ליגת העל - 25/26
ליגת העל, כדורסל, כדורגל עולמי
מנהל: Shocking4U
Re: ליגת העל - 25/26
ב"ש נשדדו
אליאסי לא שוער ברמה, הגול הראשון 100% עליו וגם בגול השני יכל לעשות יותר.
הדבר היחיד שיכול לעודד את אוהדי ב"ש זה שקנגווה מתחיל לחזור לעצמו
אליאסי לא שוער ברמה, הגול הראשון 100% עליו וגם בגול השני יכל לעשות יותר.
הדבר היחיד שיכול לעודד את אוהדי ב"ש זה שקנגווה מתחיל לחזור לעצמו
וואלה דרמטי ביותר
שברו את הלוזריות של אינספור שנים בתוך 3 דקות
זין על הצהבת, לא היה אוהד אחד שלהם היום בפלורנטין שלא אמרתי לו שהם מפסידים היום חחח
שברו את הלוזריות של אינספור שנים בתוך 3 דקות
זין על הצהבת, לא היה אוהד אחד שלהם היום בפלורנטין שלא אמרתי לו שהם מפסידים היום חחח
אופטימיות במכבי חיפה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 67 פעמים
- קיבל תודה: 142 פעמים
שמח עבורם, למרות שזה שוד. הם מועדון בתהליך טוב ואמיתי. אני אפילו אשמח אם יקחו לנו מקום באירופה. מגיע להם יותר מאיתנו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מזל שגולדהאר כזה מנותק ולא פיטר את לזאטיץ' בתחילת העונה או נתן לו לעזוב כשהתפטר במהלך העונה
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 15 פעמים
- קיבל תודה: 160 פעמים
תכף יספרו לנו על ״המכביזם״ שיש באמת דבר כזה 
חייב לומר משהו לגבי איתי שכטר:
דקה לפני השיוויון של הפועל, הוא אומר שת״א חזרו לעצמם, ושעדיין לא אמרו את המילה האחרונה במאבק האליפות ושתכף יביאו חיזוק ויחזרו לעצמם, כשהם במשחק סופר חלש למרות היתרון.
אחרי 5 דקות - אין מילים.
כמה חובבנות יש לפרשנים פה.
וטל בן חיים באולפן? מה נגיד ומה נאמר אובייקטיביות זה ממנו והלאה. לא מבין איך שיבצו אותם בתור פרשנים.
ערוץ הספורט ירד לזנות ממזמן.
בדיחה מה שנהיה מהערוץ הזה ומהאנשים שהם גייסו לשם.
דקה לפני השיוויון של הפועל, הוא אומר שת״א חזרו לעצמם, ושעדיין לא אמרו את המילה האחרונה במאבק האליפות ושתכף יביאו חיזוק ויחזרו לעצמם, כשהם במשחק סופר חלש למרות היתרון.
אחרי 5 דקות - אין מילים.
וטל בן חיים באולפן? מה נגיד ומה נאמר אובייקטיביות זה ממנו והלאה. לא מבין איך שיבצו אותם בתור פרשנים.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
המפגרים שבאו להפריע לו ולשכנים שלו, גרמו לאפקט הפוך. חושב שעמדו לפטר אותו ומיצי בגלל זה דחה את ההחלטה, כדי לא להצטייר כמו שחר.Apoc כתב: 26 ינואר 2026, 22:47 מזל שגולדהאר כזה מנותק ולא פיטר את לזאטיץ' בתחילת העונה או נתן לו לעזוב כשהתפטר במהלך העונה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הפועל אמורים להיות כרגע מקום שלישי. הצהבת מעליהם בגלל הפחתת נקודות של הפועל וניצחון טכני שהם קיבלו. הפועל עוברים תהליך טוב, ברדה מאמן סבבה (גם אם הכדורגל שלו משעמם) והם פגעו בלא מעט זרים אבל יצטרכו לשפר משמעותית את הסגל הישראלי שלהם. מה שמדאיג זה שהם מתחזקים, בית״ר מתחזקת ומן הסתם הצהבת יחזרו לעצמם וב״ש תשאר רלוונטית ואנחנו בדרך להיות הקבוצה החמישית בטיבה בליגה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
בית"ר בטוח לא מדאיגה אותי. הם תמיד שכונה. אני לא מפחד מתחרות. מי שמפחד זה שחר.
נראה לי לזטאיץ מנסה לארגן מישהו שירה זיקוקים אליו לדירה
אם כמובן הוא רוצה להישאר...
אם כמובן הוא רוצה להישאר...
לא שמפריע לי שלאזטיץ מאמן אותם אבל אם להוציא רגע את ההנאה הצרופה שאני מקבל מזה, מדובר בחתיכת זבל אנושי
התשובות המזלזלות בראיונות, היחסי אנוש הגרועים
העובדה שהוא מאמן זבל
וואלה אם הוא מאמן פה ספק יוצא בחיים
העובדה שהוא מאמן זבל
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 110 פעמים
- קיבל תודה: 66 פעמים
עזבתי את הארץ לפני הרבה הרבה שנים וזה ככה עוד מאזDaniel123 כתב: 26 ינואר 2026, 23:01 תכף יספרו לנו על ״המכביזם״ שיש באמת דבר כזה
אחרי 5 דקות - אין מילים.
הכי מצחיק שטל בן חיים אמר לפני המשחק שהוא לא יכול להמר על הפועל (ע"ע צהוב מסריח)
עומרי אפק לא היה עדיף על שכטר וגוטמן גם לא בדיוק וואו
גם קטן לא ממש הרוויח את השנה שלו שם ואני תוהה אם לא שרון פרי אם הוא בכלל מגיע לשם מלחתחילה
ולא שהרדיו המקומי עדיף
מה עשה תום בנאדו כדי להרוויח את מקומו ? תקלט לילדים בתיכון עוד בימי מועדון הסיטי הול עם נישליס ?
תעשו מיוט על השידור תהנו הרבה יותר
עם כל ההתחזקויות של כולם זו ליגה מאוד מאוד חלשה ביחס לשנים קודמות.Shocking4U כתב: 27 ינואר 2026, 00:31 הפועל אמורים להיות כרגע מקום שלישי. הצהבת מעליהם בגלל הפחתת נקודות של הפועל וניצחון טכני שהם קיבלו. הפועל עוברים תהליך טוב, ברדה מאמן סבבה (גם אם הכדורגל שלו משעמם) והם פגעו בלא מעט זרים אבל יצטרכו לשפר משמעותית את הסגל הישראלי שלהם. מה שמדאיג זה שהם מתחזקים, בית״ר מתחזקת ומן הסתם הצהבת יחזרו לעצמם וב״ש תשאר רלוונטית ואנחנו בדרך להיות הקבוצה החמישית בטיבה בליגה.
הסגנית בעונת האליפויות שלנו לוקחת פה אליפות ב10 הפרש
-
lemmacantor
- סמל ירוק
סטאנוייביץ' שנהנה מתקציב של 150 מיליון שקל והטיה מובנית לטובתם. הם מנוהלים פח כבר מזמן. אף פעם לא הבנתי למה האוהדים שלנו רואים בהם מודל לחיקוי בניהול.ToniKroos כתב: 27 ינואר 2026, 07:19 לא שמפריע לי שלאזטיץ מאמן אותם אבל אם להוציא רגע את ההנאה הצרופה שאני מקבל מזה, מדובר בחתיכת זבל אנושי
העובדה שהוא מאמן זבל
אם יורידו נקודות ליריבותינו וישפטו לטובתינו, גם הניהול של שחר היה נראה יותר טוב.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 24 פעמים
ההבדל הוא שהם מצליחים להישאר רלוונטיים באחוז הרבה יותר גבוה מהעונות ועם תקציב לא רחוק משלנו... אבל מסכים שגם לנהל יותר טוב מזה בהחלט אפשריlemmacantor כתב: 27 ינואר 2026, 10:36סטאנוייביץ' שנהנה מתקציב של 150 מיליון שקל והטיה מובנית לטובתם. הם מנוהלים פח כבר מזמן. אף פעם לא הבנתי למה האוהדים שלנו רואים בהם מודל לחיקוי בניהול.ToniKroos כתב: 27 ינואר 2026, 07:19 לא שמפריע לי שלאזטיץ מאמן אותם אבל אם להוציא רגע את ההנאה הצרופה שאני מקבל מזה, מדובר בחתיכת זבל אנושי
העובדה שהוא מאמן זבל
אם יורידו נקודות ליריבותינו וישפטו לטובתינו, גם הניהול של שחר היה נראה יותר טוב.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
שזה לא ממש קשה עם התקציב שלהם. אפילו ליונייטד שמנוהלת הכי גרוע בעולם יוצא לשחק באלופות.MH13 TILL I DIE כתב: 27 ינואר 2026, 21:00ההבדל הוא שהם מצליחים להישאר רלוונטיים באחוז הרבה יותר גבוה מהעונות ועם תקציב לא רחוק משלנו... אבל מסכים שגם לנהל יותר טוב מזה בהחלט אפשריlemmacantor כתב: 27 ינואר 2026, 10:36סטאנוייביץ' שנהנה מתקציב של 150 מיליון שקל והטיה מובנית לטובתם. הם מנוהלים פח כבר מזמן. אף פעם לא הבנתי למה האוהדים שלנו רואים בהם מודל לחיקוי בניהול.ToniKroos כתב: 27 ינואר 2026, 07:19 לא שמפריע לי שלאזטיץ מאמן אותם אבל אם להוציא רגע את ההנאה הצרופה שאני מקבל מזה, מדובר בחתיכת זבל אנושי
העובדה שהוא מאמן זבל
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 24 פעמים
לדעתי השאלה היותר מרכזית היא מה עושים כשלא לוקחים אליפות, כי אי אפשר לקחת כל עונה...lemmacantor כתב: 27 ינואר 2026, 21:09שזה לא ממש קשה עם התקציב שלהם. אפילו ליונייטד שמנוהלת הכי גרוע בעולם יוצא לשחק באלופות.MH13 TILL I DIE כתב: 27 ינואר 2026, 21:00ההבדל הוא שהם מצליחים להישאר רלוונטיים באחוז הרבה יותר גבוה מהעונות ועם תקציב לא רחוק משלנו... אבל מסכים שגם לנהל יותר טוב מזה בהחלט אפשריlemmacantor כתב: 27 ינואר 2026, 10:36
סטאנוייביץ' שנהנה מתקציב של 150 מיליון שקל והטיה מובנית לטובתם. הם מנוהלים פח כבר מזמן. אף פעם לא הבנתי למה האוהדים שלנו רואים בהם מודל לחיקוי בניהול.
והם לפחות מתמודדים על האליפות גם כשהם לא לוקחים אותה
אנחנו כמעט ולא מתמודדים עליה בעונות כאלה... גם בעונה של מסאי לא היינו מועמדים לאליפות אם הצהבת לא היו מפרקים את האמא של הדלי
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
lemmacantor
- סמל ירוק
בסדר אני לא טוען ששחר לא בעלים רע. אני טוען שמצחיק להסתכל עליהם בתור איזה מודל לחיקוי.
אני לא חושב שלאורך כל שנות ההצלחה שלהם הם היו קבוצה שלא ראינו בעבר או קבוצות שאם היו לנו הייתי מתרגש
אולי בעונות הראשונות של ג׳ורדי הם היו חזקים אבל מאז לא וואו
העונות שלהם באירופה נתנו הוכחה לזה. כשהם התמודדו עם קבוצות פח אשפה הם הצליחו. ברגע שהיתה קצת קבוצה ברמה הם נכשלו כישלון חרוץ
אולי בעונות הראשונות של ג׳ורדי הם היו חזקים אבל מאז לא וואו
העונות שלהם באירופה נתנו הוכחה לזה. כשהם התמודדו עם קבוצות פח אשפה הם הצליחו. ברגע שהיתה קצת קבוצה ברמה הם נכשלו כישלון חרוץ
בסה״כ היה להם זהבי אחד מעל כולםlemmacantor כתב: 28 ינואר 2026, 09:00 בסדר אני לא טוען ששחר לא בעלים רע. אני טוען שמצחיק להסתכל עליהם בתור איזה מודל לחיקוי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אנחנו באמצע העונה, יש ישראלים שמשחקים בליגה השנה שאפשר (לא שחקנים מב״ש או צהבת) להביא לקיץ שתפסו את העניין שלכם?
למה שמישהו יצפה בליגה שנייה בישראל, אם לא מכבי חיפה אני גם את הראשונה לא מסוגל לראות בלי להרדם
אופטימיות במכבי חיפה
הוא רשם ״השנה״ לא ״השנייה״Apoc כתב: 28 ינואר 2026, 23:30 למה שמישהו יצפה בליגה שנייה בישראל, אם לא מכבי חיפה אני גם את הראשונה לא מסוגל לראות בלי להרדם
שביט מזל של הפועל פתח תקווה שחקן מעניין מזכיר לי קצת את שועה