רשימת העדרויות וצפי חזרה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 30 פעמים
Re: רשימת העדרויות וצפי חזרה
אצלנו תמיד יש חוסר מזל
תמיד שחקנים איכשהו נפצעים ותמיד איכשהו לא מעריכים נכון את זמני החזרה.
תמיד שחקנים איכשהו נפצעים ותמיד איכשהו לא מעריכים נכון את זמני החזרה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 64 פעמים
- קיבל תודה: 140 פעמים
כל עניין העמימות סביב אבחנות ומשך פציעה, זה בודאות כדי להסתיר כישלון. כל קבוצה יכולה ליפול למכת פציעות, אבל מחפשים פתרונות. באופן הזוי מכבי חיפה מעל עשור ולהוציא שנים בודדות, פשוט לא עושה כלום בנידון אלא מתעסקת בטריקים תקשורתיים. זה בלתי מוסבר. אין לה בעיה שהמיליון ומשהו על פדראו ירד באסלה. אבל להשקיע אותו סכום או אפילו פחות מזה בשיפור נושא רפואה או פיזיולוגיה אז לא.
זה על גבול פסיכוזה, שום יכולת להודות באף טעות. מלחמה בחוקי טבע. לא מבין איך מישהו יכול לטעון ששחר בעלים טוב. הניהול שלו תמיד היה ברמה אפסית.
זה על גבול פסיכוזה, שום יכולת להודות באף טעות. מלחמה בחוקי טבע. לא מבין איך מישהו יכול לטעון ששחר בעלים טוב. הניהול שלו תמיד היה ברמה אפסית.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
יגאל גולדשטיין
עלי מוחמד היה אמור לחזור לאימונים מלאים כבר השבוע, אך הקשר של מכבי חיפה מתלונן על כאבים בכף רגלו. הצוות המקצועי והרפואי לא רוצה לקחת סיכונים כשהוא יעבור סדרת בדיקות. לפי הערכות, חזרתו לאימונים מלאים תדחה והוא יחמיץ גם את הפועל פתח תקוה
איך עדיין לא פתחוועדת חקירה על הצוות הרפואי במועדון?!
עלי מוחמד היה אמור לחזור לאימונים מלאים כבר השבוע, אך הקשר של מכבי חיפה מתלונן על כאבים בכף רגלו. הצוות המקצועי והרפואי לא רוצה לקחת סיכונים כשהוא יעבור סדרת בדיקות. לפי הערכות, חזרתו לאימונים מלאים תדחה והוא יחמיץ גם את הפועל פתח תקוה
איך עדיין לא פתחוועדת חקירה על הצוות הרפואי במועדון?!
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 30 פעמים
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 43 פעמים
- קיבל תודה: 28 פעמים
וואו שוקינג, מפתיע ממש. מאיפה זה בא? בחיים לא חשבתי ששחקן שלנו לא יחזור בזמן.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
מלכהתחילה פציעות בקבוצות אחרות שלוקחות שבועיים-שלוש, פה מתפתחות לחודשיים ואולי אף יותר. זה נראה כאילו הטיפול הרפואי כאן מהמאה ה - 18.
אין כבר מילים לתאר את המחדלים של ההנהלה הזאת
מעניין אם הוא מנהל את וולבו ככה. חובבן
מעניין אם הוא מנהל את וולבו ככה. חובבן
היה מצחיק לשמוע את ברק בראיון אחרי המשחק, כשהוא נשאל על הפציעות, איך הוא מתחיל להתפתל ולגמגם עם תירוצים.
"כדורגל זה לא מדע מדוייק".
ממנו ציפיתי ליותר.
ממנו ציפיתי ליותר.

מה קרה שאתה לא מאשים את בכר בזה?lemmacantor כתב: אתמול, 08:38 מלכהתחילה פציעות בקבוצות אחרות שלוקחות שבועיים-שלוש, פה מתפתחות לחודשיים ואולי אף יותר. זה נראה כאילו הטיפול הרפואי כאן מהמאה ה - 18.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
בפציעה עצמה הוא אשם.hezildo כתב: אתמול, 11:47מה קרה שאתה לא מאשים את בכר בזה?lemmacantor כתב: אתמול, 08:38 מלכהתחילה פציעות בקבוצות אחרות שלוקחות שבועיים-שלוש, פה מתפתחות לחודשיים ואולי אף יותר. זה נראה כאילו הטיפול הרפואי כאן מהמאה ה - 18.
הוא לא יעביר ביקורת כזאת בראיון בטלוויזיה, הוא בכל זאת לויאלי למערכת, אבל אני די בטוח שבתוך המועדוןadoram כתב: אתמול, 11:43 היה מצחיק לשמוע את ברק בראיון אחרי המשחק, כשהוא נשאל על הפציעות, איך הוא מתחיל להתפתל ולגמגם עם תירוצים.
ממנו ציפיתי ליותר.
הוא אומר מה שצריך. השאלה היא רק עד כמה הוא יכול להשפיע על זה.
אררררבע - אחת
lemmacantor כתב: אתמול, 11:47בפציעה עצמה הוא אשם.hezildo כתב: אתמול, 11:47מה קרה שאתה לא מאשים את בכר בזה?lemmacantor כתב: אתמול, 08:38 מלכהתחילה פציעות בקבוצות אחרות שלוקחות שבועיים-שלוש, פה מתפתחות לחודשיים ואולי אף יותר. זה נראה כאילו הטיפול הרפואי כאן מהמאה ה - 18.
אתה ליצן. איך בכר אשם בפציעה?
אררררבע - אחת
חלק מהאנשים שאחראים על נושא הפציעות והכושר הגופני הם אנשים שהוא הביא איתו מב"ש או משרות אמון שלו.hezildo כתב: אתמול, 11:49הוא לא יעביר ביקורת כזאת בראיון בטלוויזיה, הוא בכל זאת לויאלי למערכת, אבל אני די בטוח שבתוך המועדוןadoram כתב: אתמול, 11:43 היה מצחיק לשמוע את ברק בראיון אחרי המשחק, כשהוא נשאל על הפציעות, איך הוא מתחיל להתפתל ולגמגם עם תירוצים.
ממנו ציפיתי ליותר.
הוא אומר מה שצריך. השאלה היא רק עד כמה הוא יכול להשפיע על זה.
אין טעם לצפות שברק יערוף שם ראשים. צריך מנהל מקצועי חזק ומבין עניין שיעשה רה-ארגון במחלקה הרפואית. בפועל אנחנו יודעים את מי יש.

- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 250 פעמים
- קיבל תודה: 176 פעמים
אני שוב אגיד, נהיה טרנד להסתלבט על דרור שמשון ולרדת עליו (אני גם שותף לו בחלקי) אבל יש פה חוסר הבנה רציני.
אנחנו לא בשנות ה90 שיש מאמן כושר שהוא גם רופא, גם מעסה, גם תזונאי וגם הכל.
יש פה צוות רחב מאוד. יש מאמן כושר ויש פיזיותרפיסטים ויש רופא וכו' וכו'
ששחקן נפצע בארבע ראשי, מתאושש מהפציעה ואז סובל מרגישות בכף רגל או דלקת כלשהי, איך זה בדיוק קשור *למאמן כושר*?
ששחקן (נהואל) נפצע שנה שעברה ב4 ראשי ואחרי חודש גילו שהפציעה מערבת גיד, איך זה קשור למאמן כושר?
כמו בכל דבר במכבי חיפה, נראה שיש פה בעיה בחלוקת סמכויות והבהרה מי אחראי על מה ולעשות סדר באירוע הזה ובשביל זה בדיוק יש ראש מחלקת כדורגל שצריך לעשות סדר בתחום הזה.
מאמן כושר צריך להיות אחראי על זה ששחקנים בכושר מתאים, צריך להיות עוד דמות שאחראית על מניעת פציעות ומעקב אחרי שחקנים, עוד דמות שאחראית על אבחון פציעה, דמויות שאחראיות על שיקום וכו'
דרור שמשון לדוגמה לא קשור לשיקום של שחקנים בשום צורה, הוא לא עובד אתם בסיטואציה הזו (למיטב ידיעתי)
אנחנו לא בשנות ה90 שיש מאמן כושר שהוא גם רופא, גם מעסה, גם תזונאי וגם הכל.
יש פה צוות רחב מאוד. יש מאמן כושר ויש פיזיותרפיסטים ויש רופא וכו' וכו'
ששחקן נפצע בארבע ראשי, מתאושש מהפציעה ואז סובל מרגישות בכף רגל או דלקת כלשהי, איך זה בדיוק קשור *למאמן כושר*?
ששחקן (נהואל) נפצע שנה שעברה ב4 ראשי ואחרי חודש גילו שהפציעה מערבת גיד, איך זה קשור למאמן כושר?
כמו בכל דבר במכבי חיפה, נראה שיש פה בעיה בחלוקת סמכויות והבהרה מי אחראי על מה ולעשות סדר באירוע הזה ובשביל זה בדיוק יש ראש מחלקת כדורגל שצריך לעשות סדר בתחום הזה.
מאמן כושר צריך להיות אחראי על זה ששחקנים בכושר מתאים, צריך להיות עוד דמות שאחראית על מניעת פציעות ומעקב אחרי שחקנים, עוד דמות שאחראית על אבחון פציעה, דמויות שאחראיות על שיקום וכו'
דרור שמשון לדוגמה לא קשור לשיקום של שחקנים בשום צורה, הוא לא עובד אתם בסיטואציה הזו (למיטב ידיעתי)
-
lemmacantor
- סמל ירוק
במקורית.hezildo כתב: אתמול, 11:50
אתה ליצן. איך בכר אשם בפציעה?
איך במקורית הוא אשם?
אררררבע - אחת
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 153 פעמים
דרור שמשון לא אחראי בלעדי על שיקום שחקנים. אם היה מערך רפואת ספורט נורמלי הם היו מטפלים בזה, אבל אין.
יודע שאני בדעת מיעוט, אבל אני מסכים עם אלכס. לבכר יש חלק בפציעות.
אם בגלל קיצור רוטציות במחיר של פציעות (למשל, סייף) ואם בגלל שהוא לא דורש צוות פיזיולוגי ראוי כבר קדנציה שלישית (וכשהיה לו את קלארק, הוא נפרד ממנו תוך עונה).
לצד זאת, ברור שהוא לא האשם העיקרי.
ראינו גם בעונה של דגו שהרוטציה הייתה רחבה שכמות הפציעות גבוהה והפתרון כאן ברור - להחליף את הצוות הפיזיולוגי/רפואי.
אם בגלל קיצור רוטציות במחיר של פציעות (למשל, סייף) ואם בגלל שהוא לא דורש צוות פיזיולוגי ראוי כבר קדנציה שלישית (וכשהיה לו את קלארק, הוא נפרד ממנו תוך עונה).
ראינו גם בעונה של דגו שהרוטציה הייתה רחבה שכמות הפציעות גבוהה והפתרון כאן ברור - להחליף את הצוות הפיזיולוגי/רפואי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ואם ידרוש? יקבל?ברק.י כתב: אתמול, 15:18 יודע שאני בדעת מיעוט, אבל אני מסכים עם אלכס. לבכר יש חלק בפציעות.
הרי אתה רואה שזה אנשי מערכת שנשארים לא משנה מי המאמן וחלקם עובדים במועדון כבר עשור +
זה כמו שבכר העיף את זילפה שנה שעברה בחזרה לנוער, ראה אותו מחליף את וייזינגר אחרי שפוטר ועכשיו התיישר וקיבל אותו כחלק מהצוות ו-וייזי הפך למאמן נייחים.
לא יודע, אבל הוא זה שהביא את דרור שמשון וכשחזר לפה לא נשמע שאפילו היה דיון כל שהוא על זה, בניגוד לאנשי צוות אחרים. למרות שלא קל להזיז בעלי תפקיד במועדון כי הדמויות מעל בכר בעייתיות, הייתי רוצה להאמין שהוא ניסה, ואני בספק.Shocking4U כתב: אתמול, 15:58ואם ידרוש? יקבל?ברק.י כתב: אתמול, 15:18 יודע שאני בדעת מיעוט, אבל אני מסכים עם אלכס. לבכר יש חלק בפציעות.
הרי אתה רואה שזה אנשי מערכת שנשארים לא משנה מי המאמן וחלקם עובדים במועדון כבר עשור +
זה כמו שבכר העיף את זילפה שנה שעברה בחזרה לנוער, ראה אותו מחליף את וייזינגר אחרי שפוטר ועכשיו התיישר וקיבל אותו כחלק מהצוות ו-וייזי הפך למאמן נייחים.
ואם אתה יודע שיש לך צוות שקשה להסתמך עליו, תייצר רוטציות רחבות. תמזער נזקים. גם זה לא קורה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לגבי ניהול עומסים זה סוגיה אחרת. לגבי צוות רפואי, מה המומחיות של בכר בנושא שהוא ימנה אנשים מטעמו? שלא נדבר על זה שהוא לא במעמד שמאפשר לו לדרוש את זה, אני מופתע שהם בכלל נתנו לו להביא את צרפתי. דרור שמשון זה בן אדם שלו, מן הסתם לא יחליף אותו.ברק.י כתב: אתמול, 16:47לא יודע, אבל הוא זה שהביא את דרור שמשון וכשחזר לפה לא נשמע שאפילו היה דיון כל שהוא על זה, בניגוד לאנשי צוות אחרים. למרות שלא קל להזיז בעלי תפקיד במועדון כי הדמויות מעל בכר בעייתיות, הייתי רוצה להאמין שהוא ניסה, ואני בספק.Shocking4U כתב: אתמול, 15:58ואם ידרוש? יקבל?ברק.י כתב: אתמול, 15:18 יודע שאני בדעת מיעוט, אבל אני מסכים עם אלכס. לבכר יש חלק בפציעות.
ואם אתה יודע שיש לך צוות שקשה להסתמך עליו, תייצר רוטציות רחבות. תמזער נזקים. גם זה לא קורה.
זה לא התפקיד של בכר לנהל את המחלקת רפואת ספורט של המועדון, זה צריך להיות אחריות של מנהל מקצועי ומנכ״ל אבל שוב אומר בהתחשב בזה שמדובר באותן דמויות שלא מתחלפות (וזה נכון לגבי רוב המחלקות במועדון חוץ מהצוות המקצועי) די ברור שמדובר באנשי שלומנו ומשרות אמון שלא יתחלפו. ראית גם שהיה את נייל קלארק ואני לא מדבר עליו כאיש מקצוע או כבן אדם אלא כדוגמא שניסו מהר מאוד מתוך המערכת לדחוק אותו החוצה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
כמו שהוא רגיל. מעמיס יותר מדי.
מה זה מעמיס יותר מדי?
אם הצוות הרפואי אומר לו שהשחקן כשיר ואין שום מומחה פיזיולוגיה שבודק עומסים, איך בכר יכול לדעת שתהיה פציעה?
אתה באמת חושב שבצוות הרפואי אמרו לבכר
שיש עומס על מוחמד ובכר התעלם מזה?
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
ברור שהוא לא אחראי על תחומי הרפואה, אבל צוותי הכושר כן באחריותו.Shocking4U כתב: אתמול, 19:08לגבי ניהול עומסים זה סוגיה אחרת. לגבי צוות רפואי, מה המומחיות של בכר בנושא שהוא ימנה אנשים מטעמו? שלא נדבר על זה שהוא לא במעמד שמאפשר לו לדרוש את זה, אני מופתע שהם בכלל נתנו לו להביא את צרפתי. דרור שמשון זה בן אדם שלו, מן הסתם לא יחליף אותו.ברק.י כתב: אתמול, 16:47לא יודע, אבל הוא זה שהביא את דרור שמשון וכשחזר לפה לא נשמע שאפילו היה דיון כל שהוא על זה, בניגוד לאנשי צוות אחרים. למרות שלא קל להזיז בעלי תפקיד במועדון כי הדמויות מעל בכר בעייתיות, הייתי רוצה להאמין שהוא ניסה, ואני בספק.Shocking4U כתב: אתמול, 15:58
ואם ידרוש? יקבל?
זה לא התפקיד של בכר לנהל את המחלקת רפואת ספורט של המועדון, זה צריך להיות אחריות של מנהל מקצועי ומנכ״ל אבל שוב אומר בהתחשב בזה שמדובר באותן דמויות שלא מתחלפות (וזה נכון לגבי רוב המחלקות במועדון חוץ מהצוות המקצועי) די ברור שמדובר באנשי שלומנו ומשרות אמון שלא יתחלפו. ראית גם שהיה את נייל קלארק ואני לא מדבר עליו כאיש מקצוע או כבן אדם אלא כדוגמא שניסו מהר מאוד מתוך המערכת לדחוק אותו החוצה.
השאלה היא אם הבעיה העיקרית היא בזה או בזה.
החליפו פה את הצוות הרפואי והתוצאות זהות.
לכן סביר להניח שהבעיה העיקרית היא בצוות הפיזיולוגי.
ושיהיה מובן - ברור שיש בעיה גם בצד הרפואי.
כך או כך, שנינו מסכימים על מהות הדברים - הבעיה למעלה, בניהול המועדון.
מה אתה מצפה שהוא יגיד? עובד איתי צוות פיזיולוגי שאני לא מאמין בו?adoram כתב: אתמול, 11:43 היה מצחיק לשמוע את ברק בראיון אחרי המשחק, כשהוא נשאל על הפציעות, איך הוא מתחיל להתפתל ולגמגם עם תירוצים.
ממנו ציפיתי ליותר.