ברק.י כתב: 04 אוגוסט 2025, 23:47
KevinDurant כתב: 04 אוגוסט 2025, 19:58
אם נתעסק מקצועית לרגע, אני חושב שהחיזוק הכי דחוף כרגע הוא לעמדת ה6 ולעמדת הכנף ימין.
על הקשר 6 אני חושב שכבר לא צריך להרחיב.
ראינו ברבע שעה של גורה בשמאל כמה משדרג זה שיש שחקן כנף שמסוגל לעבור את היריב וגם רחמנא ליצלן לבשל או לאיים על השער.
חסר בקבוצה הזאת שחקנים יוצרים וחסר ספקי מספרים, מסברינה לא נקבל לא יצירתיות ולא יצירה לאחרים ואין שום סיבה להשאיר אותו.
כנף ימין איכותי יאפשר לנו לשחק או 4-2-3-1 (אם נצליח לקבל משהו מנהואל) או לעבור לשלישיית אמצע חזקה ועדיין לקבל תרומה מהכנף (עם אמצע של 6, אזולאי ואולי קאסה/עלי מוחמד)
קשה לי להאמין שיש מישהו שחולק עלייך אחרי העונה האחרונה, שבה לא היה לנו מרכז קישור ולא היו לנו קיצוניים שיביאו מספרים. לכן, היינו תלויים לחלוטין בסבע, ליאור ודין - לא היה מי שידחוף את השמיכה קדימה ויקרב שחקנים לשער וכל המספרים הגיעו מהשחקנים שממוקמים במרכז ההתקפה, הכי קרוב שיש לשער.
אם לא יביאו שחקנים לעמדות האלו השנה, סביר שהעונה המספרים שלנו יהיו תלויים בחלוצים (ובאופן ספציפי, סטיוארט שיכול לשחק עם הכדור על שטח גדול שיצטרך לרוץ בו) ובאזולאי שאחראי לנייחים בינתיים. זה גם מה שראינו עד כה העונה: שער של סק מנייח, שער של סבע בהתקפת מעבר על שטח גדול ושער של חזיזה אחרי תרגיל בנייח, לצד שער של סטיוארט שנראה כמו שהיינו רוצים שיקרה יותר וצריכים לעמוד גבוה עם שחקן אגף איכותי בשביל זה.
את סבע לא נצליח להחליף בשחקן אחד, השאיפה צריכה להיות ש2-3 שחקנים יצליחו "להתחלק" במספרים שלו.
באופן כללי מה שמאוד בלט בקבוצה בשנה שעברה זה שאין שחקנים יוצרים ויצירתיים בקבוצה באופן כללי.
אין לי כוח להיכנס כרגע למחקר בקבוצות אחרות אבל בעונה שעברה בכל המסגרות דיא בישל 14, חזיזה בישל 7 ואחריהם עלי מוחמד, דין דוד, ג'אבר וכו' עם משהו כמו 3-4 בישולים
זה לא רק שהגולים באו מ2-3 שחקנים, גם הכיבושים באו מ2-3 שחקנים.
בעונה לפני היו כמעט 40% יותר משחקים, אבל שישה שחקנים בישלו 6 או יותר ועונות לפני גם משהו בסגנון של 6-7 שחקנים שבישלו 6 או יותר.
בקיצור, מעבר ללהסתכל על מי יבקיע, צריך להסתכל גם על מי ייצר ויבשל לאחרים.
אגב, גם נהואל וגם סברינה לא שחקנים שיוצרים לאחרים יותר מדי, גורה יחסית יותר יוצר בסגנון שלו.