מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 39 פעמים
קיבל תודה: 300 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

שליחה על ידי Shocking4U »

שרי בא לעזרת חברים? כבר בלם סורינמי שני שהוא "ממליץ" עליו הקיץ
tago064
גול ראשון בבוגרים
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי tago064 »

מתפרעים הקיץ הזה עם סכומי העברה
לא אוהב את ההחתמות האלה, הפרופילים הם כמו של קבוצות אמצע טבלה
שום שחקן שיקח את הקבוצה על עצמו, זרים עם משכורות יחסית זולות
אין כאן שום שחקן שאני יכול להגיד עליו וואו, יש לי ציפיות גדולות ממנו
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 166 פעמים
קיבל תודה: 97 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

בונים הרכב סבבה כל עוד הציפיות הן למקום 3-4 שזה מה שנראה

הלוואי והרכישות יצליחו בינגו וברור לי שקשה להביא לארץ אבל בחייאת אל תבואו לי אחר כך במשקעים מלא כסף או יענקלה דוחף את היד עמוק לכיס
סגל בינוני לקבוצה בינונית שלא יהיה שונה בהרבה משנה שעברה. אולי טיפה יותר מאוזן אבל בואו נראה מה בכר מוציא מזה
:!: יענקלך
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
חבר בבורד
הודה ל־: 146 פעמים
קיבל תודה: 519 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

Shocking4U כתב: אתמול, 13:55 שרי בא לעזרת חברים? כבר בלם סורינמי שני שהוא "ממליץ" עליו הקיץ
איך ימליץ? הוא לא מכיר אותו בכלל. לא שיחקו ביחד
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

מתלבט בין זה שמרגיש שסק מיצה פה לזה שכל הבלמים שהשם שלהם עלה לא מתקרבים אפילו לרמה או לפרופיל שלו וזה די מביך שבמקום אחד הבלמים הטופ שהיו בישראל הם מביאים זרים כאלה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

רק מכבי כתב: אתמול, 14:01
Shocking4U כתב: אתמול, 13:55 שרי בא לעזרת חברים? כבר בלם סורינמי שני שהוא "ממליץ" עליו הקיץ
איך ימליץ? הוא לא מכיר אותו בכלל. לא שיחקו ביחד
בגלל זה המרכאות. הם לא שיחקו יחד באף מסגרת קבוצתית או נבחרת. אבל הוא סורינאמי אז התקשורת (או המועדון) ממציאים ששרי המליץ עליו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 492 פעמים
קיבל תודה: 302 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

הזלזול של אנשים פה בקבוצות מהליגה השלישית באנגליה מצחיק אותי בהתחשב בזה שזו ליגה יותר חזקה מהליגה פה, הרבה יותר דורשת (משחקים 46 משחקים) ושקשה להוציא מהליגה הזאת שחקנים לליגה כמו אצלנו כי הם משחקים באנגליה
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה
הודה ל־: 94 פעמים
קיבל תודה: 50 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

החיבור של מכבי חיפה ודינמו קייב בא לי אחרת העונה, הבלם הוא אח הקטן של ג'וסטין לונוויק, הפלופ הבלתי נגמר של דינמו קייב.
ברק.י
אגדה ירוקה
הודה ל־: 271 פעמים
קיבל תודה: 72 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

Apoc כתב: אתמול, 12:15
ברק.י כתב: אתמול, 12:05 ברק רום פרסם (ונראה שמחק) שם של בלם שלטענתו לקראת סגירה. מתכתב עם דברים שנכתבו בכל מיני מקומות (בלם מהליגה הצרפתית השנייה) ושולל אחרים (ברזילאי).
אם ראית שהוא פרסם לפני שמחק אז אתה יודע על מי מדובר?
כן, לא כתבתי למקרה שזה הודלף והעבירו לו מסר שישמור את זה לעצמו כרגע כדי שהעסקה לא תיפול.

בכל מקרה, זה לא השחקן שמדווחים עליו עכשיו. השם שהוא פרסם היה נראה בפרופיל יותר גבוה.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 161 פעמים
קיבל תודה: 113 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

אני אכתוב כאן משהו לא פופולרי, אבל אי השתתפות באירופה היא מכה כלכלית למועדון (שלב בתים לקונפרנס שווה כלכלית לבערך 20 או 25 אחוז מהתקציב). יכול להיות שבגלל זה יחסית ברוב ההחתמות לא משלמים דמי העברה (או שפשוט עושים הרבה שינויים וזה יקר).

ועדיין, אם רוצים להתחיל לבנות פה משהו העונה הזו חייב להביא שחקן כנף ימין ברמה (לדעתי גם 6 ברמה), אחרת אפשר לוותר על כל מה שעשו עד עכשיו ולהישאר עם נסגל של השנה שעברה.
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 22 יולי 2026, 14:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה
הודה ל־: 94 פעמים
קיבל תודה: 50 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

KevinDurant כתב: אתמול, 14:04 הזלזול של אנשים פה בקבוצות מהליגה השלישית באנגליה מצחיק אותי בהתחשב בזה שזו ליגה יותר חזקה מהליגה פה, הרבה יותר דורשת (משחקים 46 משחקים) ושקשה להוציא מהליגה הזאת שחקנים לליגה כמו אצלנו כי הם משחקים באנגליה
היה לי בלם ששיחק (אמנם פחות בעונה האחרונה שלו שם) באחת הקבוצות המובילות בבלגיה, אתה באמת לא מבין למה אנשים חושבים שאפשר להביא בלם בפרופיל יותר גבוה מליגה שלישית באנגליה? ולא אומר את זה כדי לבטל את הליגה השלישית באנגליה.

חוץ מזה שגם מבחינת התאמה לסגנון כדורגל אז הסגנון של הליגה השלישית והצ׳מפיונשיפ באנגליה לכדורגל הישראלי שזה ליגות שהרבה יותר מתבססות על פיזיות וכדורים ארוכים לעומת הכדורגל הישראלי שבדרך כלל דורש יותר מהירות ושחקנים טכנים.

לא סתם שחקנים כמו סק ופלאניץ הצליחו פה.
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 3 פעמים
קיבל תודה: 29 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

Kandaurov כתב: אתמול, 14:08
שחקן גבוה לא טוב בנגיחות. סראשבקיר
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

כל הזמן מדברים על זה שאין ישראלים, השינוי צריך לבוא מאיכות השחקנים הזרים. עוד מוקדם להספיד אבל הייתי מצפה שהזרים שמגיעים יהיו בפרופיל יותר גבוה ויוכלו לעשות את השינוי אם באמת אי אפשר להביא איכות ישראלית וזה לא נראה שזה המצב.
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 120 פעמים
קיבל תודה: 257 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

HaifaWave כתב: אתמול, 14:08 אני אכתוב כאן משהו לא פופולרי, אבל אי השתתפות באירופה היא מכה כלכלית למועדון (שלב בתים לקונפרנס שווה כלכלית לבערך 20 או 25 אחוז מהתקציב). יכול להיות שבגלל זה יחסית ברוב ההחתמות לא משלמים דמי העברה (או שפשוט עושים הרבה שינויים וזה יקר).

ועדיין, אם רוצים להתחיל לבנות פה משהו העונה הזו חייב להביא שחקן כנף ימין ברמה (לדעתי גם 6 ברמה), אחרת אפשר לוותר על כל מה שעשו עד עכשיו ולהישאר עם נסגל של השנה שעברה.
בעונה של מוקדמות האלופות הם גם לא רצו לשלם על מי שצריך. תירוץ תמיד אפשר למצוא ושחר מלך בדברים האלה. למה לא. ולא לשכוח לפרסם שהתקציב 200 מיליארד דולר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
tago064
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי tago064 »

HaifaWave כתב: אתמול, 14:08 אני אכתוב כאן משהו לא פופולרי, אבל אי השתתפות באירופה היא מכה כלכלית למועדון (שלב בתים לקונפרנס שווה כלכלית לבערך 20 או 25 אחוז מהתקציב). יכול להיות שבגלל זה יחסית ברוב ההחתמות לא משלמים דמי העברה (או שפשוט עושים הרבה שינויים וזה יקר).

כסף עושים פה ככה או ככה
זה לא שהשקיעו הון כשהתמודדנו באירופה, זה תמיד היה פחות או יותר אותם סכומים, הקיץ הזה די חריג לרעה מבחינת השקעה
לפחות עכשיו השופרות יעזבו אותנו בשקט עם המשקיע הכי הרבה אפילו יותר מגולדהאר

אגב הקבוצה גם הכניסה בשנים האחרונות יותר כסף ממכבי תל אביב
tago064
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי tago064 »

DelPiero כתב: אתמול, 13:56 בונים הרכב סבבה כל עוד הציפיות הן למקום 3-4 שזה מה שנראה

הלוואי והרכישות יצליחו בינגו וברור לי שקשה להביא לארץ אבל בחייאת אל תבואו לי אחר כך במשקעים מלא כסף או יענקלה דוחף את היד עמוק לכיס
סגל בינוני לקבוצה בינונית שלא יהיה שונה בהרבה משנה שעברה. אולי טיפה יותר מאוזן אבל בואו נראה מה בכר מוציא מזה
יש לי הרגשה של "נו טוב עוד עונה, אולי זה יתחבר ויצליח" אבל אין לי שום התרגשות מהעונה הקרובה וזה לא קרה לי אפילו בעשור השחור, אין כאן שום שחקן מרגש שמסקרן אותי לראות אותו, כולם כאלה אפורים ובינוניים וכרגע בכלל עסוקים בלהחתים כמו כל עונה מלא שחקנים להגנה ופחות להתקפה, עד שהחתימו מישהו זה איזה אפור שבקושי כובש.

מאכזב אותי ברמות, ויכולים להגיד פה, תנו זמן ובואו נראה אותם, אתה לא מכיר ושלל הטענות, אבל בתחושה הולכים לעונה מאד אפורה
tago064
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי tago064 »

אגב, אני בטוח שהשופרות שמסקרים את הקבוצה לא יידעו לשאול ביום שישי את רפאלוב, מדוע מחתימים שחקנים בפרופילים שמכבי חיפה צריכה לשאוף אליהם אלא על שחקנים מדרג שלישי ומטה, הם בטח יישאלו על המטרות וילקקו על "עבודה נהדרת" שעושים בימים האחרונים בכמות של ההחתמות. בטח לא יישאלו מי אמור לנפק מספרים של שערים ובישולים ובעצם להוביל את הקבוצה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שישאלו איך שרי המליץ על שחקן שהוא מעולם לא שיחק איתו באף מסגרת קבוצתית או נבחרת
tago064
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי tago064 »

Shocking4U כתב: אתמול, 14:40 שישאלו איך שרי המליץ על שחקן שהוא מעולם לא שיחק איתו באף מסגרת קבוצתית או נבחרת
הם ניזונים מבכירים במועדון, נראה לך הם מסוגלים לשאול שאלה כזאת? הכתבים שמסקרים את מכבי חיפה כבר מזמן שכחו שהם צריכים לעשות את זה בשביל האוהדים, במקום זה הם עסוקים בללקק לבעלים כי אחרת הם לא ייכנסו למתחם האימונים. לא זוכר על חשיפת מטורפת בשנים האחרונות שאיזה עיתונאי הביא על המועדון. אגב למה גם שיבדקו מדוע אוהדים נחסמים בדף הפייסבוק של המועדון לדוגמא? התקשורת החיפאית היא מזמן לקקנית נטו
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 120 פעמים
קיבל תודה: 257 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

Shocking4U כתב: אתמול, 14:40 שישאלו איך שרי המליץ על שחקן שהוא מעולם לא שיחק איתו באף מסגרת קבוצתית או נבחרת
הוא ממליץ על כל סורינמי באשר הוא סמנופף
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

lemmacantor כתב: אתמול, 14:48
הוא ממליץ על כל סורינמי באשר הוא סמנופף
פטריוט אמיתי
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 23 פעמים
קיבל תודה: 34 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

דווקא אהבתי את הבלם שמועמד שחקן צעיר עם פוטנציאל אתלטי מאוד, בניגוד לנובקוביץ שזה המוצר המוגמר והוא די בינוני פה עד אפסייד גבוה מאוד.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

דבר שכדאי לשים לב אליו:
סיכוי טוב שהגיעו אליו דרך זה שהוא שיחק באותה עונה עם בלאקר המועמד לשעבר בהאדרספילד.

בכל מקרה השקעתי עבורכם בחיטוטים ברדיט הנה קצת דברים על הבלם החדש ממשתמשים שם:

אוהד וולבס אמר:
״מופתע שהארכנו לו חוזה ושלחנו אותו שוב להשאלה בליגה השלישית. אם הוא לא מוכן לשחק כדורגל בצ׳מפיונשיפ בגיל 22 אז מה הטעם״

אוהד פלימות (שיחק שם בהשאלה) אמר:
״הוא היה חלק גדול מהקבוצה שלנו שעלתה ליגה. אשמח לראות אותו מצליח״

אוהד אחר הגיב לו:

״האמת שלא ממש החזקתי ממנו באותו זמן. מקווה שהולך לו טוב מאז״

ואוהד האדרספילד (היה מושאל לשם)
הגיב לו:
״כן הוא בלם עם קלאסה. לא בלם סטייל להעיף כדורים של פעם. מאוד טוב עם הכדור בהתחשב ברמה של הליגה״

אוהד פלימות אחר כתב:
״היה די טוב עבורנו בעונה שעלינו ליגה ונראה שהוא היה די פופולרי בוויקם וונדרס בעונה שעברה אז זאת כנראה החתמה טובה. אני די מופתע שהוא עדיין מושאל לליגה השלישית אבל לא קלטתי שהוא היה כל כך צעיר כשהוא היה אצלנו״

אוהד לוטון (הושאל לשם) אמר:
״אני אוהב את זה (ההחתמה) מקווה שהפציעה הגדולה האחרונה שלו בעונה שעברה הייתה משהו חד פעמי. יש לנו גם ככה מספיק שחקנים פציעים״
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

שרי פטריוט שמאמין בכל סורינאמי באשר הוא.

עריכה: מצחיק שהגבתי את זה ואחר כך ראיתי שאלכס ושוקינג הקדימו אותי עם הודעות כמעט זהות.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 118 פעמים
קיבל תודה: 201 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

שרי מאשר זה טוני אישר החדש
אופטימיות במכבי חיפה
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

אחרי שהחמאנו להם שאף החתמה לא דלפה הקיץ, כל הכתבים יודעים על השחקן שלקראת חתימה והמועדון מצדו לא הוציא הודעה על סיכום. תוהה לפשר הדבר הזה.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

לא מבין את זה שאומרים שמתלבטים בין להחתים את דיקסון כזר 8 לבין להביא כנף זר נוסף.

הם מבינים שהמצב שלנו בכנף ימין הוא בכי רע? האופציות שלנו שם כרגע זה בנסון (פצוע), קני סייף (פצוע) וקאני סילבה (גרוע)

חלאיילי גרוע בימין אז אל תגידו חלאיילי.

זה לא רציני
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 504 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

הבלם החדש, אפילו אם הוא טוב (ולפי הפרופיל זה בספק), הוא עוד אחד עם עבר של פציעות.
זה לא מדליק נורה אדומה לאף אחד?
אני מעריך שהוא יבלה הרבה זמן בחדר הטיפולים, מקווה שאני טועה.
הצלחה היא סכנה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 492 פעמים
קיבל תודה: 302 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

זה לא מדויק, בטח כשלא מארחים בבית.

תחשוב שבמקום להרוויח כסף ממכירת כרטיסים של משהו כמו 10 משחקים באירופה (כולל שלב בתים), כלומר למכור עוד 200-300 אלף כרטיסים(!!), אתה יוצא לארח בחו''ל וצריך לממן טיסות, מלונות וכו וכו'

Shocking4U כתב: אתמול, 14:16
KevinDurant כתב: אתמול, 14:04 הזלזול של אנשים פה בקבוצות מהליגה השלישית באנגליה מצחיק אותי בהתחשב בזה שזו ליגה יותר חזקה מהליגה פה, הרבה יותר דורשת (משחקים 46 משחקים) ושקשה להוציא מהליגה הזאת שחקנים לליגה כמו אצלנו כי הם משחקים באנגליה
היה לי בלם ששיחק (אמנם פחות בעונה האחרונה שלו שם) באחת הקבוצות המובילות בבלגיה, אתה באמת לא מבין למה אנשים חושבים שאפשר להביא בלם בפרופיל יותר גבוה מליגה שלישית באנגליה? ולא אומר את זה כדי לבטל את הליגה השלישית באנגליה.

חוץ מזה שגם מבחינת התאמה לסגנון כדורגל אז הסגנון של הליגה השלישית והצ׳מפיונשיפ באנגליה לכדורגל הישראלי שזה ליגות שהרבה יותר מתבססות על פיזיות וכדורים ארוכים לעומת הכדורגל הישראלי שבדרך כלל דורש יותר מהירות ושחקנים טכנים.

לא סתם שחקנים כמו סק ופלאניץ הצליחו פה.
הבלם ההוא שהבאת הגיע לפה בסוף אוגוסט אחרי שהוא נתקע בקבוצה שלו ואחרי שהעפלת לשלב בתים בליגת האלופות, זו מציאות אחרות לגמרי.
שלח תגובה