אלעד אמיר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: אלעד אמיר - נושא רשמי
לצערי עושה רושם שחזר מוקדם מידי.
וגם על הצוות המקצועי שהיה צריך לנהל לו דקות בצורה יותר טובה, ולא לזרוק אותו תוך כמה ימים למשחקים עצימים.
זה היה היה המשחק הרביעי שהוא פותח בהרכב תוך 12 יום.
חוסר אחריות של כל הצוות.
החלמה מהירה ילד.
וגם על הצוות המקצועי שהיה צריך לנהל לו דקות בצורה יותר טובה, ולא לזרוק אותו תוך כמה ימים למשחקים עצימים.
זה היה היה המשחק הרביעי שהוא פותח בהרכב תוך 12 יום.
חוסר אחריות של כל הצוות.
החלמה מהירה ילד.
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 108 פעמים
- קיבל תודה: 84 פעמים
אם הייתי שחקן כדורגל פעיל לא הייתי מתקרב למועדון הזה גם אם היו מציעים לי פי 5 שכר
ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי
לתפיסתי, אנחנו נראים איתו טוב יותר משתי סיבות:greenguy כתב: 07 מאי 2026, 08:31 ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי
מקצועית - הוא אחד הבלמים הכי טכניים שהיו פה בעונות האחרונות ובקבוצה שמתקשה להניע כדור יש לו ערך משמעותי מאד
טקטית - ההגנה עומדת נמוך ומסודר יותר איתו, מאשר עם סק שמתפזר ומביא את בכר לדחוף את כולם גבוה.
הוא פתח בהרכב בהפסד למכבי ת"א ובתבוסה להפועל ת"א, ככה שלהגיד שמאז שהוא חזר אנחנו נראית טוב יותר זו קצת גניבת דעת.greenguy כתב: 07 מאי 2026, 08:31 ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי
גם היום בלעדיו ההגנה הייתה בסדר גמור.
לא צריך להפיל על הילד דברים שהוא לא.
כרגע אני לוקח את שטייפמן לפניו. גם בשל הכשירות. אבל גם מקצועית יש לו יתרונות רבים.
מקווה שינוח עכשיו ויעבוד על חיזוק הברך לקראת העונה הבאה.
נגד מכבי ת"א פתח, שיחק לצד גולדברג הגמור הזה והוא גם חזר בדיוק מפציעה לוקח זמן להתניע מה לעשות ..רק מכבי כתב: 10 מאי 2026, 05:30הוא פתח בהרכב בהפסד למכבי ת"א ובתבוסה להפועל ת"א, ככה שלהגיד שמאז שהוא חזר אנחנו נראית טוב יותר זו קצת גניבת דעת.greenguy כתב: 07 מאי 2026, 08:31 ביש מזל אני מאוד אוהב אותו ואת האופי שלו,אם לא יהיה פריכית יכול לצאת ממנו שחקן גדול. מאז שהוא חזר אנחנו נראים טוב יותר זה לא מקרי
גם היום בלעדיו ההגנה הייתה בסדר גמור.
לא צריך להפיל על הילד דברים שהוא לא.
כרגע אני לוקח את שטייפמן לפניו. גם בשל הכשירות. אבל גם מקצועית יש לו יתרונות רבים.
מקווה שינוח עכשיו ויעבוד על חיזוק הברך לקראת העונה הבאה.
ונגד הפועל ת"א הוא שיחק ליד סק אז לא עשינו בזה כלום.
אז כן חד משמעית שהוא פותח בלי סק, ההגנה נראת אחרת.
גם עם שטייפמן אותו הדבר.
לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 343 פעמים
- קיבל תודה: 215 פעמים
לא הוציאו זמן חזרה משוער אבל לפי הודעת המועדון הוא סובל ממתיחה ולא מקרע בברך. אני מאמין שזמן ההחלמה יהיה מצומצם יותרברק.י כתב: 10 מאי 2026, 20:48 לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.
כן? אני קראתי שזה קרע, לא זוכר איפה כבר.KevinDurant כתב: 11 מאי 2026, 09:38לא הוציאו זמן חזרה משוער אבל לפי הודעת המועדון הוא סובל ממתיחה ולא מקרע בברך. אני מאמין שזמן ההחלמה יהיה מצומצם יותרברק.י כתב: 10 מאי 2026, 20:48 לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.
לא קרע.ברק.י כתב: 11 מאי 2026, 15:33כן? אני קראתי שזה קרע, לא זוכר איפה כבר.KevinDurant כתב: 11 מאי 2026, 09:38לא הוציאו זמן חזרה משוער אבל לפי הודעת המועדון הוא סובל ממתיחה ולא מקרע בברך. אני מאמין שזמן ההחלמה יהיה מצומצם יותרברק.י כתב: 10 מאי 2026, 20:48 לצערי, אני חושש שאחרי הפציעה הזו, הוא יעבור שיקום במועדון ובינואר 2027 ייצא להשאלה. מקווה שלא יתפספס כמו שקרה עם לנס.
מתיחה ברצועה.