מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
זה הולך להיות קאני וקשר אחורי זר, ואולי אבו פאני.
לדעתי מעט מדי לחלק ההתקפי.
להביא את אורי עזו
אם הם לא מנצלים את הסיטואציה או לפחות מנסים זה חבורה של חסרי תועלת ושילכו לנהל את רעננה
אם הם לא מנצלים את הסיטואציה או לפחות מנסים זה חבורה של חסרי תועלת ושילכו לנהל את רעננה
מביא סדריק דון בלי קשר לכל לשלושת השחקנים האלו.HaifaWave כתב: 26 אוגוסט 2025, 11:44 זה הולך להיות קאני וקשר אחורי זר, ואולי אבו פאני.
לא מבין איך לא סוגרים את זה כבר, הוא כבר עכשיו מככב פה, הוא מכיר תליגה, סוגר את כל עמדות הקישור שצריך (6,8,10) והוא צפוי לא להחשב לזר בעתיד הלא רחוק.
מה קשורים סדרין דון וקאני למכבי חיפה? אלה השחקנים לדעתכם שיובילו את הקבוצה לאליפות?
לא מבין את החשיבה פה של האוהדים.
אני נבוך רק מלקרוא את זה.
זה עצוב.
זה עצוב.
סדריק חד משמעית כן. שחקן שחקןDaniel123 כתב: 26 אוגוסט 2025, 13:26 מה קשורים סדרין דון וקאני למכבי חיפה? אלה השחקנים לדעתכם שיובילו את הקבוצה לאליפות?
זה עצוב.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
סדריק דון זה בול הפרופיל שעוד שנה שנתיים יחתום בקבוצה אחרת בליגת העל ואז נבכה בלי הפסקה על זה שהוא לא חתם פה.
עזו יהיה ריאלי רק אם איך שהואאאא מכבי ת״א פשוט תשחרר אותו, במקום למכור או להשאיל. זה נשמע מופרך לגמרי. גם אם היא תשחרר אותו, אני לא רואה מה יש לנו להציע לו שירצה להגיע לכאן - הוא מצפה להיות שחקן רלוונטי בקבוצת צמרת ופה הוא יחלוק דקות עם חזיזה, גורה וחלאיילי.
עזו שווה הרכב פה, היחיד שיכול לתת לו פייט זה גורה.
חזיזה אומנם נתן משחק טוב אבל אי אפשר לבנות עליו.
חזיזה אומנם נתן משחק טוב אבל אי אפשר לבנות עליו.
-
greenor
- הופעת בכורה בבוגרים
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 3 פעמים
אי אפשר להפריד מקצועי מאישיות. זה אף פעם לא עובד.
תביא את עזו, יככב, יכבוש, יבשל, אחלה. ואז יהיה קצת פחות טוב, אסור להוריד אותו לספסל?
יוציא הודעות לתקשורת שהוא תובע את המועדון שהוא לא משחק מספיק?
זה רעל.
תביא את עזו, יככב, יכבוש, יבשל, אחלה. ואז יהיה קצת פחות טוב, אסור להוריד אותו לספסל?
יוציא הודעות לתקשורת שהוא תובע את המועדון שהוא לא משחק מספיק?
זה רעל.
אם עד חמישי אנחנו לא שומעים על הקשר שמועמד/על סף סיכום יש סיכוי שגם הוא נפל.
מדהים ההתנהלות של עובדיה במשא ומתן בהבאת שחקנים זרים.
מדהים ההתנהלות של עובדיה במשא ומתן בהבאת שחקנים זרים.
חג'ג' + 800 זה בגדול הסיפור של קאני. זה די מסוכם.
יש גם לאוסטריה וינה אחוזים מהמכירה אז יכול להיות שהמספרים קצת שונים בפועל.
עסקה טובה לכל הצדדיםרק מכבי כתב: 26 אוגוסט 2025, 16:35 חג'ג' + 800 זה בגדול הסיפור של קאני. זה די מסוכם.
במיוחד שהוא יהיה ישראלי תוך שנה שנה וחצי. הייתי רוכש אותו ומשאיל לקבוצה בליגה בינתיים אבל במועדון קשה להם לחשוב צעד קדימה או לעשות שני דברים במקביל.ירוק רפואי כתב: 26 אוגוסט 2025, 14:53 סדריק דון זה בול הפרופיל שעוד שנה שנתיים יחתום בקבוצה אחרת בליגת העל ואז נבכה בלי הפסקה על זה שהוא לא חתם פה.
נשמע בסדר, סכום גבוה לטעמי, אבל יחסית לדרישות של ביתר בדרכ זה סביררק מכבי כתב: 26 אוגוסט 2025, 16:35 חג'ג' + 800 זה בגדול הסיפור של קאני. זה די מסוכם.
-
greenor
- הופעת בכורה בבוגרים
- קיבל תודה: 3 פעמים
בעיניי עסקה מעולה, ואני אסביר.
1. קאני זה שחקן שאנחנו צריכים. ישראלי, צעיר, מפנה לנו זר, ובנוסף שחקן מתפתח עם יופי של מספרים, שבכורח הנסיבות הנחיתו לו על הראש את השחקן הטוב בארץ.
אני חושב שהוא יוכל להפוך למפלצת.
2. חג'ג' זה כואב. תמיד כואב לראות שחקן בית הולך. בעיניי כשרון אדיר, אבל פציע ברמה שלא תתן לו להפוך להיות ישראלי מוביל בליגה. למכבי חיפה זה לא מספיק. וזה בכלל לא משנה כמה אוהבים אותו, לא חושב שהמאמן יספור אותו.
3. הכסף. האם 800 זה יותר מדי? פחות? לא מעניין אותי בכלל. לא הכסף שלי. והוכח פעם אחר פעם שחסכון פה לא מביא להשקעה שם. תמיד מבזבזים מאוחר מדי על פחות מדי. שיסגרו את העסקה הזאת ודי.
אומרים שזאת עסקת ווין ווין לשני הצדדים. יכול להיות. אבל רק הווין שלי מעניין אותי פה.
יאללה תביאו פאני ושש.
1. קאני זה שחקן שאנחנו צריכים. ישראלי, צעיר, מפנה לנו זר, ובנוסף שחקן מתפתח עם יופי של מספרים, שבכורח הנסיבות הנחיתו לו על הראש את השחקן הטוב בארץ.
אני חושב שהוא יוכל להפוך למפלצת.
2. חג'ג' זה כואב. תמיד כואב לראות שחקן בית הולך. בעיניי כשרון אדיר, אבל פציע ברמה שלא תתן לו להפוך להיות ישראלי מוביל בליגה. למכבי חיפה זה לא מספיק. וזה בכלל לא משנה כמה אוהבים אותו, לא חושב שהמאמן יספור אותו.
3. הכסף. האם 800 זה יותר מדי? פחות? לא מעניין אותי בכלל. לא הכסף שלי. והוכח פעם אחר פעם שחסכון פה לא מביא להשקעה שם. תמיד מבזבזים מאוחר מדי על פחות מדי. שיסגרו את העסקה הזאת ודי.
אומרים שזאת עסקת ווין ווין לשני הצדדים. יכול להיות. אבל רק הווין שלי מעניין אותי פה.
יאללה תביאו פאני ושש.
צנצי מדווח שהצענו 1.8 מיליון להונגרים + 600 אלף שכר לאבו פאני.
נצטרך לחכות לסוף החלון איתו.
נצטרך לחכות לסוף החלון איתו.
יענקל'ך!
אם קאני לא מגיע בתור מחליף לסברינה - welcome.
אם זה השחקן שמיועד לשחק בהרכב עד סוף העונה שילכו לאלף עזאזאל.
בנוגע לפאני, צריכים להציע יותר.
שחקן. אני מאוד מחזיק ממנו, אבל אין לנו צורך בו. גורה, חזיזה וחלאיילי בדיוק אותו סוג שחקן.
זאת הסיבה שאנחנו מוותרים על חגג בשביל קאני אז אין הגיון להביא גם את בוסקילה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- קיבל תודה: 12 פעמים
קאני ובוסקילה שני שחקנים הפוכים, לא אחד על חשבון השני
אני הייתי מאוד שמח אם נעשה עליו מהלך
התכוונתי שמוותרים על חג'ג' כי יש על העמדה שלו 3 שחקנים, בוסקילה וחג'ג' בדיוק על אותה עמדהDDG כתב: 26 אוגוסט 2025, 17:51קאני ובוסקילה שני שחקנים הפוכים, לא אחד על חשבון השני
אני הייתי מאוד שמח אם נעשה עליו מהלך
-
netanel412
- תוקע יתד בהרכב
- קיבל תודה: 1 פעם
לא חושב שקאני זה שדרוג לקבוצה בכלל שחקן שאת רוב השערים שלו מבקיע גארבג' טיים
הייתי מעדיף את בוסקילה מאשר אותו (יודע שהם לא על אותו עמדה) אבל מבחינת פוטנציאל הוא רבה יותר גבוה משל קאני
הייתי מעדיף את בוסקילה מאשר אותו (יודע שהם לא על אותו עמדה) אבל מבחינת פוטנציאל הוא רבה יותר גבוה משל קאני
קאני יתרום לנו הרבה יותר מאשר סברינה וזה מה שחשוב. אין סיבה להביא את בוסקילה אם אין לנו צורך בו
בהתחשב בזה שסברינה כבר עכשיו לא בטוח מקבל הרכב אצל פלורס, סביר שקאני יועדף עליו גם אם ישאר. מסכים איתך שקאני לא יכול להיות הכנף המוביל, אבל נראה כרגע שהולכים לשחרור של סברינה לטובת קאני בגלל מגבלת הזרים. מניח שבינואר קורנו כבר יהיה אזרח ישראלי ויעשו חושבים איזה זר נחוץ יותר להמשך העונה - 8/10/כנף.Daniel123 כתב: 26 אוגוסט 2025, 17:36 אם קאני לא מגיע בתור מחליף לסברינה - welcome.
אם אני צריך להמר, ינסו גם לבחון בינואר אופציות בשוק הישראלי לעמדות האלו ולעמדת המגן הימני.