ברק בכר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: ברק בכר - נושא רשמי
ברגע שקבוצה נכנסת לסחרור קשה מאוד לעצור את זה, גם למאמנים טובים זה לא פשוט ובמיוחד שיש לנו סגל בינוני מינוס במקרה הטוב.
אני לא יודע איזה מאמן אחר היה מצליח לצאת מזה,
ןזה לא סותר את זה שבכר כנראה איבד את זה והוא כבר לא מסוגל להשפיע על השחקנים.
אני לא יודע איזה מאמן אחר היה מצליח לצאת מזה,
ןזה לא סותר את זה שבכר כנראה איבד את זה והוא כבר לא מסוגל להשפיע על השחקנים.
אררררבע - אחת
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 82 פעמים
- קיבל תודה: 184 פעמים
כאמור בנאדו ובלבול הוציאו בעבר מסחרור. חזי אתה נלחם באיתני הטבע. זה טפשי.
אז בתבוסה הבאה הוא ילך. זה כמו שהשמש תזרח מחר בבוקר. מה תעשה נגד זה?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
אני לא נלחם בכלום. אני לא מקבל את ההחלטות ואני לא אעשה כלום אם הוא ילך בתבוסה הבאה, אני לא מבין מה אתה רוצה ממני.lemmacantor כתב: 30 אפריל 2026, 22:27 כאמור בנאדו ובלבול הוציאו בעבר מסחרור. חזי אתה נלחם באיתני הטבע. זה טפשי.
אז יבוא בנאדו/בלבול/גנרי אחר במקום בכר, מה זה יעזור לך?
העונה הבאה במילא תהיה אותו דבר. הניהול הכושל לא ישתנה ותהיה קבוצה עם
סגל חרא כמו עכשיו, רק חרא אחר.
אררררבע - אחת
מכירים את זה שאתה עובד באותו מקום עבודה שנים ואז לאט לאט נגמר לך ואתה כבר מגיע בלי חשק ואתה לא מסוגל לעשות כלום?
אז ככה נראה בכר
אז ככה נראה בכר
למה הוא צריך לעשות בכוונה? גם ככה הקבוצה גרועה, הוא כבר לא יכול להשפיע על כלום לטובה או לרעה.
אררררבע - אחת
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 17 פעמים
- קיבל תודה: 203 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא חייב להתחיל ללקק עם ״יענקלה משקיע הרבה כסף בקבוצה״ עוד לפני שאיווניר שאל על השלט
היה חייב לעשות את זה.Shocking4U כתב: 02 מאי 2026, 22:29לא חייב להתחיל ללקק עם ״יענקלה משקיע הרבה כסף בקבוצה״ עוד לפני שאיווניר שאל על השלט
זה גם מרפד מעט את היחס מהקהל שאוהב את בכר, גם מרפד את המועדון מול בכר ומעכב מעט את הפיכתו לשעיר לעזאזל וגם, אני לא אופתע אם זה חלק מהתדרוך התקשורתי שקיבל מהמועדון.
-
David
- מחוזר באירופה
קצת הצחיק אותי אתמול לשמוע את גיא צרפתי מפרשן במשחק של ריאל ואומר ״שקבוצה לא יכולה להרשות לעצמה להסתמך רק על יכולת אישית של שחקנים״
תראה, למעט השער של אזולאי בגביע, השערים האחרונים שלנו באו ממהלכים קבוצתיים.Rmc כתב: 04 מאי 2026, 10:27 קצת הצחיק אותי אתמול לשמוע את גיא צרפתי מפרשן במשחק של ריאל ואומר ״שקבוצה לא יכולה להרשות לעצמה להסתמך רק על יכולת אישית של שחקנים״
העניין הוא שאין לשחקנים יכולת אישית גבוהה ועבודת האימון לא מספיקה טובה, ככה שאין לנו הרבה שערים לא מזה ולא מזה.
אז אולי בגלל זה לא שמנו כמעט גולים לאחרונה…..ברק.י כתב: 05 מאי 2026, 00:43תראה, למעט השער של אזולאי בגביע, השערים האחרונים שלנו באו ממהלכים קבוצתיים.Rmc כתב: 04 מאי 2026, 10:27 קצת הצחיק אותי אתמול לשמוע את גיא צרפתי מפרשן במשחק של ריאל ואומר ״שקבוצה לא יכולה להרשות לעצמה להסתמך רק על יכולת אישית של שחקנים״
העניין הוא שאין לשחקנים יכולת אישית גבוהה ועבודת האימון לא מספיקה טובה, ככה שאין לנו הרבה שערים לא מזה ולא מזה.
הדבר האחרון שאפשר להגיד על הכדורגל שלנו הוא שמשחקים קבוצתי
הופעת וינטג'.
הכנה טקטית טובה. הרכב מצוין (למרות החיסורים והאילוצים), חילופים במקום, וניהול משחק מעולה עם החלפת מערך בדיוק בעיתוי הנכון.
חובת ההוכחה עליו.
הכנה טקטית טובה. הרכב מצוין (למרות החיסורים והאילוצים), חילופים במקום, וניהול משחק מעולה עם החלפת מערך בדיוק בעיתוי הנכון.
חובת ההוכחה עליו.
אגב, יש עוד מישהו עדיין חושב שהוא לא יפתח את העונה הבאה?
כמו שאמרתי, יוביל את המועדון גם בעונה הבאה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אותי בעיקר מעניין למה הוא התכוון כשאמר שצריך לעלות את הסטנדרטים של המערכת ושהוא לא מדבר רק על שחקנים. מקווה שזה אומר לחתוך בבשר החי גם באנשים שנחשבים מקורבים אליו כמו דרור שמשון. כל המערך הפיזיולוגי במכבי חיפה צריך להשתנות. גם המערך האנליטי לדעתי דורש שינוי והייתי שמח אם היו מנסים להחזיר את אדם דיוויד.רק מכבי כתב: 09 מאי 2026, 23:33 אגב, יש עוד מישהו עדיין חושב שהוא לא יפתח את העונה הבאה?
מידיעה - יהיו שינויים בצוות שאמון על הנושאים הטקטיים והדאטה (לא רק אנליסטים). לגבי העניין הפיזיולוגי, אני לא יודע להגיד, אבל מקווה מאוד שזה הולך למהפכה. מדברים הרבה על שמשון (בצדק), אבל גם אורי הראל הוא דמות שצריכה לקבל חלק מהביקורת. לא אכנס לזה בנושא של בכר, אבל הבעיה במערכת שאמונה על הנושאים הללו עמוקה מהשורש.Shocking4U כתב: 09 מאי 2026, 23:51אותי בעיקר מעניין למה הוא התכוון כשאמר שצריך לעלות את הסטנדרטים של המערכת ושהוא לא מדבר רק על שחקנים. מקווה שזה אומר לחתוך בבשר החי גם באנשים שנחשבים מקורבים אליו כמו דרור שמשון. כל המערך הפיזיולוגי במכבי חיפה צריך להשתנות. גם המערך האנליטי לדעתי דורש שינוי והייתי שמח אם היו מנסים להחזיר את אדם דיוויד.רק מכבי כתב: 09 מאי 2026, 23:33 אגב, יש עוד מישהו עדיין חושב שהוא לא יפתח את העונה הבאה?
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 82 פעמים
- קיבל תודה: 184 פעמים
הכל חרטא. מילים יפות. אם הוא פותח עונה, הוא לא יחזיק מעמד יותר מדי זמן ואתם תראו בודאות שוב מכת פציעות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
טוב מאוד לגבי הדאטה וטקטי, זה long time coming. לגבי הפיזיולוגי אורי הראל הוא עוד איש מערכת שמיצה את עצמו, הוא היה מאמן כושר שנכשל פה וקיבל מלא ביקורת אז הזיזו אותו הצידה להיות אחראי על הGPSים. מבחינתי מערך פיזיולוגי זה רק לא שניהם אלא גם יש רופא לקבוצה, יש מעסים, יש פיזיו. כל המערך הזה צריך לעבור מהפכה. להביא איש שאמון על sport medicine וזה המומחיות שלו.רק מכבי כתב: 09 מאי 2026, 23:59מידיעה - יהיו שינויים בצוות שאמון על הנושאים הטקטיים והדאטה (לא רק אנליסטים). לגבי העניין הפיזיולוגי, אני לא יודע להגיד, אבל מקווה מאוד שזה הולך למהפכה. מדברים הרבה על שמשון (בצדק), אבל גם אורי הראל הוא דמות שצריכה לקבל חלק מהביקורת. לא אכנס לזה בנושא של בכר, אבל הבעיה במערכת שאמונה על הנושאים הללו עמוקה מהשורש.Shocking4U כתב: 09 מאי 2026, 23:51אותי בעיקר מעניין למה הוא התכוון כשאמר שצריך לעלות את הסטנדרטים של המערכת ושהוא לא מדבר רק על שחקנים. מקווה שזה אומר לחתוך בבשר החי גם באנשים שנחשבים מקורבים אליו כמו דרור שמשון. כל המערך הפיזיולוגי במכבי חיפה צריך להשתנות. גם המערך האנליטי לדעתי דורש שינוי והייתי שמח אם היו מנסים להחזיר את אדם דיוויד.רק מכבי כתב: 09 מאי 2026, 23:33 אגב, יש עוד מישהו עדיין חושב שהוא לא יפתח את העונה הבאה?
כל המעסים והרופאים הוחלפו מספר פעמים בשנים האחרונות. אלו לא אותם אנשים שהיו ב-3 האליפויות. וחלקם גם הוחלפו לאחר העונה של דגו. מניח שגם שם אפשר לייעל, אבל זה הרבה יותר רחב.Shocking4U כתב: 10 מאי 2026, 00:38טוב מאוד לגבי הדאטה וטקטי, זה long time coming. לגבי הפיזיולוגי אורי הראל הוא עוד איש מערכת שמיצה את עצמו, הוא היה מאמן כושר שנכשל פה וקיבל מלא ביקורת אז הזיזו אותו הצידה להיות אחראי על הGPSים. מבחינתי מערך פיזיולוגי זה רק לא שניהם אלא גם יש רופא לקבוצה, יש מעסים, יש פיזיו. כל המערך הזה צריך לעבור מהפכה. להביא איש שאמון על sport medicine וזה המומחיות שלו.רק מכבי כתב: 09 מאי 2026, 23:59מידיעה - יהיו שינויים בצוות שאמון על הנושאים הטקטיים והדאטה (לא רק אנליסטים). לגבי העניין הפיזיולוגי, אני לא יודע להגיד, אבל מקווה מאוד שזה הולך למהפכה. מדברים הרבה על שמשון (בצדק), אבל גם אורי הראל הוא דמות שצריכה לקבל חלק מהביקורת. לא אכנס לזה בנושא של בכר, אבל הבעיה במערכת שאמונה על הנושאים הללו עמוקה מהשורש.Shocking4U כתב: 09 מאי 2026, 23:51
אותי בעיקר מעניין למה הוא התכוון כשאמר שצריך לעלות את הסטנדרטים של המערכת ושהוא לא מדבר רק על שחקנים. מקווה שזה אומר לחתוך בבשר החי גם באנשים שנחשבים מקורבים אליו כמו דרור שמשון. כל המערך הפיזיולוגי במכבי חיפה צריך להשתנות. גם המערך האנליטי לדעתי דורש שינוי והייתי שמח אם היו מנסים להחזיר את אדם דיוויד.
יש נותני טון במחלקה הזאת וזה אורי הראל ודרור שמשון שהם האבא והאמא של כל מה שקשור לנושאי הגופני במכבי חיפה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 355 פעמים
- קיבל תודה: 224 פעמים
ניהול משחק אדיר שלו אתמול. המעבר ל4-4-2 היה שחמט אדיר ליצחקי שעבר ל4-2-4 וביטלנו להם כל יתרון מספרי על הדשא ושימו לב להבדל בין דקה 30-45 שהם ישבו על הרחבה שלנו למחצית השנייה שהם התקשו מאוד להגיע לשליש האחרון.
נגד הפועל באר שבע ובית"ר הוא הוכיח שהוא יכול להעמיד קבוצה כמו שצריך
מה קרה היום שהוא חזר שוב לאותו בית זונות
מה קרה היום שהוא חזר שוב לאותו בית זונות
צר לי, אין לו כל תירוץ.
יש פה סגל נוראי ויש לו צוות רפואי מזעזע. ועדיין, אי אפשר לנרמל לקבל פה כל שבועיים שלישיות. אנחנו לא בני ריינה.
היו שנים שלמות שלא היינו מקבלים 3 גולים במשחק.
התבוסות האלה משפילות. מבזות. וזה הרבה על בכר.
יש פה סגל נוראי ויש לו צוות רפואי מזעזע. ועדיין, אי אפשר לנרמל לקבל פה כל שבועיים שלישיות. אנחנו לא בני ריינה.
זה פלייאוף מבזה שלא היה כמוהו לדעתי. מעבר לתוצאות המביכות היכולת פשוט איומה. זאת לא קבוצת כדורגל, לא ברור על מה הם מתאמנים ומה ההכנות למשחקים.רק מכבי כתב: 13 מאי 2026, 21:32 צר לי, אין לו כל תירוץ.
הוא צריך להיות ממש חסר מודעות כדי לא להבין שהוא צריך להתפטר