ולמועמד הראשון בתקשורת - דיע סבע
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=419207
מנהל: Shocking4U
עדיף להשקיע בפורץ כספות טוב

לא מאמין שיהיה עזיבות משמעותיות בינואר. היחידים שלדעתי אולי יעזבו זה אליהו/מאור לוי/ארדbenrey כתב: 05 נובמבר 2022, 01:06 אני חושב שזה הנושא המלפפונים הראשון מזה המון זמן שמה שמעניין יותר זה מי עוזב ולא מי בא.
צריך לקוות שלא יהיו עזיבות משמעותיות, ואם יהיו - שיגיע מחליפים ראויים
חולק עלייך. זה יהיה בחלון הקיץbenrey כתב: 05 נובמבר 2022, 01:06 אני חושב שזה הנושא המלפפונים הראשון מזה המון זמן שמה שמעניין יותר זה מי עוזב ולא מי בא.
ממש לאbenrey כתב: 05 נובמבר 2022, 01:06 אני חושב שזה הנושא המלפפונים הראשון מזה המון זמן שמה שמעניין יותר זה מי עוזב ולא מי בא.
קשר התקפי על העמדה של שרי שיכול לשחק גם בכנף כי צריך לחשוב כבר על היום שאחרי.
אנחנו חוזרים למסגרת אחת
יש גם גביע ושרי כבר בן 35.Apoc כתב: 05 נובמבר 2022, 13:23אנחנו חוזרים למסגרת אחת
שרי ישחק את רוב הדקות, לא יביאו שחקן "זר שובר שוויון" קליבר אכזר עם שכר גבוה וציפיות כדי שיחליף את שרי פעם בכמה זמן לכמה דקות
אם יחליטו להביא קשר התקפי זר זה צריך להיות פוטנציאל כזה שיקבל דקות כדי להתפתח
אני מריח התערבותKevinDurant כתב: 05 נובמבר 2022, 11:29חולק עלייך. זה יהיה בחלון הקיץbenrey כתב: 05 נובמבר 2022, 01:06 אני חושב שזה הנושא המלפפונים הראשון מזה המון זמן שמה שמעניין יותר זה מי עוזב ולא מי בא.
אני לא רואה שום שחקן בכיר עוזב בינואר
כן שמענו על הקשר ההתקפי שכבר מסוכם בקיץNirgreen כתב: 05 נובמבר 2022, 13:16 יש קשר התקפי כבר בסיכום ברגע שדניאיל מאוזרח.
צריך להעיף את סק ולהביא במקומו קשר כנף זר
סבע כאנען גוני/קארצב ו2 זרים.