יליד ספטמבר 2009
1.90
גדל במחלקת הנוער של קריית אונו, עבר ממנה למכבי פתח תקוה ומשם למכבי ת"א. אחרי שתי עונות בהפועל ת"א עבר למחלקת הנוער של מכבי חיפה.
חתם עד 2029 בירוק.
מנהל: Shocking4U
tago064 כתב: היום, 19:01 פעם היית צריך לעבוד קשה ולהוכיח את עצמך אפילו בקבוצות אחרות כדי להוכיח לקבל חוזה והבטחות ממגבי חיפה, היום כל מה שצריך זה סוכנים ויחסי ציבור. זה מביך אותי שלשחקן בן 16 מבטיחים להיות חלוץ שני לפני חלוץ שהוכיח את עצמו עם מעל 100 שערים בליגת העל, רק כי חטפו ביקורות על התנהלות מול שחקן נוער אחר שעדיין לא הוכיח את עצמו. מראה את כל הכיוון שרקוב כאן. בלי קשר בהצלחה לגרימברג!!
מה זה לא הבטיחו לו כלום? לפי הפרסומים בונים עליו להיות חלוץ שני ליד חלוץ זר שאף אחד לא יודע את הרמה שלו, לפני מלמד, הוא יכול להיות פוטנציאל הכי גדול שיש, הוא בסוף צריך שחקנים מובילים לידו, מה שאין לנו. בינתיים אני יכול לבנות לך הרכב רק של שחקני נוער שיש לנו בסגל, אתה צריך שחקנים מובילים.ab1729 כתב: היום, 20:07tago064 כתב: היום, 19:01 פעם היית צריך לעבוד קשה ולהוכיח את עצמך אפילו בקבוצות אחרות כדי להוכיח לקבל חוזה והבטחות ממגבי חיפה, היום כל מה שצריך זה סוכנים ויחסי ציבור. זה מביך אותי שלשחקן בן 16 מבטיחים להיות חלוץ שני לפני חלוץ שהוכיח את עצמו עם מעל 100 שערים בליגת העל, רק כי חטפו ביקורות על התנהלות מול שחקן נוער אחר שעדיין לא הוכיח את עצמו. מראה את כל הכיוון שרקוב כאן. בלי קשר בהצלחה לגרימברג!!
אף אחד לא הבטיח לו כלום. בסוף, הכל תלוי בשאלה אם יהיה טוב או לא.
ולגבי ה"פעם", מזכיר לך שגם קטן הוקפץ, בגילו, לשחק מול פריז בשמינית גמר המחזיקות.
1. לא ראיתי פרסום שבו נאמר שהובטח לו להיות חלוץ שני.tago064 כתב: היום, 20:25מה זה לא הבטיחו לו כלום? לפי הפרסומים בונים עליו להיות חלוץ שני ליד חלוץ זר שאף אחד לא יודע את הרמה שלו, לפני מלמד, הוא יכול להיות פוטנציאל הכי גדול שיש, הוא בסוף צריך שחקנים מובילים לידו, מה שאין לנו. בינתיים אני יכול לבנות לך הרכב רק של שחקני נוער שיש לנו בסגל, אתה צריך שחקנים מובילים.ab1729 כתב: היום, 20:07tago064 כתב: היום, 19:01 פעם היית צריך לעבוד קשה ולהוכיח את עצמך אפילו בקבוצות אחרות כדי להוכיח לקבל חוזה והבטחות ממגבי חיפה, היום כל מה שצריך זה סוכנים ויחסי ציבור. זה מביך אותי שלשחקן בן 16 מבטיחים להיות חלוץ שני לפני חלוץ שהוכיח את עצמו עם מעל 100 שערים בליגת העל, רק כי חטפו ביקורות על התנהלות מול שחקן נוער אחר שעדיין לא הוכיח את עצמו. מראה את כל הכיוון שרקוב כאן. בלי קשר בהצלחה לגרימברג!!
ולגבי ה"פעם", מזכיר לך שגם קטן הוקפץ, בגילו, לשחק מול פריז בשמינית גמר המחזיקות.
לגבי קטן שכבר הזכרת, הוא היה היחיד, יוסי בניון גם היה צעיר והגיע כרכש מבטיח לאחר שכבר עבר עונת בוגרים. להזכיר לך גם אבו פאני עבר שנתיים השאלה וגם ג'אבר, נטע לביא לא, אבל זה היה בשנים רעות מאד שלנו וגם לו הייתה אולי עונה גג שתיים טובות. ויסמן בקושי נתן חצי עונה אצלנו, ובטח תגיד לי גם רפאלוב שעלה לבוגרים כששלטנו בליגה. אבל תשים לב שאלה שמות בודדים.
בשנה האחרונה אני כבר קורא שישה שחקני נוער שבונים עליהם רק על סמך אותו מחדל ירין לו שלא התלהבתי ממנו בבית"ר. זה קורה רק בגלל הביקורות על ההתנהלות מול אותו לוי, אז פתאום לקחו את זה 10 צעדים קדימה במקום לבנות אותם כמו שצריך.
הבעיה זה שאתה לא מבין את ההבדל ברמת הטלאנטtago064 כתב: היום, 20:25מה זה לא הבטיחו לו כלום? לפי הפרסומים בונים עליו להיות חלוץ שני ליד חלוץ זר שאף אחד לא יודע את הרמה שלו, לפני מלמד, הוא יכול להיות פוטנציאל הכי גדול שיש, הוא בסוף צריך שחקנים מובילים לידו, מה שאין לנו. בינתיים אני יכול לבנות לך הרכב רק של שחקני נוער שיש לנו בסגל, אתה צריך שחקנים מובילים.ab1729 כתב: היום, 20:07tago064 כתב: היום, 19:01 פעם היית צריך לעבוד קשה ולהוכיח את עצמך אפילו בקבוצות אחרות כדי להוכיח לקבל חוזה והבטחות ממגבי חיפה, היום כל מה שצריך זה סוכנים ויחסי ציבור. זה מביך אותי שלשחקן בן 16 מבטיחים להיות חלוץ שני לפני חלוץ שהוכיח את עצמו עם מעל 100 שערים בליגת העל, רק כי חטפו ביקורות על התנהלות מול שחקן נוער אחר שעדיין לא הוכיח את עצמו. מראה את כל הכיוון שרקוב כאן. בלי קשר בהצלחה לגרימברג!!
לגבי קטן שכבר הזכרת, הוא היה היחיד, יוסי בניון גם היה צעיר והגיע כרכש מבטיח לאחר שכבר עבר עונת בוגרים. להזכיר לך גם אבו פאני עבר שנתיים השאלה וגם ג'אבר, נטע לביא לא, אבל זה היה בשנים רעות מאד שלנו וגם לו הייתה אולי עונה גג שתיים טובות. ויסמן בקושי נתן חצי עונה אצלנו, ובטח תגיד לי גם רפאלוב שעלה לבוגרים כששלטנו בליגה. אבל תשים לב שאלה שמות בודדים.
בשנה האחרונה אני כבר קורא שישה שחקני נוער שבונים עליהם רק על סמך אותו מחדל ירין לו שלא התלהבתי ממנו בבית"ר. זה קורה רק בגלל הביקורות על ההתנהלות מול אותו לוי, אז פתאום לקחו את זה 10 צעדים קדימה במקום לבנות אותם כמו שצריך.
בוא לא נסחףHulk כתב: היום, 20:50הבעיה זה שאתה לא מבין את ההבדל ברמת הטלאנטtago064 כתב: היום, 20:25מה זה לא הבטיחו לו כלום? לפי הפרסומים בונים עליו להיות חלוץ שני ליד חלוץ זר שאף אחד לא יודע את הרמה שלו, לפני מלמד, הוא יכול להיות פוטנציאל הכי גדול שיש, הוא בסוף צריך שחקנים מובילים לידו, מה שאין לנו. בינתיים אני יכול לבנות לך הרכב רק של שחקני נוער שיש לנו בסגל, אתה צריך שחקנים מובילים.ab1729 כתב: היום, 20:07
ג׳אבר פאני וייסמן זה שחקנים מוכשרים ברמה הישראלית עם פוטנציאל לכוכבים בליגה או שחקנים בדרג ב של אירופה שגם התחילו לקבל דקות לקראת גיל ה20 כי בגיל 16 לא היו באזור של הבוגרים.
גרימברג ושטייפמן נכנסים לקבוצה השניה של החריגים כמו חלאילי גלוך פרץ סולומון בגלל זה הם מקבלים דקות ובונים עליהם ככה.
עולים כפוטנציאל וכשחקנים משלימים שיפרצו ולא כחלון ראווה
ברור שהוא יכול להיות בלוף, אבל ברמת הפידבק מה שראינו בבוגרים וגם הקבוצות שמתעניינות בהם לא קשה להבין שזה לא עוד שובל גוזלן ואיעד חבשיApoc כתב: היום, 21:08בוא לא נסחףHulk כתב: היום, 20:50הבעיה זה שאתה לא מבין את ההבדל ברמת הטלאנטtago064 כתב: היום, 20:25
מה זה לא הבטיחו לו כלום? לפי הפרסומים בונים עליו להיות חלוץ שני ליד חלוץ זר שאף אחד לא יודע את הרמה שלו, לפני מלמד, הוא יכול להיות פוטנציאל הכי גדול שיש, הוא בסוף צריך שחקנים מובילים לידו, מה שאין לנו. בינתיים אני יכול לבנות לך הרכב רק של שחקני נוער שיש לנו בסגל, אתה צריך שחקנים מובילים.
ג׳אבר פאני וייסמן זה שחקנים מוכשרים ברמה הישראלית עם פוטנציאל לכוכבים בליגה או שחקנים בדרג ב של אירופה שגם התחילו לקבל דקות לקראת גיל ה20 כי בגיל 16 לא היו באזור של הבוגרים.
גרימברג ושטייפמן נכנסים לקבוצה השניה של החריגים כמו חלאילי גלוך פרץ סולומון בגלל זה הם מקבלים דקות ובונים עליהם ככה.
אי אפשר להגיד על שחקן שהוא חלאילי/גלוך/סולומון עד שראית אותו לפחות עונה מלאה בקבוצה הבוגרת כשחקן הרכב
גם על גוזלן וחבשי בשלב הזה בקריירה לא חשבו שיצאו גוזלן וחבשיHulk כתב: לפני 35 דקותברור שהוא יכול להיות בלוף, אבל ברמת הפידבק מה שראינו בבוגרים וגם הקבוצות שמתעניינות בהם לא קשה להבין שזה לא עוד שובל גוזלן ואיעד חבשיApoc כתב: היום, 21:08בוא לא נסחףHulk כתב: היום, 20:50
הבעיה זה שאתה לא מבין את ההבדל ברמת הטלאנט
אי אפשר להגיד על שחקן שהוא חלאילי/גלוך/סולומון עד שראית אותו לפחות עונה מלאה בקבוצה הבוגרת כשחקן הרכב