המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
Re: המאמן דייגו פלורס - נושא רשמי
שידבר עם אוהדים בפייס. אבל גם שיקשיב לי -)
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אלישע הצליח פה מאוד בתוצאות, כי הייתה גם התאמה טובה בין הסגל לכדורגל הבסיסי שלו, טוב פרט לעונה אחרונה, ששחר כבר פירק את העסק בקיץ.
קו הגנה של אלישע היה נמוך. צריך את המאמן הכי מתאים, לאו דווקא הכי טוב.
הכי מטרידה אותי הכתבה הזו בקשר אליו. נראה כאילו הסוכן דחף, כמו את המאמנים הזרים הקודמים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=507910
אתה חושב שרק הוא אחראי על הרכש? אתה באמת חושב שהוא לא רוצה עוד שחקנים לקישור?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
איזה תבניות אפשר לראות כשההרכב הראה כך:
בכנף אחת משחק סוף הנגר שהוא הכי קשה לצפיה
בכנף השניה סברינה שלכנות אותו אדיש זה לתת לו מחמאה.
ובהגנה ובקישור 5 מוסרים מהגרועים בליגה: סק-עיסאת-אלימלך-גוני ואזולאי.
אפילו היום אפשר היה לראות שברגע שאוחנה נכנס הכדור התחיל לזוז יותר טוב לצדדים ולעומק, סבע נגע יותר בכדור- ברור שזה לא מספיק אבל אי אפשר להצליח בלי איכות.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
שום טענה אליו וצריך להיות סבלניים.
עם אמצע וכנפיים שהם גבוליים לליגת על אין באמת מה למכור, לא משנה מי המאמן.
עם אמצע וכנפיים שהם גבוליים לליגת על אין באמת מה למכור, לא משנה מי המאמן.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
במזל שכחתי שיש משחק אז לא ראיתי אבל בחייאת חברה משחק ראשון בגביע הטוטו. באמת ציפיתם לראות ממנו משהו ?
אני מקווה שההפסד יעזור להפעיל לחץ להמשיך לעבוד על כל הבעיות הלא פתורות
לא רק שזה משחק ראשון, שיחקנו בלי 4 שחקני הרכב פוטנציאליים (ואולי אפילו יותר).DelPiero כתב: 20 יולי 2025, 01:06 במזל שכחתי שיש משחק אז לא ראיתי אבל בחייאת חברה משחק ראשון בגביע הטוטו. באמת ציפיתם לראות ממנו משהו ?
הדבר המעודד זה שהם כבר בסגל וישתלבו בהמשך (בטאיי, קנגי, סטיוארט וכו׳)
ויש כמובן את עלי שבכל מצב הוא ב20 רמות טוב יותר מגוני נאור.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
ציפיתי שהבעיה בקישור תפתר. היא החמורה והקריטית ביותר. הקבוצה הולכת מסביב.DelPiero כתב: 20 יולי 2025, 01:06 במזל שכחתי שיש משחק אז לא ראיתי אבל בחייאת חברה משחק ראשון בגביע הטוטו. באמת ציפיתם לראות ממנו משהו ?
איך ציפית?lemmacantor כתב: 20 יולי 2025, 12:02ציפיתי שהבעיה בקישור תפתר. היא החמורה והקריטית ביותר. הקבוצה הולכת מסביב.DelPiero כתב: 20 יולי 2025, 01:06 במזל שכחתי שיש משחק אז לא ראיתי אבל בחייאת חברה משחק ראשון בגביע הטוטו. באמת ציפיתם לראות ממנו משהו ?
הגיע מישהו?
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מצחיק אותי שאנשים מדברים על תבניות ומשחק הגנה והתקפה שהמאמן הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה קיבל שנה שעברה שלישיות וחמישיות על ימין ועל שמאל עם הסגל הזה פלוס מינוס.
מי שראה את ההרכב שעלה אתמול וציפה לתבניות עם שחקנים כמו אלימלך, אזולאי, גוני, סברינה וסוף לא באירוע
מי שראה את ההרכב שעלה אתמול וציפה לתבניות עם שחקנים כמו אלימלך, אזולאי, גוני, סברינה וסוף לא באירוע
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אחרי העונה שעברה.Adi81 כתב: 20 יולי 2025, 14:24איך ציפית?lemmacantor כתב: 20 יולי 2025, 12:02ציפיתי שהבעיה בקישור תפתר. היא החמורה והקריטית ביותר. הקבוצה הולכת מסביב.DelPiero כתב: 20 יולי 2025, 01:06 במזל שכחתי שיש משחק אז לא ראיתי אבל בחייאת חברה משחק ראשון בגביע הטוטו. באמת ציפיתם לראות ממנו משהו ?
הגיע מישהו?
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
Well saidKevinDurant כתב: 20 יולי 2025, 15:43 מצחיק אותי שאנשים מדברים על תבניות ומשחק הגנה והתקפה שהמאמן הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה קיבל שנה שעברה שלישיות וחמישיות על ימין ועל שמאל עם הסגל הזה פלוס מינוס.
אין מה לבקר אותו בשלב הזה. גם אם היינו מסיימים בניצחון 5-0 שוטף ראוי היה לקחת בפרופורציות.KevinDurant כתב: 20 יולי 2025, 15:43 מצחיק אותי שאנשים מדברים על תבניות ומשחק הגנה והתקפה שהמאמן הכי גדול בהיסטוריה של מכבי חיפה קיבל שנה שעברה שלישיות וחמישיות על ימין ועל שמאל עם הסגל הזה פלוס מינוס.
וכמו שאתה אומר, אתמול עלו שחקנים שלא נראים ברמה, אז על אחת כמה וכמה קשה לבוא אליו בטענות.
מהצד השני, אלו השחקנים שיעלו מהספסל או יפתחו במשחקים מסוימים אם נשחק גם באירופה ויהיה צורך ברוטציות. זה, מאד מאד מדאיג. אי אפשר שהקבוצה תיראה ככה בהמשך כשיהיו לנו חוסרים.
יש כאן 3 אופציות:
1. לצאת למסע כלכלי כדי להחליף גם אותם (לא יקרה).
2. השחקנים האלו יצטרכו להתעלות על עצמם ולהדביק את הפער ברמה (סביר שלא יקרה עם כולם, אבל כנראה שלתחילת העונה יש חלק בזה שהם נראים אאוט עדיין).
3. המאמן יצטרך להיות גמיש יותר ולהבין שכש רמת השחקנים היא כזו, צריכים גם להתאים טקטיקה אליהם (קשה להגיד בשלב הזה אבל מפרסומים על הסגנון שלו בארגנטינה, זה כנראה גם לא יקרה).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מאוד מודאג לגביו
1. הרזומה שלו לא מבשר טובות, לא הצליח או השאיר חותם בצורה משמעותית באף מועדון
2. הוא מחזיק מגוני נאור. צחוק צחוק אבל זה סימן מדאיג. זה שחקן שבכר לא רצה, דגו לא רצה וגם הפועל ת״א לא רצו לשלם עליו כדי להשאיר אותו
3. גם בפרופילים עליו וגם ממה שראינו עד עכשיו נראה שהוא מאמין בכדורים ארוכים מההגנה להתקפה ודילוג על הקישור, זה רחוק מאוד מהכדורגל שמכבי חיפה צריכה לשחק.
4. לכאורה המרכיב שהכי חשוב לו זה כושר גופני והוא הסכים להשאיר את דרור שמשון ואורי הראל כראשי מערך הכושר. מה זה אומר עליו?
לא ראיתי ממנו שום בשורה מקצועית, לא במשחקי אימון וגם לא מול בית״ר מבחינת דגשים טקטיים חדשים שהוא רוצה להנחיל לקבוצה, לא ראינו פילוסופיה או דרך. זה פשוט נראה כמו הקבוצה של שנה שעברה רק איכשהו אפילו חלשה יותר בהתקפה.
2. הוא מחזיק מגוני נאור. צחוק צחוק אבל זה סימן מדאיג. זה שחקן שבכר לא רצה, דגו לא רצה וגם הפועל ת״א לא רצו לשלם עליו כדי להשאיר אותו
3. גם בפרופילים עליו וגם ממה שראינו עד עכשיו נראה שהוא מאמין בכדורים ארוכים מההגנה להתקפה ודילוג על הקישור, זה רחוק מאוד מהכדורגל שמכבי חיפה צריכה לשחק.
4. לכאורה המרכיב שהכי חשוב לו זה כושר גופני והוא הסכים להשאיר את דרור שמשון ואורי הראל כראשי מערך הכושר. מה זה אומר עליו?
לא ראיתי ממנו שום בשורה מקצועית, לא במשחקי אימון וגם לא מול בית״ר מבחינת דגשים טקטיים חדשים שהוא רוצה להנחיל לקבוצה, לא ראינו פילוסופיה או דרך. זה פשוט נראה כמו הקבוצה של שנה שעברה רק איכשהו אפילו חלשה יותר בהתקפה.
ממך אני הכי מופתע שבאמת כתבת את הפסקה האחרונה ואתה מאמין בזה.Shocking4U כתב: 24 יולי 2025, 19:27 אני מאוד מודאג לגביו
זה נראה כאילו העלו את בן דור לשידור ברדיו חיפה והוא הוציא את זה מהפה שלו
מדאיג מאוד. מהמשחק אימון הראשון לא ראיתי שום שיפור בשום אספקט וזה נראה רע מאוד.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא בדרך הממש מהירה לא להגיע לפה לחגים
ההתעקשות על גוני
כדורגל משעמם ובנאלי
לקח אחורה את ההתקפה ולא שיפר את ההגנה
הוא מרגיש תלוש מהמציאות בצורה קשה מאוד
ההתעקשות על גוני
כדורגל משעמם ובנאלי
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
מסכים ומלכהתחילה לא הבנתי על סמך מה מינו אותו. יש לו גם רזומה פח אשפה וגם כל ההתרשמות של אוהדי קבוצותיו שלילית.Shocking4U כתב: 24 יולי 2025, 22:54 הוא בדרך הממש מהירה לא להגיע לפה לחגים
ההתעקשות על גוני
כדורגל משעמם ובנאלי
וגם הייתה את הכתבה שפשוט אמרו לסוכן להביא מאמן ארגנטיני. נו סבבה. היינו בסרט הזה עם לאומים אחרים.
מה לרפאלוב ולפלורס לא הבנתי.
נראה כדורגל מקצועני העונה? כי קבוצה של שחקנים שמשחקת בלי שיטה ואפילו בלי תבניות התקפה זה לא רציני
אופטימיות במכבי חיפה
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
קודם כל אני מחכה לראות הרכב נורמלי בלי גוני ואז נתייחס למאמן הזה.
עד שהוא לא מעיף אותו מהסגל או או בובה של ליאור או מאמן חסר מושג.
מה זה מחכה לראןת הרכב בלי גוני? זה בחירה שלו לפני קאסה ועלי, בדיוק על זה אתה צריך לשפוט אותוNOSFERATU ZODD כתב: 24 יולי 2025, 23:02 קודם כל אני מחכה לראות הרכב נורמלי בלי גוני ואז נתייחס למאמן הזה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
בגלל זה רשמתי את ההמשך.Ganjot כתב: 24 יולי 2025, 23:05מה זה מחכה לראןת הרכב בלי גוני? זה בחירה שלו לפני קאסה ועלי, בדיוק על זה אתה צריך לשפוט אותוNOSFERATU ZODD כתב: 24 יולי 2025, 23:02 קודם כל אני מחכה לראות הרכב נורמלי בלי גוני ואז נתייחס למאמן הזה.
או שהוא לא באמת מחליט או שהוא חסר מושג.
בשני המקרים זה גרוע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שמישהו יגיד לו שמכבי חיפה זה לא בארנסלי, פה לא משחקים על כדורים ארוכים ואינשאללה