מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 118 פעמים
קיבל תודה: 242 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

שליחה על ידי lemmacantor »

יכנס בלם מחליף בלית ברירה בבלומפילד מחזור שני
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 470 פעמים
קיבל תודה: 285 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

tago064 כתב: 14 יולי 2026, 20:39
KevinDurant כתב: 14 יולי 2026, 19:57
tago064 כתב: 14 יולי 2026, 19:43 ב"ש ובית"ר רצו בעונה שעברה לאליפות והם לא נחלשו, בכלל בב"ש אני שומע כבר שנתיים ששני הזרים עוזבים וזו כבר עונה שנייה שמצליחים להשאיר אותם, רק אצלנו כל שחקן שטיפה נותן משחקים טובים ישר משחררים ואין אפשרות להשאיר. בית"ר מחזיקים כנראה בסגל הישראלי הכי טוב בליגה וצירפו את וייסמן ויוספי שיוסיפו להם הרבה עומק, כל זר שהם יביאו יהיה רק בונוס. ואת זה מעמיד ברק אברמוב ולא יענקל'ה שחר הגדול.

זה לא אמור לעניין אותי שמכבי תל אביב לדוגמא מתנהלים גרוע וגם הפועל תל אביב לא ממש עושה מהלכים. מכיוון שהראשונים תמיד בסופו של דבר יהיו שם כי הם יעשו את המהלכים הנכונים בינואר, והאדומים רק עלו ליגה בעונה שעברה.

אבל מאיתנו? חוץ מפולחן אישיות לנשיא הכל יכול בתקשורת לא ממש נשאר הרבה, אלא בעיקר אוהדים שממשיכים לקנות מנויים ולהכניס כסף לקופת המועדון
מה זה "מתנהלים גרוע"

אם כל הקבוצות הגדולות מחפשות זרים ומתקשות להביא זרים, כנראה שיש קושי מסוים להביא זרים.

לב''ש יש "רק" 6 זרים, מכבי ת''א הביאו פחות שחקני רכש ממך שגם הם היו בעונה לא טובה וגם רוצה לעשות שינויים עם זרים ולדעתי חסר שם 3-4 זרים.

אנחנו מחפשים לצרף רק זרים (למעט הסיפור של גלזר) ובגלל זה נראה שקצת יותר תקוע אצלנו.
מכבי תל אביב מתנהלים גרוע ובאיטיות, אגב זה גם שנה שעברה היה ככה, לכן הם לא היו במאבק עד הסוף אבל כן בעונה גרועה סיימו מקום שלישי ולקחו גביע, ההנהלה שם יותר יציבה ולכן הם לא רואים אותנו גם בעונות חלשות שלהם, הם לא יסיימו מקום חמישי תחת גולדהאר בלי תואר, מכיוון שהם כן יעשו שינויים דרושים כדי לתקן במהלך העונה בזמן שאצלנו בינוארר יבלבלו את המוח על הקיץ

וואו, אז הם הביאו שחקן אחד פחות מאיתנו, אחד לעומת שניים, איזה הבדל. מה גם שהסגל שלהם יותר חזק ומחובר משלנו וגם יותר איכותי.

לגבי ב"ש, הם יכולים להיות רק עם שישה זרים אבל כולם תורמים יותר מהזרים שלך. אגב מתוך השישה שיש להם, הם החתימו זר בסכום שאתה החתמת בו זר בעמדת מפתח, וזה עבר ככה באהלן אהלן ובלי פולחני אישיות לאלונה ברקת. רק אצלנו כל השופרים אומרים וואו, כמה כסף שם שחר על זרים. מה ישמע הוא החתים זר בחמש מיליון. גם כאן הסגל שלהם מחובר יותר ורץ כבר שנה שלישית. אצלך הבלם עזב, והשוער עם רגל וחצי בחוץ, שלא נדבר על כמות הפצועים. נו בחייאת איך אפשר להשוות בכלל בינינו לבין הקבוצות האחרות, רק כי "הם גם מתקשות להביא זרים".

"אנחנו מחפשים לצרף רק זרים", אתה מסכים שגם עונה קודמת לא הבאת ישראלי משמעותי וחיפשת לצרף רק זרים וראית איך זה נגמר? אנחנו בכלל עשינו איקס ענק שבכלל לא ברור לי על השוק הישראלי ומוכר מכל הבא ליד ומצד שני בכלל לא מביא כלום. זו התנהלות מביכה בכל קנה מידה ולא צריך להיתלות באילנות שלא קיימות.
הביאו את יאיר מרדכי ורוצים את גלזר, גם ירין לוי חיזוק ישראלי טוב אם יישאר.

לא הייתי רוצה את וייסמן או יוספי נניח פה, גם לא את דן גלזר.

השוק הישראלי חלש מאוד.

צריך לשחרר את השחקנים הלא רלוונטיים ולחזק את העמדות הנכונות ולפגוע, זה מה שיש לעשות.

אני לא בא להגיד שעושים עבודה נהדרת ומדהימה, להפך, אני גם לא חושב שיקרה פה משהו העונה, אני רק בא להגיד שכל השוק בארץ רדום, לא רק אצלנו.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 36 פעמים
קיבל תודה: 278 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

Apoc כתב: 14 יולי 2026, 22:52
yanivst9 כתב: 14 יולי 2026, 20:35 יותר מטריד שגוני נאור שותף
ה6 היחיד שיהיה בסגל לעונה הקרובה
עלה כבלם מרוב שיש מצוקת בלמים בסגל
tago064
משחק בשביל הסמל
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 22 פעמים

שליחה על ידי tago064 »

KevinDurant כתב: 14 יולי 2026, 23:35
KevinDurant כתב: 14 יולי 2026, 19:57
מה זה "מתנהלים גרוע"

אם כל הקבוצות הגדולות מחפשות זרים ומתקשות להביא זרים, כנראה שיש קושי מסוים להביא זרים.

לב''ש יש "רק" 6 זרים, מכבי ת''א הביאו פחות שחקני רכש ממך שגם הם היו בעונה לא טובה וגם רוצה לעשות שינויים עם זרים ולדעתי חסר שם 3-4 זרים.

אנחנו מחפשים לצרף רק זרים (למעט הסיפור של גלזר) ובגלל זה נראה שקצת יותר תקוע אצלנו.
מכבי תל אביב מתנהלים גרוע ובאיטיות, אגב זה גם שנה שעברה היה ככה, לכן הם לא היו במאבק עד הסוף אבל כן בעונה גרועה סיימו מקום שלישי ולקחו גביע, ההנהלה שם יותר יציבה ולכן הם לא רואים אותנו גם בעונות חלשות שלהם, הם לא יסיימו מקום חמישי תחת גולדהאר בלי תואר, מכיוון שהם כן יעשו שינויים דרושים כדי לתקן במהלך העונה בזמן שאצלנו בינוארר יבלבלו את המוח על הקיץ

וואו, אז הם הביאו שחקן אחד פחות מאיתנו, אחד לעומת שניים, איזה הבדל. מה גם שהסגל שלהם יותר חזק ומחובר משלנו וגם יותר איכותי.

לגבי ב"ש, הם יכולים להיות רק עם שישה זרים אבל כולם תורמים יותר מהזרים שלך. אגב מתוך השישה שיש להם, הם החתימו זר בסכום שאתה החתמת בו זר בעמדת מפתח, וזה עבר ככה באהלן אהלן ובלי פולחני אישיות לאלונה ברקת. רק אצלנו כל השופרים אומרים וואו, כמה כסף שם שחר על זרים. מה ישמע הוא החתים זר בחמש מיליון. גם כאן הסגל שלהם מחובר יותר ורץ כבר שנה שלישית. אצלך הבלם עזב, והשוער עם רגל וחצי בחוץ, שלא נדבר על כמות הפצועים. נו בחייאת איך אפשר להשוות בכלל בינינו לבין הקבוצות האחרות, רק כי "הם גם מתקשות להביא זרים".

"אנחנו מחפשים לצרף רק זרים", אתה מסכים שגם עונה קודמת לא הבאת ישראלי משמעותי וחיפשת לצרף רק זרים וראית איך זה נגמר? אנחנו בכלל עשינו איקס ענק שבכלל לא ברור לי על השוק הישראלי ומוכר מכל הבא ליד ומצד שני בכלל לא מביא כלום. זו התנהלות מביכה בכל קנה מידה ולא צריך להיתלות באילנות שלא קיימות.

השוק הישראלי חלש מאוד.

צריך לשחרר את השחקנים הלא רלוונטיים ולחזק את העמדות הנכונות ולפגוע, זה מה שיש לעשות.

אני לא בא להגיד שעושים עבודה נהדרת ומדהימה, להפך, אני גם לא חושב שיקרה פה משהו העונה, אני רק בא להגיד שכל השוק בארץ רדום, לא רק אצלנו.
אבל אנחנו יותר מדי פסיביים בשוק, כאילו היתה עונה מוצלחת שנה שעברה, אתה פאקינג לא נלחמת אפילו על מקום רביעי. אני לא מקבל את ההתנהלות הזאת. אגב לדעתי יוספי יכבוש יותר ממרדכי וויסמן יותר ממלמד. זה לא אומר שהם שחקנים יותר טובים מהם, פשוט יש לבית"ר יותר כלים התקפיים ויותר שחקנים שמסוגלים לתת פס לגול. מרדכי יכול להיות שחקן נחמד מאד, אבל אין לידו שחקנים מובילים וזו בעיה, ומירין לוי כתבתי שאני לא מחזיק, בטח לא לבנות עליו את כל הקישור
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

tago064 כתב: אתמול, 00:50
KevinDurant כתב: 14 יולי 2026, 23:35

השוק הישראלי חלש מאוד.

אבל אנחנו יותר מדי פסיביים בשוק, כאילו היתה עונה מוצלחת שנה שעברה, אתה פאקינג לא נלחמת אפילו על מקום רביעי. אני לא מקבל את ההתנהלות הזאת. אגב לדעתי יוספי יכבוש יותר ממרדכי וויסמן יותר ממלמד. זה לא אומר שהם שחקנים יותר טובים מהם, פשוט יש לבית"ר יותר כלים התקפיים ויותר שחקנים שמסוגלים לתת פס לגול. מרדכי יכול להיות שחקן נחמד מאד, אבל אין לידו שחקנים מובילים וזו בעיה, ומירין לוי כתבתי שאני לא מחזיק, בטח לא לבנות עליו את כל הקישור
גם אני לא מקבל את ההתנהלות הזו וחושב שהעונה הבאה לא תהיה מוצלחת, שלא תטעה.

אני מקבל את זה שהמועדון העדיף להביא את מרדכי ולא את יוספי, זה "הימור" טוב לדעתי. לגבי וייסמן, לא צריך להשוות אותו למלמד, אלא לחלוץ הזר שיגיע לפה. אתה היית רוצה את וייסמן כחלוץ ראשון פה? אני לא בטוח.

ברור שההתנהלות והאיטיות "מאכזבת" (במירכאות כי זה לא באמת מפתיע אותי), אני עדיין חושב שעם החלטות נכונות ופגיעה בשחקני רכש זה יכול להשתנה (הבעיה שאני לא חושב שמסוגלים לקבל פה החלטות טובות)
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 54 פעמים
קיבל תודה: 39 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

Apoc כתב: 14 יולי 2026, 22:52
yanivst9 כתב: 14 יולי 2026, 20:35 יותר מטריד שגוני נאור שותף
ה6 היחיד שיהיה בסגל לעונה הקרובה
אבל לא ה 0 היחיד
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אני לא יודע אם זה נכון אבל זה באמת מדהים אותי.

בן דור כותב היום שמחפשים בלם בכיר שיודע לשחק גם כמגן שמאלי.

מה זה השטות הזאת? צריך גם בלם וגם מגן שמאלי.

אתמול שוב הייתה הזדמנות נהדרת לראות איך שחקן כמו רודרי בגיל זהה לקורנו מצליח להתאושש ולחזור לעצמו יותר משנה אחרי שהוא חזר מהפציעה בצולבת.

מישהו במועדון הזה באמת חושב שקורנו יחזור בינואר מצולבת כמו חדש ויפתח 90 דק' בהרכב כל משחק? ומה עד אז? רוטציות בין "הבלם הבכיר" לבין קני סייף (הפציע מאוד וחלש כמגן שמאלי) לבין שון גולדברג שלא עשה משחק טוב כמגן כבר 5 שנים בערך?
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 10 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

חבל על הזמן ועל האנרגיות
בנסון אגבה סטיוארט לקפל וזריז
פדראו אני נותן קרדיט לברק להחליט לפי מה שהוא רואה באימונים, למרות שקשה לי להאמין שאפשר לבנות עליו.
להביא מגן שמאלי, בלם נוסף, קיצוני ימני וחלוץ.
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 486 פעמים
קיבל תודה: 77 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

KevinDurant כתב: אתמול, 09:07 אני לא יודע אם זה נכון אבל זה באמת מדהים אותי.

אתמול שוב הייתה הזדמנות נהדרת לראות איך שחקן כמו רודרי בגיל זהה לקורנו מצליח להתאושש ולחזור לעצמו יותר משנה אחרי שהוא חזר מהפציעה בצולבת.

מישהו במועדון הזה באמת חושב שקורנו יחזור בינואר מצולבת כמו חדש ויפתח 90 דק' בהרכב כל משחק? ומה עד אז? רוטציות בין "הבלם הבכיר" לבין קני סייף (הפציע מאוד וחלש כמגן שמאלי) לבין שון גולדברג שלא עשה משחק טוב כמגן כבר 5 שנים בערך?
הם באמת חושבים שקורנו יחזור בינואר כמו חדש, למה זה מפתיע אותך?
משהו בהחלטות שלהם עד עכשיו מראה על הבנה כל שהיא באיזה מצב אנחנו או מראה על ניהול נכון?

אין להם מושג והם לא מבינים שאין להם מושג.
הצלחה היא סכנה
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 161 פעמים
קיבל תודה: 94 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

KevinDurant כתב: אתמול, 09:07 אני לא יודע אם זה נכון אבל זה באמת מדהים אותי.

דוראנט חשבתי שאתה לא לוקח את בן דור ברצינות
הוא סתם אומר את זה כי הוא בטח מקשיב לקניאס אומר כל יום שזה מה שצריך לעשות ברדיו. במעגל התקשורת בחיפה זה קצת כמו משהו שמישהו אומר לעצמו שוב ושוב כדי לשכנע את עצמו :)

תקנו אותי אם אני טועה אבל בן דור טועה ב- 100 אחוז מהפעמים ואת הקצת שעשו הקיץ תקשורת לא ידעה גם. לא?

לגבי מה שכתבו על קבוצות אחרות - אם מה שאתם אומרים נכון ושהשוק בכל הקבוצות רדום כי אין ישראלים וזרים לא באים (שזה מובן) אז הליגה תמשיך להחלש אבל אנחנו באמת נשקע כי נקודת הפתיחה שלנו גרועה בהרבה מהיריבות לצמרת.
:!: יענקלך
ברק.י
אגדה ירוקה
הודה ל־: 253 פעמים
קיבל תודה: 64 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

ברק.י כתב: אתמול, 10:30 כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.
הסיפור של גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי, זה משחקי אימון ולא מעבר.

הסגל צריך להיות מוכן לליגה ולא לגביע הטוטו.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

גביע הטוטו זה אחלה הזדמנות לגבש את הקבוצה. זה לא רציני שלא מגיעים לפה שחקנים, בטח לחוליית ההגנה שזה משהו שדורש תיאום מירבי ואנחנו הולכים לראות שוער ובלם חדשים ככל הנראה.
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 10 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

דברים צריכים לזוז לא רק ברמת הרכש אלא גם ברמת השחקנים שלא ממשיכים פה.
נהואל שואו סטיוארט אגבה
מה הבעיה למצוא לשלושה מתוך הארבעה קבוצה?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Shocking4U כתב: אתמול, 11:34 גביע הטוטו זה אחלה הזדמנות לגבש את הקבוצה. זה לא רציני שלא מגיעים לפה שחקנים, בטח לחוליית ההגנה שזה משהו שדורש תיאום מירבי ואנחנו הולכים לראות שוער ובלם חדשים ככל הנראה.
ברור שזה אחלה אבל זה לא חזות הכל. אין ספק שצריכים להרים קצב עם רכש ולהתחיל להחתים שחקנים ולקדם עניינים כדי להיות מוכנים לליגה.

בסוף אם מגיע רכש ולא פותח במשחק הראשון בליגה זה כישלון.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 39 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

אני מאוד מקווה לראות שהם מחכים לאחרי תשעה באב בשביל להודיע על כמה החתמות סגורות... אבל על מי אני עובד???
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: אתמול, 11:05
ברק.י כתב: אתמול, 10:30 כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.

השאלה היא איך הסגל יהיה מוכן לליגה אם הוא לא חלק מהקבוצה באימונים ומשחקי האימון לפני. בין סיום 9 הימים ללחגה יש קצת פחות מחודש להחתמות, להשתלבות (בארץ ובמועדון), לעבודת האימון הטקטית ואולי גם לחזרה לכושר של שחקני רכש מסוימים.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

ברק.י כתב: אתמול, 15:00

השאלה היא איך הסגל יהיה מוכן לליגה אם הוא לא חלק מהקבוצה באימונים ומשחקי האימון לפני. בין סיום 9 הימים ללחגה יש קצת פחות מחודש להחתמות, להשתלבות (בארץ ובמועדון), לעבודת האימון הטקטית ואולי גם לחזרה לכושר של שחקני רכש מסוימים.
חודש זה מספיק זמן להיכנס לעניינים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

לפי שלמה וייס:
"ליאור רפאלוב ערך שיחות אישיות עם מנואל שואו, פיטר אגבה, טריבנטה סטיוארט, דניאל גולאני, גוני נאור ודולב חזיזה, והודיע להם רשמית כי הם אינם בתוכניות המקצועיות של מכבי חיפה לעונה הבאה וכי הם רשאים לחפש קבוצה חדשה."

כמה גרוע גולאני שאין אף מגן שמאלי טבעי בסגל ועדיין הודיעו לו שהוא לא בתכניות?

אני רואה עכשיו שזה תדרוך שיצא בכל האתרים.

לפי התדרוך הזה בנוסף לנהואל ושואו, גם אגבה וסטיוארט משוחררים ולא ימשיכו.

פדראו לא בהודעה ונראה שהוא כן ימשיך
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 118 פעמים
קיבל תודה: 242 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: אתמול, 17:16
ברק.י כתב: אתמול, 15:00

חודש זה מספיק זמן להיכנס לעניינים
אמת, אבל חודש זה התקרה, זה במקרה שינחת פה רכש מיד בסיום 9 הימים.
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 25 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

שון גולדברג מגן שמאלי זה מחדל ברמת הכיוף שוער פותח.
שוב ליאור מוכיח שהוא לא מבין כדורגל.
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 132 פעמים
קיבל תודה: 105 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

KevinDurant כתב: אתמול, 17:55 לפי שלמה וייס:
"ליאור רפאלוב ערך שיחות אישיות עם מנואל שואו, פיטר אגבה, טריבנטה סטיוארט, דניאל גולאני, גוני נאור ודולב חזיזה, והודיע להם רשמית כי הם אינם בתוכניות המקצועיות של מכבי חיפה לעונה הבאה וכי הם רשאים לחפש קבוצה חדשה."

גולאני לא מספיק טוב להיות מגן פותח אבל הוא בטוח יותר טוב מגולדברג/סייף. החלטה מוזרה.
גם אם יביאו מגן שמאלי להרכב אנחנו צריכים מישהו שישמש כגיבוי
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כובע קש כתב: אתמול, 18:52
KevinDurant כתב: אתמול, 17:55 לפי שלמה וייס:

גולאני לא מספיק טוב להיות מגן פותח אבל הוא בטוח יותר טוב מגולדברג/סייף. החלטה מוזרה.
גם אם יביאו מגן שמאלי להרכב אנחנו צריכים מישהו שישמש כגיבוי
גם בינואר כל כך רצו להחזיר אותו. החלטה מוזרה להודיע לו שהוא לא בתכניות שאין אף מגן שמאלי בסגל, תמוה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

מעניין. עד עכשיו היה נראה שהם נמנעו מלהודיע פומבית על זה ששחקן כמו שואו למשל לא בתוכנית כנראה כדי לא לפגוע ב-leverage המעט שיש במו״מ על המחיר שלו מול קבוצות אבל מניח שברגע שעשו את
השיחות האלה והם היו חייבים כי כל השחקנים האלה נמצאים במסגרת קבוצתית כלשהי בשלב הזה והיו צריכים לעדכן אותם.
שלח תגובה