Judokan כתב: ↑17 יולי 2022, 01:13
אם התחליף המיועד זה סבטקוביץ', אפשר לתת כאפה לכל המעורבים ולסגור את הבאסטה.
שחקן קלאסי של קבוצה קטנה ומסתגרת. אין לו קשר קלוש לסגנון המשחק שלנו, זה להיעקץ במתפרצות מפה ועד להודעה חדשה.
ועדיין, ב2 מיליון יורו אני לחלוטין לוקח את ההצעה על פלאניץ' כי אין לי ספק שבסכום הזה אפשר להביא שחקן יותר יציב ונכון עבורנו
בשלב הזה של העונה לא בטוח
בשלב הזה תקבל שחקן שלא בתוכניות או שחקן מליגה מאוד חלשה
אנחנו בשלב שבו ברוב המוחלט של הליגות חלון ההעברות בעיצומו. 1.5-2 מיליון יורו הם המון כסף כדי להביא שחקן איכותי.
בקבוצה הרי סיפרו שיש להם בלם איכותי ברשימות מוכן למקרה שסונדגרן או עלי מקבלים אזרחות וכאלה. אז יאללה שיביאו.
מועדון מקצועי צריך לדעת לעבור את החלפות השחקנים האלה והעסקאות שמכניסות כסף משמעותי בזמן אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה
ישאר כי אני לא מאמין שאאק מציעים לו שכר שאנחנו לא יכולים להתחרות בו
גם אם יציעו לו פה טיפה פחות מאמין שישאר
זה נטו עניין של המועדון שצריך כבר לקבל שכל מולו ומול אצילי ולתת להם את השכר הגבוה שמגיע להם
זה לא צריך להטריד אותנו אם הוא נשאר או עוזב. מרכז ההגנה שלנו זה פארטייה איתו ובלעדיו. לא יהיה שיפור עד שלא יביאו בלם איכותי שיכול להשלים אותו ואת גולדברג
רונן22 כתב: ↑17 יולי 2022, 11:05
זה לא צריך להטריד אותנו אם הוא נשאר או עוזב. מרכז ההגנה שלנו זה פארטייה איתו ובלעדיו. לא יהיה שיפור עד שלא יביאו בלם איכותי שיכול להשלים אותו ואת גולדברג
בירקי כתב: ↑17 יולי 2022, 13:08
יש פה אנשים שחיים בלפלנד. שחרור של בוגדאן עכשיו זה אומר לוותר על העונה. לא פחות, אני לא מאמין שנראה פה בלם ברצה הזו בעשור הקרוב
מה אתה דואג, יביאו לך בלם שעשה עונה בינונית מאשדוד כמחליף לבלם הזר הכי טוב שהיה לך מאז טשיירה
בירקי כתב: ↑17 יולי 2022, 13:08
יש פה אנשים שחיים בלפלנד. שחרור של בוגדאן עכשיו זה אומר לוותר על העונה. לא פחות, אני לא מאמין שנראה פה בלם ברצה הזו בעשור הקרוב
העיקר שלאלברמן היה חשוב לסגור את הסגל בזמן למחנה אימונים. לכן המהלך ההגיוני זה למכור את הבלם הבכיר רגע לאחרי שהמחנה נגמר ולהתחיל לחפש להביא בלם במקומו באמצע המפעלים האירופאיים
Shocking4U כתב: ↑18 יולי 2022, 19:36
העיקר שלאלברמן היה חשוב לסגור את הסגל בזמן למחנה אימונים. לכן המהלך ההגיוני זה למכור את הבלם הבכיר רגע לאחרי שהמחנה נגמר ולהתחיל לחפש להביא בלם במקומו באמצע המפעלים האירופאיים
השאלה היא אם יש לו סעיף שחרור. אם כן אז אין לנו מה לעשות עכשיו, אבל ברור שהיו צריכים להיות מוכנים למצב כזה.
אם הוא עוזב זה הופך את החלון ממוצלח לכישלון.
השאלה היא אם יש לו סעיף שחרור. אם כן אז אין לנו מה לעשות עכשיו, אבל ברור שהיו צריכים להיות מוכנים למצב כזה.
לפי הדיווחים שיוצאים בתקשורת פה המועדון מוכן למכור גם בפחות מהסעיף אם הוא לא מאריך חוזה
הם לא מפעילים את הסעיף שחרור, אם הם היו מפעילים הם היו לוקחים אותו לפני אולימפיאקוס
לפי הדיווחים שיוצאים בתקשורת פה המועדון מוכן למכור גם בפחות מהסעיף אם הוא לא מאריך חוזה
זה כבר סיפור אחר. אם זה נכון זה באמת טימטום ומוריד מאלברמן את כל הקרדיט שהוא קיבל על החלון הזה.