גיורגי ירמקוב - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: גיורגי ירמקוב - נושא רשמי
שוער עם אינסטינקטים מעולים אבל היציאות שלו מהרחבה והכדרורים המיותרים זה משהו שהוא חייב לעבוד עליו
אופטימיות במכבי חיפה
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 104 פעמים
- קיבל תודה: 58 פעמים
לדרג את החוזה לרמת שחקן בכיר ויפה שעה אחת קודם
אתמול הוא הזכיר לי את הימים שג׳וש הציל לנו נקודות יקרות ושוב ושוב במו ידיו, תרתי משמע
אתמול הוא הזכיר לי את הימים שג׳וש הציל לנו נקודות יקרות ושוב ושוב במו ידיו, תרתי משמע
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 31 פעמים
- קיבל תודה: 24 פעמים
אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
נכון להיום הוא יכול להתמודד על להיות שוער שלישי\רביעי בנבחרת אוקראינה, כל עוד הוא משחק פה לא ממש יספרו אותו בנבחרת, אני חושב שאחרי העונה הזאת הוא ירצה לעזוב לליגה בכירה יותר מישראל או לחזור לאוקראינה. ההגיון באוקראינה אומר שאם הוא יציג את אותה יכולת בקבוצת מרכז טבלה הוא יקבל זימון.
נכון להיום הוא יכול להתמודד על להיות שוער שלישי\רביעי בנבחרת אוקראינה, כל עוד הוא משחק פה לא ממש יספרו אותו בנבחרת, אני חושב שאחרי העונה הזאת הוא ירצה לעזוב לליגה בכירה יותר מישראל או לחזור לאוקראינה. ההגיון באוקראינה אומר שאם הוא יציג את אותה יכולת בקבוצת מרכז טבלה הוא יקבל זימון.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 191 פעמים
- קיבל תודה: 146 פעמים
הוא לא יימכר לקבוצת אמצע טבלה באוקראינה.Kandaurov כתב: 11 ינואר 2026, 11:07 אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
שנינו אוהדים של מכבי חיפה מספיק זמן בשביל לדעת שאם מגיעה הצעה של 3 מיליון מקבוצה בסגנון מטאליסט 1925(יש להם את היכולת להציע דבר כזה), יענקלה אורז אותו יפה ושולח.KevinDurant כתב: 11 ינואר 2026, 11:10הוא לא יימכר לקבוצת אמצע טבלה באוקראינה.Kandaurov כתב: 11 ינואר 2026, 11:07 אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה נכון. הכוונה שלי הייתה שאני לא רואה מצב שקבוצת אמצע טבלה אמיתית תציע סכום כזה.Kandaurov כתב: 11 ינואר 2026, 11:24שנינו אוהדים של מכבי חיפה מספיק זמן בשביל לדעת שאם מגיעה הצעה של 3 מיליון מקבוצה בסגנון מטאליסט 1925(יש להם את היכולת להציע דבר כזה), יענקלה אורז אותו יפה ושולח.KevinDurant כתב: 11 ינואר 2026, 11:10הוא לא יימכר לקבוצת אמצע טבלה באוקראינה.Kandaurov כתב: 11 ינואר 2026, 11:07 אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
אם קבוצה שהיא כרגע אמצע טבלה ויש לה שאיפות ויכולות כלכליות זה משהו אחר, אבל התכוונתי לסתם קבוצה גנרית בליגה.
לפי טרנספרמרקט, הוא נכנס לשנת חוזה בקיץ הקרוב. ימכרו אותו גם לקבוצת תחתית באוקראינה תמורת 1.5 מיליון אם זה מה שהוא ירצה.Kandaurov כתב: 11 ינואר 2026, 11:24שנינו אוהדים של מכבי חיפה מספיק זמן בשביל לדעת שאם מגיעה הצעה של 3 מיליון מקבוצה בסגנון מטאליסט 1925(יש להם את היכולת להציע דבר כזה), יענקלה אורז אותו יפה ושולח.KevinDurant כתב: 11 ינואר 2026, 11:10הוא לא יימכר לקבוצת אמצע טבלה באוקראינה.Kandaurov כתב: 11 ינואר 2026, 11:07 אחלה ירמקוב, השתפר מאוד מעונה קודמת ונראה שרק עוד ימשיך וישתפר.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 20 פעמים

#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
כדי שבאמת ידברו איתנו על בנייה ותהליך צריך להכפיל לו את השכר כבר מחר ולהאריך לו את החוזה, אחרת אלה דיבורים ריקים
אגב, לדעתי הוא חתום פה עד 2028
לגבי הנקודה הראשונה, מסכים, אבל תוהה איך המועדון יצליח לעשות את זה. הוא בנקודת חולשה משמעותית במאמצי השכנוע.HaifaWave כתב: 11 ינואר 2026, 12:16 כדי שבאמת ידברו איתנו על בנייה ותהליך צריך להכפיל לו את השכר כבר מחר ולהאריך לו את החוזה, אחרת אלה דיבורים ריקים
לגבי הנקודה השניה, הייתה אי בהירות לגבי זה גם בעבר. אני לא הצלחתי למצוא דיווח על כך שיש לו חוזה עד 2028. למיטב ידיעתי, כשהגיע בקיץ הסכימו רק להעלות לו את השכר ולתת לו את חולצת ההרכב, כדי שירצה להיות פה.
אם לא הוא היום אנחנו מפסידים היום
שמר עלינו כשהיינו חלשים וגול 1 והיינו מתפרקים
שמר עלינו כשהיינו חלשים וגול 1 והיינו מתפרקים
מבאס שהוציא בכלל כדור מהרשת, עם הגנה טיפה יותר טובה הוא לא מוציא אף כדור מהרשת בליגה הזאת
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 111 פעמים
המועדון הזה מטומטם לחלוטין אם הוא נמכר בפחות מ6 מיליון יורו
עלאק למכור ב3 מיליון יורו
עלאק למכור ב3 מיליון יורו
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
עשה התקדמות של 1000 אחוז מהעונה שעברה באולכסנדריה.
הלוואי וישאר אבל אני פסימי, מקווה שאני טועה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 21 פעמים
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 54 פעמים
- קיבל תודה: 110 פעמים
איזה כבר פשעים הוא עשה שם?Kandaurov כתב: 18 ינואר 2026, 22:51 עשה התקדמות של 1000 אחוז מהעונה שעברה באולכסנדריה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 20 פעמים
אני מקווה שיש לו כבר חוזה מוכן עד 2056
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
איזה הבדל זה שוער שמציל אותך במצבי לחץ ודקות לא טובות ומשאיר אותך במשחק כדי שתוכל גם לנצח אותו, לבין שוער שמחרבן כל משחק ואז אתה נגנס לפיגור, דיכאון ועצבים שאי אפשר לצאת מהם.
לא יודע אם יותר טוב מג'וש, אבל הוא שוער שמביא נקודות בדיוק כמוהו.
אני חושב שכל ההייפ עליו קצת מוגזם, כי פשוט עברו עלינו 2 עונות קשות בעמדה הזו, עם ליצנים כמו ניצן וכיוף.
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 21 פעמים
לחשוב שהיינו עונה שעברה עם כיוף בשער
יצאנו מהעונה הזאת עם שיא ספיגות בהיסטוריה של מכבי.
השוער הזה הוא לא פחות מנכס, להשאיר בכל מחיר!!!
יצאנו מהעונה הזאת עם שיא ספיגות בהיסטוריה של מכבי.
השוער הזה הוא לא פחות מנכס, להשאיר בכל מחיר!!!
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
לא פשעים, אבל כן היה מפספס כדורי גובה, הודף לא טוב ולוקח החלטות לא טובות עם המשחק הרגל.lemmacantor כתב: אתמול, 00:20איזה כבר פשעים הוא עשה שם?Kandaurov כתב: 18 ינואר 2026, 22:51 עשה התקדמות של 1000 אחוז מהעונה שעברה באולכסנדריה.
כולנו רואים שיש לו חולשות אבל זה בהחלט דברים שהוא משתפר בהם, יש לו פוטנציאל מאוד גדול, אולי הכי גדול מאז התמנון.
הוא מצויין, קר רוח, מציל אותנו כל משחק, יש לו פוטנציאל ענק ומה שעוד יותר חשוב-
יש לו מה לשפר- לא יוצא מספיק לכדורי גובה שמוגבהים מהצדדים ועדיין יש לו נטיית יתר להדוף במקום לקלוט כדורים- בקטע הזה ג'וש היה דרגת טופ- מגנט של כדורים.
מי שחושב למכור אותו ב 3 מיליון יורו צריך להחליף את סמל הקבוצה ללוזוניה או אשדוד.
יש לו מה לשפר- לא יוצא מספיק לכדורי גובה שמוגבהים מהצדדים ועדיין יש לו נטיית יתר להדוף במקום לקלוט כדורים- בקטע הזה ג'וש היה דרגת טופ- מגנט של כדורים.
מי שחושב למכור אותו ב 3 מיליון יורו צריך להחליף את סמל הקבוצה ללוזוניה או אשדוד.