לא בטוח לגבי צולבות
אבל הוא כל הזמן פצוע
מנהל: Shocking4U
לא בטוח לגבי צולבות
זה אמנם תירוץ אבל זה גם האמת. אני גם לא חושב שיש מישהו בהנהלה שנחוש מספיק כדי להספיק לסגור את זה בזמן שנותר. השחקן גם צריך לעבור בדיקות רפואיות מקיפות והוא בכלל כרגע עם הנבחרת. לא מאמין שאפשר לגשר על הפערים האלה בזמן שנותר וגם לא ברצון הכנה של המועדון לסגור את זהKaka כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 16:34זה תירוץ מביך. אפשר לסגור את זה בצאת החג או למחרת. הכל שאלה זה רצון אמיתי להתחזק.
Shocking4U כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 16:39זה אמנם תירוץ אבל זה גם האמת. אני גם לא חושב שיש מישהו בהנהלה שנחוש מספיק כדי להספיק לסגור את זה בזמן שנותר. השחקן גם צריך לעבור בדיקות רפואיות מקיפות והוא בכלל כרגע עם הנבחרת. לא מאמין שאפשר לגשר על הפערים האלה בזמן שנותר וגם לא ברצון הכנה של המועדון לסגור את זה
סליחה? ומה עם פורסם לראשונה בMhod עוד לפני שידעו בכלל שיש שחקן כזה וכל השאר רק כתבו כל הזמן מתקרב, מתרחק, בזמן שאת כל המידע המדוייק קראתם פה רק אצלנו? חשיפת היובל ללא ספק.KevinDurant כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 15:43לא תהיה שום הודעה או דיווח על התקדמות במו''מ ומגעים, ברגע שזה יקרה יהיה פוש משלושת האתרים שהעסקה על סף סיכום/נסגרה כבר וזהו. זה לא משהו שיימרחKaka כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 15:03כאילו למועדון כמו אשדוד יש שאיפות למשהו. לרדת ליגה הם לא ירדו גם בלי כנעאן, יש בליגה הזאת לפחות 3 קבוצות גרועות מהם בהרבה.Shocking4U כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 14:17
ולמה אתה חושב שלהישאר איתו זה כל כך גרוע להם? למכור את השחקן הכי טוב ויצירתי שלך יום לפני שהחלון נסגר יכול לרסק אותם לפלייאוף תחתון או אפילו מועמדות לירידה
ג׳קי מחפש לקדם שחקנים ולהרוויח מזה הרבה כסף, קשה לוותר על הצעה של 1.5 מיליון + 50 אחוז ממכירה עתידית במיוחד כשהוא יודע שכנעאן פציע ואולי בעתיד הצעה כזאת כבר לא תחזור על עצמה.
צודק סליחהKozmo כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 17:10סליחה? ומה עם פורסם לראשונה בMhod עוד לפני שידעו בכלל שיש שחקן כזה וכל השאר רק כתבו כל הזמן מתקרב, מתרחק, בזמן שאת כל המידע המדוייק קראתם פה רק אצלנו? חשיפת היובל ללא ספק.KevinDurant כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 15:43לא תהיה שום הודעה או דיווח על התקדמות במו''מ ומגעים, ברגע שזה יקרה יהיה פוש משלושת האתרים שהעסקה על סף סיכום/נסגרה כבר וזהו. זה לא משהו שיימרחKaka כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 15:03
כאילו למועדון כמו אשדוד יש שאיפות למשהו. לרדת ליגה הם לא ירדו גם בלי כנעאן, יש בליגה הזאת לפחות 3 קבוצות גרועות מהם בהרבה.
ג׳קי מחפש לקדם שחקנים ולהרוויח מזה הרבה כסף, קשה לוותר על הצעה של 1.5 מיליון + 50 אחוז ממכירה עתידית במיוחד כשהוא יודע שכנעאן פציע ואולי בעתיד הצעה כזאת כבר לא תחזור על עצמה.
מה אומרים מתאים? יקבל דקות ראשונות כבר בשבת?
Don't help them to bury the lightShocking4U כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 22:02לא מסוגל לעשות את זה לפני שהחלון נגמר, לא רוצה לנחס. מבחינתי כל עוד האור דולק כמו שאני מצפה מהמועדון עדיין לנסות ככה גם אני מקיים לגבי השרשור הזה. ברגע שהחלון נסגר אני נועל מיידית
נושא מטונף מאוד
מה היה? המון המון זמן לא ראיתיShocking4U כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 23:09תגיד לקניאס בפלייאוף הבא לצאת עליהם כמו שצריך. המונולוג שלו בתוכנית לפני האחרונה היה עצום
בא עם מסמך מוכן מראש שמשווה כמה כמות קשרים יש למכבי חיפה וכמה לצהבת ובמשך שעה הסביר כמה זה לא הגיוני שהם במסגרת אחת עם פי 2 עומק ממך בקישור ואתה בליגת האלופות ואתה עם 4 קשרים בסגל ושאתה מרחק פציעה של נטע מלגמור את העונה ושחייב להגיע רכש וזה מחדל מקצועי אם לא יגיע רכש.Liberman כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:03מה היה? המון המון זמן לא ראיתיShocking4U כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 23:09תגיד לקניאס בפלייאוף הבא לצאת עליהם כמו שצריך. המונולוג שלו בתוכנית לפני האחרונה היה עצום
חחחחחח רומז על הזהות שלי כבר בטח כולם הבינוShocking4U כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 23:09תגיד לקניאס בפלייאוף הבא לצאת עליהם כמו שצריך. המונולוג שלו בתוכנית לפני האחרונה היה עצום
מה ההבדל בין זה לבין 09/10 בדיוק?
עזוב את זה, כמה חסר מושג אתה צריך להיות כדי לחזור על אותם טעויות שעשית לפני עשור שהובילו אותך לעשור של כישלונות? שוב פעם במקום לשים את הרגל על הגז אחרי הצלחות ולמנף את זה כדי לייצר שושלת ולבסס את השליטה על הכדורגל הישראלי אנחנו שוב פעם חוזרים לעידן הפערים וה״שפיות הכלכלית״ כשההכנסות בכל היבט של המועדון גבוהות מאי פעם.
מנגיסטו,David כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:13חחחחחח רומז על הזהות שלי כבר בטח כולם הבינוShocking4U כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 23:09תגיד לקניאס בפלייאוף הבא לצאת עליהם כמו שצריך. המונולוג שלו בתוכנית לפני האחרונה היה עצום
עשור נוסף כזה ואני מאבד עניין בכדורגל הישראלי. אין שום סיבה לסבול ככה שוב.Shocking4U כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:30עזוב את זה, כמה חסר מושג אתה צריך להיות כדי לחזור על אותם טעויות שעשית לפני עשור שהובילו אותך לעשור של כישלונות? שוב פעם במקום לשים את הרגל על הגז אחרי הצלחות ולמנף את זה כדי לייצר שושלת ולבסס את השליטה על הכדורגל הישראלי אנחנו שוב פעם חוזרים לעידן הפערים וה״שפיות הכלכלית״ כשההכנסות בכל היבט של המועדון גבוהות מאי פעם.
אנחנו כבר לא בעידן קריית אליעזר, יש לך 30 אלף אנשים כל שבוע ולפעמיים פעמיים בשבוע בסמי עופר, החולצות בחנות סולדאאוט שעה אחרי שהם עולות למכירה ויש לך 80 מיליון שקל מליגת האלופות. במקום לקחת את כל הכסף הזה ולהשקיע בקבוצה בין אם זה ברכש של שחקנים כמו כנעאן או קארצב שהם גם יחזקו מיידית את הקבוצה והם גם השקעה עתידית ובחידושי חוזה לשחקנים המרכזיים של הקבוצה כדי לשמר את השלד שהביא אותך להצלחות הם פשוט החליטו לא לעשות כלום.
עוד הזדמנות מפוספסת אבל מה חדש. כנראה שחר צריך עוד עשור שחון כדי שיהיה לו חשק ורעב להצליח שוב
ברור שזה בושה שלא מביאים רכש אבל אני לא מאוכזב כי מיענקלה אין לי באמת ציפיות הבנאדם בונקר העיקר בעשור הכושל כול התקשורת מבלבלת תמוח שהתקציב שלנו 100 מליון שקל שברור שזה חרטא בעיה שאין שקיפות בכדורגל בישראל ככה בעלי הבית מרימים תקהל והתקשורת מציירת להם מציאות מדומהLiberman כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:34מנגיסטו,David כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:13חחחחחח רומז על הזהות שלי כבר בטח כולם הבינוShocking4U כתב: ↑26 ספטמבר 2022, 23:09
תגיד לקניאס בפלייאוף הבא לצאת עליהם כמו שצריך. המונולוג שלו בתוכנית לפני האחרונה היה עצום
לפחות תנצל את זה. בושה וחרפה שלא מביאים לפה חיזוק.
הוא ג'נטלמן, לא נעים לו משאר הליגה.Shocking4U כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:30עזוב את זה, כמה חסר מושג אתה צריך להיות כדי לחזור על אותם טעויות שעשית לפני עשור שהובילו אותך לעשור של כישלונות? שוב פעם במקום לשים את הרגל על הגז אחרי הצלחות ולמנף את זה כדי לייצר שושלת ולבסס את השליטה על הכדורגל הישראלי אנחנו שוב פעם חוזרים לעידן הפערים וה״שפיות הכלכלית״ כשההכנסות בכל היבט של המועדון גבוהות מאי פעם.
אנחנו כבר לא בעידן קריית אליעזר, יש לך 30 אלף אנשים כל שבוע ולפעמיים פעמיים בשבוע בסמי עופר, החולצות בחנות סולדאאוט שעה אחרי שהם עולות למכירה ויש לך 80 מיליון שקל מליגת האלופות. במקום לקחת את כל הכסף הזה ולהשקיע בקבוצה בין אם זה ברכש של שחקנים כמו כנעאן או קארצב שהם גם יחזקו מיידית את הקבוצה והם גם השקעה עתידית ובחידושי חוזה לשחקנים המרכזיים של הקבוצה כדי לשמר את השלד שהביא אותך להצלחות הם פשוט החליטו לא לעשות כלום.
עוד הזדמנות מפוספסת אבל מה חדש. כנראה שחר צריך עוד עשור שחון כדי שיהיה לו חשק ורעב להצליח שוב
ליברמן ידידי, כל הכבוד על האמונה והסבלנות.Liberman כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:51עשור נוסף כזה ואני מאבד עניין בכדורגל הישראלי. אין שום סיבה לסבול ככה שוב.Shocking4U כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:30עזוב את זה, כמה חסר מושג אתה צריך להיות כדי לחזור על אותם טעויות שעשית לפני עשור שהובילו אותך לעשור של כישלונות? שוב פעם במקום לשים את הרגל על הגז אחרי הצלחות ולמנף את זה כדי לייצר שושלת ולבסס את השליטה על הכדורגל הישראלי אנחנו שוב פעם חוזרים לעידן הפערים וה״שפיות הכלכלית״ כשההכנסות בכל היבט של המועדון גבוהות מאי פעם.
אם יחזירו אותנו לימי הביניים אני דפנטלי בחוץ.
הדבר היחיד שיותר מעצבן מההתנהלות של שחר זה רואי החשבון המעריצים שלו (שקוראים לעצמם אוהדי מכבי חיפה) ויסבירו לך כמה חשוב לשמור על התנהלות שפויה וכמה יענקל’ה שופך ומשקיע ושאם אתה לא סוגד לו אז אתה לא אוהד אמיתיGanjot כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 01:43הוא ג'נטלמן, לא נעים לו משאר הליגה.Shocking4U כתב: ↑27 ספטמבר 2022, 00:30עזוב את זה, כמה חסר מושג אתה צריך להיות כדי לחזור על אותם טעויות שעשית לפני עשור שהובילו אותך לעשור של כישלונות? שוב פעם במקום לשים את הרגל על הגז אחרי הצלחות ולמנף את זה כדי לייצר שושלת ולבסס את השליטה על הכדורגל הישראלי אנחנו שוב פעם חוזרים לעידן הפערים וה״שפיות הכלכלית״ כשההכנסות בכל היבט של המועדון גבוהות מאי פעם.
אם היה רוצה, היה יכול להעמיד פה משכורות ודמי העברה בדיוק כמו של מיץ', אבל אצלנו לא מוכנים להביא כלום כדי לא להיכנע לדרישות של הליגה, אבל כשניכשל עוד כמה שנים, מהלחץ יחזרו לשים 1.5 מיליון יורו על ליצנים כלשהם.
מילא לא רוצים לשים כסף על רכש, אז לפחות תדאגו שהנוער יתפקד כמו שצריך וייצר שחקנים לבוגרת, אבל גם זה לא קורה, ובינתיים נשארים בלי כלום.
שימשיכו לספר לנו על שיא ההעברות שלנו עם פיירו בכל כתבה שנייה, כאילו הוא איזה נדבן שאחרי עונה עם קונרפרנס ליג, אליפות וסולד אאוט כל משחק בערך, הוא עושה לנו טובה שמביא לפה חלוץ בכסף אחרי שסחבנו עונה שלמה עם דין דוד ודוניו.. כנראה יש מספיק אוהדים מטומטמים שלנו(במיוחד כאלה שהצטרפו בשנה האחרונה) שיקנו את זה.