מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה
הודה ל־: 80 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

שליחה על ידי Kandaurov »

KevinDurant כתב: היום, 06:30
greenguy כתב: היום, 00:32 מה אומרים עליו בפורום אוהדים שלהם? זאת האינדיקציה הכי טובה
@Kandaurov תוכל אולי לעזור פה?
כשקראתי עליו בזמנו הוא היה טופ 3 שחקנים אהובים בקבוצה וגם נבחר לשחקן החודש של הקבוצה על ידי האוהדים מספר פעמים בתקופה שלו שם.
כמו כל האוהדים בעולם בערך, היו גם כאלה שיצאו נגדו בגלל שעשה כביכול שביתה איטלקית כדי לעבור אלינו והיו כאלה שבעדו.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 101 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

בכל הכתבות עד כה כתוב שהוא ממש לא עוזר בהגנה או במשחק הלחץ ומפת החום שלו מראה שהוא תמיד הולך שמאלה. מה הם מתכננים בקישור? ירין לוי לא יעצור התקפות לבד
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Kandaurov »

לגבי ירמקוב - אם יתעקשו על 5, אז האוקראינים ישלמו 5.
הם כבר הוציאו 4 על שתי רכישות, ישלמו גם 5 אם צריך.
tago064
הופעת בכורה בבוגרים
הודה ל־: 2 פעמים
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי tago064 »

לא מלהיב אותי במיוחד הברוניניו הזה, קיוויתי לשחקן עם מספרים קצת יותר גבוהים, בטח כשטוענים כבר חצי שנה שזו העמדה הכי משמעותית בקבוצה וששם ישימו את הסכום הכי גבוה. ב-1.7 מיליון אירו יכלו למצוא שחקן דומיננטי יותר.

אם לא מתכוונים להחתים קיצוני נוסף לצד ימין, אז שוב צריך לקוות שיאיר מרדכי יהיה בינגו וייתן לפחות אותה כמות כמו העונה, שגורה יכפיל את המספרים שלו, שבנסון יעשה עונה כמו לפני ארבע שנים, שאחד הקשרים מהאמצע פתאום ייתן עונה של מספרים וזה רק כדי להתמודד על אליפות. יותר מדי סימני שאלה, שום שחקן שאפשר להגיד שהוא מפלצת של מספרים. לא סבע, לא אצילי, לא שרי. לוקסוס גדול מדי לטעמי.

בקשר לירמקוב, די ברור שיעדיפו למכור מאשר לשדרג בצורה משמעותית, אותו שטנץ כל שנה ואז להביא מישהו בסכום גבוה אבל פחות טוב. הכוכב האדום מסתבר האריכו את החוזה של גלזר במטרה להרוויח עליו. בנוסף לזה שהמיסוי הוא של ישראלי, לא רואה את זה משתלם יותר מאשר להאריך חוזה לירמקוב.
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 20 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

קיצר לפי הכתבות היום ירמקוב עוזב?
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 151 פעמים
קיבל תודה: 86 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

יענקל'ה הולך לסגור עוד שנה ברווח יפה אה
:!: יענקלך
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 30 פעמים
קיבל תודה: 254 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

Kandaurov כתב: היום, 12:41
greenguy כתב: היום, 00:32 מה אומרים עליו בפורום אוהדים שלהם? זאת האינדיקציה הכי טובה
כשקראתי עליו בזמנו הוא היה טופ 3 שחקנים אהובים בקבוצה וגם נבחר לשחקן החודש של הקבוצה על ידי האוהדים מספר פעמים בתקופה שלו שם.
כמו כל האוהדים בעולם בערך, היו גם כאלה שיצאו נגדו בגלל שעשה כביכול שביתה איטלקית כדי לעבור אלינו והיו כאלה שבעדו.
לא היה דיבור שהוא עובר למטאליסט החלאות? מה קרה עם זה בסוף
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Kandaurov »

Shocking4U כתב: היום, 14:39
כבר הצטלם עם המדים לוולקאם וכל המסביב ואז עשה אחורה פנה כי המשפחה התנגדה כי מטאליסט משחקים בקייב ששם כביכול יותר מסוכן בגלל המלחמה, לביב ממש קרובה לפולין ושם טיפה יותר רגוע. אגב מטאליסט, עשו מיתוג מחדש למועדון, השם החדש FC Kharkiv. שינו צבעים שינו סמל, הכל.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

נראה לי במקרה של ירמקוב
המועדון רוצה למכור אותו ולגזור את הקופון יותר ממה שהוא רוצה ללכת להצעות שיש עליו כרגע
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Kandaurov כתב: היום, 16:18
Shocking4U כתב: היום, 14:39

כבר הצטלם עם המדים לוולקאם וכל המסביב ואז עשה אחורה פנה כי המשפחה התנגדה כי מטאליסט משחקים בקייב ששם כביכול יותר מסוכן בגלל המלחמה, לביב ממש קרובה לפולין ושם טיפה יותר רגוע. אגב מטאליסט, עשו מיתוג מחדש למועדון, השם החדש FC Kharkiv. שינו צבעים שינו סמל, הכל.
לעומת ישראל שבה אין מלחמה? סלול
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 102 פעמים
קיבל תודה: 227 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

Shocking4U כתב: היום, 16:33 נראה לי במקרה של ירמקוב
המועדון רוצה למכור אותו ולגזור את הקופון יותר ממה שהוא רוצה ללכת להצעות שיש עליו כרגע
לי נראה שהסוכן דוחף ידיעות באוקראינה, כדי ללחוץ לחוזה יותר טוב פה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 20 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

שיביאו לו חוזה כמו ברוניניו ושלום על ישראל.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 83 פעמים
קיבל תודה: 157 פעמים

שליחה על ידי Smile »

שיימכר, נלך לעוד עונה פיננסית (= שחר עושה עוד כסף) ואז אולי גם אחרון הטמבלים שתומכים בטרחן יבינו שהם סך הכל חבילת שטרות ביציע.
ואז יגיע היום המיוחל לו כולנו מצפים - החלפת בעלות.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 123 פעמים
קיבל תודה: 459 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

Smile כתב: היום, 18:03 שיימכר, נלך לעוד עונה פיננסית (= שחר עושה עוד כסף) ואז אולי גם אחרון הטמבלים שתומכים בטרחן יבינו שהם סך הכל חבילת שטרות ביציע.
רק אתמול רכשו פה שחקן ב1.7 מיליון יורו.

''עונה פיננסית''.

נו באמת..
greenguy
מכונת תארים

שליחה על ידי greenguy »

רק מכבי אתה משתמש מדהים שאני מאוד מעריך אבל כן זה כן פיננסי.
זה שאתה משכיב סכום(שמי יודע אם הוא בכלל אמיתי ולא ניפוח של סוכנים) על שחקן אחד אבל מקצץ בכל השאר זה לא אומר שזה לא פיננסי.
מכבי חיפה עושה הרבה כסף,מעבר למנויים מעבר למרצ׳נדייז וזכויות שידור.
קודם כל דוחפים מלא צעירים השנה וזה מראה על מגמה ברורה. אגב אני לא נגד אני חושב שבהעדר ישראלים איכותיים בשוק אנחנו צריכים ללכת פה על בניה מוצהרת ולא כמו שהם מנסים לייפות את זה ופשוט להגיד,אנחנו לא בקטע של להשקיע בזרים תותחים אנחנו כרגע מוכרים את הנכסים שיש לנו ונשענים על צעירים מהנוער. זה מה שקורה בפועל.
משלמים לזרים שהם זרים לכדורגל,מוכרים במליונים את השחקנים הבאמת איכותיים שלנו ולא מביאים מחליפים ראויים או לא מביאים בכלל.
כמובן שנשפוט בסוף החלון אבל אתם לא לומדים כלום. הכל אותו הדבר
בוא נראה איך זה יגמר.
כרגע לא בטוח שיהיה לך גם שוער איכותי ועכשיו קצת דיבורים על ירין שבכלל לא בטוח שישאר וזה בלי כל החורים שיש בסגל. אה ובכלל לא נזכיר שברוניניו לא 10
לא שיש לי טענות שהביאו אותו כי צריך פה יצירתיות,אבל להגיד שזה לא פיננסי. שחר כבר הרבה זמן מתנהל בסופר פיננסיות
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 123 פעמים
קיבל תודה: 459 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

greenguy כתב: היום, 18:43 רק מכבי אתה משתמש מדהים שאני מאוד מעריך אבל כן זה כן פיננסי.
זה שאתה משכיב סכום(שמי יודע אם הוא בכלל אמיתי ולא ניפוח של סוכנים) על שחקן אחד אבל מקצץ בכל השאר זה לא אומר שזה לא פיננסי.
קודם כל דוחפים מלא צעירים השנה וזה מראה על מגמה ברורה. אגב אני לא נגד אני חושב שבהעדר ישראלים איכותיים בשוק אנחנו צריכים ללכת פה על בניה מוצהרת ולא כמו שהם מנסים לייפות את זה ופשוט להגיד,אנחנו לא בקטע של להשקיע בזרים תותחים אנחנו כרגע מוכרים את הנכסים שיש לנו ונשענים על צעירים מהנוער. זה מה שקורה בפועל.
משלמים לזרים שהם זרים לכדורגל,מוכרים במליונים את השחקנים הבאמת איכותיים שלנו ולא מביאים מחליפים ראויים או לא מביאים בכלל.
בוא נראה איך זה יגמר.
כרגע לא בטוח שיהיה לך גם שוער איכותי ועכשיו קצת דיבורים על ירין שבכלל לא בטוח שישאר וזה בלי כל החורים שיש בסגל. אה ובכלל לא נזכיר שברוניניו לא 10
לא שיש לי טענות שהביאו אותו כי צריך פה יצירתיות,אבל להגיד שזה לא פיננסי. שחר כבר הרבה זמן מתנהל בסופר פיננסיות
קודם כל, מעריך את המילים. תודה.

אפתח בכך שאמרת הכל - נשפוט בסוף החלון.

בגדול, ממליץ לא להתרגש מדברים שעולים בתקשורת ולחכות שדברים יהיו רשמיים. לכאן או לכאן. 2 ההחתמות האחרונות מוכיחות את זה יפה. אין שום סיבה שאתה תדע משהו לפני שהוא יהיה רשמי. ואני מאוד מקווה שככה זה ימשיך.
יחד עם זאת, ולא שזה אמור "להרגיע" אותך - אבל אני כותב כאן באחריות שיש עוד חלון ארוך ויקרו עוד דברים ושינויים. הייתי נושם כרגע.

אמרתי ואגיד שוב - הבעיה כאן כמעט אף פעם לא הייתה כמות הכסף שייצא, אלא איך הוא ייצא ועל מה הוא ייצא. וגם הקיץ הזה ייפול על השאלה "את מה הכסף הביא", ולא "כמה כסף ייצא".
greenguy
מכונת תארים

שליחה על ידי greenguy »

רק מכבי כתב: היום, 18:50
greenguy כתב: היום, 18:43 רק מכבי אתה משתמש מדהים שאני מאוד מעריך אבל כן זה כן פיננסי.
בוא נראה איך זה יגמר.
קודם כל, מעריך את המילים. תודה.

אפתח בכך שאמרת הכל - נשפוט בסוף החלון.

בגדול, ממליץ לא להתרגש מדברים שעולים בתקשורת ולחכות שדברים יהיו רשמיים. לכאן או לכאן. 2 ההחתמות האחרונות מוכיחות את זה יפה. אין שום סיבה שאתה תדע משהו לפני שהוא יהיה רשמי. ואני מאוד מקווה שככה זה ימשיך.
יחד עם זאת, ולא שזה אמור "להרגיע" אותך - אבל אני כותב כאן באחריות שיש עוד חלון ארוך ויקרו עוד דברים ושינויים. הייתי נושם כרגע.

אמרתי ואגיד שוב - הבעיה כאן כמעט אף פעם לא הייתה כמות הכסף שייצא, אלא איך הוא ייצא ועל מה הוא ייצא. וגם הקיץ הזה ייפול על השאלה "את מה הכסף הביא", ולא "כמה כסף ייצא".
דווקא מהתקשורת אני לא מתרגש.
אני פשוט כבר מכיר את ההתנהלות של המועדון דרך התקשורת. כמעט עם כל שחקן מוביל בשנים האחרונות הכינו אותנו לעזיבות דרך תדרוכים בתקשורת,הדוגמאות הכי קרובות זה סבע ושרי.
אני מסכים לגבי שתי ההחתמות האחרונות שהיו בשקט ומעולה ככה זה צריך להיעשות למרות ששוב לא חושב שברוניניו זה מה שאנחנו צריכים אבל את זה הזמן יגיד.
אני מוכן להפסיק להתמרמר עד סוף החלון אבל שוב אני חוזר ואומר שלדעתי כל עוד אלו הפנים של המועדון שום דבר לא ישתנה. אמן שאני טועה
בירקי
קפטן ירוק
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי בירקי »

רק מכבי כתב: היום, 18:19
Smile כתב: היום, 18:03 שיימכר, נלך לעוד עונה פיננסית (= שחר עושה עוד כסף) ואז אולי גם אחרון הטמבלים שתומכים בטרחן יבינו שהם סך הכל חבילת שטרות ביציע.

''עונה פיננסית''.

נו באמת..
רק מכבי, מניח שמכבי חיפה שלנו זיכמה עם מועדונים ושחקנים וזה לא הגיע לידי חתימה גם בחלונות עבר. ממתי מודעים על סיכום? בעיניי זה מגיע מלחץ של המערכת.
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 83 פעמים
קיבל תודה: 157 פעמים

שליחה על ידי Smile »

''עונה פיננסית''.

נו באמת..
שירכשו שחקן גם ב 5 מליון
בשורה התחתונה המועדון מכניס יותר ממה שהוא מוציא כבר כמה עונות ברצף.
בסוף הם חייבים להוציא כדי להמשיך להרוויח
tago064
הופעת בכורה בבוגרים
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי tago064 »

''עונה פיננסית''.

נו באמת..
אני לא נגדך, אבל גם את הסכומים אתה צריך לקחת בערבון מוגבל, מכבי תל אביב רגע לפני סיום העונה שילמו 1.4 מיליון יורו על שחקן שהיה פצוע חצי עונה, עוד לפני בכלל שהם הכניסו משהו. באופן אישי השופרות של הסכומים האלה כבר נמאסה עליי מכיוון שזה סכום סטנדרט בקנה מידה אירופי, זה לא איזה משהו שלא נראה פה. אתה מוכר גם שחקנים ב-3-4 מיליון ואפילו ב-6.5 כמו חלאיילי. זה לא ששילמת עכשיו על שחקן אחד 5 מיליון, אם זה יקרה נדע שימות המשיח הגיעו.

ראקוב האלה שעפנו נגדם עונה קודמת רכשו שחקנים בכמעט 10 מיליון יורו וזו לא קבוצה עם עשרות אלפי אוהדים פנאטיים והכנסות גדולות, אלא מועדון די קטן גם ביחס לליגה הפולנית.

יחד עם זאת חובת ההוכחה נמצאים עליהם, גם אם לאוהדים כאן אין כל כך סבלנות, הרי שהם הרוויחו את זה ביושר. אגב תגיד למי שאתה מקורב אליו במועדון, שיפסיקו להעביר מסרים דרך כל מיני קרובים וייצאו סוף סוף לקהל הרחב לדבר איתם ולשקף את ההתנהלות. המועדון בשנים האחרונות מאד רווחי גם מדברים לא מקצועיים, ושנה וחצי אחרונות עוד נוסף המוזיאון הזה. אם היו לנו הכנסות של עירוני טבריה הייתי מדבר אחרת וגם הציפייה הייתה שונה.
ab1729
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי ab1729 »

לא הבנתי - כשאנחנו קונים שחקן צריך לקחת בערבון מוגבל את הסכומים כי זה "ניפוח של סוכנים", אבל כשאנחנו מוכרים שחקנים צריך להניח שהפרסום מדויק?
שלח תגובה