שמישהו יסביר לי למה הוא שרק שם לעצירת המשחק כשרז שלמה היה על הדשארק מכבי כתב: 06 אוקטובר 2025, 14:27 לא רק שהיה פנדל על אזולאי, גם בבעיטה של יובאנוביץ היה צריך להישרק פנדל. שלמה עצר את הכדור עם היד.
משחקים בשביל התואר vs משחקים בשביל הכבוד
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: משחקים בשביל התואר vs משחקים בשביל הכבוד
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
צריך לומר את האמת, הם בכיינים בטירוף אבל הפעם הם צודקים.
לא היה פנדל לדעתי, מאוד רך גם אם הוא כן נגע בו אחרי.
גם רז שלמה נגע ביד אחרי שפגע לו ברגל אז זה לא פנדל.
כל הענישה ההזויה הזו על מגע אחרי חילוץ כדור היא פשע למשחק. זה קרה גם בעבירה של שון בדרבי שכמעט קיבל אדום.
כל הענישה ההזויה הזו על מגע אחרי חילוץ כדור היא פשע למשחק. זה קרה גם בעבירה של שון בדרבי שכמעט קיבל אדום.
אין לי מושג מאיפה המציאו את זה וזה נכנס לנרטיב פה. זה נכון שהיד במנח טבעי ויש לזה הרבה משקל,אבל... פה הוא פרס את היד כאילו הוא משפתי.The real Tsepo כתב: 06 אוקטובר 2025, 22:30 צריך לומר את האמת, הם בכיינים בטירוף אבל הפעם הם צודקים.
"touching another body part before contact with the arm does not automatically mean a handball cannot be penalised. "
https://www.premierleague.com/en/news/4079558
אגב, גם המקרה של סוף ומשפתי בתחילת המשחק - אם זה היה הפוך זה היה נשרק לזכותם, אין לי ספק בזה.

כדי לתת אפשרות לשחקנים של הצהבת לחזור להגנה.Shocking4U כתב: 06 אוקטובר 2025, 21:32שמישהו יסביר לי למה הוא שרק שם לעצירת המשחק כשרז שלמה היה על הדשארק מכבי כתב: 06 אוקטובר 2025, 14:27 לא רק שהיה פנדל על אזולאי, גם בבעיטה של יובאנוביץ היה צריך להישרק פנדל. שלמה עצר את הכדור עם היד.

- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
מעניין, לא הכרתיGanjot כתב: 07 אוקטובר 2025, 08:31אין לי מושג מאיפה המציאו את זה וזה נכנס לנרטיב פה. זה נכון שהיד במנח טבעי ויש לזה הרבה משקל,אבל... פה הוא פרס את היד כאילו הוא משפתי.The real Tsepo כתב: 06 אוקטובר 2025, 22:30 צריך לומר את האמת, הם בכיינים בטירוף אבל הפעם הם צודקים.
"touching another body part before contact with the arm does not automatically mean a handball cannot be penalised. "
https://www.premierleague.com/en/news/4079558
אגב, גם המקרה של סוף ומשפתי בתחילת המשחק - אם זה היה הפוך זה היה נשרק לזכותם, אין לי ספק בזה.
![]()