צוות מקצועי 26/27 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 24 פעמים
- קיבל תודה: 236 פעמים
Re: צוות מקצועי 26/27 - נושא רשמי
הסדרה מראה מדוע הוא נכשל שם.
יש הבדל עצום בין לדעת לזהות שחקן ברמה המקצועית לבין לנהל מערכות.
התפקיד שלו כאן אמור להיות מה שהוא עשה בעבר בתקופה של אלברמן. לא חושב שיש מה לקשור בין זה לבין הסדרה.
מסכים אגב שגם ברמת ההתנהלות וגם ברמה האנושית הסדרה לא עושה עמו חסד, וזה בלשון המעטה.
ממליץ לשמוע אותו כאן:
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 31 מאי 2026, 01:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אם מחר יאתר את יאמל הבא זה לא מעניין, צריך לקבל מכתב פיטורים מחר מה זה הטינופות הזו גועל נפש של בנאדם רקוב
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 69 פעמים
- קיבל תודה: 45 פעמים
בורג תכף הופך להיות טרנדינג בטוויטר. פרימו כמובן לא מפספס הזדמנות לרכב על זה.
אמר האיש שבעצמו אסור להעסיק באף תפקיד בתקשורת חחח אוי האירוניה
אופטימיות במכבי חיפה
פרימו זה חלאה וייחפש הזדמנות לנגח את מכבי חיפה ולהלל את הגרמנים, ספציפית פה בורג לא צריך להישאר פה אחרי זה וברור לי שזה הוראה מלמעלה ועדיין הוא בחר לבצע
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 123 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
ראיתי רק את הקטע שהוא אומר לשחקן שלא יהיה פיצוי.
בכל מקרה לא מבין את ההתייפיפות פה מצד אותם משתמשים שקוראים לחתוך/להקפיא את פדראו אחרי שבמשך עונה וחצי לא שיחק. זה לא יותר גרוע מאשר הדיבורים בסרטון?
דבר שני - אני לא מבין מה אתם רוצים - להחרים אותו? להחרים פרנסה של בן אדם שאמור לשבת על תפקיד אחר בכלל זה לא פחות גרוע בעיניי.
ודבר שלישי ואחרון - אתם רוצים קבוצה טובה. אני בטןח שכולם פה יחתמו על תרחיש תאורטי של מאור בורג כסקאוט ומקום שלישי בעונה מאשר מקום שמיני.
שלא תבינו לא נכון. אני חושב שזה תת רמה הדיבורים הללו ועדיין חושב שאם הוא טוב אז טוב שחזר לתפקיד של סקאוט שלא קשור ליחסי אנוש כמעט בשום צורה.
בכל מקרה לא מבין את ההתייפיפות פה מצד אותם משתמשים שקוראים לחתוך/להקפיא את פדראו אחרי שבמשך עונה וחצי לא שיחק. זה לא יותר גרוע מאשר הדיבורים בסרטון?
דבר שני - אני לא מבין מה אתם רוצים - להחרים אותו? להחרים פרנסה של בן אדם שאמור לשבת על תפקיד אחר בכלל זה לא פחות גרוע בעיניי.
ודבר שלישי ואחרון - אתם רוצים קבוצה טובה. אני בטןח שכולם פה יחתמו על תרחיש תאורטי של מאור בורג כסקאוט ומקום שלישי בעונה מאשר מקום שמיני.
שלא תבינו לא נכון. אני חושב שזה תת רמה הדיבורים הללו ועדיין חושב שאם הוא טוב אז טוב שחזר לתפקיד של סקאוט שלא קשור ליחסי אנוש כמעט בשום צורה.