נתניה לא משלמת 400 אלף אירו נטו ומעלה לשחקנים שאני מעריך שזה השכר שהביא את השחקן לחתום פה
הפועל ת"א יש מצב. הבעלים שלהם מיליארדר. אז מה?
לא הבנתי מה זה משנה? זה לא פרופיל שאתה אמור להסתכל עליו, הלך לך סק שחקן עם רזומה כולל הופעות במונדיאל וזה מה שאתה מביא במקום? אתה צריך כאן מנהיג לא עוד כאלה עם פרופיל בינוני
זה משנה כי הטיעון לא נכון.
בכל מקרה זה פרופיל סבבה לגמרי לדעתי.
הלוואי היינו מביאים כל חלון שחקן כמו פלאניץ' או שרי שאתה יודע רק מהשם שלו והקצת סרטונים שרואים ברשת שזה שחקן מעל הרמה של הליגה פה.
לפעמים מביאים פרופילים גם כאלה של שחקן שהיה 4 שנים בלבסקי סופיה וזה יכול להצליח.
שוב זה לא איזה שחקן כמו החלוץ שהתחרינו עליו עם קבוצה מליגה שנייה בדרום קוריאה או יובאנוביץ' שהוצע לנתניה לפני שהגיע אלינו.
מה ההבדל הגדול בין הפרופיל של צונאמי לפרופיל של פלאניץ'? אחד היה שחקן בכיר בסטיאווה בוקרשט והשני שחקן בכיר בלבסקי סופיה ולקח שם אליפות שנה שעברה. אני לא חושב שסטיאווה בוקרשט בתקופה של פלאניץ' הייתה טוב משמעותית מלבסקי סופיה של היום. אפילו לדעתי לבסקי עולים עליהם.
אני מסכים אתך לגמרי, ההשוואה בין צונאמי לנובאקוביץ' לא במקום בכלל.
יש בהחלט הבדל בין צונאמי לחלוץ מבחינת השם זה בטוח.
מה גם שחיפשו בלם שיכול לשחק גם מגן שמאלי ונראה שזה הפרופיל שלו.
מה שמדאיג יותר הוא העובדה שקבוצה כמו מכבי חיפה היא בלי כוח התקפי נורמלי.
חושבים שבנסון יהיה פתאום כשיר?
שסילבה יידע לקחת כדור ולעבור שחקן?
לא מובן לי על מה רפאלוב ובכר בונים בהתקפה.
לא הבנתי מה זה משנה? זה לא פרופיל שאתה אמור להסתכל עליו, הלך לך סק שחקן עם רזומה כולל הופעות במונדיאל וזה מה שאתה מביא במקום? אתה צריך כאן מנהיג לא עוד כאלה עם פרופיל בינוני
הלוואי היינו מביאים כל חלון שחקן כמו פלאניץ' או שרי שאתה יודע רק מהשם שלו והקצת סרטונים שרואים ברשת שזה שחקן מעל הרמה של הליגה פה.
לפעמים מביאים פרופילים גם כאלה של שחקן שהיה 4 שנים בלבסקי סופיה וזה יכול להצליח.
שוב זה לא איזה שחקן כמו החלוץ שהתחרינו עליו עם קבוצה מליגה שנייה בדרום קוריאה או יובאנוביץ' שהוצע לנתניה לפני שהגיע אלינו.
מה ההבדל הגדול בין הפרופיל של צונאמי לפרופיל של פלאניץ'? אחד היה שחקן בכיר בסטיאווה בוקרשט והשני שחקן בכיר בלבסקי סופיה ולקח שם אליפות שנה שעברה. אני לא חושב שסטיאווה בוקרשט בתקופה של פלאניץ' הייתה טוב משמעותית מלבסקי סופיה של היום. אפילו לדעתי לבסקי עולים עליהם.
הוא גם היה הימור
אבל הקבוצה דאז הייתה די מוכנה
פה כבר שלושה חודשים מבלבלים את המוח, שנקום וניפול על הזרים ושיבחרו אותם עם פינצטה ושלל השטויות האלה ובסןף זה מה שמביאים, כאשר לא משקיעים בישראלים בכירים יותר, זה מאכזב
הכל זה תלוי מה שהמועדון משדר
תראה אין הרבה זרים שהיה עליהם קונצנזוס בפורום כשהגיעו.
אולי רק שרי, פלאניץ', סונדגרן, סטויקוביץ', ונראה לי שגם קרים פריי.
על פלאניץ' היה קונצנזוס מהשנייה הראשונה כי הוא היה בשיא שלו, יכל להתקדם לקבוצה בכירה בטורקיה (פחות הסתדר שם) והגיע לפה רק בגלל בעיות משפטיות, ראו בסרטונים שהוא אליל סרבי שמתקל ושורף את המגרש עם המהירות שלו. לדעתי זה קצת שונה מהסיטואציה של צונאמי שהוא יותר טיפה בירידה כרגע בחצי שנה האחרונה בעיקר בגלל העזיבה של לבסקי. אבל שוב אני מאמין שהוא פרופיל סבבה לגמרי.
אבל אתה שוב מתייחס לשחקן ספציפי ולא לכולל, אחרי שאתה מחתים את החלוץ הזה האוהדים מצפים לאיזה זר אכזר בטח אחרי עסקה שהייתה די זולה.
ברגע שאתה משחרר הודעות כאלה תוך יומיים אתה די מעצב את זה שאתה הולך לעונה בינונית אם זה הרכש שלך, זה לא שהחתמת עשרה תותחים ופה התפשרת
אם היה לך כנף ברמה או חלוץ ברמה יכול להיות שלפחות אצלי זה היה עובר יותר חלק.
הזרים שיש לנו כיום אלה זרים ברמה שהפועל תל אביב החתימה עונה קודמת כנראה זולת לויזו, אם היית שואל אוהדים שלנו עונה קודמת זה לא הפרופיל שהם היוהמצפים לו
benrey כתב: אתמול, 20:55
צריך תמיד לזכור ששרי בא בחינם ונהואל בא בסכום שיא
אין משמעות למחיר, יש חשיבות לרזומה, נסיון, מספרים
החלוץ זה מאוד מביך, והבלם זה קצת יותר טוב אבל בוא נגיד שזה שחקן שכנראה גם היה מסכים לחתום במכבי פתח תקווה
שרי בא אחרי עונה של 10 גולים בליגה הראשונה בטורקיה
תאמין לי שאם היו מביאים בלם הרכב מאיזה קבוצות אמצע טבלה בטורקית הראשונה היינו מדברים אחרת
1000% אנחנו חושבים אותו דבר
בסוף שרי בא פה כשחקן מוכח, ולכן לא מעניין שבא בחינם.