כשקראתי עליו בזמנו הוא היה טופ 3 שחקנים אהובים בקבוצה וגם נבחר לשחקן החודש של הקבוצה על ידי האוהדים מספר פעמים בתקופה שלו שם.
כמו כל האוהדים בעולם בערך, היו גם כאלה שיצאו נגדו בגלל שעשה כביכול שביתה איטלקית כדי לעבור אלינו והיו כאלה שבעדו.
מנהל: Shocking4U
כשקראתי עליו בזמנו הוא היה טופ 3 שחקנים אהובים בקבוצה וגם נבחר לשחקן החודש של הקבוצה על ידי האוהדים מספר פעמים בתקופה שלו שם.
לא היה דיבור שהוא עובר למטאליסט החלאות? מה קרה עם זה בסוףKandaurov כתב: אתמול, 12:41כשקראתי עליו בזמנו הוא היה טופ 3 שחקנים אהובים בקבוצה וגם נבחר לשחקן החודש של הקבוצה על ידי האוהדים מספר פעמים בתקופה שלו שם.
כמו כל האוהדים בעולם בערך, היו גם כאלה שיצאו נגדו בגלל שעשה כביכול שביתה איטלקית כדי לעבור אלינו והיו כאלה שבעדו.
כבר הצטלם עם המדים לוולקאם וכל המסביב ואז עשה אחורה פנה כי המשפחה התנגדה כי מטאליסט משחקים בקייב ששם כביכול יותר מסוכן בגלל המלחמה, לביב ממש קרובה לפולין ושם טיפה יותר רגוע. אגב מטאליסט, עשו מיתוג מחדש למועדון, השם החדש FC Kharkiv. שינו צבעים שינו סמל, הכל.Shocking4U כתב: אתמול, 14:39לא היה דיבור שהוא עובר למטאליסט החלאות? מה קרה עם זה בסוףKandaurov כתב: אתמול, 12:41כשקראתי עליו בזמנו הוא היה טופ 3 שחקנים אהובים בקבוצה וגם נבחר לשחקן החודש של הקבוצה על ידי האוהדים מספר פעמים בתקופה שלו שם.
לעומת ישראל שבה אין מלחמה?Kandaurov כתב: אתמול, 16:18כבר הצטלם עם המדים לוולקאם וכל המסביב ואז עשה אחורה פנה כי המשפחה התנגדה כי מטאליסט משחקים בקייב ששם כביכול יותר מסוכן בגלל המלחמה, לביב ממש קרובה לפולין ושם טיפה יותר רגוע. אגב מטאליסט, עשו מיתוג מחדש למועדון, השם החדש FC Kharkiv. שינו צבעים שינו סמל, הכל.Shocking4U כתב: אתמול, 14:39לא היה דיבור שהוא עובר למטאליסט החלאות? מה קרה עם זה בסוףKandaurov כתב: אתמול, 12:41

לי נראה שהסוכן דוחף ידיעות באוקראינה, כדי ללחוץ לחוזה יותר טוב פה.Shocking4U כתב: אתמול, 16:33 נראה לי במקרה של ירמקוב
המועדון רוצה למכור אותו ולגזור את הקופון יותר ממה שהוא רוצה ללכת להצעות שיש עליו כרגע
רק אתמול רכשו פה שחקן ב1.7 מיליון יורו.Smile כתב: אתמול, 18:03 שיימכר, נלך לעוד עונה פיננסית (= שחר עושה עוד כסף) ואז אולי גם אחרון הטמבלים שתומכים בטרחן יבינו שהם סך הכל חבילת שטרות ביציע.
ואז יגיע היום המיוחל לו כולנו מצפים - החלפת בעלות.
קודם כל, מעריך את המילים. תודה.greenguy כתב: אתמול, 18:43 רק מכבי אתה משתמש מדהים שאני מאוד מעריך אבל כן זה כן פיננסי.
זה שאתה משכיב סכום(שמי יודע אם הוא בכלל אמיתי ולא ניפוח של סוכנים) על שחקן אחד אבל מקצץ בכל השאר זה לא אומר שזה לא פיננסי.
מכבי חיפה עושה הרבה כסף,מעבר למנויים מעבר למרצ׳נדייז וזכויות שידור.
קודם כל דוחפים מלא צעירים השנה וזה מראה על מגמה ברורה. אגב אני לא נגד אני חושב שבהעדר ישראלים איכותיים בשוק אנחנו צריכים ללכת פה על בניה מוצהרת ולא כמו שהם מנסים לייפות את זה ופשוט להגיד,אנחנו לא בקטע של להשקיע בזרים תותחים אנחנו כרגע מוכרים את הנכסים שיש לנו ונשענים על צעירים מהנוער. זה מה שקורה בפועל.
משלמים לזרים שהם זרים לכדורגל,מוכרים במליונים את השחקנים הבאמת איכותיים שלנו ולא מביאים מחליפים ראויים או לא מביאים בכלל.
כמובן שנשפוט בסוף החלון אבל אתם לא לומדים כלום. הכל אותו הדבר
בוא נראה איך זה יגמר.
כרגע לא בטוח שיהיה לך גם שוער איכותי ועכשיו קצת דיבורים על ירין שבכלל לא בטוח שישאר וזה בלי כל החורים שיש בסגל. אה ובכלל לא נזכיר שברוניניו לא 10
לא שיש לי טענות שהביאו אותו כי צריך פה יצירתיות,אבל להגיד שזה לא פיננסי. שחר כבר הרבה זמן מתנהל בסופר פיננסיות
דווקא מהתקשורת אני לא מתרגש.רק מכבי כתב: אתמול, 18:50קודם כל, מעריך את המילים. תודה.greenguy כתב: אתמול, 18:43 רק מכבי אתה משתמש מדהים שאני מאוד מעריך אבל כן זה כן פיננסי.
זה שאתה משכיב סכום(שמי יודע אם הוא בכלל אמיתי ולא ניפוח של סוכנים) על שחקן אחד אבל מקצץ בכל השאר זה לא אומר שזה לא פיננסי.
מכבי חיפה עושה הרבה כסף,מעבר למנויים מעבר למרצ׳נדייז וזכויות שידור.
קודם כל דוחפים מלא צעירים השנה וזה מראה על מגמה ברורה. אגב אני לא נגד אני חושב שבהעדר ישראלים איכותיים בשוק אנחנו צריכים ללכת פה על בניה מוצהרת ולא כמו שהם מנסים לייפות את זה ופשוט להגיד,אנחנו לא בקטע של להשקיע בזרים תותחים אנחנו כרגע מוכרים את הנכסים שיש לנו ונשענים על צעירים מהנוער. זה מה שקורה בפועל.
משלמים לזרים שהם זרים לכדורגל,מוכרים במליונים את השחקנים הבאמת איכותיים שלנו ולא מביאים מחליפים ראויים או לא מביאים בכלל.
כמובן שנשפוט בסוף החלון אבל אתם לא לומדים כלום. הכל אותו הדבר
בוא נראה איך זה יגמר.
כרגע לא בטוח שיהיה לך גם שוער איכותי ועכשיו קצת דיבורים על ירין שבכלל לא בטוח שישאר וזה בלי כל החורים שיש בסגל. אה ובכלל לא נזכיר שברוניניו לא 10
לא שיש לי טענות שהביאו אותו כי צריך פה יצירתיות,אבל להגיד שזה לא פיננסי. שחר כבר הרבה זמן מתנהל בסופר פיננסיות
אפתח בכך שאמרת הכל - נשפוט בסוף החלון.
בגדול, ממליץ לא להתרגש מדברים שעולים בתקשורת ולחכות שדברים יהיו רשמיים. לכאן או לכאן. 2 ההחתמות האחרונות מוכיחות את זה יפה. אין שום סיבה שאתה תדע משהו לפני שהוא יהיה רשמי. ואני מאוד מקווה שככה זה ימשיך.
יחד עם זאת, ולא שזה אמור "להרגיע" אותך - אבל אני כותב כאן באחריות שיש עוד חלון ארוך ויקרו עוד דברים ושינויים. הייתי נושם כרגע.
אמרתי ואגיד שוב - הבעיה כאן כמעט אף פעם לא הייתה כמות הכסף שייצא, אלא איך הוא ייצא ועל מה הוא ייצא. וגם הקיץ הזה ייפול על השאלה "את מה הכסף הביא", ולא "כמה כסף ייצא".
רק מכבי, מניח שמכבי חיפה שלנו זיכמה עם מועדונים ושחקנים וזה לא הגיע לידי חתימה גם בחלונות עבר. ממתי מודעים על סיכום? בעיניי זה מגיע מלחץ של המערכת.
שירכשו שחקן גם ב 5 מליון
אני לא נגדך, אבל גם את הסכומים אתה צריך לקחת בערבון מוגבל, מכבי תל אביב רגע לפני סיום העונה שילמו 1.4 מיליון יורו על שחקן שהיה פצוע חצי עונה, עוד לפני בכלל שהם הכניסו משהו. באופן אישי השופרות של הסכומים האלה כבר נמאסה עליי מכיוון שזה סכום סטנדרט בקנה מידה אירופי, זה לא איזה משהו שלא נראה פה. אתה מוכר גם שחקנים ב-3-4 מיליון ואפילו ב-6.5 כמו חלאיילי. זה לא ששילמת עכשיו על שחקן אחד 5 מיליון, אם זה יקרה נדע שימות המשיח הגיעו.
אין שקיפות, הכתבי חצר נוטים לנפח את הסכומים של הרכישה אצלנוab1729 כתב: אתמול, 21:11 לא הבנתי - כשאנחנו קונים שחקן צריך לקחת בערבון מוגבל את הסכומים כי זה "ניפוח של סוכנים", אבל כשאנחנו מוכרים שחקנים צריך להניח שהפרסום מדויק?
לא אופתע אם זה יצא במטרה לטשטש את הדיווחים על ירמקוב, עיסאת וירין לוי.בירקי כתב: אתמול, 19:32רק מכבי, מניח שמכבי חיפה שלנו זיכמה עם מועדונים ושחקנים וזה לא הגיע לידי חתימה גם בחלונות עבר. ממתי מודעים על סיכום? בעיניי זה מגיע מלחץ של המערכת.