עלי (עלי) מוחמד - נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 17 פעמים
קיבל תודה: 192 פעמים

Re: עלי (עלי) מוחמד - נושא רשמי

שליחה על ידי Shocking4U »

אין שום סיבה לשחרר אותו. הוא ישראלי, מחובר מאוד למועדון ולקהל וכשהוא כשיר הוא עדיין אחד מהשחקנים הכי טובים בליגה. יש מספיק שחקנים גרועים בסגל לשחרר לפני שיש בכלל מה לדבר על עלי מוחמד. כדאי להם להתאפס על עצמם ולהוריד את ההזייה הזאת מהפרק.
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה
הודה ל־: 51 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

אהבה שלי עלי מוחמד, הכשירות שלו בהחלט מעלה המון סימני שאלה לגבי ההמשך, אבל יש לו חוזה לעוד עונה, ובאוקטובר הוא יהיה רק בן 31, ככה שאין מה לרוץ לשחרר אותו.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 340 פעמים
קיבל תודה: 210 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

רק מכבי כתב: אתמול, 23:03
Daniel123 כתב: אתמול, 22:54 למה יצא?
נפצע מהכניסה של דהן.

אני אוהב מאוד את עלי, לצערי אי אפשר לקחת אותו בחשבון בצורה רצינית שהוא כל שני וחמישי פצוע.

יש לו בעיה פיזיולוגית של נטייה לפציעות "קטנות". זה לאו דווקא פציעות ארוכות טווח. הגוף שלא לא עומס בעומסים, ומתקשה להתמודד(דרור שמשון דיבר על זה בעבר באחד הפודקאסטים).

ככל שעלי מתבגר הנושא הזה מחריף ומתגבר.
יש הבדל בין להגיד עלי ועוד 10 שמשחק 90 דק' כל משחק שבת ורביעי לבין עלי שחקן סגל שיכול לעלות מהספסל, יכול מדי פעם לפתוח בהרכב ולקחת אותו כפרויקט בצורה דומה נניח למה שעשו למיכאל אוחנה השנה ולווסת את הדק' שלו בצורה יותר מתונה.

במקום שישחק 90 דק' ב20 משחקים ויעשה 1,800 דק', שישחק את אותם דקות ב30-35 משחקים.

בניגוד לאוחנה, הוא מספיק איכותי כדי ליהנות ממנו בדק' שהוא משחק.
בירקי
קפטן ירוק
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי בירקי »

לא משחרר בחיים. בניגוד לאוחנה, דולב ועוד גמורים, כשהוא כדיר הוא בטופ רמה של הליגה. בטח ובטח שהוא ישראלי. מחתים לעוד כמה שנים.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 81 פעמים
קיבל תודה: 333 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

KevinDurant כתב: היום, 10:12
נפצע מהכניסה של דהן.

אני אוהב מאוד את עלי, לצערי אי אפשר לקחת אותו בחשבון בצורה רצינית שהוא כל שני וחמישי פצוע.

יש לו בעיה פיזיולוגית של נטייה לפציעות "קטנות". זה לאו דווקא פציעות ארוכות טווח. הגוף שלא לא עומס בעומסים, ומתקשה להתמודד(דרור שמשון דיבר על זה בעבר באחד הפודקאסטים).

יש הבדל בין להגיד עלי ועוד 10 שמשחק 90 דק' כל משחק שבת ורביעי לבין עלי שחקן סגל שיכול לעלות מהספסל, יכול מדי פעם לפתוח בהרכב ולקחת אותו כפרויקט בצורה דומה נניח למה שעשו למיכאל אוחנה השנה ולווסת את הדק' שלו בצורה יותר מתונה.

במקום שישחק 90 דק' ב20 משחקים ויעשה 1,800 דק', שישחק את אותם דקות ב30-35 משחקים.

בניגוד לאוחנה, הוא מספיק איכותי כדי ליהנות ממנו בדק' שהוא משחק.
אני מסכים. זה שאני אומר שאי אפשר לבנות עליו, לא אומר שצריך לשחרר אותו.

אבל ההירכיה תשתנה.

מקווה שיש לו את היכולת לדעת לעלות מהספסל, ולהבין שהוא כבר לא השחקן הבכיר שהוא היה מבחינת המעמד.

הרעש התקשורתי על זה שהוא עוזב הוא פיקציה. אני מניח שכן ייעשו איתו איזו שיחת הבהרה שדברים קצת הולכים להשתנות, וקצת תיאום ציפיות. זה הכל. לא רואה אותו עוזב. שחקן כמוהו הוא נכס. כישראלי. נכס לחדר הלבשה. וכמובן שהוא כשיר, אז הוא שחקן טוב מאוד שמוסיף איזון לקבוצה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 97 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

מחרפן אותי כבר שנים הקטע שהוא מתעקש לסמוך על היכולת שלו להשתחרר מלחץ על שטח קטן והוא מכדרר ומסתובב במרכז המגרש וכמעט תמיד זה נגמר באיבוד קריטי. לפעמים כשהוא משתחרר זה עוזר ממש להתקפה אבל כשהוא לא זה אסון.
בכללי הייתי מעדיף שהיה יודע מתי פשוט לתת פס פשוט ולא להסתבך.
אופטימיות במכבי חיפה
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 42 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

נפצע מהכניסה של דהן.

כנראה שניהול העומסים שלו לא נכון
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 81 פעמים
קיבל תודה: 333 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

Adi81 כתב: היום, 13:45
נפצע מהכניסה של דהן.

כנראה שניהול העומסים שלו לא נכון
זה גם זה, אבל לא רק זה.

יש שחקנים שהם רגלי זכוכית, ובעלי גוף נוטה לפציעות.

נכון שצריך לדעת להתנהל עם סוג כזה של שחקנים, אבל בסוף זה משהו בסיסי פיזיולוגי מולד בלתי ניתן לשינוי.
שלח תגובה