מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
איזה כיף ליריבות שלנו לקום בבוקר ולקרוא את זה
איפה כתבתי שחייב 10?Hulk כתב: 30 יולי 2025, 00:29הוא לא צריך להיות יצירתי, היצירתיות צריכה לבוא מהכנפיים, מי קבע שחייב 10 כדי לשחק כדורגל טוב? יש 100שיטות לבנות קבוצה טובה, זה שלנו עבד עם שרי כ10 זה לא אומר שרק ככה אפשר להצליח.כובע קש כתב: 30 יולי 2025, 00:27לך תראה עם איזה שחקנים הוא שיחק.Hulk כתב: 30 יולי 2025, 00:23
מציע לך לבדוק מה המספרים של פאני בעונה הראשונה שלו בפ.צ קיורטוש, אזולאי וקאסה לדעתי גם יכולים לתרום קצת מספרים.
העניין זה שאנחנו נצטרך לפגוע בזר שנביא לכנף ולקבל את המספרים מהכנפיים והחלוצים.
סבע היה השחקן היצרתי היחידי בסגל, ואבו פאני לא מספיק יצרתי בשביל להיכנס לנעליים שלו
אתה חייב שחקנים יצירתיים וכרגע בלי סבע אין לך כאלה (אולי גורה, אבל לא ראינו ממנו מספיק).
לא הייתי לוקח את הדיווח הזה ברצינות.DDG כתב: 30 יולי 2025, 07:31 חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
בן דור סך הכל שופר של המועדון. זה לא גולדשטיין שממציא דברים מהדמיון שלו.
גם על גוני נאור חשבנו שאין מה לקחת ברצינות.
מועדון בקריסה, אם ידעתם חודש מבחינתכם, למה לא לשחרר את סברינה מהרגע הראשון ולהסיא לפה שחקן יצירתי כבר?
למה להביא שני חלוצים זרים במקום להחתים את דאפה (שביהתיים לא מפסיק להבקיע)?
למה שחזיזה עם האפס שערים בשלושים שנה האחרונות יהיה מחליף של שחקן שאחראי על 30 שערים בעונה?
מאחל להם התרסקות קשה השנה. אם גם ככה תהיה עונה חרא, אז שתגמר במאבקי ירידה ואולי זה יהיה אקורד הסיום של המשפחה המאוסה הזאת.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לתחושתי המאמן האחרון בעידן שחר יהיה מישהו סטייל איתי מרדכי. זה בעצם יסביר הכל על איזה בעלים הוא היה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
פלורס לא שיחק עם חזיזה אפילו דקה אחת בתוך 10 או כחלק משלישיית קישור, אם הוא היה רוצה לבחון את זה הוא היה נותן לו כמה דקות במשחקי אימון.
יכול להיות שזה יקרה אבל כל עוד זה בגדר ידיעה כרגע אני אישית לא לוקח את זה כתורה מסיני
מי היריבות שלנו? מכבי נתניה והפועל ירושלים?DDG כתב: 30 יולי 2025, 07:31 חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
היריבות שלנו מזמן לא לוקחות אותנו ברצינות. ההפך כיף להם לבוא לסמי
3 נק בטוחות
3 נק בטוחות
לא חושב שנתניה והפועל ים חושבות שיהיה להן קל אצלנו בבית.greenguy כתב: 30 יולי 2025, 09:37 היריבות שלנו מזמן לא לוקחות אותנו ברצינות. ההפך כיף להם לבוא לסמי
3 נק בטוחות
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
זה המאמן החליט אבל, לא המועדון. המאמן רצה להעיף את סבע ורצה לשים את חזיזה ב10 ולא רוצה מחליף ולא רוצה כלום.DDG כתב: 30 יולי 2025, 07:31 חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
המאמן הרשע
אני מרחם עליו, אין לו כלים להצליח גם אם הוא היה פרגוסון.KevinDurant כתב: 30 יולי 2025, 10:27זה המאמן החליט אבל, לא המועדון. המאמן רצה להעיף את סבע ורצה לשים את חזיזה ב10 ולא רוצה מחליף ולא רוצה כלום.DDG כתב: 30 יולי 2025, 07:31 חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
המאמן הרשע
אין בכלל טעם לדבר על מאמן במועדון הזה, האשמה
נמצאת יותר גבוה ממנו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
כי הם בונים על נהואל ואוחנה.
חזיזה מדובר כמחליף לסבע רק למשחק הראשון נגד ראקוב כי נהואל עדיין מורחק.
עצוב מאוד שבונים על נהואל זר שלא שיחק כמעט בעונה שעברה ועל מיכאל אוחנה שכיום אין לו מקום גם בהרכב של עירוני טבריה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה בדיוק בדיוק בדיוק מה שאני אומר.hezildo כתב: 30 יולי 2025, 10:40אני מרחם עליו, אין לו כלים להצליח גם אם הוא היה פרגוסון.KevinDurant כתב: 30 יולי 2025, 10:27זה המאמן החליט אבל, לא המועדון. המאמן רצה להעיף את סבע ורצה לשים את חזיזה ב10 ולא רוצה מחליף ולא רוצה כלום.DDG כתב: 30 יולי 2025, 07:31 חחחחחחח חזיזה המחליף של סבע
המאמן הרשע
אין בכלל טעם לדבר על מאמן במועדון הזה, האשמה
נמצאת יותר גבוה ממנו.
אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
במכבי חיפה לא נפלו למשמע הידיעה שסבע צפוי לעזוב: "אנחנו יודעים את הנושא כבר למעלה מחודש ונצטרך למצוא פתרונות, כי מדובר בשחקן עם מספרים משמעותיים", אמרו בקבוצה.
באמא שלכם, לא משפט של ילד בן 4 ?
בן דור הזה כזה עלוב עם אייקיו 0
באמא שלכם, לא משפט של ילד בן 4 ?
בן דור הזה כזה עלוב עם אייקיו 0
- KevinDurant
- חבר בבורד
מה מגזימים? מספיק עם השטויות האלה כברGanjot כתב: 30 יולי 2025, 10:55 אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
קישור ומעלה של קאסה, מוחמד, סברינה, נהואל, חזיזה וחלוץ כלשהו מבחינתי זה אותה רמה כמו הפועל י-ם
מה זה שונה מקישור והתקפה של פרדה, דון, חוזז, בדש וכאלה? כי שילמו עליהם הרבה כסף? כי הם היו טובים לפני 5 שנים?
יש לך שחקני כנף שנתנו מספרים כמו של בוטאקה, טימו מוזי ואוהד אלמגור (אפילו לא הגיעו למספרים של מתן חוזז ופרדי וארגס) וזה בנוסף לקישור שלא יותר טוב מהאמצע של ק''ש.
סברינה וחזיזה השחקני הרכב שלך ושניהם ביחד נתנו 7 ו7, נהואל בעונה הכי טובה שלו בקריירה נתן 10 מספרים, הקישור אמצע שלך שווה 0 גולים.
דיא סבע בעונה שעברה נתן יותר מספרים ממוחמד, אזולאי, סברינה, חזיזה ונהואל ביחד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
בלי סבע, היית בעונה שעברה קבוצה שמתקשה להשתחל לפלייאוף התחתון. איזה אליפות בדיוק?Ganjot כתב: 30 יולי 2025, 10:55 אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
נצטרך להסתכל על המכלול ומה שיהיה כאן בעוד חודש. אני מאמין שיביאו שחקנים משמעותיים אבל אם זה לא יקרה אז אפשר להגיד שזה הסוף של המועדון כמו שהכרנו אותו.
כל מה שאמרת נכון וזה למה אמרתי שאנחנו צריכים עוד 2-3 החתמות איכותיות (תלוי במצב נהואל).KevinDurant כתב: 30 יולי 2025, 11:01מה מגזימים? מספיק עם השטויות האלה כברGanjot כתב: 30 יולי 2025, 10:55 אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
קישור ומעלה של קאסה, מוחמד, סברינה, נהואל, חזיזה וחלוץ כלשהו מבחינתי זה אותה רמה כמו הפועל י-ם
מה זה שונה מקישור והתקפה של פרדה, דון, חוזז, בדש וכאלה? כי שילמו עליהם הרבה כסף? כי הם היו טובים לפני 5 שנים?
יש לך שחקני כנף שנתנו מספרים כמו של בוטאקה, טימו מוזי ואוהד אלמגור (אפילו לא הגיעו למספרים של מתן חוזז ופרדי וארגס) וזה בנוסף לקישור שלא יותר טוב מהאמצע של ק''ש.
סברינה וחזיזה השחקני הרכב שלך ושניהם ביחד נתנו 7 ו7, נהואל בעונה הכי טובה שלו בקריירה נתן 10 מספרים, הקישור אמצע שלך שווה 0 גולים.
מצד שני, יש את החצי כוס המלאה, עמדות שהתחזקנו מאוד לדעתי:
מגן שמאל
מגן ימין
שוער
שני חלוצים
ואגב אני מחזיק מאוד מקאסה, חבל שלא נותנים לו את המפתחות ל8 אצלנו.
אם יחתימו פאני + קשר 6 ואגף ברמה גבוהה, אנחנו נהיה קבוצה שונה לגמרי. אפשר לקחת אליפות גם ב1-0 מגעילים.
יביאו קשר 6 זר על חשבון סברינה ופה זה יסתיים.
נישאר בלי משחק התקפה מלבד החלוצים.
נישאר בלי משחק התקפה מלבד החלוצים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אז יש לנו שוער, 2 מגנים וחלוץ. אני זורם אתך ולדעתי גם הבלמים מתקבל על הדעת. בין ההגנה לחלוצים יש 5 שחקנים שהם כלום ושום דבר.Ganjot כתב: 30 יולי 2025, 11:28כל מה שאמרת נכון וזה למה אמרתי שאנחנו צריכים עוד 2-3 החתמות איכותיות (תלוי במצב נהואל).KevinDurant כתב: 30 יולי 2025, 11:01מה מגזימים? מספיק עם השטויות האלה כברGanjot כתב: 30 יולי 2025, 10:55 אתם מגזימים לגבי הסגל, בינתיים הרבה על המאמן מבחינתי. אני עדיין חושב שאנחנו רחוקים 2-3 החתמות איכותיות מקבוצה שיכולה לרוץ לאליפות, מה שכן - אם ההחתמות האלה לא יקרו אנחנו מסוגלים לקרוס העונה, ברמה של פלייאוף תחתון וגרוע מכך.
מצד שני, יש את החצי כוס המלאה, עמדות שהתחזקנו מאוד לדעתי:
מגן שמאל
מגן ימין
שוער
שני חלוצים
ואגב אני מחזיק מאוד מקאסה, חבל שלא נותנים לו את המפתחות ל8 אצלנו.
אם יחתימו פאני + קשר 6 ואגף ברמה גבוהה, אנחנו נהיה קבוצה שונה לגמרי. אפשר לקחת אליפות גם ב1-0 מגעילים.
לדעתי אגב מגנים וחלוץ זה התפקידים הכי פחות חשובים בכדורגל. שים את האלנד חלוץ במשחק שבוע שעבר מול הבלארוסים ולא היינו רואים ממנו כלום כי לא סידרו לו שום מצב.
למכבי חיפה (בהנחה הדי ברורה שסבע עוזב) חסר עוד 4 שחקנים באמצע ובכנפיים (זורם אתך, אפשר להסתדר עם מוחמד או קאסה או אזולאי ב8 ליד 6 תותח).
אז בעצם חסר לנו לפגוע בוודאות בשוער, ב2 המגנים, בחלוץ ובעוד 3 שחקנים כדי שתהיה פה קבוצה טובה
אשרי המאמין
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא זורק את השם שלו מתחילת החלון.
מכבי חיפה צריכה לשחרר את סברינה ופדראו ולעשות הכל כדי להחזיר את פאני ונטע ואולי עוד איזה ליגיונר, אין פה שום ברירה אחרת אם רוצים להצליח
השוער וארבעת שחקני ההגנה על הנייר בסדר, 2 החלוצים בסדר. מה שקורה ביניהם זה שערורייה ולא הגיוני שאנחנו בסוף חודש יולי וזה המצב
אפשר גם למצוא יהודי במקום לגיונר.KevinDurant כתב: 30 יולי 2025, 11:45הוא זורק את השם שלו מתחילת החלון.
מכבי חיפה צריכה לשחרר את סברינה ופדראו ולעשות הכל כדי להחזיר את פאני ונטע ואולי עוד איזה ליגיונר, אין פה שום ברירה אחרת אם רוצים להצליח
השוער וארבעת שחקני ההגנה על הנייר בסדר, 2 החלוצים בסדר. מה שקורה ביניהם זה שערורייה ולא הגיוני שאנחנו בסוף חודש יולי וזה המצב
בכל מקרה צריך להחליף את סברינה ופדראו, להחזיר את סירוטה ואבו פאני ורצוי גם את נטע ולהביא כנף ימין.
אני בסדר לחלוטין עם דון, 6 זר וקאני. זה אומר לשחרר את סברינה ולהקפיא את פדראו עד ינואר.
לא הסגל הכי טוב אבל הרבה יותר מאוזן מהעונה שעברה.
אז עדיף לא להביא, כי עונה אחרי נצטרך להיפטר גם מהם.HaifaWave כתב: 30 יולי 2025, 12:04 אני בסדר לחלוטין עם דון, 6 זר וקאני. זה אומר לשחרר את סברינה ולהקפיא את פדראו עד ינואר.
לא מבין את ההיגיון בלהציף את הסגל בשחקנים בינוניים, מה שאתם כותבים פה זה העתק אחד לאחד של העונות השחורות.
או שמביאים כוכבים, או שלא מביאים בכלל ושיתנו לנוער לשחק מצדי.