מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 10 פעמים
- קיבל תודה: 46 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
למה אצלנו תמיד כל קיץ יש סחבת כזאת?
מעל חצי שנה אתם יודעים מה החוסרים ומה צריך לעשות
למה זה לא עובד כל קיץ מחדש?
סבלנות חברים, סבלנות. המערכת פועלת בצדק בזהירות.
חיכינו עד עכשיו נחכה עוד שבוע ויומיים שייגמר המונדיאל. יש עוד הזדמנות לעשות סקאוטינג על השחקנים שיישחקו השבוע, עדיף לראות אותם עוד משחק בפרופיל גבוה לפני שנשקיע סכום כסף גבוה על אחד שחקן מספרד/צרפת/ארגנטינה/נורבגיה. הצלחה זאת סכנה, לא להשתגע.
חיכינו עד עכשיו נחכה עוד שבוע ויומיים שייגמר המונדיאל. יש עוד הזדמנות לעשות סקאוטינג על השחקנים שיישחקו השבוע, עדיף לראות אותם עוד משחק בפרופיל גבוה לפני שנשקיע סכום כסף גבוה על אחד שחקן מספרד/צרפת/ארגנטינה/נורבגיה. הצלחה זאת סכנה, לא להשתגע.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 462 פעמים
- קיבל תודה: 282 פעמים
הרכש של בית''ר זה רכש "קל".ירוק רפואי כתב: היום, 10:20 ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
להביא ליגיונרים כמו וייסמן ויוספי שלא היה להם ביקוש בתוך הליגה ולהביא שחקנים מליגה לאומית כמו שדו, וורקו או שחקן זר מהליגה כמו אנסה זה לא משהו מיוחד.
אם אתה מסתכל על כל שאר הקבוצות הגדולות, היחידה שהביאה זר מבחוץ מלבדנו זה ב''ש עם ז'ואאו ויקטור.
ציינת עובדות נכונות.KevinDurant כתב: היום, 11:22הרכש של בית''ר זה רכש "קל".ירוק רפואי כתב: היום, 10:20 ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
להביא ליגיונרים כמו וייסמן ויוספי שלא היה להם ביקוש בתוך הליגה ולהביא שחקנים מליגה לאומית כמו שדו, וורקו או שחקן זר מהליגה כמו אנסה זה לא משהו מיוחד.
אם אתה מסתכל על כל שאר הקבוצות הגדולות, היחידה שהביאה זר מבחוץ מלבדנו זה ב''ש עם ז'ואאו ויקטור.
מוסיף שבניגוד אלינו, לשאר הגדולות יש גם אירופה על הפרק, כך שמבחינתם סגירת שחקנים מוקדם הרבה יותר קריטית.
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 10 יולי 2026, 11:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 144 פעמים
- קיבל תודה: 102 פעמים
אצלנו אמורות להיות הרבה יותר תנודות מבחינת נכנסים ויוצאים. בשביל זה משלמים לרפאלוב כנראה יותר ממה שמשלמים בביתר.KevinDurant כתב: היום, 11:22הרכש של בית''ר זה רכש "קל".ירוק רפואי כתב: היום, 10:20 ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אתה צודק וזה לא סותר מה שאמרתי.HaifaWave כתב: היום, 11:38אצלנו אמורות להיות הרבה יותר תנודות מבחינת נכנסים ויוצאים. בשביל זה משלמים לרפאלוב כנראה יותר ממה שמשלמים בביתר.KevinDurant כתב: היום, 11:22הרכש של בית''ר זה רכש "קל".ירוק רפואי כתב: היום, 10:20 ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
כמובן שהייתי רוצה לראות יותר טראפיק אצלנו וגם אולי למעט מכבי ת''א (שבהמשך להודעה הראשונה שלי כנראה הבינה שהשוק הזר יהיה יותר מאתגר השנה והחליטה להחזיר את הישראלים שלה הביתה), שאר הקבוצות כנראה יצטרכו פחות שינויים מאתנו (אולי ב''ש לקראת סוף החלון אם תתמודד עם עזיבות של ונטורה וקנגוואה)
אני לא רוצה להשוות אותנו לקבוצות אחרות כי אנחנו צריכים לעבוד טוב יותר ולהיות טובים יותר אבל יש קשיים מובנים וברורים בכל הליגה.
מצד אחד, אתה צודק.KevinDurant כתב: היום, 11:22הרכש של בית''ר זה רכש "קל".ירוק רפואי כתב: היום, 10:20 ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
מצד שני, אנחנו כרגע עם הרבה חוסרים ואין איך להכין את הקבוצה לעונה כמו שצריך ככה. עד עכשיו ערכנו אימונים עם שחקן-שניים מההגנה שתפתח את העונה בהרכב ובלי שחקן אחד משלישיית ההתקפה שתפתח את העונה (גם אם בגלל שחורה היה במונדיאל ובנסון פצוע). על זה תוסיף את שאלת ירין לוי שמרחפת ומונעת את האפשרות לקבל החלטות לגבי העמדות של הזרים שצריכים להגיע.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מסכים גם עם מה שאתה אומר, אני לא חושב שהדברים סותרים.ברק.י כתב: היום, 11:59מצד אחד, אתה צודק.KevinDurant כתב: היום, 11:22הרכש של בית''ר זה רכש "קל".ירוק רפואי כתב: היום, 10:20 ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
מצד שני, אנחנו כרגע עם הרבה חוסרים ואין איך להכין את הקבוצה לעונה כמו שצריך ככה. עד עכשיו ערכנו אימונים עם שחקן-שניים מההגנה שתפתח את העונה בהרכב ובלי שחקן אחד משלישיית ההתקפה שתפתח את העונה (גם אם בגלל שחורה היה במונדיאל ובנסון פצוע). על זה תוסיף את שאלת ירין לוי שמרחפת ומונעת את האפשרות לקבל החלטות לגבי העמדות של הזרים שצריכים להגיע.
הסגל צריך להיות מוכן בסוף לליגה וזו המטרה המרכזית.
אני מסכים שמהסגל ששיחק במיני מחנה הזה (שגם היה 2 משחקים שזה גם יחסית מעט), כנראה שרק 4-5 יהיו שחקני הרכב.
אבל צריך לזכור שמעבר למיני מחנה הזה, יש לנו עוד איזה 4-5 משחקי גביע הטוטו שמבחינתי זה עוד משחקי הכנה לליגה וכמו משחקי אימון נוספים.
הנושא של ירין לוי נסגר. הצדדים הגיעו להבנות. סעיף היציאה יבוטל בקיץ הזה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אולי אני בדעת מיעוט, אבל אני לא מתלהב בכלל מירין לוי.
אם בונים עליו בתור שחקן מוביל בקישור, אנחנו נתרסק מהר יותר ממה שחושבים.
הצלחה היא סכנה
לא חושב שמתלהבים ממנו פה בפורום אנחנו מבינים את חוסר האיזון שיש אצלנו. מעבר לחוסר איכות יש גם חוסר איזון מטורף
אם לא יהיו החתמות דרסטיות יש מצב שנסיים אותו מקום ואפילו אחד למטה
אי אפשר עדיין לבנות על החוסר יציבות של הצעירים
אם לא יהיו החתמות דרסטיות יש מצב שנסיים אותו מקום ואפילו אחד למטה
אי אפשר עדיין לבנות על החוסר יציבות של הצעירים
כתבתי את דעתי עליו, הוא לא היה בעונה טובה לאחרונה והוא לא שחקן מוכח ואי אפשר לבנות עליו כקשר 6, ירין לוי, אזולאי או רטנר וברוניניו, זה הקישור הכי חלש מבין הגדולות ויתחרה רק עם הקישור של נתניה על מספר 6 בליגה. זה חוסר איזון מטורף עם יותר מדי צעירים ושחקנים בינוניים בקישור, בלי אחד שנותן מספריםhezildo כתב: היום, 13:39 אולי אני בדעת מיעוט, אבל אני לא מתלהב בכלל מירין לוי.
אני מאמין בירין לוי חושב שהוא יכול לעשות קריירה טובה.
האם יצליח פה? תלוי מי ישחק לצידו, בנתיים לא נראה מבטיח
האם יצליח פה? תלוי מי ישחק לצידו, בנתיים לא נראה מבטיח
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 115 פעמים
- קיבל תודה: 234 פעמים
ומאמן שמזמן לא יודע להעמיד קבוצה במגרש בצורה בסיסית.tago064 כתב: היום, 14:38כתבתי את דעתי עליו, הוא לא היה בעונה טובה לאחרונה והוא לא שחקן מוכח ואי אפשר לבנות עליו כקשר 6, ירין לוי, אזולאי או רטנר וברוניניו, זה הקישור הכי חלש מבין הגדולות ויתחרה רק עם הקישור של נתניה על מספר 6 בליגה. זה חוסר איזון מטורף עם יותר מדי צעירים ושחקנים בינוניים בקישור, בלי אחד שנותן מספריםhezildo כתב: היום, 13:39 אולי אני בדעת מיעוט, אבל אני לא מתלהב בכלל מירין לוי.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
לא התרשמתי שגם ברק יצחקי יודע להעמיד קבוצה, פשוט יש לו הכי הרבה כישרון בליגה בחלק הקדמי וזה שיחק לו קלף בעונה שעברה. בסופו של דברים אם אתה תעמיד התקפה מפלצתית וכל שאר העמדות סבירות פלוס, כל מאמן אמור להתמודד בליגה הזו על האליפות. בכר קיבל את ב"ש עם כישרון מפוצץ מקדימה שכלל את מליקסון, בוזגלו וברדה וצירף אליהם גם את וואקמה ובן שהר. זה ביי פאר כנראה הייתה ההתקפה הטובה בליגה.lemmacantor כתב: היום, 14:49ומאמן שמזמן לא יודע להעמיד קבוצה במגרש בצורה בסיסית.tago064 כתב: היום, 14:38כתבתי את דעתי עליו, הוא לא היה בעונה טובה לאחרונה והוא לא שחקן מוכח ואי אפשר לבנות עליו כקשר 6, ירין לוי, אזולאי או רטנר וברוניניו, זה הקישור הכי חלש מבין הגדולות ויתחרה רק עם הקישור של נתניה על מספר 6 בליגה. זה חוסר איזון מטורף עם יותר מדי צעירים ושחקנים בינוניים בקישור, בלי אחד שנותן מספריםhezildo כתב: היום, 13:39 אולי אני בדעת מיעוט, אבל אני לא מתלהב בכלל מירין לוי.
מצד שני אני מסכים שהוא לא מאמן שיודע להוציא יותר מהשחקנים שיש לו ולסחוט אותם ולכן הוא לא היה צריך לאמן פה העונה בדיוק כמו שרפאלוב לא היה צריך גם להמשיך בתפקיד.
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 144 פעמים
- קיבל תודה: 102 פעמים
אתה לא בדעת מיעוט.hezildo כתב: היום, 13:39 אולי אני בדעת מיעוט, אבל אני לא מתלהב בכלל מירין לוי.
אלה תירוצים.רק מכבי כתב: היום, 11:38ציינת עובדות נכונות.KevinDurant כתב: היום, 11:22הרכש של בית''ר זה רכש "קל".ירוק רפואי כתב: היום, 10:20 ביתר שעשתה עונה מטורפת ויש לה סגל כמעט מלא, עשתה חיזוק יותר מהר מאיתנו.
מוסיף שבניגוד אלינו, לשאר הגדולות יש גם אירופה על הפרק, כך שמבחינתם סגירת שחקנים מוקדם הרבה יותר קריטית.
יש פה רשימה של 7 שחקנים לפחות שצריך להיפטר מהם ויש גם שינויים שצריך לעשות, בעמדות שבכלל לא מדברים עליהן.
אנחנו כבר באמצע יולי, השוק לא יחכה לנו. ככל שהזמן עובר כך גם האפשרויות מצטמצמות, גם אם נפתחות מדי פעם אפשרויות חדשות.
כל זאת והכי מדאיג זה שבכלל לא מכוונים לעמדות החשובות שצריך לחזק. בעיניי יש פה ניהול מקצועי לקוי מאוד.
הסיטואציה עם ירין לוי היא loose loose מבחינתנו כי רוב הסיכויים הוא יקרוס אצלנו וגם נניח יתן עונה טובה גם ככה הוא ימכר בקיץ הבא ושוב ניקלע ללופ של הקשר 6.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בחלון הנוכחי אני נוטה פחות להאמין לתקשורת. בן דור לפני חודשיים אמר תקליטו אותי ירמקוב נשאר ב100%. על יאיר מרדכי הם לא ידעו, על השחרור של סברינה הם לא ידעו וכשברוניניו חתם הם בכלל דיברו על אסאדי ועד לפני יומיים הם אמרו שבאלקר ממש עוד רגע חותם.HaifaWave כתב: היום, 17:02אתה לא בדעת מיעוט.hezildo כתב: היום, 13:39 אולי אני בדעת מיעוט, אבל אני לא מתלהב בכלל מירין לוי.
אם בונים עליו בתור שחקן מוביל בקישור, אנחנו נתרסק מהר יותר ממה שחושבים.אלה תירוצים.רק מכבי כתב: היום, 11:38ציינת עובדות נכונות.KevinDurant כתב: היום, 11:22
הרכש של בית''ר זה רכש "קל".
יש פה רשימה של 7 שחקנים לפחות שצריך להיפטר מהם ויש גם שינויים שצריך לעשות, בעמדות שבכלל לא מדברים עליהן.
אנחנו כבר באמצע יולי, השוק לא יחכה לנו. ככל שהזמן עובר כך גם האפשרויות מצטמצמות, גם אם נפתחות מדי פעם אפשרויות חדשות.
כל זאת והכי מדאיג זה שבכלל לא מכוונים לעמדות החשובות שצריך לחזק. בעיניי יש פה ניהול מקצועי לקוי מאוד.
נשפוט אותם לפי הסגל שיעמוד לרשות בכר בתחילת הליגה.
גם אני לא אופטימי אבל עדיין זה לא זמן לסיכומים.
כמו שאני רואה את זה, יש בזה רווח רק באחד משני תרחישים:כובע קש כתב: היום, 17:54 הסיטואציה עם ירין לוי היא loose loose מבחינתנו כי רוב הסיכויים הוא יקרוס אצלנו וגם נניח יתן עונה טובה גם ככה הוא ימכר בקיץ הבא ושוב ניקלע ללופ של הקשר 6.
1. אם מעלים לו את סעיף השחרור - אם ימכר, נרוויח סכום סביר יותר. אם לא ימכר (בכלל הסעיף או בגלל היכולת), נהנה ממנו לעוד עונה.
2. אם משתמשים בו כפתרון קצר טווח לאסטרטגיה ארוכת טווח (מה שקשה להאמין שהמועדון עושה) - אם תחת מגבלת הזרים, חושבים שעדיף להתפשר עליו כי בעמדות אחרות הישראלים לא מספיק טובים ונדרשים זרים, אז הוא פותר בעיה בבניית הסגל לעונה הקרובה. לצד זאת, נדרש שהמחשבה עליו כפתרון תהיה כחלק מתכנית ארוכת טווח, מי הישראלי שבעונה הבאה יכול יחליף אותו, בין אם אהוד או צעיר אחר ובין אם לגיונר שיחזור. זה, כשלקוות שפאני יחזור, למשל, זו לא תכנית עבודה. זה רלוונטי רק אם יש משהו ממשי שבונים כבר עכשיו לקיץ הבא.
זה, אגב, ממש לזכות המועדון.KevinDurant כתב: היום, 18:13בחלון הנוכחי אני נוטה פחות להאמין לתקשורת. בן דור לפני חודשיים אמר תקליטו אותי ירמקוב נשאר ב100%. על יאיר מרדכי הם לא ידעו, על השחרור של סברינה הם לא ידעו וכשברוניניו חתם הם בכלל דיברו על אסאדי ועד לפני יומיים הם אמרו שבאלקר ממש עוד רגע חותם.HaifaWave כתב: היום, 17:02אתה לא בדעת מיעוט.hezildo כתב: היום, 13:39 אולי אני בדעת מיעוט, אבל אני לא מתלהב בכלל מירין לוי.
אם בונים עליו בתור שחקן מוביל בקישור, אנחנו נתרסק מהר יותר ממה שחושבים.אלה תירוצים.רק מכבי כתב: היום, 11:38
ציינת עובדות נכונות.
נשפוט אותם לפי הסגל שיעמוד לרשות בכר בתחילת הליגה.
גם אני לא אופטימי אבל עדיין זה לא זמן לסיכומים.
אחרי עונה עמוסת הדלפות, נדמה שלפחות כרגע, יש שקט ושומרים על הדברים בפנים.
כמובן שזה לא פותר אותם מלעשות את הבנייה בפועל כמו שצריך.
בהקשר הזה, מזכיר שאנחנו מתקרבים מאד (6 ימים) ל-9 הימים שבהם אין החתמות. יומיים אח״כ, כבר יש את הדרבי בטוטו.