מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 118 פעמים
- קיבל תודה: 239 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
יכנס בלם מחליף בלית ברירה בבלומפילד מחזור שני
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 470 פעמים
- קיבל תודה: 285 פעמים
הביאו את יאיר מרדכי ורוצים את גלזר, גם ירין לוי חיזוק ישראלי טוב אם יישאר.tago064 כתב: אתמול, 20:39מכבי תל אביב מתנהלים גרוע ובאיטיות, אגב זה גם שנה שעברה היה ככה, לכן הם לא היו במאבק עד הסוף אבל כן בעונה גרועה סיימו מקום שלישי ולקחו גביע, ההנהלה שם יותר יציבה ולכן הם לא רואים אותנו גם בעונות חלשות שלהם, הם לא יסיימו מקום חמישי תחת גולדהאר בלי תואר, מכיוון שהם כן יעשו שינויים דרושים כדי לתקן במהלך העונה בזמן שאצלנו בינוארר יבלבלו את המוח על הקיץKevinDurant כתב: אתמול, 19:57מה זה "מתנהלים גרוע"tago064 כתב: אתמול, 19:43 ב"ש ובית"ר רצו בעונה שעברה לאליפות והם לא נחלשו, בכלל בב"ש אני שומע כבר שנתיים ששני הזרים עוזבים וזו כבר עונה שנייה שמצליחים להשאיר אותם, רק אצלנו כל שחקן שטיפה נותן משחקים טובים ישר משחררים ואין אפשרות להשאיר. בית"ר מחזיקים כנראה בסגל הישראלי הכי טוב בליגה וצירפו את וייסמן ויוספי שיוסיפו להם הרבה עומק, כל זר שהם יביאו יהיה רק בונוס. ואת זה מעמיד ברק אברמוב ולא יענקל'ה שחר הגדול.
זה לא אמור לעניין אותי שמכבי תל אביב לדוגמא מתנהלים גרוע וגם הפועל תל אביב לא ממש עושה מהלכים. מכיוון שהראשונים תמיד בסופו של דבר יהיו שם כי הם יעשו את המהלכים הנכונים בינואר, והאדומים רק עלו ליגה בעונה שעברה.
אבל מאיתנו? חוץ מפולחן אישיות לנשיא הכל יכול בתקשורת לא ממש נשאר הרבה, אלא בעיקר אוהדים שממשיכים לקנות מנויים ולהכניס כסף לקופת המועדון
אם כל הקבוצות הגדולות מחפשות זרים ומתקשות להביא זרים, כנראה שיש קושי מסוים להביא זרים.
לב''ש יש "רק" 6 זרים, מכבי ת''א הביאו פחות שחקני רכש ממך שגם הם היו בעונה לא טובה וגם רוצה לעשות שינויים עם זרים ולדעתי חסר שם 3-4 זרים.
אנחנו מחפשים לצרף רק זרים (למעט הסיפור של גלזר) ובגלל זה נראה שקצת יותר תקוע אצלנו.
וואו, אז הם הביאו שחקן אחד פחות מאיתנו, אחד לעומת שניים, איזה הבדל. מה גם שהסגל שלהם יותר חזק ומחובר משלנו וגם יותר איכותי.
לגבי ב"ש, הם יכולים להיות רק עם שישה זרים אבל כולם תורמים יותר מהזרים שלך. אגב מתוך השישה שיש להם, הם החתימו זר בסכום שאתה החתמת בו זר בעמדת מפתח, וזה עבר ככה באהלן אהלן ובלי פולחני אישיות לאלונה ברקת. רק אצלנו כל השופרים אומרים וואו, כמה כסף שם שחר על זרים. מה ישמע הוא החתים זר בחמש מיליון. גם כאן הסגל שלהם מחובר יותר ורץ כבר שנה שלישית. אצלך הבלם עזב, והשוער עם רגל וחצי בחוץ, שלא נדבר על כמות הפצועים. נו בחייאת איך אפשר להשוות בכלל בינינו לבין הקבוצות האחרות, רק כי "הם גם מתקשות להביא זרים".
"אנחנו מחפשים לצרף רק זרים", אתה מסכים שגם עונה קודמת לא הבאת ישראלי משמעותי וחיפשת לצרף רק זרים וראית איך זה נגמר? אנחנו בכלל עשינו איקס ענק שבכלל לא ברור לי על השוק הישראלי ומוכר מכל הבא ליד ומצד שני בכלל לא מביא כלום. זו התנהלות מביכה בכל קנה מידה ולא צריך להיתלות באילנות שלא קיימות.
לא הייתי רוצה את וייסמן או יוספי נניח פה, גם לא את דן גלזר.
השוק הישראלי חלש מאוד.
צריך לשחרר את השחקנים הלא רלוונטיים ולחזק את העמדות הנכונות ולפגוע, זה מה שיש לעשות.
אני לא בא להגיד שעושים עבודה נהדרת ומדהימה, להפך, אני גם לא חושב שיקרה פה משהו העונה, אני רק בא להגיד שכל השוק בארץ רדום, לא רק אצלנו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 36 פעמים
- קיבל תודה: 278 פעמים
אבל אנחנו יותר מדי פסיביים בשוק, כאילו היתה עונה מוצלחת שנה שעברה, אתה פאקינג לא נלחמת אפילו על מקום רביעי. אני לא מקבל את ההתנהלות הזאת. אגב לדעתי יוספי יכבוש יותר ממרדכי וויסמן יותר ממלמד. זה לא אומר שהם שחקנים יותר טובים מהם, פשוט יש לבית"ר יותר כלים התקפיים ויותר שחקנים שמסוגלים לתת פס לגול. מרדכי יכול להיות שחקן נחמד מאד, אבל אין לידו שחקנים מובילים וזו בעיה, ומירין לוי כתבתי שאני לא מחזיק, בטח לא לבנות עליו את כל הקישורKevinDurant כתב: אתמול, 23:35הביאו את יאיר מרדכי ורוצים את גלזר, גם ירין לוי חיזוק ישראלי טוב אם יישאר.tago064 כתב: אתמול, 20:39מכבי תל אביב מתנהלים גרוע ובאיטיות, אגב זה גם שנה שעברה היה ככה, לכן הם לא היו במאבק עד הסוף אבל כן בעונה גרועה סיימו מקום שלישי ולקחו גביע, ההנהלה שם יותר יציבה ולכן הם לא רואים אותנו גם בעונות חלשות שלהם, הם לא יסיימו מקום חמישי תחת גולדהאר בלי תואר, מכיוון שהם כן יעשו שינויים דרושים כדי לתקן במהלך העונה בזמן שאצלנו בינוארר יבלבלו את המוח על הקיץKevinDurant כתב: אתמול, 19:57
מה זה "מתנהלים גרוע"
אם כל הקבוצות הגדולות מחפשות זרים ומתקשות להביא זרים, כנראה שיש קושי מסוים להביא זרים.
לב''ש יש "רק" 6 זרים, מכבי ת''א הביאו פחות שחקני רכש ממך שגם הם היו בעונה לא טובה וגם רוצה לעשות שינויים עם זרים ולדעתי חסר שם 3-4 זרים.
אנחנו מחפשים לצרף רק זרים (למעט הסיפור של גלזר) ובגלל זה נראה שקצת יותר תקוע אצלנו.
וואו, אז הם הביאו שחקן אחד פחות מאיתנו, אחד לעומת שניים, איזה הבדל. מה גם שהסגל שלהם יותר חזק ומחובר משלנו וגם יותר איכותי.
לגבי ב"ש, הם יכולים להיות רק עם שישה זרים אבל כולם תורמים יותר מהזרים שלך. אגב מתוך השישה שיש להם, הם החתימו זר בסכום שאתה החתמת בו זר בעמדת מפתח, וזה עבר ככה באהלן אהלן ובלי פולחני אישיות לאלונה ברקת. רק אצלנו כל השופרים אומרים וואו, כמה כסף שם שחר על זרים. מה ישמע הוא החתים זר בחמש מיליון. גם כאן הסגל שלהם מחובר יותר ורץ כבר שנה שלישית. אצלך הבלם עזב, והשוער עם רגל וחצי בחוץ, שלא נדבר על כמות הפצועים. נו בחייאת איך אפשר להשוות בכלל בינינו לבין הקבוצות האחרות, רק כי "הם גם מתקשות להביא זרים".
"אנחנו מחפשים לצרף רק זרים", אתה מסכים שגם עונה קודמת לא הבאת ישראלי משמעותי וחיפשת לצרף רק זרים וראית איך זה נגמר? אנחנו בכלל עשינו איקס ענק שבכלל לא ברור לי על השוק הישראלי ומוכר מכל הבא ליד ומצד שני בכלל לא מביא כלום. זו התנהלות מביכה בכל קנה מידה ולא צריך להיתלות באילנות שלא קיימות.
השוק הישראלי חלש מאוד.
צריך לשחרר את השחקנים הלא רלוונטיים ולחזק את העמדות הנכונות ולפגוע, זה מה שיש לעשות.
אני לא בא להגיד שעושים עבודה נהדרת ומדהימה, להפך, אני גם לא חושב שיקרה פה משהו העונה, אני רק בא להגיד שכל השוק בארץ רדום, לא רק אצלנו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם אני לא מקבל את ההתנהלות הזו וחושב שהעונה הבאה לא תהיה מוצלחת, שלא תטעה.tago064 כתב: היום, 00:50אבל אנחנו יותר מדי פסיביים בשוק, כאילו היתה עונה מוצלחת שנה שעברה, אתה פאקינג לא נלחמת אפילו על מקום רביעי. אני לא מקבל את ההתנהלות הזאת. אגב לדעתי יוספי יכבוש יותר ממרדכי וויסמן יותר ממלמד. זה לא אומר שהם שחקנים יותר טובים מהם, פשוט יש לבית"ר יותר כלים התקפיים ויותר שחקנים שמסוגלים לתת פס לגול. מרדכי יכול להיות שחקן נחמד מאד, אבל אין לידו שחקנים מובילים וזו בעיה, ומירין לוי כתבתי שאני לא מחזיק, בטח לא לבנות עליו את כל הקישורKevinDurant כתב: אתמול, 23:35הביאו את יאיר מרדכי ורוצים את גלזר, גם ירין לוי חיזוק ישראלי טוב אם יישאר.tago064 כתב: אתמול, 20:39
מכבי תל אביב מתנהלים גרוע ובאיטיות, אגב זה גם שנה שעברה היה ככה, לכן הם לא היו במאבק עד הסוף אבל כן בעונה גרועה סיימו מקום שלישי ולקחו גביע, ההנהלה שם יותר יציבה ולכן הם לא רואים אותנו גם בעונות חלשות שלהם, הם לא יסיימו מקום חמישי תחת גולדהאר בלי תואר, מכיוון שהם כן יעשו שינויים דרושים כדי לתקן במהלך העונה בזמן שאצלנו בינוארר יבלבלו את המוח על הקיץ
השוק הישראלי חלש מאוד.
אני מקבל את זה שהמועדון העדיף להביא את מרדכי ולא את יוספי, זה "הימור" טוב לדעתי. לגבי וייסמן, לא צריך להשוות אותו למלמד, אלא לחלוץ הזר שיגיע לפה. אתה היית רוצה את וייסמן כחלוץ ראשון פה? אני לא בטוח.
ברור שההתנהלות והאיטיות "מאכזבת" (במירכאות כי זה לא באמת מפתיע אותי), אני עדיין חושב שעם החלטות נכונות ופגיעה בשחקני רכש זה יכול להשתנה (הבעיה שאני לא חושב שמסוגלים לקבל פה החלטות טובות)
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא יודע אם זה נכון אבל זה באמת מדהים אותי.
בן דור כותב היום שמחפשים בלם בכיר שיודע לשחק גם כמגן שמאלי.
מה זה השטות הזאת? צריך גם בלם וגם מגן שמאלי.
אתמול שוב הייתה הזדמנות נהדרת לראות איך שחקן כמו רודרי בגיל זהה לקורנו מצליח להתאושש ולחזור לעצמו יותר משנה אחרי שהוא חזר מהפציעה בצולבת.
מישהו במועדון הזה באמת חושב שקורנו יחזור בינואר מצולבת כמו חדש ויפתח 90 דק' בהרכב כל משחק? ומה עד אז? רוטציות בין "הבלם הבכיר" לבין קני סייף (הפציע מאוד וחלש כמגן שמאלי) לבין שון גולדברג שלא עשה משחק טוב כמגן כבר 5 שנים בערך?
אתמול שוב הייתה הזדמנות נהדרת לראות איך שחקן כמו רודרי בגיל זהה לקורנו מצליח להתאושש ולחזור לעצמו יותר משנה אחרי שהוא חזר מהפציעה בצולבת.
מישהו במועדון הזה באמת חושב שקורנו יחזור בינואר מצולבת כמו חדש ויפתח 90 דק' בהרכב כל משחק? ומה עד אז? רוטציות בין "הבלם הבכיר" לבין קני סייף (הפציע מאוד וחלש כמגן שמאלי) לבין שון גולדברג שלא עשה משחק טוב כמגן כבר 5 שנים בערך?
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 10 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
חבל על הזמן ועל האנרגיות
בנסון אגבה סטיוארט לקפל וזריז
פדראו אני נותן קרדיט לברק להחליט לפי מה שהוא רואה באימונים, למרות שקשה לי להאמין שאפשר לבנות עליו.
להביא מגן שמאלי, בלם נוסף, קיצוני ימני וחלוץ.
בנסון אגבה סטיוארט לקפל וזריז
פדראו אני נותן קרדיט לברק להחליט לפי מה שהוא רואה באימונים, למרות שקשה לי להאמין שאפשר לבנות עליו.
להביא מגן שמאלי, בלם נוסף, קיצוני ימני וחלוץ.
הם באמת חושבים שקורנו יחזור בינואר כמו חדש, למה זה מפתיע אותך?KevinDurant כתב: היום, 09:07 אני לא יודע אם זה נכון אבל זה באמת מדהים אותי.
משהו בהחלטות שלהם עד עכשיו מראה על הבנה כל שהיא באיזה מצב אנחנו או מראה על ניהול נכון?
אין להם מושג והם לא מבינים שאין להם מושג.
הצלחה היא סכנה
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 161 פעמים
- קיבל תודה: 94 פעמים
דוראנט חשבתי שאתה לא לוקח את בן דור ברצינותKevinDurant כתב: היום, 09:07 אני לא יודע אם זה נכון אבל זה באמת מדהים אותי.
הוא סתם אומר את זה כי הוא בטח מקשיב לקניאס אומר כל יום שזה מה שצריך לעשות ברדיו. במעגל התקשורת בחיפה זה קצת כמו משהו שמישהו אומר לעצמו שוב ושוב כדי לשכנע את עצמו
תקנו אותי אם אני טועה אבל בן דור טועה ב- 100 אחוז מהפעמים ואת הקצת שעשו הקיץ תקשורת לא ידעה גם. לא?
לגבי מה שכתבו על קבוצות אחרות - אם מה שאתם אומרים נכון ושהשוק בכל הקבוצות רדום כי אין ישראלים וזרים לא באים (שזה מובן) אז הליגה תמשיך להחלש אבל אנחנו באמת נשקע כי נקודת הפתיחה שלנו גרועה בהרבה מהיריבות לצמרת.
כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הסיפור של גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי, זה משחקי אימון ולא מעבר.ברק.י כתב: היום, 10:30 כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.
הסגל צריך להיות מוכן לליגה ולא לגביע הטוטו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
גביע הטוטו זה אחלה הזדמנות לגבש את הקבוצה. זה לא רציני שלא מגיעים לפה שחקנים, בטח לחוליית ההגנה שזה משהו שדורש תיאום מירבי ואנחנו הולכים לראות שוער ובלם חדשים ככל הנראה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 10 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
דברים צריכים לזוז לא רק ברמת הרכש אלא גם ברמת השחקנים שלא ממשיכים פה.
נהואל שואו סטיוארט אגבה
מה הבעיה למצוא לשלושה מתוך הארבעה קבוצה?
נהואל שואו סטיוארט אגבה
מה הבעיה למצוא לשלושה מתוך הארבעה קבוצה?
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור שזה אחלה אבל זה לא חזות הכל. אין ספק שצריכים להרים קצב עם רכש ולהתחיל להחתים שחקנים ולקדם עניינים כדי להיות מוכנים לליגה.Shocking4U כתב: היום, 11:34 גביע הטוטו זה אחלה הזדמנות לגבש את הקבוצה. זה לא רציני שלא מגיעים לפה שחקנים, בטח לחוליית ההגנה שזה משהו שדורש תיאום מירבי ואנחנו הולכים לראות שוער ובלם חדשים ככל הנראה.
בסוף אם מגיע רכש ולא פותח במשחק הראשון בליגה זה כישלון.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 39 פעמים
אני מאוד מקווה לראות שהם מחכים לאחרי תשעה באב בשביל להודיע על כמה החתמות סגורות... אבל על מי אני עובד???
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
השאלה היא איך הסגל יהיה מוכן לליגה אם הוא לא חלק מהקבוצה באימונים ומשחקי האימון לפני. בין סיום 9 הימים ללחגה יש קצת פחות מחודש להחתמות, להשתלבות (בארץ ובמועדון), לעבודת האימון הטקטית ואולי גם לחזרה לכושר של שחקני רכש מסוימים.KevinDurant כתב: היום, 11:05הסיפור של גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי, זה משחקי אימון ולא מעבר.ברק.י כתב: היום, 10:30 כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
חודש זה מספיק זמן להיכנס לענייניםברק.י כתב: היום, 15:00השאלה היא איך הסגל יהיה מוכן לליגה אם הוא לא חלק מהקבוצה באימונים ומשחקי האימון לפני. בין סיום 9 הימים ללחגה יש קצת פחות מחודש להחתמות, להשתלבות (בארץ ובמועדון), לעבודת האימון הטקטית ואולי גם לחזרה לכושר של שחקני רכש מסוימים.KevinDurant כתב: היום, 11:05הסיפור של גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי, זה משחקי אימון ולא מעבר.ברק.י כתב: היום, 10:30 כמעט רשמית - עולים לדרבי בגביע הטוטו כששחקני הרכש היחידים שהביאו הם מרדכי וברוניניו. אנחנו נכנסים לתשעת הימים, עד ה-24.7, ויום למחרת יש משחק ראשון לעונה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
לפי שלמה וייס:
"ליאור רפאלוב ערך שיחות אישיות עם מנואל שואו, פיטר אגבה, טריבנטה סטיוארט, דניאל גולאני, גוני נאור ודולב חזיזה, והודיע להם רשמית כי הם אינם בתוכניות המקצועיות של מכבי חיפה לעונה הבאה וכי הם רשאים לחפש קבוצה חדשה."
כמה גרוע גולאני שאין אף מגן שמאלי טבעי בסגל ועדיין הודיעו לו שהוא לא בתכניות?
אני רואה עכשיו שזה תדרוך שיצא בכל האתרים.
לפי התדרוך הזה בנוסף לנהואל ושואו, גם אגבה וסטיוארט משוחררים ולא ימשיכו.
פדראו לא בהודעה ונראה שהוא כן ימשיך
"ליאור רפאלוב ערך שיחות אישיות עם מנואל שואו, פיטר אגבה, טריבנטה סטיוארט, דניאל גולאני, גוני נאור ודולב חזיזה, והודיע להם רשמית כי הם אינם בתוכניות המקצועיות של מכבי חיפה לעונה הבאה וכי הם רשאים לחפש קבוצה חדשה."
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 118 פעמים
- קיבל תודה: 239 פעמים
אמת, אבל חודש זה התקרה, זה במקרה שינחת פה רכש מיד בסיום 9 הימים.KevinDurant כתב: היום, 17:16חודש זה מספיק זמן להיכנס לענייניםברק.י כתב: היום, 15:00השאלה היא איך הסגל יהיה מוכן לליגה אם הוא לא חלק מהקבוצה באימונים ומשחקי האימון לפני. בין סיום 9 הימים ללחגה יש קצת פחות מחודש להחתמות, להשתלבות (בארץ ובמועדון), לעבודת האימון הטקטית ואולי גם לחזרה לכושר של שחקני רכש מסוימים.KevinDurant כתב: היום, 11:05
הסיפור של גביע הטוטו באמת לא מעניין אותי, זה משחקי אימון ולא מעבר.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 25 פעמים
שון גולדברג מגן שמאלי זה מחדל ברמת הכיוף שוער פותח.
שוב ליאור מוכיח שהוא לא מבין כדורגל.
שוב ליאור מוכיח שהוא לא מבין כדורגל.
גולאני לא מספיק טוב להיות מגן פותח אבל הוא בטוח יותר טוב מגולדברג/סייף. החלטה מוזרה.KevinDurant כתב: היום, 17:55 לפי שלמה וייס:
גם אם יביאו מגן שמאלי להרכב אנחנו צריכים מישהו שישמש כגיבוי
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם בינואר כל כך רצו להחזיר אותו. החלטה מוזרה להודיע לו שהוא לא בתכניות שאין אף מגן שמאלי בסגל, תמוהכובע קש כתב: היום, 18:52גולאני לא מספיק טוב להיות מגן פותח אבל הוא בטוח יותר טוב מגולדברג/סייף. החלטה מוזרה.KevinDurant כתב: היום, 17:55 לפי שלמה וייס:
גם אם יביאו מגן שמאלי להרכב אנחנו צריכים מישהו שישמש כגיבוי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מעניין. עד עכשיו היה נראה שהם נמנעו מלהודיע פומבית על זה ששחקן כמו שואו למשל לא בתוכנית כנראה כדי לא לפגוע ב-leverage המעט שיש במו״מ על המחיר שלו מול קבוצות אבל מניח שברגע שעשו את
השיחות האלה והם היו חייבים כי כל השחקנים האלה נמצאים במסגרת קבוצתית כלשהי בשלב הזה והיו צריכים לעדכן אותם.
השיחות האלה והם היו חייבים כי כל השחקנים האלה נמצאים במסגרת קבוצתית כלשהי בשלב הזה והיו צריכים לעדכן אותם.