מד אופטימיות לעונה הקרובה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 126 פעמים
- קיבל תודה: 78 פעמים
מד אופטימיות לעונה הקרובה
דרגו כמה אתם חושבים שנראה שינוי בעונה הקרובה.
למען הסר ספק, 10 מייצג תואר כל שהוא ולא הרחקה של הבעלים שצריכה לקרות בכל מקרה.
1 מייצג שאתם פחות או יותר חושבים שנתמודד על ירידה ו- 5 שנגיע לאן שהגענו בעונה האחרונה.
סימנתי 5 וזה הכי אופטימי שאני יכול לדמיין כרגע
למען הסר ספק, 10 מייצג תואר כל שהוא ולא הרחקה של הבעלים שצריכה לקרות בכל מקרה.
1 מייצג שאתם פחות או יותר חושבים שנתמודד על ירידה ו- 5 שנגיע לאן שהגענו בעונה האחרונה.
סימנתי 5 וזה הכי אופטימי שאני יכול לדמיין כרגע
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 390 פעמים
- קיבל תודה: 248 פעמים
Re: מד אופטימיות לעונה הקרובה
מן הסתם כרגע אי אפשר להיות אופטימי מהמשולש של בכר, רפאלוב ועובדיה.
אני חושב שנכון להיום כל הרביעייה שסיימה לפנינו נמצאת בנק' פתיחה ועם צוות שעובד יותר טוב מאתנו.
תוסיף על זה שכל עונה מתחברת לה איזה נתניה/הפועל חיפה/מכבי פ''ת/הפועל פ''ת גנרית כזאת שעושה עונה טובה ואם נניח עונה כזאת באה מקבוצה כמו נתניה שמלכתחילה התקציב שלה הוא יותר גבוה מאיזה הפועל פ''ת אז היא יכולה גם לסיים מעלינו.
כרגע אני חושב שאנחנו באזור ה5-7 אם הייתי חייב לדרג.
אני חושב שנכון להיום כל הרביעייה שסיימה לפנינו נמצאת בנק' פתיחה ועם צוות שעובד יותר טוב מאתנו.
תוסיף על זה שכל עונה מתחברת לה איזה נתניה/הפועל חיפה/מכבי פ''ת/הפועל פ''ת גנרית כזאת שעושה עונה טובה ואם נניח עונה כזאת באה מקבוצה כמו נתניה שמלכתחילה התקציב שלה הוא יותר גבוה מאיזה הפועל פ''ת אז היא יכולה גם לסיים מעלינו.
כרגע אני חושב שאנחנו באזור ה5-7 אם הייתי חייב לדרג.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 126 פעמים
- קיבל תודה: 78 פעמים
בכוונה פתחתי את זה עכשיו לפני שהחתמה כזאת או אחרת שוברת לאנשים את המוח
בסוף הבייסליין שלנו פשוט עצוב ואני באמת לא רואה מצב שבו אנחנו נותנים עונה טובה יותר מהאחרונה
בסוף הבייסליין שלנו פשוט עצוב ואני באמת לא רואה מצב שבו אנחנו נותנים עונה טובה יותר מהאחרונה
סימנתי 1 לפני שקראתי את ההודעת פתיחת נושא שלך, כי ראיתי שאלה על אופטימיות ואני לא יכול להיות פחות אופטימי.
אני לא חושב שנרד ליגה אבל או נתמודד נגד הירידה, לדעתי נהיה מקומות 5-6 גם בעונה הבאה. זה אולי יראה קצת פחות טוב אפילו מהעונה.
אני לא חושב שנרד ליגה אבל או נתמודד נגד הירידה, לדעתי נהיה מקומות 5-6 גם בעונה הבאה. זה אולי יראה קצת פחות טוב אפילו מהעונה.
אופטימיות במכבי חיפה
בדיוק מה שקרה לי,סימנתי 1 אבל בטוח שבלי שינוי מהותי לא נראה יותר ממקום 5Apoc כתב: אתמול, 13:08 סימנתי 1 לפני שקראתי את ההודעת פתיחת נושא שלך, כי ראיתי שאלה על אופטימיות ואני לא יכול להיות פחות אופטימי.
קשה לי לראות מצב גרוע יותר מהעונה הנוכחית.
קודם כל מחליפים את כל הצוות הפזיולוגי או לפחות את רובו, זה כבר טוב ויעמדו לרשות המאמן יותר שחקנים כשירים.
לא חושב שנסיים בפער כזה משמעותי ממקום ראשון כמו העונה.
הכל תלוי בפתיחת העונה, אם נקבל הגרלה נוחה יחסית ודברים יסתדרו לנו טוב זה יתגלגל להצלחה.
קודם כל מחליפים את כל הצוות הפזיולוגי או לפחות את רובו, זה כבר טוב ויעמדו לרשות המאמן יותר שחקנים כשירים.
הכל תלוי בפתיחת העונה, אם נקבל הגרלה נוחה יחסית ודברים יסתדרו לנו טוב זה יתגלגל להצלחה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 94 פעמים
- קיבל תודה: 207 פעמים
2. מועדון הזיה לחלוטין. פותחים עונה שנייה ברצף עם מאמן שאף אחד לא חושב שיסיים עונה. כל הכשלונרים נשארו בתפקידם.
דרור פה ומעבר להכל בכר יעשה את ההכנה לעונה הקרובה. אז לא באמת משנה.Smile כתב: אתמול, 13:42 קשה לי לראות מצב גרוע יותר מהעונה הנוכחית.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
למעט התקופה של לוזון, עכשיו אני הכי מיואש שאני זוכר את עצמי בהקשר של המועדון.
מעבר לזה שהמועדון במצב מזעזע (סגל, אימון, כושר, תקשורת, יחסים עם הקהל וניהול בכללותו), אני גם לא רואה מי אמור להוציא אותנו מהמצב הזה.
מעבר לזה שהמועדון במצב מזעזע (סגל, אימון, כושר, תקשורת, יחסים עם הקהל וניהול בכללותו), אני גם לא רואה מי אמור להוציא אותנו מהמצב הזה.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 35 פעמים
0
לא נתמודד על ירידה.
נרד ליגה לפני הפלייאוף.
לא נתמודד על ירידה.
נרד ליגה לפני הפלייאוף.
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
אנחנו תלויים בזרים שיגיעו. בשביל שנצליח צריכים להגיע לכאן פה שחקנים מעל הליגה, ומי שנשאר(בעיקר בנסון) יעלו את הרמה. מישהו רואה את זה קורה? לא מצליחים לפגוע כאן בזר מעל הליגה כבר כמה שנים, אז עכשיו ייפגעו ב3-4? סיכוי מאוד קטן.
בלי קשר, תמיד צריך להסתכל לצדדים.
ב"ש אם תאבד את ונטורה וקנגוואה + המצב הרפואי המתמשך של ביטון תיחלש משמעותית.
בית"ר לדעתי לא תצליח לשחזר את העונה הזאת. גם אם יצחקי ישאר, ובוודאי שאם לא. אצילי לא נעשה צעיר יותר. שועה לא ברור אם יישאר. ולא ברור אם יצליחו לגשר על פערים כספיים כספי ע"פ עם הזרים. חוץ מזה שמלכתחילה הם רכבו על זה ששאר הקבוצות היו בעונה חלשה.
הפועל ת"א תמשיך להיות קבוצה טובה. הם שומרים על בסיס טוב ויצרפו עוד כמה שחקנים שייתנו להם את החיזוק במקומות שהם צריכים.
מכבי ת"א זו תעלומה. זה מריח שהם הולכים לריבילד וקשה לצפות לאן זה הולך.
בלי קשר, תמיד צריך להסתכל לצדדים.
ב"ש אם תאבד את ונטורה וקנגוואה + המצב הרפואי המתמשך של ביטון תיחלש משמעותית.
בית"ר לדעתי לא תצליח לשחזר את העונה הזאת. גם אם יצחקי ישאר, ובוודאי שאם לא. אצילי לא נעשה צעיר יותר. שועה לא ברור אם יישאר. ולא ברור אם יצליחו לגשר על פערים כספיים כספי ע"פ עם הזרים. חוץ מזה שמלכתחילה הם רכבו על זה ששאר הקבוצות היו בעונה חלשה.
הפועל ת"א תמשיך להיות קבוצה טובה. הם שומרים על בסיס טוב ויצרפו עוד כמה שחקנים שייתנו להם את החיזוק במקומות שהם צריכים.
מכבי ת"א זו תעלומה. זה מריח שהם הולכים לריבילד וקשה לצפות לאן זה הולך.
גם אם יביאו 2 זרים מעל הליגה ואז יעשו עוד איזה תיקון בינואר זה יספיק בשביל לפחות להאבק עד הסוף ובלי לקבל כל מיני השפלות.
כרגע מוקדם מדי כדי להעריך, אבל אני לא אופטימי כי הניהול בבסיסו לא השתנה. סימנתי 3 ואני לארג'.
הצלחה היא סכנה
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 123 פעמים
- קיבל תודה: 94 פעמים
ינואר הוא אינדיקטור טוב לקיץ.
רפאלוב כבר היה משופשף אז והאימפוטנציה ההתקפית של הקבוצה הייתה על השולחן.
עדיין מה שהגיע לכאן זה בנסון החלש והמועמד המרכזי (ברוניניו) גם לא היה פרופיל מרשים במיוחד.
לכן אני לא רואה סיבה להאמין שמשהו ישתנה מהיסוד.
רפאלוב כבר היה משופשף אז והאימפוטנציה ההתקפית של הקבוצה הייתה על השולחן.
עדיין מה שהגיע לכאן זה בנסון החלש והמועמד המרכזי (ברוניניו) גם לא היה פרופיל מרשים במיוחד.
לכן אני לא רואה סיבה להאמין שמשהו ישתנה מהיסוד.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 42 פעמים