מקסימום עוד כמה דק עף לספסל.
יש מישהו שעדיין חושב שהוא היה עדיף על ניקיטה?
מנהל: Shocking4U
מקסימום עוד כמה דק עף לספסל.
להכניס אותם במחצית או אפילו בדקה 60 תהיה טעות, הם לא ישרדו.hezildo כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:50 צ'יבוטה חסר מוח. כל ההתקפה שלנו עוברת באגף שמאל, כמעט לא תקפנו מצד ימין.
צריך פה את חזיזה ואצילי, אין ברירה.
הוא ממוקם בעיקר באגף ולכן מועדף על ניקיטה שבגילו לא במצב לשחק בכנף
מסכים לגבי מאביס.אליאור כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:49 דווקא צ'יבוטה הראה קצת יכולת אישית ואני חושב שיש לו מה להציע לנו לרוטציה, אבל הוא משחק עם הרבה חלודה. בכל אופן מקווה שלא יפתח את המחצית השנייה.
משחק עם קבלת החלטות של נעל. מול נס ציונה אולי זה יהיה בסדר, פה לעשות דריבל הלוך ושוב במקום למסור או לבעוט זה פשוט לא רציני.NOSFERATU ZODD כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:55מסכים לגבי מאביס.אליאור כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:49 דווקא צ'יבוטה הראה קצת יכולת אישית ואני חושב שיש לו מה להציע לנו לרוטציה, אבל הוא משחק עם הרבה חלודה. בכל אופן מקווה שלא יפתח את המחצית השנייה.
הוא לא משחק אז אני לא יכול לבוא יותר מדי בטענות.
אם נרוויח אותו לליגה דיינו.Shocking4U כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:57משחק עם קבלת החלטות של נעל. מול נס ציונה אולי זה יהיה בסדר, פה לעשות דריבל הלוך ושוב במקום למסור או לבעוט זה פשוט לא רציני.NOSFERATU ZODD כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:55מסכים לגבי מאביס.אליאור כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:49 דווקא צ'יבוטה הראה קצת יכולת אישית ואני חושב שיש לו מה להציע לנו לרוטציה, אבל הוא משחק עם הרבה חלודה. בכל אופן מקווה שלא יפתח את המחצית השנייה.
הוא לא משחק אז אני לא יכול לבוא יותר מדי בטענות.
תלוי איך הם מרגישים. אולי אפשר להכניס את דינדה אם הוא לא צם.Daniel123 כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:54להכניס אותם במחצית או אפילו בדקה 60 תהיה טעות, הם לא ישרדו.hezildo כתב: 05 אוקטובר 2022, 22:50 צ'יבוטה חסר מוח. כל ההתקפה שלנו עוברת באגף שמאל, כמעט לא תקפנו מצד ימין.
צריך פה את חזיזה ואצילי, אין ברירה.
מקסימום הייתי נותן להם לשחק 20 דקות וגם זה בדאגה גדולה.
אין מה לעשות, הכיפור הזה דפק אותנו אם אני שחקן אני לא צם השנה עם כל האמונה שלי .
לא מבין את הפנאטיות הזאת .
זהו שהוא לא מראה כלום בליגה.lemmacantor כתב: 05 אוקטובר 2022, 23:01 מה הוא מראה בליגה בדיוק? שוב לא מבין למה מחזיקים ממנו פה בפורום. פשוט לא רוצים להודות שזו עסקה כושלת.