דילן התראיין אחרי שחזר לצרפת ואמר שמכבי חיפה נפגשה איתו אחרי שהחליטו לממש את האופציה והוא אמר להם שהוא החליט לא להישאר.Ganjot כתב: 17 יולי 2025, 11:11הם היו בקיץ שהם בטוחים שאלוהים נגע בהם אז הרשו לעצמם לחשוב שיביאו איזה מציאה, לא מאמין לשטויות האלה.Kaka כתב: 17 יולי 2025, 10:41הם החליטו לממש את האופציה עליו, זה גם פורסם באתרים. מה שהם לא ידעו זה שהוא החליט עם אשתו לא להישאר.Kozmo כתב: 17 יולי 2025, 10:39
לדעתי זה היה יותר עניין שלא רצו לשלם על מימוש האופציה. זה היה קיץ יהיר מאוד מבחינתו שהיינו משוכנעים שנמצא תחליפים טובים יותר (שואו/שימיץ/בקסטר במקום הקיימים פאני/דילן/כהן).
גם אנסימבה כשעזב אמר שרצינו שהוא ימשיך והוא פחד בגלל המצב הביטחוני. שטויות. אם רוצים, מניח אפשר למצוא מתווה. השאלה אם רוצים ובכלל יודעים שזה אפשרי.
בבוקר פורסם שיממשו ועשר שעות אחרי זה שלא יממשו כי לא רוצה להשאר.. הוא בא לפה בהשאלה כשידע שיכול להיות שיממשו עליו אופציה, ואני מתקשה להאמין שלא דיברו איתו לפני.
זה הרגיש יותר משחק שלהם דרך הכתבי חצר (כרגיל) של הנה אנחנו רצינו לממש אבל הוא זה שרצה לעזוב.
בדיוק כמו כל שאר הכתבות שם שכאילו אי אפשר היה להשאיר את בכר/פאני/גוש באותו הקיץ, רק שהמציאות היא שעוד קצת כסף לכל אחד מהם וכנראה היו נשארים.
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
יענקל'ך!
מה סטיוארט? הוא כבר הוצג הקהל יודע.
אני מקווה שזה זר חדש מפלץ שהולך להפיל אותנו מהרגליים.
שוב, זה לא משהו להאחז בו. גם אנסימבה שידענו עוד בינואר שיעזוב- אמר שרצינו להשאיר אותו והוא עזב בגלל המצב הביטחוני בישראל.Kaka כתב: 17 יולי 2025, 11:51דילן התראיין אחרי שחזר לצרפת ואמר שמכבי חיפה נפגשה איתו אחרי שהחליטו לממש את האופציה והוא אמר להם שהוא החליט לא להישאר.Ganjot כתב: 17 יולי 2025, 11:11הם היו בקיץ שהם בטוחים שאלוהים נגע בהם אז הרשו לעצמם לחשוב שיביאו איזה מציאה, לא מאמין לשטויות האלה.Kaka כתב: 17 יולי 2025, 10:41
הם החליטו לממש את האופציה עליו, זה גם פורסם באתרים. מה שהם לא ידעו זה שהוא החליט עם אשתו לא להישאר.
בבוקר פורסם שיממשו ועשר שעות אחרי זה שלא יממשו כי לא רוצה להשאר.. הוא בא לפה בהשאלה כשידע שיכול להיות שיממשו עליו אופציה, ואני מתקשה להאמין שלא דיברו איתו לפני.
זה הרגיש יותר משחק שלהם דרך הכתבי חצר (כרגיל) של הנה אנחנו רצינו לממש אבל הוא זה שרצה לעזוב.
בדיוק כמו כל שאר הכתבות שם שכאילו אי אפשר היה להשאיר את בכר/פאני/גוש באותו הקיץ, רק שהמציאות היא שעוד קצת כסף לכל אחד מהם וכנראה היו נשארים.
סטיוארט שחקן טוב, אבל אין בו צורך אחרי שהביאו את יובאנוביץ ושיש חוסר בעמדות קריטיות.
חבורה של כרותי אונה מביאים שני חלוצים זרים אבל משאירים קבוצה בלי מרכז שדה ובלי משחק אגפים ומהירות פשוט טיפשים
חבורה של כרותי אונה מביאים שני חלוצים זרים אבל משאירים קבוצה בלי מרכז שדה ובלי משחק אגפים ומהירות פשוט טיפשים
דיווחים שקניקובסקי בדרך לפרנצווארוש.
אולי זה הזמן לבדוק עם אבו פאני
אולי זה הזמן לבדוק עם אבו פאני
יענקל'ך!
אני עדיין בעד לעשות הכל בשלב הזה להביא את עדן קארצב. הוא שחקן טוב לליגה שלנו בעמדה שהכי חסרה לנו.
אח"כ אפשר לשדרג את העמדה.
אם מביאים את עדן קארצב צריך לסגור את המועדון רשמית.silvas כתב: 17 יולי 2025, 12:39 אני עדיין בעד לעשות הכל בשלב הזה להביא את עדן קארצב. הוא שחקן טוב לליגה שלנו בעמדה שהכי חסרה לנו.
-
amitoima
- תוקע יתד בהרכב
נראה לי הוא הלך לסין וחתם שם, אבל אולי אני טועה.silvas כתב: 17 יולי 2025, 12:39 אני עדיין בעד לעשות הכל בשלב הזה להביא את עדן קארצב. הוא שחקן טוב לליגה שלנו בעמדה שהכי חסרה לנו.
אין שום משמעות למאיה קיי זה סתם כי הם כולם קרינג שם וחושבים שהם מגניבים
אל תתן להם קרדיט
אגב אם זה הכרזה על קנגי גורה אני מוכר תמנוי שלי
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
- DelPiero