רק מכבי כתב: אתמול, 18:26
זה קצת עובר מתחת לרדאר אבל מכבי ת"א עד עכשיו עם התנהלות מאוד מוזרה בקיץ הזה.
שימו לב להרכב שהיא עולה במשחק היום:
אופק מליקה, איתי בן חמו, רז שלמה, מוחמד עלי קמארה, שחר רוזן, איסוף סיסוקו, איתמר נוי, עידו שחר, דור פרץ, הליו וארלה, סייד אבו פרחי.
אז נכון שרביבו לא משחק כי הוא בדרך החוצה, והחלוץ החדש על הספסל, ובליץ ויחזקאל פצועים.
ונכון שהם מסורתית מביאים רכש מאוחר בחלון.
בשורה התחתונה הם עולים עם הרכב טלאים למשחק חשוב באירופה.
אם מילר עובר עם הרכב כזה זה בהחלטה נקודות לזכותו.
עד עכשיו הוא מראה כדורגל לא רע בכלל בלי יותר מידי כלים.
בהמשך למה שכתבת, הם נראים נורא עכשיו נגד הבולגרים
מחצית מזעזעת שלהם.
ביכולת הזאת הזה אני לא יודע אם הם עוברים את לוגאנו בפלייאוף הקונפרנס.
אגב, זרקור קטן על נועם בן הרוש. שחקן שכביכול כל הליגה רדפה אחריו. נמחק לחלוטין במכבי ת"א, וזה לא אצל מאמן אחד. מועדפים עליו שחקנים מהנוער/שחזרו מהשאלה.
נוהגים הרבה לדבר על הפלופים שלנו, אבל גם להם לא חסר בכלל. גם בגזרת הישראלים וגם בזרים.
גם מדמון בעיני שחקן סופר אוברייטד שהם התאבדו עליו ועדיין לא מוכיח יכולת בקבוצה גדולה.
הפסד רע מאוד. משחק ההגנה שלהם בדיחה. להיראות ככה מול קבוצה שסיימה במקום הרביעי בבולגריה זה לא משהו להתגאות בו(לודוגורץ שהפועל הדיחו סיימו במקום ה-2).
מה שכן, הם עוד ישמחו מההדחה הזאת. לקבוצות ישראליות יהיה קשה מאוד בליגה האירופית. יש שם קבוצות אדירות. ראינו בעונה שעברה את מכבי ת"א מסיימת במקום האחרון.
הרבה יותר נוח לשלב את הקונפרנס, בטח בעידן שמארחים את המשחקים בחו"ל.
תצוגה מזעזעת שלהם.
הם במצב גרוע מאוד מבחינת סגל, הוא מפוצץ בבינוניים והמכירות של רביבו ואנסטה יחלישו אותם משמעותית ואין להם סיכוי להביא תחליפים ברמתם.
לא אופתע אם הם לא יעשו בתים העונה
חחח אנחנו יורדים על מכבי תל אביב? זה מביך בעיניי, בניגוד אליהם שיביאו עוד 3-4 שחקנים, אנחנו נראה סיימנו את הרכש שעשו והם כנראה עוד יוציאו כסף. אז הם הובסו בליגה האירופית ויודחו לקונפרנס. אבל בליגה הם בוודאות יסיימו בין שלוש הראשונות. ההתנהלות שלהם מביכה? כן, בשנים האחרונות הם די הולכים לישון בקיץ ומתעוררים רק בחורף כדי לתקן. נראה שכרגע לפחות הם חווים פעם ראשונה את מה שאנחנו חווים מיענקל'ך בשנים האחרונות, פירוק הקבוצה ביחד. אבל הם בטוח עוד יתחזקו, מה שאני לא יכול להגיד עלינו
רק מכבי כתב: אתמול, 20:52
הפסד רע מאוד. משחק ההגנה שלהם בדיחה. להיראות ככה מול קבוצה שסיימה במקום הרביעי בבולגריה זה לא משהו להתגאות בו(לודוגורץ שהפועל הדיחו סיימו במקום ה-2).
מה שכן, הם עוד ישמחו מההדחה הזאת. לקבוצות ישראליות יהיה קשה מאוד בליגה האירופית. יש שם קבוצות אדירות. ראינו בעונה שעברה את מכבי ת"א מסיימת במקום האחרון.
הרבה יותר נוח לשלב את הקונפרנס, בטח בעידן שמארחים את המשחקים בחו"ל.
אגב, אני מסכים, אם ב"ש לא עוברת את הכוכב עדיף להם לרדת לקונפרנס, אפשר לעשות שם הרבה נקודות דירוג. אירופית זה חסר סיכוי
ת״א גם שעזבו אותם מילסון ידעו להביא את פטאצ׳י.
עזב פטאצ׳י הגיע וארלה.
גם סהיטי אחלה שחקן.
הם יודעים להביא זרים, מתי אנחנו הבאנו זר נורמלי? מאז העונה של הצ׳מפיונס.
אני בטוח שגם עכשיו הם ידעו להביא מחליפים לרביבו ואסאנטה וגם אם לא, עדיין נתבזה מולם כמו בכל עונה.
כי אצלנו באמת אין כלום, אנחנו מקבלים שלישיות מהפועל חיפה וקרית שמונה. בקושי את טבריה ניצחנו.
Daniel123 כתב: אתמול, 21:39
עזב פטאצ׳י הגיע וארלה.
גם סהיטי אחלה שחקן.
אני בטוח שגם עכשיו הם ידעו להביא מחליפים לרביבו ואסאנטה וגם אם לא, עדיין נתבזה מולם כמו בכל עונה.
כי אצלנו באמת אין כלום, אנחנו מקבלים שלישיות מהפועל חיפה וקרית שמונה. בקושי את טבריה ניצחנו.
מהמר שגולדהאר יביא גם שני זרים, אחד לכנף ואחד מגן שמאלי במקום רביבי בלא מעט כסף, אחרי שהם יעשו גם בוחטות שלא יישארו בכיס שלו, כמו יענקאל
עזב פטאצ׳י הגיע וארלה.
גם סהיטי אחלה שחקן.
מהמר שגולדהאר יביא גם שני זרים, אחד לכנף ואחד מגן שמאלי במקום רביבי בלא מעט כסף, אחרי שהם יעשו גם בוחטות שלא יישארו בכיס שלו, כמו יענקאל
בטוח.
הם תמיד ידברו חזק בצמרת יש שם שלד, בעלים ובכלל מועדון חזק.
מה שאי אפשר להגיד עלינו.
עזב פטאצ׳י הגיע וארלה.
גם סהיטי אחלה שחקן.
רק מכבי כתב: אתמול, 21:19
לראות את בית"ר והפועל ת"א משחקות כדורגל אדיר עם משחק לחץ מתואם ואיכותי, ולהבין כמה אנחנו רחוקים משם.
יש פער עצום בין הקבוצות.
אצל הפועל ת''א זה עוד מובן כי זה אותה קבוצה למעט לויזו שרצה שם בעונה שעברה, הם צריכים להיות כאלה.
למה בית''ר יכולה ללחוץ עם וורקו ומוצ'ה, אחד עלה ליגה מהלאומית, השני ירד ליגה ופה אי אפשר?