מכסת הזרים נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
מכסת הזרים נושא רשמי
בבקשה אפשר לדון פה
נושא מלפפונים הושחת
נושא מלפפונים הושחת
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 1 פעם
Re: מכסת הזרים נושא רשמי
שר הספורט מנסה להתערב ולהוריד את זה ל-7 זרים.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 

- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 7 פעמים
הסיפור לפי מה שהבנתי כרגע הוא שמי שירשום 8 זרים בטופס משחק לא יקבל את המענק של ה3 מיליון שקל ואני לא חושב שקבוצה תוותר על זה.
ההחלטה הסופית בכל מקרה צריכה לעבור שבוע הבא בהתאחדות
זה בתוספת לקנס של מיליון שקל אני חושב.KevinDurant כתב: 04 יולי 2025, 10:22 הסיפור לפי מה שהבנתי כרגע הוא שמי שירשום 8 זרים בטופס משחק לא יקבל את המענק של ה3 מיליון שקל ואני לא חושב שקבוצה תוותר על זה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ממה שהצלחתי להבין מה *שכרגע* על הפרק זה שמי שמביא 8 זרים נקנס (על ה7 ב200, על ה8 במיליון) ומי שירשום בטופס 8 זרים יקנס ב3 מיליון נוספיםHaifaWave כתב: 04 יולי 2025, 10:53זה בתוספת לקנס של מיליון שקל אני חושב.KevinDurant כתב: 04 יולי 2025, 10:22 הסיפור לפי מה שהבנתי כרגע הוא שמי שירשום 8 זרים בטופס משחק לא יקבל את המענק של ה3 מיליון שקל ואני לא חושב שקבוצה תוותר על זה.
היום יש את הפגישה של השר עם הארגון שחקנים, נראה מה יצא משם
בכל אופן כמו שכתבתי, בשבוע הבא אמורה להיות הצבעה סופית בהתאחדות
לא מבין את זה. דיונים על דיונים בהפרש של שבוע, כשקבוצות בשלב ההכנות לעונה. איך אפשר לתכנן ככה סגל? היו צריכים להתחיל את התהליך הזה קודם או לעשות יום דיונים אינטנסיבי ולסגור את זה.
זה משנה רק לגדולות מבחינת בכנהברק.י כתב: 04 יולי 2025, 11:08 לא מבין את זה. דיונים על דיונים בהפרש של שבוע, כשקבוצות בשלב ההכנות לעונה. איך אפשר לתכנן ככה סגל? היו צריכים להתחיל את התהליך הזה קודם או לעשות יום דיונים אינטנסיבי ולסגור את זה.
שתי הגדולות האחרות עשו מה שעושים במצב כזה - הביאו את הישראלים הבכירים בשוק

שניכם צודקים.DelPiero כתב: 04 יולי 2025, 12:03זה משנה רק לגדולות מבחינת בכנהברק.י כתב: 04 יולי 2025, 11:08 לא מבין את זה. דיונים על דיונים בהפרש של שבוע, כשקבוצות בשלב ההכנות לעונה. איך אפשר לתכנן ככה סגל? היו צריכים להתחיל את התהליך הזה קודם או לעשות יום דיונים אינטנסיבי ולסגור את זה.
מכבי חיפה תולה את כל יהבה בדבר הזה כדי להביא בזול.
מצד שני זה לא יתכן שאנחנו ביולי וזה עדיין לא נסגר.
עזוב את זה שאנחנו מתנהלים חרפה.DelPiero כתב: 04 יולי 2025, 12:03זה משנה רק לגדולות מבחינת בכנהברק.י כתב: 04 יולי 2025, 11:08 לא מבין את זה. דיונים על דיונים בהפרש של שבוע, כשקבוצות בשלב ההכנות לעונה. איך אפשר לתכנן ככה סגל? היו צריכים להתחיל את התהליך הזה קודם או לעשות יום דיונים אינטנסיבי ולסגור את זה.
זו לא דרך סבירה לנהל סוגיות כאלו. או שינהלו דיונים לגבי עונת 26/27 או שיסגרו דבר כזה לפני סיום עונת 24/25.
באופן דומה, אנחנו רואים לפעמים שמשנים את תקנון המשמעת תוך כדי העונה לאור אירועים שקורים במהלכה. אין לזה צורה.
זה פשוט מטומטם אבל התרגלנו שככה מתנהלים פה הדברים. גם אין בזה צורך, אין שום סיבה שלא יסגרו דברים כאלה לגבי עונה אחת אחרי ויעשו את זה מראש.ברק.י כתב: 04 יולי 2025, 14:15עזוב את זה שאנחנו מתנהלים חרפה.DelPiero כתב: 04 יולי 2025, 12:03זה משנה רק לגדולות מבחינת בכנהברק.י כתב: 04 יולי 2025, 11:08 לא מבין את זה. דיונים על דיונים בהפרש של שבוע, כשקבוצות בשלב ההכנות לעונה. איך אפשר לתכנן ככה סגל? היו צריכים להתחיל את התהליך הזה קודם או לעשות יום דיונים אינטנסיבי ולסגור את זה.
זו לא דרך סבירה לנהל סוגיות כאלו. או שינהלו דיונים לגבי עונת 26/27 או שיסגרו דבר כזה לפני סיום עונת 24/25.
באופן דומה, אנחנו רואים לפעמים שמשנים את תקנון המשמעת תוך כדי העונה לאור אירועים שקורים במהלכה. אין לזה צורה.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם אני מבין נכון תחת המתווה הנוכחי והאמירות האחרונות (כולל של מיקי זוהר):
יהיה אפשרות להחזיק 8 זרים (עם הקנס של מיליון שקל מהמנהלת). קבוצה שתרשום בטופס משחק במסגרת הישראלית 8 זרים (ב20 רשומים הכוונה, לא הרכב) לא תקבל את המענק של ה3 מיליון שקל של מיקי זוהר.
כלומר, מכבי חיפה יכולה על הנייר להחזיק 8 זרים ולרשום בכל משחק 7 כרצונה ובכך עדיין להרוויח את המענק.
בנוסף, מיקי זוהר אומר שאין לו שליטה על כמות השחקנים על הדשא או על הרישום הכללי והדבר היחיד שהוא "יגביל" זה כמה רשומים על הטופס
יהיה אפשרות להחזיק 8 זרים (עם הקנס של מיליון שקל מהמנהלת). קבוצה שתרשום בטופס משחק במסגרת הישראלית 8 זרים (ב20 רשומים הכוונה, לא הרכב) לא תקבל את המענק של ה3 מיליון שקל של מיקי זוהר.
כלומר, מכבי חיפה יכולה על הנייר להחזיק 8 זרים ולרשום בכל משחק 7 כרצונה ובכך עדיין להרוויח את המענק.
בנוסף, מיקי זוהר אומר שאין לו שליטה על כמות השחקנים על הדשא או על הרישום הכללי והדבר היחיד שהוא "יגביל" זה כמה רשומים על הטופס
שזו התערבות מטומטמת של שר מטומטם אבל ניחאKevinDurant כתב: 04 יולי 2025, 15:46 אם אני מבין נכון תחת המתווה הנוכחי והאמירות האחרונות (כולל של מיקי זוהר):
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
כביכול זו הדרך היחידה שלו להתערב. אסור לו להתערב בעבודת ההתאחדות והמנהלת (למשל, להגיד כמה זרים אפשר לרשום וכו') אבל הוא כן יכול לחלק את הכסף שלו לפי הקריטריונים שהוא רוצה.Apoc כתב: 04 יולי 2025, 15:50שזו התערבות מטומטמת של שר מטומטם אבל ניחאKevinDurant כתב: 04 יולי 2025, 15:46 אם אני מבין נכון תחת המתווה הנוכחי והאמירות האחרונות (כולל של מיקי זוהר):
הוא יכול להגיד גם שאת הכסף שהוא נותן יקבלו רק קבוצות שלא רושמות זרים בכלל.
מה שאני לא מבין זה איך זה משרת אותוKevinDurant כתב: 04 יולי 2025, 15:56כביכול זו הדרך היחידה שלו להתערב. אסור לו להתערב בעבודת ההתאחדות והמנהלת (למשל, להגיד כמה זרים אפשר לרשום וכו') אבל הוא כן יכול לחלק את הכסף שלו לפי הקריטריונים שהוא רוצה.Apoc כתב: 04 יולי 2025, 15:50שזו התערבות מטומטמת של שר מטומטם אבל ניחאKevinDurant כתב: 04 יולי 2025, 15:46 אם אני מבין נכון תחת המתווה הנוכחי והאמירות האחרונות (כולל של מיקי זוהר):
הוא יכול להגיד גם שאת הכסף שהוא נותן יקבלו רק קבוצות שלא רושמות זרים בכלל.
הוא הרי שר פופוליסט שמחפש להביא בוחרים וכל מה שהוא עושה זה כדי שיבחרו בו
מה יוצא לו מלקחת את הצד של השחקנים והקבוצות הקטנות?
99% מהאנשים בארץ שאיכפת להם ממה שקורה פה בכדורגל זה אוהדים של קבוצות גדולות כי 99% מהאוהדים של הכדורגל זה אוהדים של קבוצות גדולות.
הוא יורה לעצמו ברגל
אופטימיות במכבי חיפה
התרגלתם לחיים בארץ שהכל קורה מהר. זה תהליך יחסית מהיר בהשוואה לאיך שדברים זזים פה באירופה. מתי התחיל הדיבור על 8 שמונה זרים בכלל ?ברק.י כתב: 04 יולי 2025, 14:15עזוב את זה שאנחנו מתנהלים חרפה.DelPiero כתב: 04 יולי 2025, 12:03זה משנה רק לגדולות מבחינת בכנהברק.י כתב: 04 יולי 2025, 11:08 לא מבין את זה. דיונים על דיונים בהפרש של שבוע, כשקבוצות בשלב ההכנות לעונה. איך אפשר לתכנן ככה סגל? היו צריכים להתחיל את התהליך הזה קודם או לעשות יום דיונים אינטנסיבי ולסגור את זה.
יש לי פה גשר ליד הבית שסגרו אותו לשלושה חודשים בשביל לצבוע אותו ולנקות. עבדו על חצי גשר במשך שבועיים ומאז חודשיים וחצי הוא עומד שם בלי שאף אחד עובד והגשר סגור. כל תהליך פה של כל דבר לוקח חודשים ואפילו שולחים פה עדיין מכתבים בדואר.
אני מעדיף את הגמישות ואת היכולת לאלתר מאשר מה שקורה כאן שהולכים עם הראש בקיר ועושים הכל לפי פרוטוקלים וחוקים שכתבו לפני כמעט 100 שנה

מתי הסוגיה הזו נגמרת רשמית?
כל יומיים יש כתבה על דיונים או על המתנה לאישורים ונראה שלא יחתימו פה שחקנים עד שזה יקרה.
כל יומיים יש כתבה על דיונים או על המתנה לאישורים ונראה שלא יחתימו פה שחקנים עד שזה יקרה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
על הנייר השבוע תהיה הצבעה בהתאחדות שזה הפלומבה הסופית.ברק.י כתב: 06 יולי 2025, 09:41 מתי הסוגיה הזו נגמרת רשמית?
יש בעיקר רעש של התקשורת כי היא מדבררת חזק מאוד את הצד של השחקנים וארגון השחקנים, בפועל בעלי הקבוצות, המנהלת וההתאחדות עם חזית אחידה חזקה מאוד לגבי העלאת המכסה. 13/14 מהקבוצות בליגה תומכות בזה.
KevinDurant כתב: 06 יולי 2025, 15:34על הנייר השבוע תהיה הצבעה בהתאחדות שזה הפלומבה הסופית.ברק.י כתב: 06 יולי 2025, 09:41 מתי הסוגיה הזו נגמרת רשמית?
יש בעיקר רעש של התקשורת כי היא מדבררת חזק מאוד את הצד של השחקנים וארגון השחקנים, בפועל בעלי הקבוצות, המנהלת וההתאחדות עם חזית אחידה חזקה מאוד לגבי העלאת המכסה. 13/14 מהקבוצות בליגה תומכות בזה.
השאלה הגדולה היא אם ארגון השחקנים יילך עד הסוף. נניח ומצביעים על 7 זרים וזה לא מתאים להם והם שובתים.
ההתאחדות/מנהלת יתקפלו? אני מקווה שלא וילכו איתם עד הסוף (מצידו שיעלו רק עם זרים ללא הגבלה). השאלה מה יעשו בפועל
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא חושב שיש לארגון השחקנים כוח פה. כולם נגדם.Greengo כתב: 06 יולי 2025, 16:41KevinDurant כתב: 06 יולי 2025, 15:34על הנייר השבוע תהיה הצבעה בהתאחדות שזה הפלומבה הסופית.ברק.י כתב: 06 יולי 2025, 09:41 מתי הסוגיה הזו נגמרת רשמית?
השאלה הגדולה היא אם ארגון השחקנים יילך עד הסוף. נניח ומצביעים על 7 זרים וזה לא מתאים להם והם שובתים.
ההתאחדות/מנהלת יתקפלו? אני מקווה שלא וילכו איתם עד הסוף (מצידו שיעלו רק עם זרים ללא הגבלה). השאלה מה יעשו בפועל
גם מיקי זוהר שכביכול עוד היה בצד שלהם אמר להם לקחת את ההסכם הנוכחי ולמסד אותו (במקום לבוא נגדו, תדרשו שהוא יהיה תקף כמה שנים קדימה) אחרת בהמשך זה ימשיך לבוא נגדכם
אף אחד לא נגדם. הם אלה שנגד כולם כי הם רוצים ששחקנים ישראלים ירוויחו פי 4 ממה שהם שווים.KevinDurant כתב: 06 יולי 2025, 16:59לא חושב שיש לארגון השחקנים כוח פה. כולם נגדם.Greengo כתב: 06 יולי 2025, 16:41KevinDurant כתב: 06 יולי 2025, 15:34
על הנייר השבוע תהיה הצבעה בהתאחדות שזה הפלומבה הסופית.
גם מיקי זוהר שכביכול עוד היה בצד שלהם אמר להם לקחת את ההסכם הנוכחי ולמסד אותו (במקום לבוא נגדו, תדרשו שהוא יהיה תקף כמה שנים קדימה) אחרת בהמשך זה ימשיך לבוא נגדכם
רק היום דין דוד יצא ליפן זה ממחיש את מה שאני כותב כבר שנים שחייב להעלות את מכסת הזרים למינימום 8. אסור להתפשר פה על 7.
-
- אגדה ירוקה
תיאורטית אירגון שחקנים יכול לעשות בעיות. אבל אז נעלה עם הנוער + זרים. הנוער שלנו אמור להיות הכי טוב לא?

הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אז אין עוד אישורים שצריך? הרכבת כבר נסעה?lemmacantor כתב: 07 יולי 2025, 15:51תיאורטית אירגון שחקנים יכול לעשות בעיות. אבל אז נעלה עם הנוער + זרים. הנוער שלנו אמור להיות הכי טוב לא?![]()
ויש לי פתרון יותר טוב. אם הארגון ישבות אז אפשר להחליט שלא תהיה מגבלת זרים בכלל.
-
- אגדה ירוקה
מבחינת אישורים, אז התאחדות נתנה את האו קיי היום. אפשר לרשום.HaifaWave כתב: 07 יולי 2025, 15:52אז אין עוד אישורים שצריך? הרכבת כבר נסעה?lemmacantor כתב: 07 יולי 2025, 15:51תיאורטית אירגון שחקנים יכול לעשות בעיות. אבל אז נעלה עם הנוער + זרים. הנוער שלנו אמור להיות הכי טוב לא?![]()
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ותוך יומיים יחתימו עוד 3 זרים כדי לשחק עם 11 מינימום?HaifaWave כתב: 07 יולי 2025, 15:52אז אין עוד אישורים שצריך? הרכבת כבר נסעה?lemmacantor כתב: 07 יולי 2025, 15:51תיאורטית אירגון שחקנים יכול לעשות בעיות. אבל אז נעלה עם הנוער + זרים. הנוער שלנו אמור להיות הכי טוב לא?![]()
לא ריאלי.
במקרה הגרוע יעלו עם הנוער
לפי ההסכם שנחתם קבוצה שתרשום זר 8 בטופס המשחק תקבל קנס 1.5 מיליון שקל ולא תיהיה זכאית למענק 3 מיליון שקל ממשרד הספורט.
אפשר בעצם להחזיק 8 זרים בסגל, אבל אחד מהם יצטרך לשבת בחוץ.
אפשר בעצם להחזיק 8 זרים בסגל, אבל אחד מהם יצטרך לשבת בחוץ.
יענקל'ך!