מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

tago064
תוקע יתד בהרכב
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 36 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי

שליחה על ידי tago064 »

HaifaWave כתב: 01 אוגוסט 2026, 23:37 תכף יגיע גלגל ההצלה של יענקלה...
אני חייב לתקן: יענקאל
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 505 פעמים
קיבל תודה: 74 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

lemmacantor כתב: אתמול, 07:08
HaifaWave כתב: 01 אוגוסט 2026, 23:37 תכף יגיע גלגל ההצלה של יענקלה...
לא יגיע.
כמובן שמוחמד פצוע. צריך פה לא שש אחד, אלא שניים. אין סיבה שמוחמד יהיה כשיר ליותר מעשרה משחקים. כולל כאלה שהוא יצא דקה 30 כי חטף מכה.
למה אתה לא מאשים את בכר בפציעה של מוחמד?
הצלחה היא סכנה
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 117 פעמים
קיבל תודה: 257 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

כי הוא אישית מפורק עוד לפני חזרתו של בכר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 137 פעמים
קיבל תודה: 234 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

הוא לא מפורק יש לו בעיות מנטליות
אף שחקן בעולם לא כזה פציע
מבחינתי שיעלה רק מחליף כל העונה שלא יחשוב שבונים עליו וייפצע
אופטימיות במכבי חיפה
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 182 פעמים
קיבל תודה: 126 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

רפאלוב אידיוט. מה אתה מביא שני בלמים זרים וחלוץ זר לפני קשר 6 וכנף ימין?
ברק.י
אגדה ירוקה
הודה ל־: 292 פעמים
קיבל תודה: 80 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

Puma כתב: 01 אוגוסט 2026, 12:40 זו פעם ראשונה שאני כאוהד מרגיש שאנחנו בים עוד לפני שהעונה התחילה, כל עוד ליאור מנהל את ההצגה אני מעדיף שלא יגיע רכש בכלל על מנת שלמחליף שלו יהיה פחות עבודת תיקון. למה אתם צועקים צריך שחקן כזה וכזה? ליאור לא כרגע 0/10 בזרים, על סמך מה אתם סומכים עליו שיביא ה בינגו פתאום?

רק אני בדעה הזו?
בגדול, שותף לתחושות. העונות היחידות שדומות לזה הן העונה שעברה והעונה של לוזון.

לגבי הרכש, זה טריקי. אם לא יגיע רכש בכלל והקבוצה תתרסק, השחקנים שישארו פה ליום שאחרי כבר יהיו עמוק בתהום ואלו שיצליחו להישאר עומדים על הרגליים יברחו מפה. אנחנו רואים את היכולת כרגע ואת התגובות של הקהל והתקשורת לזה. אפשר רק לדמיין מה היה הולך פה אם המועדון לא היה מביא רכש, באופן מוצהר או שלא. מנגד, כמו שאתה אומר, אי אפשר להתייחס למצב כאילו זו עונה רגילה ולהחתים שחקנים על חוזים ארוכים כי זה יתקע את המועדון בעתיד. זה מה שקרה פה בעשור השחון - בכל חצי עונה-עונה הגיע מאמן חדש שתלו בו תקוות ונתנו לו להחתים שחקנים חדשים שנתקעו כמו עצם בגרון למאמן הבא אחרי.

לתחושתי, במועדון ערים לזה ולראייה, ההחתמות של מרבית הזרים הן לשנתיים, כשהציפייה היא שהם ישחקו ב-2-3 עמדות ויחסכו רכישה של שחקנים נוספים. אנחנו גם שומעים שוב ושוב על זה שהסקאוטינג התמקד בצד המנטלי, יותר מאשר ששומעים על היכולות המקצועיות. אני משער שהם מבינים שבעונה כזו, עדיפים שחקנים שיעמדו בלחץ וישמשו מודל לצעירים שימשיכו פה על פני שחקנים כישרוניים שיכנסו לסחרור אחרי כישלון ויפגעו בחשיבה לטווח הארוך כי הם יהיו במקום להציב תנאים (חוזה ארוך, דקות משחק וכו׳).
ברק.י
אגדה ירוקה
הודה ל־: 292 פעמים
קיבל תודה: 80 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

HaifaWave כתב: אתמול, 12:25 רפאלוב אידיוט. מה אתה מביא שני בלמים זרים וחלוץ זר לפני קשר 6 וכנף ימין?
היה חייב. אי אפשר לרוץ עם מלמד והצעירים או עם שני בלמים כשירים (שאחד מהם בגיל נוער והשני בירידה תלולה ביכולת). מה גם שהבלמים הזרים שהגיעו אמורים לתת מענה גם לעמדות המגנים שחסרות שחקנים.

העניין הוא לא מגבלת הזרים. אם רוצים, אפשר להיפרד מפדראו ובנסון ולהביא 6 וקיצוני ימני זרים. העניין הוא שהם לא ממש רוצים כנראה. לפחות לא עד שבנסון יפצע שוב וירין יברח להם.
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 182 פעמים
קיבל תודה: 126 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

ברק.י כתב: אתמול, 13:21
HaifaWave כתב: אתמול, 12:25 רפאלוב אידיוט. מה אתה מביא שני בלמים זרים וחלוץ זר לפני קשר 6 וכנף ימין?
היה חייב. אי אפשר לרוץ עם מלמד והצעירים או עם שני בלמים כשירים (שאחד מהם בגיל נוער והשני בירידה תלולה ביכולת). מה גם שהבלמים הזרים שהגיעו אמורים לתת מענה גם לעמדות המגנים שחסרות שחקנים.

העניין הוא לא מגבלת הזרים. אם רוצים, אפשר להיפרד מפדראו ובנסון ולהביא 6 וקיצוני ימני זרים. העניין הוא שהם לא ממש רוצים כנראה. לפחות לא עד שבנסון יפצע שוב וירין יברח להם.
אני אומר שנניח ויש לך מגבלת תקציב שבמסגרתה אתה יכול להביא שני שחקנים הקיץ. באיזה עמדות אתה מביא? לי זה ברור ש-6 ושחקן התקפה בעדיפות ברורה לכנף.
בלמים ועמדות אחרות? מצידי תעלה עם שטייפמן גולדברג סייף ובטאיי. אתה תנצח יותר משחקים ככה מאשר עם ירין לוי כ6 ובנסון בצד ימין.
Puma
לא קרע זוג נעליים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי Puma »

ברק.י כתב: אתמול, 13:05
Puma כתב: 01 אוגוסט 2026, 12:40 זו פעם ראשונה שאני כאוהד מרגיש שאנחנו בים עוד לפני שהעונה התחילה, כל עוד ליאור מנהל את ההצגה אני מעדיף שלא יגיע רכש בכלל על מנת שלמחליף שלו יהיה פחות עבודת תיקון. למה אתם צועקים צריך שחקן כזה וכזה? ליאור לא כרגע 0/10 בזרים, על סמך מה אתם סומכים עליו שיביא ה בינגו פתאום?

רק אני בדעה הזו?

לגבי הרכש, זה טריקי. אם לא יגיע רכש בכלל והקבוצה תתרסק, השחקנים שישארו פה ליום שאחרי כבר יהיו עמוק בתהום ואלו שיצליחו להישאר עומדים על הרגליים יברחו מפה. אנחנו רואים את היכולת כרגע ואת התגובות של הקהל והתקשורת לזה. אפשר רק לדמיין מה היה הולך פה אם המועדון לא היה מביא רכש, באופן מוצהר או שלא. מנגד, כמו שאתה אומר, אי אפשר להתייחס למצב כאילו זו עונה רגילה ולהחתים שחקנים על חוזים ארוכים כי זה יתקע את המועדון בעתיד. זה מה שקרה פה בעשור השחון - בכל חצי עונה-עונה הגיע מאמן חדש שתלו בו תקוות ונתנו לו להחתים שחקנים חדשים שנתקעו כמו עצם בגרון למאמן הבא אחרי.

לתחושתי, במועדון ערים לזה ולראייה, ההחתמות של מרבית הזרים הן לשנתיים, כשהציפייה היא שהם ישחקו ב-2-3 עמדות ויחסכו רכישה של שחקנים נוספים. אנחנו גם שומעים שוב ושוב על זה שהסקאוטינג התמקד בצד המנטלי, יותר מאשר ששומעים על היכולות המקצועיות. אני משער שהם מבינים שבעונה כזו, עדיפים שחקנים שיעמדו בלחץ וישמשו מודל לצעירים שימשיכו פה על פני שחקנים כישרוניים שיכנסו לסחרור אחרי כישלון ויפגעו בחשיבה לטווח הארוך כי הם יהיו במקום להציב תנאים (חוזה ארוך, דקות משחק וכו׳).
לגבי הנושא הטריקי לצערי אנחנו כבר עמוק בתוך הלופ: שחקני מפתח בורחים מפה, לא מצליחים לחזק את הסגל בפרופילים גבוהים שראויים לקבוצה גדולה, מלחמות אגו בהנהלה, נושא הפציעות ו"צירופי המקרים" עם השחקנים.
מבחינתי כל הסיפורים שעוברים עלינו בשנים האחרונות הם רק הסימפטום לבעיה הניהולית הקשה שיש במועדון שלנו ולכן שחקן כזה או אחר לא ישנו פה שום דבר.
יענקלה שחר בנאדם מאוד חכם והוא יודע לתמרן את הקהל בצורה מעולה, כל פעם שיש משבר הוא עושה שינויים קלים ומפיח תקווה במאות אלפי אנשים, כאילו מציב לכולם נקודה עתידית במוח שכהשחקנים האלו יגיעו נצא לדרך חדשה ומוצלחת. לצערי הנקודה הזו היא אשליה ופשוט לא קורית ולכן אנחנו ממתינים לאיזו הבלחה דוגמת אצילי או משהו יוצא דופן שמתחבר כדי להראות כמו מועדון בריא ומצליח.
לא יודע אם יענקלה עושה את זה במודע או שהוא עובד גם על עצמו, אם הוא ממש לא רוצה לשחרר את המועדון שפשוט יביא לפה קליבר רציני שינהל את העסק. אפשר לראות מה אלמוג כהן עושה בביתר עם חצי מהתקציב שיש אצלנו ולקנא.
tago064
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי tago064 »

אם תשימו לב, רוב הזרים שמגיעים בשנים האחרונות הם תמיד בעמדות ההגנה, בהתקפה בקושי עושים שינויים, מה שגורם לכך שבונים על מתאזרחים או ישראלים בינוניים ואנחנו רואים את התוצאה. נגיד יביאו תותחים להתקפה וההגנה תהיה בינונית, אתה עדיין תסיים בצמרת הגבוהה. אם תשקיע בהגנה וההתקפה תהיה בינונית כמו שנתיים אחרונות זה ייגמר באמצט טבלה או שיפולי פלייאוף, פשוט כי אתה לא תצליח לנצח משחקים, גם אם בקושי תספוג.

בסופו של דבר מכבי חיפה עם DNA זה קודם כל התקפה וזה די מוזר לי שכל כך הרבה בעלי מקצוע לא מבינים את זה. מצד שני גם יותר קשה בסכומים שיענקל'ך מעוניין להוציא להביא שחקני התקפה ברמה גבוהה.

לצורך העניין, אני אעדיף שתי כנפיים איכותיים וחלוצים כמו מלמד וגרימברג, מאשר חלאיילי בכנף וחלוץ כמו הנובאקוביץ' הזה. מי שמנצח משחקים זה הקישור הקדמי ואצלנו לא מבינים זאת.
tago064
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי tago064 »

Puma כתב: אתמול, 14:03

רק אני בדעה הזו?

לגבי הנושא הטריקי לצערי אנחנו כבר עמוק בתוך הלופ: שחקני מפתח בורחים מפה, לא מצליחים לחזק את הסגל בפרופילים גבוהים שראויים לקבוצה גדולה, מלחמות אגו בהנהלה, נושא הפציעות ו"צירופי המקרים" עם השחקנים.
מבחינתי כל הסיפורים שעוברים עלינו בשנים האחרונות הם רק הסימפטום לבעיה הניהולית הקשה שיש במועדון שלנו ולכן שחקן כזה או אחר לא ישנו פה שום דבר.
יענקלה שחר בנאדם מאוד חכם והוא יודע לתמרן את הקהל בצורה מעולה, כל פעם שיש משבר הוא עושה שינויים קלים ומפיח תקווה במאות אלפי אנשים, כאילו מציב לכולם נקודה עתידית במוח שכהשחקנים האלו יגיעו נצא לדרך חדשה ומוצלחת. לצערי הנקודה הזו היא אשליה ופשוט לא קורית ולכן אנחנו ממתינים לאיזו הבלחה דוגמת אצילי או משהו יוצא דופן שמתחבר כדי להראות כמו מועדון בריא ומצליח.
לא יודע אם יענקלה עושה את זה במודע או שהוא עובד גם על עצמו, אם הוא ממש לא רוצה לשחרר את המועדון שפשוט יביא לפה קליבר רציני שינהל את העסק. אפשר לראות מה אלמוג כהן עושה בביתר עם חצי מהתקציב שיש אצלנו ולקנא.
חצי מהתקציב? אל תקנה את הלוקש הזה, על סמך מה הסגל של היום הוא 120 מיליון? אברמוב הצהיר שהתקציב של בית"ר 80 מיליון שקל, זה בטוח לא חצי. שחר מעולם לא דיבר על התקציב שהוא משקיע, רק השופרים בתקשורת רושמים את מה שאומרים להם. מי פה מהשחקנים נכנס לקבוצה עם תקציב של 120 מיליון שקל?
Puma
לא קרע זוג נעליים

שליחה על ידי Puma »

tago064 כתב: אתמול, 14:55
Puma כתב: אתמול, 14:03

חצי מהתקציב? אל תקנה את הלוקש הזה, על סמך מה הסגל של היום הוא 120 מיליון? אברמוב הצהיר שהתקציב של בית"ר 80 מיליון שקל, זה בטוח לא חצי. שחר מעולם לא דיבר על התקציב שהוא משקיע, רק השופרים בתקשורת רושמים את מה שאומרים להם. מי פה מהשחקנים נכנס לקבוצה עם תקציב של 120 מיליון שקל?
יכול להיות שאתה צודק אני לא באמת מכיר את המספרים, מספיק להסתכל על שחקנים שמגיעים לקבוצות אחרות בחצי כסף ויותר איכותיים משלנו. על זה אני בטוח שנוכל להסכים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 509 פעמים
קיבל תודה: 317 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

היה חייב להגיע לפה בלם והיה חייב להגיע גם מגן שמאלי.

זה שהם בוחרים להשאיר את בנסון במקום להביא כנף ימין לא אומר שצריך להחזיק עוד כנף ימין בסגל. ולמרות כל זה, יש עוד מקום לקשר 6.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: אתמול, 18:20
KevinDurant כתב: אתמול, 18:00 הבעיה במכבי חיפה שלא יודעים לבנות סגל.

עלי נותן 20 דק' טובות וכל הליצנים בתקשורת צועקים עלי ועוד 10 והוא ה6 הכי טוב והוא הברומטר והוא הבעל בית וכו' וכו' והוא באמת בסדר גמור כחלק מסגל וסגל רחב, אבל לא כשחקן לבנות עליו ולהעמיס עליו.

אני באמת חושב אגב שאחרי כל השחרורים והניקויים שעשו בסגל, חסר פה 3-4 שחקנים על מה שעשו (מבחינת עמדות שהשחקנים הגיעו, בלי קשר לשחקנים עצמם) כדי לבנות קבוצה טובה, תחרותית שיכולה לעשות משהו העונה.

אבל תמיד במכבי חיפה עושים 70% עבודה ומחלטרים בשוער השני, במגן שמאלי, בקשר 6, בכנף וככה זה נראה
זה לא בדיוק שחסר פה 3-4 שחקנים בהוספה על מה שהביאו, זה שיש פה כמה שחקנים שתופסים מקום בסגל כשהתרומה שלהם היא או מקצועית או כשירותית (יש שיגידו גם וגם) לא מספקת.

הרי כבר עכשיו יש בסגל אם נשים בצד את אלה שלא רוצים ואת אלה שפצועים לטווח ארוך 22 שחקני שדה (לא כולל 3 שוערים שיהיו אז 25 איתם)
זה כבר סגל עמוק מספיק לליגת העל, על זה עוד 3-4 שחקנים כשעוד יחזרו במהלך העונה קורנו פיינזיכט אמיר ואולי גם אחרים זה הרבה יותר מדי.

יש פה שחקנים כמו סילבה זסנו וכאלה שלא יתרמו כלום העונה אבל הם מחזיקים מקום בסגל וכאלה כמו מוחמד ובנסון שזה יהיה נס אם נראה מהם יותר מכמה דקות ברצף.
אני לא בונה על קורנו, פיינגזיכט ואמיר לעונה הקרובה.

סילבה שחקן שלא רלוונטי לפה ולא צריך להישאר, זסנו גם כזה.

צריך להביא לפה עוד שוער שני, מגן מחליף, בלם במידה ופדראו עוזב, הייתי מביא גם עוד קשר אחורי ועוד כנף ימין במידה ובנסון עוזב.

אם הם מאוד מאוד מחזיקים מפדראו ובנסון ורוצים להשאיר אותם, זה 2-3 שחקנים ש2 מהם שחקני סגל.

לזה התכוונתי מבחינת זה שחסר פה 3-4 שחקנים כדי לסגור סגל. ברור שאפשר להתווכח לגבי פדראו, בנסון והזרים שהגיעו אבל זה כבר סגל יותר מאוזן וראוי.

הרי ברור לדוגמה במקרה של זסנו שאם היה נגמר לו החוזה לא היו מאריכים לו אותו, אז מה היה הבעיה להתארגן על מגן ימני מחליף שיש כמה חופשיים או שהשוק פתוח סביבות חודש יוני ולהודיע לו שהוא לא בתכניות ולהביא מישהו ראוי במקום? חסר קבוצות בליגה שאפשר להסתדר אתם בנוגע לזסנו?

כנ''ל לגבי שוער שני לדוגמה וכו
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 138 פעמים
קיבל תודה: 119 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

אני יודע שאני בדעת מיעוט בנושא זסנו אבל אני לא חושב שיש מגן ישראלי ריאלי שמשעותית טוב ממנו שאפשר להביא
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כובע קש כתב: אתמול, 18:31 אני יודע שאני בדעת מיעוט בנושא זסנו אבל אני לא חושב שיש מגן ישראלי ריאלי שמשעותית טוב ממנו שאפשר להביא
יכלו להביא איזה אלון אזוגי כזה או משהו בסגנון כשזה היה רלוונטי.

כל חלון יש בתחילת הקיץ כמה שחקנים חופשיים בכמה עמדות שיכולים לסגור פינה ולהוות אחלה גיבויים שבדיוק סיימו חוזה או משהו בסגנון.

אני לדוגמה שנה שעברה כתבתי פה שהייתי מביא את ירדן כהן ממכבי פ''ת שהוא מגן בסדר גמור.
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 138 פעמים
קיבל תודה: 119 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

KevinDurant כתב: אתמול, 18:59
כובע קש כתב: אתמול, 18:31 אני יודע שאני בדעת מיעוט בנושא זסנו אבל אני לא חושב שיש מגן ישראלי ריאלי שמשעותית טוב ממנו שאפשר להביא
יכלו להביא איזה אלון אזוגי כזה או משהו בסגנון כשזה היה רלוונטי.

כל חלון יש בתחילת הקיץ כמה שחקנים חופשיים בכמה עמדות שיכולים לסגור פינה ולהוות אחלה גיבויים שבדיוק סיימו חוזה או משהו בסגנון.

אני לדוגמה שנה שעברה כתבתי פה שהייתי מביא את ירדן כהן ממכבי פ''ת שהוא מגן בסדר גמור.
לא חושב שאזוגי טוב ממנו, שים את זסנו בסכנין ואתה לא תבדיל ביניהם.
בקיץ שעבר כולם דיברו על רועי לוי מאשדוד וראינו העונה בבאר שבע שהוא מגן חלש
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
חבר בבורד
הודה ל־: 155 פעמים
קיבל תודה: 515 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

חסרים פה לפחות 2 שחקני הרכב, ואתם דנים על המחליף לעמדת המגן הימני (על שחקן שבדרך כלל כשיר, ככה שדווקא בעמדה שלו לא הייתי שם את עיקר החששות).

אם היה פה 6 ברמה + כנף ימין איכותי, אז היו בולעים את זסנו(שהוא לדעתי לא הולך בכלל כמעט לראות דשא. בכר יאלתר הרבה דברים לפני זסנו. ולראיה הוא לא היה בסגל במשחק האחרון) כמו שבלעו את רז מאיר או ינון אליהו או אלפונס ושאר ירקות.
כך אן כך, עמדת המגן הימני המחליף לא תכריע את עתיד הקבוצה.

מנגד, הקבוצה הזו לוקה בחסר בעמדות מפתח בליבת הקבוצה. ושם, בדיוק שם נופלות קבוצות. על שחקני מפתח חסרים / שלא תורמים.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

רק מכבי כתב: אתמול, 19:06 חסרים פה לפחות 2 שחקני הרכב, ואתם דנים על המחליף לעמדת המגן הימני (על שחקן שבדרך כלל כשיר, ככה שדווקא בעמדה שלו לא הייתי שם את עיקר החששות).

אם היה פה 6 ברמה + כנף ימין איכותי, אז היו בולעים את זסנו(שהוא לדעתי לא הולך בכלל כמעט לראות דשא. בכר יאלתר הרבה דברים לפני זסנו. ולראיה הוא לא היה בסגל במשחק האחרון) כמו שבלעו את רז מאיר או ינון אליהו או אלפונס ושאר ירקות.
כך אן כך, עמדת המגן הימני המחליף לא תכריע את עתיד הקבוצה.

מנגד, הקבוצה הזו לוקה בחסר בעמדות מפתח בליבת הקבוצה. ושם, בדיוק שם נופלות קבוצות. על שחקני מפתח חסרים / שלא תורמים.
זה לא רק מגן ימני מחליף, זה מגן שמאלי מחליף, זה שוער מחליף, זה בלם מחליף. הכל שייקי
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: אתמול, 18:27 אני לא בונה על קורנו, פיינגזיכט ואמיר לעונה הקרובה.

צריך להביא לפה עוד שוער שני, מגן מחליף, בלם במידה ופדראו עוזב, הייתי מביא גם עוד קשר אחורי ועוד כנף ימין במידה ובנסון עוזב.

אם הם מאוד מאוד מחזיקים מפדראו ובנסון ורוצים להשאיר אותם, זה 2-3 שחקנים ש2 מהם שחקני סגל.

לזה התכוונתי מבחינת זה שחסר פה 3-4 שחקנים כדי לסגור סגל. ברור שאפשר להתווכח לגבי פדראו, בנסון והזרים שהגיעו אבל זה כבר סגל יותר מאוזן וראוי.

הרי ברור לדוגמה במקרה של זסנו שאם היה נגמר לו החוזה לא היו מאריכים לו אותו, אז מה היה הבעיה להתארגן על מגן ימני מחליף שיש כמה חופשיים או שהשוק פתוח סביבות חודש יוני ולהודיע לו שהוא לא בתכניות ולהביא מישהו ראוי במקום? חסר קבוצות בליגה שאפשר להסתדר אתם בנוגע לזסנו?

אתה מבין אבל שזו בעיה כי זה לא ריאלי לצפות שיהיו 28-29 שחקני סגל לא כולל הפצועים שציינת (ואז זה 31-32).

אני הייתי מוותר על שחקנים שתורמים פחות כמו בנסון וסילבה ומביא במקומם שחקנים כמו בילו וכנף זר ימין אכזר שבאמת שווה את השכר שנותנים לבנסון בשביל שיצלע כל היום. (בלי להעליב את קהילת הצולעים חלילה)

בנוגע למגן ימני מחליף אגב זסנו יותר טוב ממה שהחליפו עליו לדעתי (אלימלך) אבל עדיין זה שחקן שלא יהיה אפשר לסמוך עליו יותר מדי. מי יכלת להביא? ג'אבר? לא יודע אם הוא כזה הבדל. לצערי אין יותר מדי ברירות פה.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: אתמול, 19:35
KevinDurant כתב: אתמול, 18:27 אני לא בונה על קורנו, פיינגזיכט ואמיר לעונה הקרובה.

אתה מבין אבל שזו בעיה כי זה לא ריאלי לצפות שיהיו 28-29 שחקני סגל לא כולל הפצועים שציינת (ואז זה 31-32).

אני הייתי מוותר על שחקנים שתורמים פחות כמו בנסון וסילבה ומביא במקומם שחקנים כמו בילו וכנף זר ימין אכזר שבאמת שווה את השכר שנותנים לבנסון בשביל שיצלע כל היום. (בלי להעליב את קהילת הצולעים חלילה)

בנוגע למגן ימני מחליף אגב זסנו יותר טוב ממה שהחליפו עליו לדעתי (אלימלך) אבל עדיין זה שחקן שלא יהיה אפשר לסמוך עליו יותר מדי. מי יכלת להביא? ג'אבר? לא יודע אם הוא כזה הבדל. לצערי אין יותר מדי ברירות פה.
אני לא מתכוון שיהיו פה 28-29 שחקני סגל. מן הסתם ששוער שני שאני אומר להביא יהיה על חשבון כיוף כביכול, או מגן ימני מחליף יהיה על חשבון זסנו ובלם יהיה על חשבון פדראו וכנף ימין על חשבון בנסון וכו'

לגבי קאני, הייתי משחרר אותו בכל מקרה. גם שמשחקים עם כנף ימין שהוא לא בנסון הוא לא משחק, בחלוץ אני מעדיף 3 חלוצים לפניו, אין בו שום תועלת
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: אתמול, 19:44 אני לא מתכוון שיהיו פה 28-29 שחקני סגל. מן הסתם ששוער שני שאני אומר להביא יהיה על חשבון כיוף כביכול, או מגן ימני מחליף יהיה על חשבון זסנו ובלם יהיה על חשבון פדראו וכנף ימין על חשבון בנסון וכו'

לגבי קאני, הייתי משחרר אותו בכל מקרה. גם שמשחקים עם כנף ימין שהוא לא בנסון הוא לא משחק, בחלוץ אני מעדיף 3 חלוצים לפניו, אין בו שום תועלת
אם זה להחליף את החומר הקיים זה משהו אחר, עכשיו הבנתי אותך.
זה עדיין יצא המון שחקנים בסגל אבל כנראה שזה מה שצריך.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: אתמול, 19:53
KevinDurant כתב: אתמול, 19:44 אני לא מתכוון שיהיו פה 28-29 שחקני סגל. מן הסתם ששוער שני שאני אומר להביא יהיה על חשבון כיוף כביכול, או מגן ימני מחליף יהיה על חשבון זסנו ובלם יהיה על חשבון פדראו וכנף ימין על חשבון בנסון וכו'

ברור שאם אתה מביא נניח קשר 6 אפשר להשאיל את אהוד לדוגמה.

אני גם לא מתחבר ללהחשיב שחקנים כמו פיינגזיכט וכיוף ברשימת שחקני סגל שדי ברור שהם לא הולכים לשחק העונה אם בכלל.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: אתמול, 19:54

אני גם לא מתחבר ללהחשיב שחקנים כמו פיינגזיכט וכיוף ברשימת שחקני סגל שדי ברור שהם לא הולכים לשחק העונה אם בכלל.
מראש לא החשבתי כאלה שפצועים ללפחות עד החלון העברות הבא כשחקני סגל.
אבל עדיין זה יוצא 27 שחקני סגל לכל הפחות.

אגב את אהוד אני לא הייתי משאיל גם אם היה מגיע קשר 6 זר אכזר. אין לך תחלופה, ירין לוי לא 6 לדעתי, ואתה לא יכול לבנות על עלי מוחמד או רטנר שם כמו שכבר ראינו לא מעט פעמים בעבר. גם הוא יותר יקבל מעמד של שחקן גיבוי בספסל ממישהו אחר. דווקא על ירין לוי יותר הגיוני לוותר במקרה שמגיע 6 זר עם כמה שזה נשמע מצחיק.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: אתמול, 19:57

אגב את אהוד אני לא הייתי משאיל גם אם היה מגיע קשר 6 זר אכזר. אין לך תחלופה, ירין לוי לא 6 לדעתי, ואתה לא יכול לבנות על עלי מוחמד או רטנר שם כמו שכבר ראינו לא מעט פעמים בעבר. גם הוא יותר יקבל מעמד של שחקן גיבוי בספסל ממישהו אחר. דווקא על ירין לוי יותר הגיוני לוותר במקרה שמגיע 6 זר עם כמה שזה נשמע מצחיק.
שים לי את הרשימה שלך של ה27 שחקנים
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: אתמול, 20:01
Apoc כתב: אתמול, 19:57

שים לי את הרשימה שלך של ה27 שחקנים
גלזר, שוער שני, אלווין
בטאיי, זסנו, צונאמי, מגן שמאלי יהודי / בלם יהודי, שטייפמן, לונוויק, גולדברג
קשר 6 זר, אהוד, לוי, מוחמד, רטנר, אזולאי, דון, מרדכי, ברוניניו
כנף ימין זר, כנף ימין יהודי, חורה, חלאילי, סייף
נובאקוביץ', גרימברג, מלמד

סה"כ 27
הורדת אהוד/לוי זה 26, עדיין סגל רחב מאוד כשיש פצועים שיחזרו בהמשך
אבל כבר אמרתי שאני מסכים שזה מה שצריך
אופטימיות במכבי חיפה
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 160 פעמים
קיבל תודה: 51 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

אני באמת לא מצליח להבין איך משתמשים פה בפורום מבינים יותר בכדורגל(שזה לא מדע טילים אגב) יותר מאשר המערכת הרקובה שלנו כולל שחקן שעד לפני שנתיים שיחק וראה את חדר ההלבשה מקרוב וכולל מאמן שלקח פה 3 אליפויות ועוד ליגת האלופות עם סגל עוצמתי וקישור עוצמתי.
מה קורה פה? אני באמת שואל איך זה הגיוני?
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 505 פעמים
קיבל תודה: 74 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

greenguy כתב: אתמול, 21:36 אני באמת לא מצליח להבין איך משתמשים פה בפורום מבינים יותר בכדורגל(שזה לא מדע טילים אגב) יותר מאשר המערכת הרקובה שלנו כולל שחקן שעד לפני שנתיים שיחק וראה את חדר ההלבשה מקרוב וכולל מאמן שלקח פה 3 אליפויות ועוד ליגת האלופות עם סגל עוצמתי וקישור עוצמתי.
אמרת בעצמך, המערכת רקובה. המינויים לא נעשים משיקולים מקצועיים, הניהול כושל ויותר חשוב להם לעשות רושם ויחסי ציבור ותדמית מאשר להצליח מקצועית.
הצלחה היא סכנה
Puma
לא קרע זוג נעליים

שליחה על ידי Puma »

greenguy כתב: אתמול, 21:36 אני באמת לא מצליח להבין איך משתמשים פה בפורום מבינים יותר בכדורגל(שזה לא מדע טילים אגב) יותר מאשר המערכת הרקובה שלנו כולל שחקן שעד לפני שנתיים שיחק וראה את חדר ההלבשה מקרוב וכולל מאמן שלקח פה 3 אליפויות ועוד ליגת האלופות עם סגל עוצמתי וקישור עוצמתי.
החשיבה פה של "יהיה בסדר" הפכה לנרטיב המרכזי של הקבוצה:
ליאור היה שחקן גדול אז הוא יהיה מנהל מצויין
בכר המאמן הגדול בישראל בזכות אליפויות שלקח
הבטחנו לירין לוי לשחק אחרי שתי עונות טובות מי צריך קשר אחורי אמיתי
אין צורך במגן שמאלי, אוטוטו חוזרים פיינגזיכט וקורנו
אין צורך במחליפים לסבע ושרי אנחנו נפצה על היעדר כישרון בשיטת משחק

מתרפקים על העבר ומדמיינים עתיד ורוד למרות שהוא לא ידוע, מי בדיוק מסתכל על ההווה?
נערך לאחרונה על ידי Puma ב 02 אוגוסט 2026, 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
חבר בבורד
הודה ל־: 155 פעמים
קיבל תודה: 515 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

הרבה יהירות ומחשבה ש"אנחנו יודעים יותר טוב מכולם".
שלח תגובה