מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 115 פעמים
קיבל תודה: 239 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

שליחה על ידי lemmacantor »

יכנס בלם מחליף בלית ברירה בבלומפילד מחזור שני
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 464 פעמים
קיבל תודה: 284 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

tago064 כתב: אתמול, 20:39
KevinDurant כתב: אתמול, 19:57
tago064 כתב: אתמול, 19:43 ב"ש ובית"ר רצו בעונה שעברה לאליפות והם לא נחלשו, בכלל בב"ש אני שומע כבר שנתיים ששני הזרים עוזבים וזו כבר עונה שנייה שמצליחים להשאיר אותם, רק אצלנו כל שחקן שטיפה נותן משחקים טובים ישר משחררים ואין אפשרות להשאיר. בית"ר מחזיקים כנראה בסגל הישראלי הכי טוב בליגה וצירפו את וייסמן ויוספי שיוסיפו להם הרבה עומק, כל זר שהם יביאו יהיה רק בונוס. ואת זה מעמיד ברק אברמוב ולא יענקל'ה שחר הגדול.

זה לא אמור לעניין אותי שמכבי תל אביב לדוגמא מתנהלים גרוע וגם הפועל תל אביב לא ממש עושה מהלכים. מכיוון שהראשונים תמיד בסופו של דבר יהיו שם כי הם יעשו את המהלכים הנכונים בינואר, והאדומים רק עלו ליגה בעונה שעברה.

אבל מאיתנו? חוץ מפולחן אישיות לנשיא הכל יכול בתקשורת לא ממש נשאר הרבה, אלא בעיקר אוהדים שממשיכים לקנות מנויים ולהכניס כסף לקופת המועדון
מה זה "מתנהלים גרוע"

אם כל הקבוצות הגדולות מחפשות זרים ומתקשות להביא זרים, כנראה שיש קושי מסוים להביא זרים.

לב''ש יש "רק" 6 זרים, מכבי ת''א הביאו פחות שחקני רכש ממך שגם הם היו בעונה לא טובה וגם רוצה לעשות שינויים עם זרים ולדעתי חסר שם 3-4 זרים.

אנחנו מחפשים לצרף רק זרים (למעט הסיפור של גלזר) ובגלל זה נראה שקצת יותר תקוע אצלנו.
מכבי תל אביב מתנהלים גרוע ובאיטיות, אגב זה גם שנה שעברה היה ככה, לכן הם לא היו במאבק עד הסוף אבל כן בעונה גרועה סיימו מקום שלישי ולקחו גביע, ההנהלה שם יותר יציבה ולכן הם לא רואים אותנו גם בעונות חלשות שלהם, הם לא יסיימו מקום חמישי תחת גולדהאר בלי תואר, מכיוון שהם כן יעשו שינויים דרושים כדי לתקן במהלך העונה בזמן שאצלנו בינוארר יבלבלו את המוח על הקיץ

וואו, אז הם הביאו שחקן אחד פחות מאיתנו, אחד לעומת שניים, איזה הבדל. מה גם שהסגל שלהם יותר חזק ומחובר משלנו וגם יותר איכותי.

לגבי ב"ש, הם יכולים להיות רק עם שישה זרים אבל כולם תורמים יותר מהזרים שלך. אגב מתוך השישה שיש להם, הם החתימו זר בסכום שאתה החתמת בו זר בעמדת מפתח, וזה עבר ככה באהלן אהלן ובלי פולחני אישיות לאלונה ברקת. רק אצלנו כל השופרים אומרים וואו, כמה כסף שם שחר על זרים. מה ישמע הוא החתים זר בחמש מיליון. גם כאן הסגל שלהם מחובר יותר ורץ כבר שנה שלישית. אצלך הבלם עזב, והשוער עם רגל וחצי בחוץ, שלא נדבר על כמות הפצועים. נו בחייאת איך אפשר להשוות בכלל בינינו לבין הקבוצות האחרות, רק כי "הם גם מתקשות להביא זרים".

"אנחנו מחפשים לצרף רק זרים", אתה מסכים שגם עונה קודמת לא הבאת ישראלי משמעותי וחיפשת לצרף רק זרים וראית איך זה נגמר? אנחנו בכלל עשינו איקס ענק שבכלל לא ברור לי על השוק הישראלי ומוכר מכל הבא ליד ומצד שני בכלל לא מביא כלום. זו התנהלות מביכה בכל קנה מידה ולא צריך להיתלות באילנות שלא קיימות.
הביאו את יאיר מרדכי ורוצים את גלזר, גם ירין לוי חיזוק ישראלי טוב אם יישאר.

לא הייתי רוצה את וייסמן או יוספי נניח פה, גם לא את דן גלזר.

השוק הישראלי חלש מאוד.

צריך לשחרר את השחקנים הלא רלוונטיים ולחזק את העמדות הנכונות ולפגוע, זה מה שיש לעשות.

אני לא בא להגיד שעושים עבודה נהדרת ומדהימה, להפך, אני גם לא חושב שיקרה פה משהו העונה, אני רק בא להגיד שכל השוק בארץ רדום, לא רק אצלנו.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 36 פעמים
קיבל תודה: 275 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

Apoc כתב: אתמול, 22:52
yanivst9 כתב: אתמול, 20:35 יותר מטריד שגוני נאור שותף
ה6 היחיד שיהיה בסגל לעונה הקרובה
עלה כבלם מרוב שיש מצוקת בלמים בסגל
שלח תגובה