אני חי עם זה בשלום (ולא. זה לא ''תופס'' מקום של שחקן צעיר. עדיף ששחקן צעיר שמיועד לפירורי דקות יושאל לקבוצה אחרת ויקבל דקות משמעותיות).
תסמוך על המועדון שזאת לא תיהיה האופציה הרביעיתרק מכבי כתב: 19 יוני 2025, 09:31 אוחנה הוא ממש לא הסיפור.
אני ציפיתי שהעזיבה של אלברמן והכניסה של רפאלוב לתפקיד כן תשנה משהו, אבל הבעיות הרבה יותר עמוקות מזה
מאוד מפתיע אותי שמכבי ת"א לא מנסים לחטוף לנו את אוחנה ולא מציעים עליו בכלל הצעה
הם לא מבינים מה הם מפספסים שם?
אופטימיות במכבי חיפה
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
אני באמת שואל מה מיכאל אוחנה עשה העונה בטבריה?
מודה לא עקבתי ולא יודע איזה יכולת הציג
על פניו החתמה הזויה אפילו בקנה מידה של מכבי.
אבל אם הוא מגיע כגיבוי לסבע ולחמודי אני יכול לחיות עם זה.
דבר נוסף, ההיסטוריה של הפציעות שלו בשילוב עם הצוות רפואי/גופני שלנו זה מתכון לאסון
דבר נוסף, ההיסטוריה של הפציעות שלו בשילוב עם הצוות רפואי/גופני שלנו זה מתכון לאסון
הוא לא עשה כלום מתחילת הקריירהירוק רפואי כתב: 19 יוני 2025, 09:48 אני באמת שואל מה מיכאל אוחנה עשה העונה בטבריה?
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
475 דק' בכל המסגרות. הצטרף ב24.11ירוק רפואי כתב: 19 יוני 2025, 09:48 אני באמת שואל מה מיכאל אוחנה עשה העונה בטבריה?
בעונה הסדירה לא פתח בכלל, בפלייאוף התחתון פתח 4 פעמים (לא השלים 90 דק') אבל עשה 3 בישולים
נערך לאחרונה על ידי KevinDurant ב 19 יוני 2025, 10:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חוזר ואומר, הבעיה היא בראש המערכת.כובע קש כתב: 19 יוני 2025, 09:35אני ציפיתי שהעזיבה של אלברמן והכניסה של רפאלוב לתפקיד כן תשנה משהו, אבל הבעיות הרבה יותר עמוקות מזה
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
שוב אני אגיד, מיכאל אוחנה כלחם שום של חמודי כנעאן זה עוד יתקבל.
אם אוחנה חותם פה בזמן שכנעאן חותם במקום אחר זה פיגוע יח''צ מטורף של מכבי חיפה
אם אוחנה חותם פה בזמן שכנעאן חותם במקום אחר זה פיגוע יח''צ מטורף של מכבי חיפה
תגיד, אתה רציני?Apoc כתב: 19 יוני 2025, 09:47 מאוד מפתיע אותי שמכבי ת"א לא מנסים לחטוף לנו את אוחנה ולא מציעים עליו בכלל הצעה
הקדמנו את הפועל טבריה במרדף. כמה קבוצות כבר אתה מכיר שנאבקו מול טבריה והצליחו לנצח?
שאפו גדול לכל העוסקים בנושא, מניח שזה היה מאבק מורט עצבים ונעשה בשקט ומאחורי הקלעים.