אם אתה מאמין שיוספי יעשה את ההבדל בין מקום 3 ל4 או בין זכייה בגביע להדחה אז אני בעד. מאחר וזה כנראה לא המצב בפועל אז לא רואה את הערך בלהביא אותו. נכון שאין בזה שום סיכון במתווה תאורטי של השאלה אבל גם אין בזה שום ערך.רק מכבי כתב: אתמול, 20:20אנשים מתכחשים למציאות. לא מבינים שאנחנו הולכים לחטוף בראש בפלייאוף.KevinDurant כתב: אתמול, 19:44אין מי להרים מהנוער, אתה כבר מרים את המחליפים של המחליפים מהנוער אם לא שמת לבgreenguy כתב: אתמול, 19:41 אוי ואבוי יוספי. די לא צריך להביא כלום. שירימו שחקנים מהנוער אולי נרוויח מישהו לשנים הבאות
העונה הזאת גמורה, אנחנו בתאכלס גמורים עד שהוא ימכור אבל בינתיים אין מה להביא שחקנים בינוניים סתם,מעדיף את הנוער
מלפפוני ינואר 26
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפוני ינואר 26
הוא כן יכול להיות ההבדל בין מקום 4 ל-5 כשברור כבר שמקום 4 הולך לאירופה.HaifaWave כתב: אתמול, 20:24אם אתה מאמין שיוספי יעשה את ההבדל בין מקום 3 ל4 או בין זכייה בגביע להדחה אז אני בעד. מאחר וזה כנראה לא המצב בפועל אז לא רואה את הערך בלהביא אותו. נכון שאין בזה שום סיכון במתווה תאורטי של השאלה אבל גם אין בזה שום ערך.רק מכבי כתב: אתמול, 20:20אנשים מתכחשים למציאות. לא מבינים שאנחנו הולכים לחטוף בראש בפלייאוף.KevinDurant כתב: אתמול, 19:44
אין מי להרים מהנוער, אתה כבר מרים את המחליפים של המחליפים מהנוער אם לא שמת לב
מקום 3 אנחנו לא נסיים הסר דאגה. וגם גביע.. בכל זאת, זו מכבי חיפה.
המועדון צריך להתאבד על הגעה לאירופה. לא אכנס שוב לדיון הזה. ואם יוספי יכול לתרום לזה, אז אני מביא אותו אתמול.
התבלבלתי בין 3-4 ל4-5.רק מכבי כתב: אתמול, 20:59הוא כן יכול להיות ההבדל בין מקום 4 ל-5 כשברור כבר שמקום 4 הולך לאירופה.HaifaWave כתב: אתמול, 20:24אם אתה מאמין שיוספי יעשה את ההבדל בין מקום 3 ל4 או בין זכייה בגביע להדחה אז אני בעד. מאחר וזה כנראה לא המצב בפועל אז לא רואה את הערך בלהביא אותו. נכון שאין בזה שום סיכון במתווה תאורטי של השאלה אבל גם אין בזה שום ערך.
המועדון צריך להתאבד על הגעה לאירופה. לא אכנס שוב לדיון הזה. ואם יוספי יכול לתרום לזה, אז אני מביא אותו אתמול.
ברור שהמועדון צריך להתאבד על אירופה. לא חושב שיוספי יעשה את ההבדל.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 231 פעמים
- קיבל תודה: 170 פעמים
אני חושב שאנחנו קצרים בשחקנים, בטח בעמדת ה10 שהמאמן מאוד רוצה שחקן בסגנון הזה ואם יש אפשרות להביא בהשאלה עם אופציה זה כן משהו שיכול להיות ריאלי.HaifaWave כתב: אתמול, 21:04התבלבלתי בין 3-4 ל4-5.רק מכבי כתב: אתמול, 20:59הוא כן יכול להיות ההבדל בין מקום 4 ל-5 כשברור כבר שמקום 4 הולך לאירופה.HaifaWave כתב: אתמול, 20:24
אם אתה מאמין שיוספי יעשה את ההבדל בין מקום 3 ל4 או בין זכייה בגביע להדחה אז אני בעד. מאחר וזה כנראה לא המצב בפועל אז לא רואה את הערך בלהביא אותו. נכון שאין בזה שום סיכון במתווה תאורטי של השאלה אבל גם אין בזה שום ערך.
ברור שהמועדון צריך להתאבד על אירופה. לא חושב שיוספי יעשה את ההבדל.
כמה אפשר להמשיך עם השטות הזאת של אוחנה ל59 דק' או לעבוד על האוהדים שחזיזה עוד רגע חוזר?
אני לגמרי תומך בהצעה של רק מכבי. להביא את יוספי בהשאלה ואפציית רכישה . חושב שיש לנו רק מה להרוויח.
לא מסכים איתכם לדעתי הוא שחקן בינוני מינוס. גם אני לא מבין איך אתם אשכרה עדיין מצפים למשהו מהעונה הזאת. סתם יהיו בושות בפלייאוף עדיף לא להגיע לשם. אבל זאת רק דעתי
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 29 פעמים
יוספי יוסיף עומק בעמדה שאין בה כלום
עכשיו שקורנו גמר את העונה הייתי מעיף את יובאנוביץ ומביא מגן שמאלי.
אי אפשר להסתמך על ינון עד סוף העונה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
4 חודשים הם חיפשו קשר 10 ולא מצאו אתה רוצה שתוך 24 שעות הם ינחיתו פה מגן שמאלי זר?ירוק רפואי כתב: אתמול, 22:05 יוספי יוסיף עומק בעמדה שאין בה כלום
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 60 פעמים
- קיבל תודה: 126 פעמים
להוסיף עומק זה לא אומר להיות נוכח על הספסל. זה אומר גם להוסיף איכות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 29 פעמים
אפשר להחתים מגן שמאלי חופשיKevinDurant כתב: אתמול, 22:094 חודשים הם חיפשו קשר 10 ולא מצאו אתה רוצה שתוך 24 שעות הם ינחיתו פה מגן שמאלי זר?ירוק רפואי כתב: אתמול, 22:05 יוספי יוסיף עומק בעמדה שאין בה כלום
-
lemmacantor
- סמל ירוק
נו ועד שהוא יכנס לכושר, תגמר כבר הליגה. מה עשית בזה? גולני האפשרות היחידה. שיתנו שם מה שצריך.ירוק רפואי כתב: אתמול, 22:18אפשר להחתים מגן שמאלי חופשיKevinDurant כתב: אתמול, 22:094 חודשים הם חיפשו קשר 10 ולא מצאו אתה רוצה שתוך 24 שעות הם ינחיתו פה מגן שמאלי זר?ירוק רפואי כתב: אתמול, 22:05 יוספי יוסיף עומק בעמדה שאין בה כלום
-
lemmacantor
- סמל ירוק
לא חושב וגם אם כן הוא לא ישנה לך משהו מהותית. הפכנו לגרסא עלובה של אלונה, שגם היא אוהבת רכש שכזה. מביאה שחקנים עם תקרה בתחתונים ובתכלס ככה הם לא יתקדמו. ברגע שיהיה לנו בעלים רציני וברגע שספרא יוסיף עוד השקעה, היא תהיה לא רלוונטית.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
אז למה לשלם עוד כסף? צריך רק את גולני באופן חירום.
הם לא יצליחו להביא עכשיו מישהו נורמלי, מקסימום עוד איזה בינוני סותם חורים שבקיץ נצטרך לשחרר.
בלי קורנו העונה הזו גמורה.
בלי קורנו העונה הזו גמורה.
אררררבע - אחת
אי אפשר להחתים שחקן חופשי אחרי שחלון ינואר נסגרירוק רפואי כתב: אתמול, 22:18אפשר להחתים מגן שמאלי חופשיKevinDurant כתב: אתמול, 22:094 חודשים הם חיפשו קשר 10 ולא מצאו אתה רוצה שתוך 24 שעות הם ינחיתו פה מגן שמאלי זר?ירוק רפואי כתב: אתמול, 22:05 יוספי יוסיף עומק בעמדה שאין בה כלום
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 14 פעמים
אפשר גם להחתים אותיירוק רפואי כתב: אתמול, 22:18אפשר להחתים מגן שמאלי חופשיKevinDurant כתב: אתמול, 22:094 חודשים הם חיפשו קשר 10 ולא מצאו אתה רוצה שתוך 24 שעות הם ינחיתו פה מגן שמאלי זר?ירוק רפואי כתב: אתמול, 22:05 יוספי יוסיף עומק בעמדה שאין בה כלום
מאוד יעזור לי משרה שניה לחצי שנה
אני אתן את התחת בשביל הקבוצה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
לך תהיה מנכל או מנהל מקצועי. כאן בוחרים אותם רנדומלית.Adi81 כתב: אתמול, 23:13אפשר גם להחתים אותיירוק רפואי כתב: אתמול, 22:18אפשר להחתים מגן שמאלי חופשיKevinDurant כתב: אתמול, 22:09
4 חודשים הם חיפשו קשר 10 ולא מצאו אתה רוצה שתוך 24 שעות הם ינחיתו פה מגן שמאלי זר?
מאוד יעזור לי משרה שניה לחצי שנה
אני אתן את התחת בשביל הקבוצה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 146 פעמים